دانلود قالب پاورپوینت با موضوع گوشت حلال.ppt

تعداد 74 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد گوشت حلال با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •برنامه هاي واکسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي •بيماري هاي مسري توليدات سودمند گوشتي و شيري دامها را تهديد مي کند. واکسيناسيون يک روش بسيار مهم در کنترل و جلوگيري از اين بيماري ها مي باشد. اما به هر حال، يک برنامه ي واکسيناسيون جانشين خوبي براي تغذيه ي خوب، تهويه ي مناسب، اقدامات بهداشتي مؤثر و ديگر روشهائي که براي مديريت سلامت انجام مي گيرد نمي تواند باشد. ***4 •برنامه هاي ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان •گوشت طيور به عنوان يک منبع غني پروتئين در سال هاي اخير به طور وسيعي در تغذيه انسان در دنيا و در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوري که در بعضي از کشورها که از نظر شرايط طبيعي و کمبود مرتع دچار مضيقه هستند گوشت طيور به سرعت جانشين گوشت دام هاي ديگر شده است. •ارزش غذايي گوشت مرغ: مي دانيم که منظور اصلي استفاده از گوشت در جيره هاي غذايي ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

آزمایشگاه شیمی معدنی(1) (رشته شیمی) ***2 آزمایش شماره 1 تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •زرد آلو نام علمي: Prunus armeniaca) ) نام يکي از ميوه‌ها از خانواده گلسرخيان است. نام علمي زردآلو Armeniaca bulgar مي باشد. درخت زرد آلو بومي چين است . ***4 •توليدکنندگان زردآلو •کشورهاي اصلي توليدکننده زردآلو عبارت‌اند از ترکيه، ايران، ايتاليا، اسپانيا، يونان و آمريکا. ***5 •زردآلو؛ طلاي تابستان •درخت زردآلو بومي نواحي چين است و هنوز هم به صورت وحشي در اين مناطق مي رويد. ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مقدمه از نظر تاريخچه،پرورش قارچ در هاله اي از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگيري استفاده ميکردندوقارچ راگوشت خدا مي ناميدند،ولي بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچين تقريباًاز2000سال قبل با ساده ترين روش والهام از طبيعت برروي چوب درختان کشت مي شده است وتکنولوژي روش کاشت اين قارچ ها جزءهنرهاي خيلي قديمي و محرمانه ي اين سرزمين ها بوده ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***7 مقدمه ضرورت خود کفائي و عدم وابستگي از لحاظ کشاورزي و دامپروري و يا به عبارتي ديگر تهيه ارزاق عمومي بر هيچ فردي از افراد ديگر پوشيده نيست و هر فرد سليمي با جزئي تفکر و تعقل نمي تواند از قبول آن سرباز زند . به عقيده صاحب نظران ، اولين و ابتدائي ترين شرط لازم و ضروري براي پيشرفت سريع در تمام امور کشور، همانا خود کفا شدن از لحاظ ارزاق عمومي مي باشد و به همين مناسبت است که ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تري گليسريد کلسترول مضر مفيد LDL HDL ***4 ?غذاهاي مفيد : -ماهي ( اومگا 3 ) -روغن گياهي – بادام – گردو -ويتامين ها -ميوه و سبزي -حبوبات – قارچ – سبوس گندم -چاي معمولي – چاي سبز ***5 ?غذاهاي مضر -روغن هاي حيواني -روغن هاي جامد و اشباع شده -تخم مرغ -جگر – ميگو – خاويار – گوشت قرمز -لبنيات ***6 فعال باشيد نبايد اضافه وزن داش ...

تعداد صفحه: ۱۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تعريف کار آفريني تعريف ساده کار آفريني: کار آفريني يعني راه اندازي واحدهاي توليدي جديد، بطوري که هم منجر به توليد فرصت هاي شغلي جديد شود و هم توليد ثروت حلال از طريق ايجاد ا رزش افزوده دنبال داشته باشد. تعريف علمي کارآفريني: کارآفريني فرايندي است با طعم کسب و کار که: - باعث ايجاد ((تغيير و تحول)) شود. - از طريق ((نوآوري)) محقق مي شود. - باني آن افرادي هستند ... - که ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بيوگرافي محمد رضا پهلوي در روز ? آبان ???? در تهران به دنيا آمد. پدر او «رضاخان ميرپنج سوادکوهي» (بعدها رضاشاه پهلوي) و مادرش تاج‌الملوک آيرملو (بعدها «ملکه? مادر») بود. محمدرضا از اين پدر و مادر، دو خواهر و يک برادر به نامهاي شمس، اشرف (دوقلو با محمدرضا) و عليرضا داشته است. محمدرضا پس از به سلطنت رسيدن پدرش به مقام وليعهدي رسيد. تحصيل را در مدرسه نظام به همراه بيست نفر از ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مرحله توسعه سرعت تغيير طول عمر نياز نهاده اصلي ستاده اصلي سمبل سازنده فعاليتها ساختار فعاليت گسترده جغرافيايي فکري فيزيکي فعاليت مرحله ابتدايي خيلي کم نامعلوم اندک جانوران گياهان وگوشت شکارچي خيلي کم خيلي زياد دهکده مرحله کشاورزي کم 30000 کم زمين محصولات کشاورزي فئودال کم ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •روابط آب و خاک و گياه •خاک گياه علفى سريع‌الرشد عمدتاً از آب تشکيل شده است. محتوى آب گياه بين ?? تا ??% مى‌باشد که بسته به سن گياه، گونه گياه، بافت موردنظر و محيط، متفاوت است. آب براى بسيارى از فعاليت‌هاى گياهى لازم است: •?. حلال بوده و محيطى مناسب براى واکنش‌هاى شيميائى فراهم مى‌نمايد. •?. محيطى مناسب براى انتقال مواد آلى و معدنى مى‌باشد. •?. موجب تورم سلول‌ هاى گياهى ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ?تاريخچه : ?پسته گياهي است که از ديرباز در نقاط مختلف ايران مورد کشت و پرورش قرار مي‌گرفته است. جنگل‍ هاي وحشي و خودروي پسته در ناحيه شمال شرقي ايران و نواحي هم ‍مرز با ترکمنستان و افغانستان پيشينه اي باستاني دارد و تصور مي رود که درخت پسته حدود 4-3 هزار سال قبل درايران اهلي شده و مورد کشت وکار قرارگرفته است. ***4 ارزش اقتصادي : پسته به عنوان يک محصول استراتژيک جايگاه خاصي ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***4 نژادهايي هستند که از تلاقي دو يا چند نژاد با همديگر به وجود مي آيند . چون هر نژاد داراي يک سري ويژگي هاي منحصر به فرد مي باشد و به وسيله آميخته گري خصوصيات چند نژاد را در يک نژاد جمع مي نماييم . در اين نژادهاي سنتزي نزاد براهمن به عنوان يک پايه پدري استفاده مي گردد . اکثر اين نژادها از کشور امريکا مي باشند . ***5 •? برانگوس: •منشاء آن کشور آمريکا مي باشد و از تلاقي براهمن و ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •آمارها نشان مي دهند که بسياري از بيماري هاي روحي هستند.البته بيشتر افرادي که به بيماري هاي روحي و رواني دچار هستند از بيماري خود اطلاعي ندارند. •يکي از اين بيماري ها بيش فعالي نام دارد که البته بيشتر در دوران کودکي رايج است ودر نوجواني وجواني کمتر ديده مي شود. •گاهي اوقات والدين اين توانايي آن را ندارند که اين بيماري را تشخيص دهند،بنا بر اين به مشکلاتي از جمله افت تحصيلي و ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •رب گوجه فرنگي عصاره تغليظ شده گوجه فرنگي مي باشد که به عنوان چاشني و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زيادي دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوي مطبوع از خواص ظاهري آن مي باشد بريکس آن حدود 28% وداراي ph اسيدي در حدود3/4 مي باشد.3%-2% نمک به آن افزوده مي شود وبه دو صورت فله اي و بسته بندي در بازار موجود مي باشد. •نوع بسته بندي آن معمولاًدر دو نوع يک کيلويي ونيم ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سير تحولي و رشد اصولا توسعه و تغيير پايدار در فنون و روشهاي تجزيه وجود دارد. طراحي دستگاه بهتر و فهم کامل مکانيسم فرآيندهاي تجزيه‌اي ، موجب بهبود پايدار حساسيت ، دقت و صحت روشهاي تجزيه‌اي مي‌شوند. چنين تغييراتي به انجام تجزيه‌هاي اقتصادي‌تر کمک مي‌کند که غالبا به حذف مراحل جداسازي وقت گير ، منجر مي‌شوند. بايد توجه داشت که اگر چه روشهاي جديد تيتراسيون مانند کريوسکوپي ، ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 هدف کار در آزمايشگاه پژوهش در درستي مطالب نظري افزايش توانايي انديشيدن و استدلال ايجاد علاقه به دانش تجربي ايجاد مهارت در کار و حل دشواري هاي روزمره زندگي آساني انتقال مفاهيم فرا گيري انجام کار گروهي ايجاد حس اعتماد بنفس ***4 سلامتي در مرحله ي نخست ايمني در آزمايشگاه ايمني آزمايشگاه مکان آزمايشگاه تهويه مناسب جعبه کمک هاي اوليه کپسول آتش نشان دوش اضطراري ماسک هاي گاز محلول ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •نقش فيزيک در پزشکي •پزشکان براى تشخيص بيمارى ها از انواع وسايل ساده مانند دماسنج و فشارسنج، گوشى طبى (استتوسکوپ) تا دستگاه هاى بسيار پيچيده مانند ميکروسکوپ الکترونى، ليزر و هولوگراف که همه براساس قانون هاى فيزيک طراحى و ساخته شده استفاده مى کنند. در اين قسمت به ساختمان و طرز کار برخى از آنها مى پردازيم. ***4 •راديوگرافى و راديوسکوپى راديوگرافى عکسبردارى از بدن با پرتوهاى ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •پیشینه تاریخی: دیوکلسین، قلمرو وسیع امپراتوری روم را به دو بخش شرقی و غربی بین خود و فرماندهان همطرازش تقسیم نمود، و عملاً اضمحلال امپراتوری قدرتمند روم را نادانسته پی ریزی نمود. پس از آن کنستانتین شهر باستانی بیزانس را دوباره ساخت و کنستانتینوپل (قسطنطنیه) نام گرفت. این شهر به طور شگفت انگیزی در سرنوشت شهر (روم) مرکز امپراتوری مؤثر واقع شد و با تضعیف قدرت امپراتوری روم، ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 §آزمایش شماره 1 §تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به دست می آید. این اسید به ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 آلودگی های صوتی در محیط کار سر و صدا شایع ترین عامل زیان آور محیط کار است . حداکثر سر و صدای مجاز در محیط کار در یک شیفت ۸ ساعته، ۸۵-۹۰ dB می باشد . صوت بیش از حد مجاز سبب ناشنوایی های حسی، عصبی و یا هر دو می گردد . افزایش فشار، قند و کلسترول خون، اضطراب، ناراحتی عصبی و اختلالات شنوایی در کودکانی که مادرانشان به هنگام بارداری در معرض سر و صدای بیش از حد مجاز بوده اند، از ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تاریخچه اهلی شدن : بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند . اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو می باشد . ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 مقدمه کشت زعفران از گذشته دور در مناطق جنوبی خراسان معمول بوده و به عنوان محصولی فوق استراتژیک برای مناطق خراسان مرکزی و جنوبی محسوب میشود .ویژگیهای آن علاوه بر نیاز آبی کم ، میتوان از امکان بهره برداری آن به مدت 5-7 سال در یک نوبت کاشت و ماندگاری محصول به مدت طولانی عدم نیاز زراعت آن به ماشین آلات سنگین و مصارف صنعتی ودارویی و غذایی نام برد . جنس زعفران متعلق به خانواده ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 •تاریخچه، خاستگاه و پراکندگی باغ‌های انار: •انار، درخت یا درختچه‌ای است که در مناطق نیمه گرمسیری و مدیترانه‌ای می‌روید و در اصطلاح محلی به انار، نار می‌گویند. خاستگاه انار، دامنه‌ جنوبی البرز، بلندی‌های زاگرس و نواحی شمال آفریقا و جنگل‌های شمال می‌باشد ***3 •در حال حاضر افزون بر ایران، عراق، یونان، ایتالیا، اسپانیا، قبرس، روسیه، پرتغال و فرانسه کشت و کار می‌شود. •انواع باغی ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ((سیستم ضد انعقاد)) 1) سیال نگهداشتن خون ( پروتئازهای موجود در پلاسما خصوصا آنتی ترومبین 3 ) 2) انحلال لخته های اضافه ازطریق تبدیل پلاسمینوژن به پلاسمین ( تجزیه فیبرینوژن وفیبرین ) داروهای ضد انعقاد خون Heparin 1) این دارو از فعال شدن فاکتور 10 جلوگیری نموده و با اتصال به آنتی ترومبین 3 از تبدیل فیبرینوژن به فیبرین جلوگیری بعمل می آورد نحوه استفاده : تزریقی آهسته این دارو ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 مصرف دارو ها در بارداری : عوامل موثر در ورود دارو به بدن جنین : حلالیت در چربی دارو هر چه بیشتر ورود به بدن جنین بیشتر اتصال به پروتئین های پلاسما هرچه بیشتر ورود به بدن جنین کمتر ( داروی آزاد کمتر ) غلظت دارو هرچه بیشتر ورود به بدن جنین بیشتر جفت از خون مادر اسیدی تر می باشد بنابراین داروهای قلیایی در جفت یونیزه شده ودر بدن جنین تجمع مییابند پالایش گلومرولی در دوران حاملگی ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 مصرف دارو ها در بارداری : عوامل موثر در ورود دارو به بدن جنین : حلالیت در چربی دارو هر چه بیشتر ورود به بدن جنین بیشتر اتصال به پروتئین های پلاسما هرچه بیشتر ورود به بدن جنین کمتر ( داروی آزاد کمتر ) غلظت دارو هرچه بیشتر ورود به بدن جنین بیشتر جفت از خون مادر اسیدی تر می باشد بنابراین داروهای قلیایی در جفت یونیزه شده ودر بدن جنین تجمع مییابند پالایش گلومرولی در دوران حاملگی ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 هورمون ها : سیستم کنترلی عصبی (سریع ) و هورمونی ( آهسته ) می باشد هورمون : ازغدد درون ریز بداخل خون ترشح شده و توسط خون به بافت هدف می رسد بافت هدف یک اندام ( پرولاکتین ) یا مجموعه اندام ها ( هورمون رشد ) می باشد انواع هورمون ها : 1) هورمون های پپتیدی : حداقل یک زنجیره پلی پپتید دارند پس درمحل ریبوزوم ها سنتز شده و در ویزیکول ها ذخیره می شوند . با یون کلسیم آزاد شده و با ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، ***3 ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***4 lمقدمه lاساسی قیر در ساختمان جاده ها قابل توجه است بطوریکه این ماده توانسته است رویه های شنی وشوسه گذشته را به رویه های انعطاف پذیر و راحت فعلی مبدل کند و با تسریع حمل و نقل و تامین ایمنی بیشتر در جاده ها منجر به افزایش رشد و توسعه جوامع می شود . lدو جزء اصلی یک مخلوط آسفالتی متداول شامل مصالح سنگی در صورت رعایت مشخصات فیزیکی لازم در هنگام انتخاب پس از بهره برداری و به مرور ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به دست می آید. این اسید به صورت بلورهای سفید سوزنی شکل است که در آن واحدهای B(OH)3 از طریق پیوند ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به دست می آید. این اسید به صورت بلورهای سفید سوزنی شکل است که در آن واحدهای B(OH)3 از طریق ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***1 nریخت شناسی تاس ماهیان دارای بدن کشیده،دراز،دوکی شکل و پوشیده از پنج ردیف طولی از صفحات استخوانی ( اسکوت های ) بزرگ بر روی بدن : یک ردیف پشتی ، دو ردیف جانبی و دو ردیف شکمی یا جانبی شکمی است ؛ بقیه پوست توسط دانه های ظریف ، دندانک ها و صفحات کوچک پوشیده شده است. سر توسط تعداد زیادی صفحات ( پلاک های ) استخوانی پوشیده شده است که به آنها درموکرانیوم ( جمجمه پوستی ) می گویند. ...

تعداد صفحه: ۲۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 n 1-فصل اول آب در طبیعت 1-1- مقدمه nدر قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی: همه شی ها از آب زنده اند. n آب مهمترین ماده شمیمیایی است n در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود. n 80% سطح زمین از آب پوشیده شده است. n 97% از آب های موجود شور هستند. n2% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند n 1% آب جهان شیرین و قابل استفاده است ***3 n2-1- ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه: درک طبیعت توسط انسان درکی غریزی و درونی است. آلودگی فزاینده انسان امروز به زندگی در فضاهای محدود و نازیبای شهری، اگر نگوئیم احساس آدمی را نسبت به جلوه‌های طبیعی از بین می‌برد، حداقل تا حد زیادی می‌تواند آن را ضعیف سازد. عشق به طبیعت و پرورش گیاهان و احداث باغ در ایران پدیده‌ای است که از لحظه‌ای که مردم وارد تمدن کشاورزی شده‌اند با آنان همراه بوده و ریشه در اندیشه و ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •سوئد جزء اولین کشورهایی بود که فوم پلی استایرن را به عنوان یکی از ترموپلاستیک های انبساطی معرفی کرد . تاریخچه کاربرد این محصول در کشورهای غربی به 30 سال می رسد ولی در ایران به طور کامل شناخته شده نیست . •تولید قطعات پلی استایرن در قالب بلوک سقفی و عرضه آن به بازار در ایران عملا از سال 1378 آغاز شد و می توان گفت تا به حال عده کثیری از مردم با آن آشنا نیستند ***4 ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 از جمله مزایای این عایق جدید به شرح زیر است: 1- فاقد آلودگی و آسیب های فیزولوژی می‌باشد. 2- کاربرد آن آسان است. 3- رنگ پذیرند 4- خطر آتش سوزی ندارند. 5- چسبندگی خوب نسبت به سطوح مختلف دارند. در این مقاله به معرفی عایق های قیرگونی و عایقهای پیش ساخته، سپس به معرفی یک نوع عایق جدید که از رزینهای اکریلاتی و استایرنی محلول در آب ساخته شده می‌پردازد. ***4 عایق های رطوبتی قیر و ...

تعداد صفحه: ۳۶۶ دسته بندی: دانشگاهی

***1 نام درس :شیمی عمومی 2 تعداد واحد :3 منبع :انتشارات پیام نور، تهران، 1368. مترجم :دکتر اعظم رحیمی ***2 اهداف فصل اول: بررسی فرایندها به هنگام حل شدن یک اسید در آب تعریف اسید وباز طبق نظریه لوری –برونستد مفهوم خود یونش آب مفهوم PH اسید ها وباز های متداول مفهوم عبارت ثابت تفکیک اسید مفهوم ثابت تفکیک باز ارتباط قدرت اسیدی با ماهیت پیوند مفهوم اسید وباز طبق نظریه لویس ***3 فصل ...

تعداد صفحه: ۲۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعریف شیمی تجزیه شاخه ای از علم شیمی است و شامل جداسازی، تعیین و اندازه گیری مواد بطریقه تجزیه کمی و کیفی می باشد تقسیم بندی شیمی تجزیه برحسب آنالیز انجام شده بر روی نمونه 1- تجزیه کیفی: عبارتست از شناسایی نوع و ترکیب مواد ویا گونه های شیمیایی 2- تجزیه کمی: عبارتست از تعیین مقدار و یا غلظت یک گونه خاص ***3 انواع روش های تجزیه - تجزیه کلاسیک 2- تجزیه دستگاهی توضیح انواع روش ...

تعداد صفحه: ۲۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***1 ترجمه دکتر اعظم رحیمی 3 واحد درسی نویسنده رابرت دی. براون ***2 فصل اول شمی تجزیه شیمی تجزیه با تعیین کیفی و کمی مواد سرو کار دارد تجزیه کیفی تعیین هویت یک گونه شمیایی مثلا اگر یک آلوده کننده در یک رودخانه ماهیها را از بین می برد تجزیه کیفی را می توان برای تعیین هویت شیمیایی این آلوده کننده بکار برد تجزیه کمی تعیین غلظت یک گونه شیمیایی مشخص تعیین غلظت جیوه در یک رودخانه ...

تعداد صفحه: ۲۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***1 اسپکتروسکپی تجزیه ای (1) 3 واحد درسی ( کارشناسی ارشد) مراجع: 1- Principles of Instrumental Analysis D.A.Skoog 2- Introduction to Instrumental Analysis R.D.Braun 3- Spectrochemical methods of Analysis D.Winefordner ***2 فصولی که تدریس می شود a. Atomic Spectros copy Based Upon Flam and Electro thermel Atomization ( Skoog , chapter , q ) b. Emision Spectroscopy Based Upon ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: دانشگاهی

***1 آزمایشگاه مبانی شیمی آلی (رشته زیست شناسی) یک واحد عملی مٶلف: طیبه پرتوی ***3 نقطه ذوب پیش زمینه و تئوری استفاده ها تکنیک های اندازه گیری و ابزار محدوده نقطه ذوب محدوده نقطه ذوب مواد شناخته شده مخلوط و مجهول ***4 نقطه ذوب تئوری و زمینه .aنقطه ذوب دمایی است که در آن تبدیل فاز بین جامد و مایع اطفاق می افتد. دمایی است که در آن بین کریستالهای منظم و جامد و حالت قرار گرفتن شانسی ...

تعداد صفحه: ۱۵۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 آزمایشگاه شیمی آلی (1) (رشته شیمی) یک واحد عملی مٶلف: طیبه پرتوی ***2 اندازه گیری ثابت های فیزیکی و برخی روشهای جداسازی، تخلیص و شناسایی ترکیبها ***4 تعیین دمای ذوب: در اثر جذب انرژی، آرایش منظم ذرات در یک ترکیب جامد و بلوری به آرایش نامنظم(حالت مایع) تبدیل می شود. این عمل را ذوب می گویند. ***5 پدیده ذوب وقتی روی می دهد که انرژی گرمایی بر نیروهای بین ملکولی که ذرات را در ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***1 آزمایشگاه شیمی معدنی(1) ***2 آزمایش شماره 1 تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به ...

تعداد صفحه: ۲۵۵ دسته بندی: دانشگاهی

***1 (رشته شیمی) یک واحد نظری و دو واحد عملی ***3 انحلال پذیری فرایند انحلال و انحلال پذیری : چنانچه مولکولها یا یونهای ترکیب حل شونده بین مولکولهای حلال پخش شود، فرایند انحلال صورت پذیرفته است. ***4 به عبارت دیگر اگر نیرو های بین ذرات حلال و نیروهای بین ذرات ماده حل شونده از نظر مقدار تقریبا برابر باشد، از اختلاط حلال و حل شونده به هر نسبتی به یکدیگر مخلوط همگن حاصل می شود. ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فصل اول بررسی مقدماتی ***3 بررسِِی مقدماتی نمونه‌ای که به عنوان مجهول در اختیار شما قرار می گیرد باید از جهات زیر مورد بررسی قرار گیرد. • حالت فیزیکی (جامد یا مایع) • رنگ • بو • سوختن حدود 1/0 گرم از نمونه را در یک کروزه چینی و شعله را به لبه کروزه نزدیک کنید و قابلیت اشتغال جسم (در شعله کم) ملاحظه کنید. سپس شعله را به مقدار بیشتر به آن نزدیک کنید سپس از مشاهدات موارد زیر ...

تعداد صفحه: ۲۰۸ دسته بندی: دانشگاهی

***1 مبانی شیمی پلیمر جلد اول مترجم سید احمد میرشکرایی ***2 مقدمه مقدمه ای بر علوم پلیمری تاریخ پیدایش و تکوین پلیمر ها تعریف: پلیمر مولکول بسیار بزرگی است که در اثر تکرار یک واحد تکرار شونده ( مونومر) و اتصال این واحدها به یکدیگر حاصل می شود. انواع پلیمرها از نظر منشاء: 1-پلیمر های طبیعی : سلولز( گلوکز)، نشاسته ( گلوکز)، انسولین ( اسیدهای آمینه) و لیگنین ( فنیل پروپان) 2-پلیمر ...

تعداد صفحه: ۳۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

کارشناسی ارشد شیمی تجزیه-3واحد ***2 Chemical Separation مقدمه در تمام روشهای تجزیه ایی یکی از مباحث مهم اندازه گیری سیگنالی است که مستقیما به غلظت گونه بخصوصی در نمونه اصلی ربط پیدا کند. این ایده ال است!!! چرا؟ ***3 چون 1-روش های تجزیه ایی بسیار کمی وجود دارد که بقدر کافی انتخابی باشد. 2-آنالیت معمولا به مقدار کافی جهت اندازگیری در نمونه وجود ندارد. بنابرین پیش تغلیظ و جداسازی ...

تعداد صفحه: ۲۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •جایگاه درس شیمی آلی دو جزو دروس اختصاصی رشته شیمی میباشد و ارزش درسی آن سه واحد است ***4 فصل یک اترهاواپوکسید ها ***5 مقدمه •فرمول آنها R-O-R میباشدوR الکیل یا اریل است. •میتواند متقارن یا نامتقارن باشد. •مثال: ***6 •ساختمان و قطبیت •شکل هندسی مولکول خمیده است. •اکسیژن هیبدیداسیون sp3 دارد. •زاویه تتراهدرال ***7 •قبول کننده پیوند هیدروژنی •اتر ها با هم تشکیل پیوند هیدروژنی ...

تعداد صفحه: ۱۵۷ دسته بندی: دانشگاهی

مولف : دکتر سید احمد میرشکرایی ***2 فصل اول : آریل هالید ها هدف کلی: کسب اطلاعات کافی در مورد روشهای تهیه ، کاربردها، خاص فیزیکی، تفاوتهای این ترکیبات با آلکیل هالیدها و واکنشهای شیمیایی آریل هالید ها. هدف های مرحله ای: بیان ویژگیهای پیوند C-X در آریل هالیدها توضیح منابع و روش های تهیه آریل هالیدها آشنایی کامل با واکنش های مشخصه آریل هالید ها مکانیسم آنها درک دو مکانیسم افزایش – ...

تعداد صفحه: ۳۷۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 فصل اول مقدمه ***6 شیمی کوئوردیناسیون ، مطالعه طبقه ای از ترکیبات است که فلزها تشکیل می دهند . تشکیل یک ترکیب کوئوردیناسیون از یک فلز را کمپلکس شدن می نامند. بخش [Fe(CN)6]4- در ترکیب K4[Fe(CN)6] گونه کمپلکسی است . ***7 1-1 ویژگی های ترکیبات کوئوردیناسیون ترکیب کوئوردیناسیون ، ترکیبی از یک فلز و تعداد معینی از گونه ها به نام لیگند است که به فلز متصل می شوند . معمولاً یونهای ...

تعداد صفحه: ۲۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 طبق وضعیت منابع درسی سال جاری، این درس شامل 7 فصل می‌باشد در فصل اول با اتم‌ها و آرایش الکترونی اتم‌ها و خواص آنها و شکل اربیتال ها و چند نظریه اتمی آشنا شده ***3 در فصل دوم پیوند اتم‌ها و تشکیل ملکول‌ ها و آرایش اربیتال ملکولی مطرح می‌شود. در فصل سوم هیبریداسیون و ساختار هندسی ملکولی بررسی می‌شود. ***4 در فصل چهارم حالت گازی، ویژگی‌ها و روابط آنها در حالت ایده‌آل و حقیقی ...

تعداد صفحه: ۲۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

نام منبع: کتاب شیمی عمومی 2 (ترجمه دکتراعظم رحیمی( تعداد واحد: 3 ***4 فصل اول: اسید ها و باز ها ***5 آب و محلول های اسیدی تفکیک آب شناساگرها اسید وبازهای قوی اسید وبازهای ضعیف نظریه لوئیس ***35 فصل دوم: تعادل های آبی ***36 مقدمه اثر یون مشترک pH محلول محلول های بافر تیتراسیون منحنی تیتراسیون تعادل های انحلال پذیری اثر pH بر انحلال پذیری اثر تشکیل کمپلکس بر انحلال پذیری ***38 اصل ...

تعداد صفحه: ۲۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***1 فصل اول الکترود ها و پیل های الکتروشیمیایی ***2 •هدف های رفتاری فصل اول •بعد از مطالعه این فصل باید درک شود. • واکنش هایی که در سطح یک الکترود اتفاق می‏افتند . • ساختمان سطح مشترک الکترود محلول. •معادلات شیمیایی واکنش های اکسایش کاهش در الکترود ها . • پیلهای گالوانی به صورت دونیمه پیل. •طداحی پیل های گالوانی مورد استفاده در اندازه‏گیری پتانسیل استاندارد الکترود را طراحی. • ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه نزدیک به یکصد سال پیش نخستین محصول فولاد در ایالات متحده بوسیله کنورتوربسم ربدست آمد. این کنورتور وسیله ای بود که در آن هوا بدرون آهن خام( مذاب) پرکربن دمیده می شد وناخالصی ها اکسیده می شدند. این دستگاه بوسیله هنری بسمر توسعه پیدا کرد ونخستین باردرسال1864درمیشیگان مورد بهره برداری قرارگرفت . درایام مستعمراتی سابق از کوره های بلند کوچک برای تولید آهن استفاده می کردند. ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مقدمه گوگرد (s) با نقطه ذوب 119 و نقطه جوش 445 و وزن مخصوص 2 گرم بر ساتتیمتر مکعب یکی از عناصر ناخواسته در چدن و فولاد است.گوگرد با آهن ترکیبی ثابت به شکل FeS را تولید میکند که دارای 3/36 درصد گوگرد است. این ترکیب در آهن مذاب حل می شود ولی حلالیت آن در آهن جامد بسیار کم است. مجموعه سولفور آهن با آهن دارای نقطه اتکتیکی با 30% گوگرد در985 درجه سانتیگراد می باشد و چون درجه ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه غواصی ریشه اصلی آشنایی با غواصی در نیاز و اشتیاق بشر، رهبری نظامی، انجام خدمات زیرآبی، تجارت زیرآبی و گسترش دروازههای دانش از طریق کشف و جستجو نهفته است. یکی از داستان های غواصی که به روایت هرودوت مورخ یونانی در تاریخ ثبت شده داستان غواصی بنام سیلیس است که در پنج قرن قبل از میلاد مسیح برای خشایارشاه پادشاه ایران جهت کشف و جمع آوری گنجهای غرق شده کار می کرد. در عصر ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 شنا از جمله ورزش هایی است که نیاز به دوره های تمرینی سخت دارد. بطور معمول هر شناگر حرفه ای هفته ای 3-2 جلسه تمرین 6 ساعته خواهد داشت. علاوه بر این تمرینات که در آب انجام می شود، ممکن است در برنامه تمرینی این ورزشکاران تمرینات ایروبیک از قبیل دو یا دوچرخه سواری نیز منظور شود ***4 از طرف دیگر مسابقات المپیک شنا عموماً بصورت دوره های 7-3 روزه انجام می شوند و در هر روز شناگران ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خواص درمانی زرشک مصرف طبی زرشک به دوره ی مصر باستان می رسد که فراعنه و ملکه ها، این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون مصرف می کردند. ریشه و ساقه این گیاه زرد رنگ است و اروپایی ها و آمریکای شمالی برای رنگ آمیزی لباس از آن استفاده می کردند. اما ترکیبات موجود در پوست گیاه زرشک، آن را به یک گیاه درمانی تبدیل کرده است. پوست این گیاه حاوی آلکالوئیدهایی است که مهم ترین ...

تعداد صفحه: ۵۳۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 عنوان دوره اصول طراحی Pipig I (Materials & Stadards ) اصول طراحی Pipig II (Plat Desig & Supportig) آشنایی با انواع ساپورت و اصول ساپورت گذاری در Pipig آشنایی با کدهای ASME B۳۱.۳, ۴, ۸ در طراحی Pipig اصول طراحی و تهیهء مدرک PMS آشنایی با الزامات فنی لازم در خرید تجهیزات Pipig آشنایی با مدارک فنی پایه و تفصیلی بخش Pipig آشنایی با انواع شیرهای صنعتی و نحوه انتخاب وکاربرد آنها ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 قیر قیر جسمی هیدرو کربنی است.کاربرد مهم قیر به علت وجود دو خاصیت مهم این ماده است : (1غیر قابل نفوذ بودن در برابر آب (2چسبنده بودن آن ***4 انواع قیر قیر را می توان به 4 دسته تقسیم بندی کرد انواع قیر قیر نفتی قیر طبیعی قیر مخلوط قیر امولسیون ***5 انواع قیر قیر نفتی قیر نفتی محصول دو مرحله تقطیر نفت خام در برج تقطیر است به طور کلی به قیر استخراج شده از نفت یا سنگ معدنی مخصوص ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 جوشکاری نفوذی یکی از روشهای اتصال حالت جامد بوده که توسط به هم پیوستن سطوح در حین اعمال فشار در دماهای بالا (که مکانیزمهای نفوذ و خزش فعال می شوند ) انجام می پذیرد. ***6 مرحله 1 تغییر شکل ناهمواریها و افزایش سطح تماس فشار پارامتر عمده اتصال می باشد غالبا فرآیندهای خزشی فعالند در پایان سطح اتصال تا 95% افزایش می یابد مرحله 2 حفرات موجود در اثر نفوذ منقبض شده فصل مشترک از ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه مرکبات در ایران ورود مرکبات درایران به جزگونه بالنگ،سابقه ای حدود400ساله دارد. به استناد مدارک تاریخی،ایران دروازه خوج مرکبات از اسیا به سایر مناطق دنیا بوده است. محصولات مرکبات عبارت اند از:(انواع پرتغال ها ،نارنگی ها،لیموها،لایم ها،گریپ فروت و...) تاریخچه لیمو ترش در ایران گرچه قریب به 400 سال پیش از تولد مسیح ، تئو فراست از لیمو سخن گفت ، اما تنها در قرن چهارم ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: روانشناسی

تصور کنید سیستم ایمنی بدن شما دچار یک حمله دائمی بوده و بدن شما مجبور است که هر روز در مقابل آن مقاومت و از خود دفاع کند. اگر شما فکر می کنید که باکتری های گوشت خوار و ویروسهای کشنده بد هستند، تحقیقات پزشکی و دارویی به صورت کاملاً واضح نشان می دهند که بدترین بیماری و دشمن شما میکرب نیست.بلکه آن چیزی است که هر روز به آن فکر می کنید و از دهان شما خارج می شود.مغز شما روز و شب به ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***1 دارای بدن کشیده،دراز،دوکی شکل و پوشیده از پنج ردیف طولی از صفحات استخوانی ( اسکوت های ) بزرگ بر روی بدن : یک ردیف پشتی ، دو ردیف جانبی و دو ردیف شکمی یا جانبی شکمی است ؛ بقیه پوست توسط دانه های ظریف ، دندانک ها و صفحات کوچک پوشیده شده است. سر توسط تعداد زیادی صفحات ( پلاک های ) استخوانی پوشیده شده است که به آنها درموکرانیوم ( جمجمه پوستی ) می گویند. ***2 پوزه طویل ، مخروطی ...

تعداد صفحه: ۱۹۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تفاوت زراعت و باغبانی •الف) میزان کار مورد نیاز و بازده محصول در واحد سطح •ب) نحوه مصرف محصولات تولید شده •ج)عرف و عادات محلی. ***4 •گروه بندی گیاهان باغبانی •الف )گروه بندی از نظر چرخه زندگی : •1 یک ساله ها مثل:کاهو و اطلسی •2- دوساله ها مثل : کرفس و پیاز •3- چند ساله ها : مارچوبه، نعناع ،کوکب و درختان میوه ***5 •ب) گروه بندی از نظر شرایط محیطی •1)محصولات فصل خنک : مثل ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت