دانلود قالب پاورپوینت با موضوع گلوکز مایع.ppt

تعداد 95 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد گلوکز مایع با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 žویژگی های فرآیند و نکات فنی §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا ***8 žآماده سازی محلول نشاسته §نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •تعریف جریان •اهمیت آن بدلیل کاربرد در کارهای متنوع •اهمیت اقتصادی کار (آب، نفت، گاز....) •عبور مقدار معینی (حجم یا جرم) از ماده در واحد زمان از یک مسیر (لوله، کانال،...) •واحد آن GPM, CFM, CMS, Liter/Min •اهمیت دقت اندازه گیری و مسائل اقتصادی •در اندازه گیری دبی فشار و دما هم نقش دارند •دبی سنج های تجارتی عموماً به صورت دبی حجمی (حجم در واحد زمان) و در شرایط استاندار 1 ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 رعايت نظم و ترتيب در چيدن کالاها و مواد مختلف شيميايي و نيز نظافت عمومي انبارها جزء اصول اوليه ايمني انبار داري بوده و بايستي دقيقا" رعايت گردد. حتي الامکان بايستي در انبارداري تجانس کالاها و اجناس مد نظر قرار گيرد بطوري که بتوان با نصب تابلوهاي راهنما بخشهاي مختلف انبار را از يکديگر مجزا نمود. اجناس سنگين و نيز مايعات شيميايي يا مواد خطرناک بايستي در طبقات زيرين قفسه ها ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تالاموس ها : هسته هايي به شکل تخم مرغ در دوطرف بطن سوم و پائين بطن هاي طرفي هستند ***5 عملکرد تالاموس با دستگاه هاي حسي. دستگاه حرکتي. دستگاه تعادلي. دستگاه ليمبيک .حافظه ودستگاه بيدار نگهدارنده مغز در ارتباط است . 1- دريافت تمام حس هاي بدن ( بجز بويايي ) وانتقال آنها به قشر مغز. 2 - دريافت اطلاعات حرکتي از مخچه و هسته هاي قاعده اي مغز و ارسال آن به قشر حرک ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 آب مايعيست که حيات بدون آن ميسر نيست و محور اصلي علم هيدرولوژي (آبشناسي) را تشکيل مي دهد. مولکولهاي آب از اتمهاي اکسيژن وهيدروژن تشکيل شده و توسط پيوند هيدورژني به هم متصل مي شوند .اتمهاي مذکور خود توسط نيروي کووالانس به هم متصل شده اند و فرمول شيميايي مولکول آب H2O است . اتمهاي هيدروژن داراي بار مثبت با زاويه اي نزديک به 105 درجه دور اتم اکسيژن با بار منفي را گرفته اند و ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ابرهاتوده هاي قابل رويت قطرات اب يا بلورهاي يخ بوده که در تروپوسفر زمين (پست ترين لايه جو زمين) شناورندو با نيروي باد حرکت مي کنند. ابرها از فضا به صورت پوشش سفيدي که کره زمين را احاطه کرده اند قابل رويت هستند. ***4 چگونگي تشکيل ابرها: ابرها هنگامي تشکيل مي شوند که بخار اب بر روي ذرات ريز گردوغبار که در هوا معلقند تقطيرميشود. اين تقطير (تشکيل ابر) در زمان برخورد هواي گرم و ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: دانشگاهی

***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد مي‌کنند به علت بالا بودن پروتئين به‌عنوان پروتئين جنگل معروف شده‌اند. زمين‌هايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچ‌ها مي‌باشند. استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •پمپ هاي هيدروليکي توجه به نفوذ روز افزون سيستم هاي هيدروليکي در صنايع مختلف وجود پمپ هايي با توان و فشار هاي مختلف بيش از پيش مورد نياز است . پمپ به عنوان قلب سيستم هيدروليک انرژي مکانيکي را که توسط موتورهاي الکتريکي، احتراق داخلي و ... تامين مي گردد به انرژي هيدروليکي تبديل مي کند. در واقع پمپ در يک سيکل هيدروليکي يا نيوماتيکي انرژي سيال را افزايش مي دهد تا در مکان مورد ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •آبياري يعني آب دادن به خاک و به اهداف زير انجام مي گيرد: •رفع نياز آبي گياه • اصلاح خاک • مبارزه با آفات گياهي • تعديل دماي محيط • جلوگيري از فرسايش بادي • کنترل علف هرز • تسطيح اراضي • اصلاح شرايط فيزيکي خاک ***4 •در آبياري هر منطقه براي تحقق اهداف مورد نظر بايد به نکاتي توجه کرد که آنها را در قالب چند سوال مطرح کرد: مقدار آب داده شده بستگي به ميزان آب نگه داشته شده در ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه با توجه به افزايش سريع جمعيت کشور، نياز به توليد بيشتر مواد غذايي احساس مي?گردد. بهترين راه براي نيل به اين هدف و همچنين تامين قسمتي از ارز مورد نياز، افزايش توليد در واحد سطح است. در بين نهادهاي کشاورزي، اضافه نمودن متعادل کودهاي شيميايي بيشتر از ساير نهادها در افزايش توليد محصولات کشاورزي موثر است. نظر به اينکه توليد کنندگان محصولات کشاورزي کشور براي توليد بيشتر، ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •جرياني از مايع را در نظر بگيريد هرگاه فشار درون لوله به فشار بخار مايع نزديک شود يا برسد مايع موجود در لوله شروع به جوشيدن مي کند. و حباب هاي بخار در آن تشکيل مي شود. اين حباب هاي کوچک به همراه مايع به نقاطي که فشار در انجا با لاتر است منتقل مي شود و مي ترکند و باعث ايجاد اسيب به بدنه هاي لوله و پره هاي توربين مي شود. اين پديده را کاويتاسيون (خلازايي) مي نامند. کاويتاسيون ...

تعداد صفحه: ۷۸ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •نازل داراي روزنه کوچکي است که محلول سم ازآن با فشارعبور کرده وبه قطرات کوچک شکسته شده وبعدازطي فاصله اي کوتاه روي يک سطح پراکنده مي شود . •پخش قطرات سم بيشتر توسط جريان باد صورت مي گيرد. •مقدار محلول سمپاشي شده نسبت به نازل سنجيده مي شود . •نازل ازمهمترين قسمتهاي دستگاه سمپاشي مي باشدکه اغلب به آن توجهي نمي شود . ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معرفي فاز فاز به حالت يک ماده گفته مي‌‌شود. منظور از فاز در فيزيک زاويه مي‌باشد. sh2oh(shoh)4ch2oh ***3 فاز (ماده) به قسمتي همگن (هموژن) و مشخص از يک ماده که در آن خواص فيزيکي و ساختار شيميايي بصورت پيوسته (نه گسسته) تغيير کند، فاز گفته مي‌شود. ***4 هر فاز توسط مرزهاي حقيقي از فازهاي مجاور خودش جدا مي‌‌شود که در اين مرزها خواص بصورت گسسته تغيير مي‌کنند. لازم نيست که اين بخش ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعريف عوامل نگهدارنده گاهي براي نگهداري شير و جلوگيري از فساد و زماني براي تبديل شير فاسد و خراب به شيري که داراي ظاهر معمولي باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعي بوده و حالت دوم تقلب محسوب مي شود. ***3 اصول آزمايش: جستجو و اندازه گيري بيکرمات دوپتاس: بيکرمات دوپتاس معمولاً براي نگهداري نمونه هاي شير اضافه مي گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. براي تشخيص بيکرمات ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •نقش فيزيک در پزشکي •پزشکان براى تشخيص بيمارى ها از انواع وسايل ساده مانند دماسنج و فشارسنج، گوشى طبى (استتوسکوپ) تا دستگاه هاى بسيار پيچيده مانند ميکروسکوپ الکترونى، ليزر و هولوگراف که همه براساس قانون هاى فيزيک طراحى و ساخته شده استفاده مى کنند. در اين قسمت به ساختمان و طرز کار برخى از آنها مى پردازيم. ***4 •راديوگرافى و راديوسکوپى راديوگرافى عکسبردارى از بدن با پرتوهاى ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •کارآفرینی: •فرآیند ایجاد یک طرح کسب و کار جدید را کارآفرینی گویند.حالا خواه این طرح در هر زمینه باشد. کشاورزی, صنعت و خدماتی و غیره. کارآفرینی به ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد جامعه را گویند. •در کارآفرینی یک فرد با یک ایده جدید می خواهد زمینه ای را برای کسب و کار خود یا دیگران راه اندازی کند. البته یک کارآفرین موفق کسی است که طرحی بدهد که جدید باشد و از نظر علمی و عملی ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 milk plasma مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 Øتعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. 2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. H=u+p.v انرژی داخلی U = فشار P = حجم مخصوص=V ***4 در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: ü1-انتالپی مایع اشباع ü2-انتالپی تبخیر ü3-انتالپی ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •تعریف ASEPTIC •پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد . ***4 فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده : •در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***2 nدر هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان. nشیردان تنها قسمت فعال معده می باشد. شکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست ***3 در زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است. آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک). مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند. شکل گیری ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***6 کشت بدون خاک به تمامی روش هایی را که گیاهان در محیطی غیر از خاک کاشته شوند . آمریکا ........................... هیدروپونیک انگلیس و آلمان .................کشت در آب ***7 •انواع روش کشت کشت آبی یا مایع مخزن : گیاه از بالای ریشه توسط مقوا ، پلاستیک یا چوب و سیم نگه داشته می شود و ریشه گیاه بطور مداوم در محلول غذایی است . ***8 •کشت در ماسه •کشت در سنگ ریزه •کشت در هوا •کشت ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: علوم تغذیه

***5 دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید. مایع شربت و نگه داشتن آن در حمام آب گرم است. ***6 را در آب جوش برای مدت 30 تا 60 ثانیه تا نرم شده. ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***3 lبازدید از دامپروری در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 انسولین و بیماری دیابت شیرین : اختلال در متابولیسم گلوکز که می تواند بدلیل عدم حساسیت بافتی نسبت به انسولین ویا کاهش میزان انسولین باشد علائم : پرنوشی ، پرخوری و پرادراری همراه با خستگی ، تحریک پذیری ، ضعف و عطش زیاد و گلوکزاوری انواع دیابت : 1 ) دیابت تیپ یک یا وابسته به انسولین : بیشتر در جوانان دیده شده ، انسولین در پلاسما وجود ندارد و میزان گلوکاگون بسیار بالاست درمان ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 الف) مهارکننده های آنزیم کربنیک انیدراز اثرات Acetazolamide یون بیکربنات درون لوله باقی می ماند ( فشار اسمزی ) ( باقی ماندن آب ) ( اثر مدرری) یون بیکربنات درون لوله باقی می ماند ( قلیایی شدن ادرار ) ( جلوگیری از تشکیل سنگهای اسید اوریک ) درخون یون بی کربنات تشکیل نمی شود ( درمان کوه گرفتگی ) عوارض : (درخون یون بی کربنات تشکیل نمی شود) اسیدوز متابولیک اثرات قطره های چشمی ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 هورمون ها : سیستم کنترلی عصبی (سریع ) و هورمونی ( آهسته ) می باشد هورمون : ازغدد درون ریز بداخل خون ترشح شده و توسط خون به بافت هدف می رسد بافت هدف یک اندام ( پرولاکتین ) یا مجموعه اندام ها ( هورمون رشد ) می باشد انواع هورمون ها : 1) هورمون های پپتیدی : حداقل یک زنجیره پلی پپتید دارند پس درمحل ریبوزوم ها سنتز شده و در ویزیکول ها ذخیره می شوند . با یون کلسیم آزاد شده و با ...

تعداد صفحه: ۱ دسته بندی: دانشگاهی

***1 T3,T4 هورمون های تیروئیدی این هورمون ها باعث افزایش متابولیسم بدن از طریق افزایش متابولیسم اکسیداتیو می شوندبنابراین سبب افزایش مصرف اکسیژن ، افزایش پروتئین سازی ، افزایش لیپولیز و افزایش مصرف گلوکز در اکثر سلولهای بدن بجز اعصاب وچشم می شوند می باشدT3 بیشتر بوده ولی اثرات هورمونی مربوط به T3 در پلاسما از T4 میزان Levothyroxine ( T4 ) , Liothyronin ( T3 ) از این دو دارو در ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***5 انواع نمونه هایی که به آزمایشگاه منتقل می شود . 1- خون کامل خون منعقد شده یا لخته نمونه مدفوع ***6 نمونه ادرار 5- نمونه مایعات بدن مانند CSF و ... 6- نمونه قارچی 7- نمونه خلط 8- نمونه های بافتی ***8 بخش بیو شیمی و هرمون شناسی انتقال و نگه داری نمونه لخته و فرایند لخته در عرض 20 تا 30 دقیقه می باشد چند مثال از نمونه های بیو شیمی و هرمونی ***15 •حمل و نقل آزمایشات خون برای ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 پگماتیت محلولهایی را که در مراحل آخر سرد شدن و انجماد ماگما تولید می‌شوند، محلولهای گرمایی می‌نامند. از تبلور این محلولها سنگ آذرین بسیار درشت دانه‌ای موسوم به پگماتیت تشکیل می‌شود از واژه لاتین پگمات به معنی به هم بافته شده مشتق شده است. کوارتز و فلدسپات پتاسیم‌دار کانیهای اصلی حاصل از تبلور محلولهای گرمایی هستند. پگماتیتها صرفا بر مبنای اندازه‌های غیر عادی دانه‌های کانی ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دید کلی یونانیان باستان ، عالم را متشکل از چهار عنصر آتش ، خاک ، آب و هوا میدانستند. امروزه دانشمندان بکمک این عناصر ، تمام اجزای تشکیل دهنده جهان را آن طور که هست ، توضیح میدهند. آتش بیانگر انرژی بوده و سه عنصر دیگر نشان دهنده سه حالت از ماده جامد ، مایع و گاز میباشند. بر طبق این تقسیم بندی ، مواد جامد دارای شکل و ابعاد مشخصی بوده و همچنین جرم ، حجم و وزن مشخصی دارند. ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، ***3 ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سنگ های رسوبی سنگ های رسوبی بیش ازهفتادوپنج درصدسطح زمین را می پوشانند. یک توده رسوبی شامل موادی است که در سطح یا نزدیک سطح زمین ودر محیطی که دارای فشار و حرارت پایین می باشد، انباشته می‌گردد. معمولاً مواد رسوبی از مایعی که آن ها را در بر می گیرد، در محیط های مختلف رسوبی ته نشین می گردند ، رسوبات به روش های مختلفی تشکیل می شوند. رسوبات در برخی از مواقع از هوازدگی و فرسایش ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 آلودگی هوا وپیشگیری از آن هوا ونقش آن درطبیعت هوایی که ما تنفس می کنیم،مجموعه از21درصداکسیژن ،78 درصدازت ،1درصد سایرگازها و موادی مثل co ،آب،گازهای کمیاب مثل کریپتون، نئون،گزنون،آرگون و...... است ***4 نقش هوا عبارت است از تنفس شرکت در به چرخش درآوردن آب جلوگیری از ورود تابش های مضر خورشیدی محیط واسطه برای تبادل مواد وانرژی توسط جانداران محیط واسطه برای تخلیه وتزریق آلاینده ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه جداسازی عملی است که مخلوط مواد که به حالت‌های گاز، مایع، جامد وجود دارند از یکدیگر جدا می‌شوند ولی این عملیات در جدا کننده‌ها معمولاً به معنی جداسازی گاز از مایع می‌باشد. در عملیات تصفیه گاز در حالت‌های گاز و گاز - مایع معمولاً از سه نوع جدا کننده استفاده می‌شود: 1- جداکننده عمودی 2- جداکننده افقی 3- جداکننده کروی ***3 1- جداکننده عمودی Vertical Separator : یک ظرف ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دل حرارتی دستگاهی است که برای انتقال حرارت موثر بین دو سیال (گاز یا مایع) به دیگری استفاده می‌گردد. از رایج‌ترین مبدل‌های حرارتی رادیاتور خودرو و رادیاتور شوفاژ است. مبدل‌های حرارتی در صنایع مختلف از جمله تهویه مطبوع، خودرو، نفت و گاز و بسیاری صنایع دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند ***3 انواع مبدل‌های حرارتی مبدل‌های هوا خنک (Air cooler) • مبدل‌های پوسته و لوله‌ (Shell and ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 در بین کلیه عملیات واحدهای صنعتی در مهندسی شیمی ، شاید عملیات مربوط به خشک کردن مواد ، بیشترین کاربرد را داشته باشد. به این جهت ، مکانیسم خشک کردن و طراحی دستگاههای مربوطه در مقیاس صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در اکثر عملیات مربوط به تولید مواد ، مخصوصا در صنایع شیمیایی ، یک یا چند مرحله عملیات خشک کردن در یکی از اشکال متنوع آن وجود دارد. عملیات خشک کردن بر حسب ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: دانشگاهی

***4 تئوری و زمینه .aنقطه ذوب دمایی است که در آن تبدیل فاز بین جامد و مایع اطفاق می افتد. دمایی است که در آن بین کریستالهای منظم و جامد و حالت قرار گرفتن شانسی در مایع تعادل وجود دارد. .bمحدوده نقطه ذوب اولین نقطه (دمای پایین ) دمایی است که اولین قطره مایع در بین کریستالها تشکیل میشود. نقطه دوم ( دمای بالا) دمایی است که کل توده جامد به مایه شفاف تبدیل میشود. .cاستفاده شناسایی ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه : ساده‌ترین حالت برای تبخیر کننده ، این است که محصول را در قابلمه بگذاریم و تحت حرارت مستقیم قرار دهیم. اگر کمی بخواهیم این دستگاه را پیشرفته‌تر کنیم، از ظروف دو جداره‌ استفاده می‌کنیم در این حالت عامل حرارت ، آتش نیست، بلکه سیالی است که مابین دو جداره ظرف در جریان است. این سیال داغ ، می‌تواند آب ، روغن و غیره باشد که با گرم شدن ، گرما را از طیق جداره ظرف به محلول ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 موضوعاتی که در این پروژه به آنها خواهیم پرداخت: 1. تعریف عمل آوری بتن و تاثیر رطوبت و حرارت در فرایند عمل آوری 2. عوامل موثر در مراقبت از بتن 3. روش های عمل آوری بتن 4.مدت زمان عمل آوری 5.کنترل کفایت عمل آوری ***4 تعریف عمل آوری بتن: عمل آوردن فرایندی ا ست که طی آن از افت رطوبت بتن جلوگیری شده و دمای بتن در وضعیت رضایتبخشی حفظ می شود . عمل آوردن بتن تأثیری بسزایی روی ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مبدل های حرارتی برای انتقال حرارت موثر بین دو سیال (گاز یا مایع) به دیگری استفاده می گردند. در مبدل های حرارتی دو سیال با دمای متفاوت وجود دارد که این دستگاه شرایطی را فراهم می آورد تا تبادل گرما میان دو سیال بر قرار شود. معمولا مبدل های حرارتی به منظور خنک کردن سیال گرم و یا گرم کردن سیال با دمای پایین تر و یا هر دو ، مورد استفاده قرار می گیرند. ***5 مبدل حرارتی از طریق یک ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 شرح بیماری آبله‌مرغان توسط ویروس واریسلا زوستر که از خانواده هرپس ویروس است ، ایجاد می‌شود. این ویروس بعد از ایجاد آبله‌مرغان، ، در همه افراد به صورت نهفته ، درمسیر رشته های عصبی که از نخاع خارج می شوند ، جایگزین می شود و فعالیت مجدد آن منجر به بیماری زونا یا هریس زوستر می گردد. این ویروس از راه قطره های ریز در هوا یا تماس با ضایعات پوستی ، از فرد بیمار انتقال می یابد . ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مولود انسان به هنگام تولد ضعیف ترین و وابسته ترین نوزاد جهان هستی است و در این هنگام از او هیچ توقع و انتظاری در مسئولیت و خودکفایی نیست. به عبارت دیگر از آنجایی که نوزاد انسان به هنگام تولد از همه نوزادان جهان هستی ضعیف تر و ناتوان تر است. اگر هنگام تولد «ماما» نداشته باشد بقائی نمی تواند داشته باشد. او کاملاً وابسته و نیازمند است. مگر نه آنست که او در آغاز، نطفه ای بیش ...

تعداد صفحه: ۱۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***1 تالاسمی گروهی از کم خونی های ارثی است که با هیپوکرومی(کاهش غیرطبیعی هموگلوبین گلبول قرمزخون)میکروسیتوز شدید(گلبول قرمز کوچک ترازحدطبیعی)تخریب عناصرخونی(همولیز)ودرجاتی ازکم خونی مشاهده میشود. تالاسمی همراه بانقص درسنتز زنجیره هموگلوبین است تولیدیک یاچندزنجیره گلوبین موجود در مولکول هموگلوبین کاهش یافته است.دراین صورت عدم تعادل درشکل هموگلوبین باعث تغییروضیعت اریتروییدگردیده ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ارشمیدس اَرَشمیدُس (به یونانی: Αρχιμηδης، تلفظ: آرخیمِدِس) دانشمند و ریاضیدان یونانی در سال ۲۱۲ قبل از میلاد در شهر سیراکوز یونان چشم به جهان گشود و در جوانی برای آموختن دانش به اسکندریه رفت. بیشتر دوران زندگیش را در زادگاهش گذراند و با فرمانروای این شهر دوستی نزدیک داشت. کارها و اختراعات ارشمیدس در رشته ریاضیات از ظرفیت‌ های هوشی بسیار بالا وچشمگیری برخوردار بود. او ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: دانشگاهی

***4 دلایل توجه متخصصان حشره شناسی به کنترل بیولوژیک آفات به عنوان محور اصلی مدیریت تلفیقی آفات : •آشکار شدن پیامدهای منفی کاربرد سموم : آلودگی محیط زیست از بین رفتن دشمنان طبیعی ایجاد مقاومت در حشرات آفت خطر سلامتی انسان از بین بردن گونه های غیر هدف عدم سازگاری با عوامل کنترل بیولوژیک ***7 اهمیت قارچهای بیمارگر حشرات در بین سایر میکروارگانیسمها در کنترل بیولوژیک حشرات شناسایی ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بتن با عملکرد بالا (HPC) یکی از چالش هایی که در رشته مصالح ساختمانی بوجود آمده است ، بتن با عملکرد بالا(HPC ) می باشد . این نوع بتن مقاوم از نوع مصالح کامپوزیت بوده و از نظر دوام جزو مصالح کامپوزیت و چند فازی مرکب و پیچیده می باشد . خواص ، رفتار و عملکرد بتن بستگی به نانو ساختار ماده زمینه بتن و سیمانی دارد که چسبندگی ، پیوستگی و یکپارچگی را بوجود می آورد . بنابراین ، ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 وظیفه تراورس در خط آهن : 1- فاصله بین ریل ها را ثابت نگه می دارد . 2- نیروهای افقی وعمودی را که از قطار تولید می گردد به بالاتر منتقل می کند . 3- جذب ارتعاش های حاصل از حرکت چرخ روی ریل ویژگیهای تراورس: 1- تراورس ها با 8 دارای طول کافی بوده تا بتوانند در پایداری خط ها موثر باشند 2- مانع جابجایی طولی یا عرضی خط شوند 3- مانعی برای کوبیدن بالاتر نباشند ***3 انواع تراورس ها : ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تخلیه سطحی مقصود از تخلیه سطحی، تخلیه‌ای است که بر روی سطح عایق جامد یا مایع صورت گیرد. در حقیقت، این سطح فصل مشترک دو نوع عایق جامد و گاز، جامد و میع و یا مایع و گاز است. استقامت الکتریکی این فصل مشترک معمولاً کمتر از استقامت الکتریکی هر یک از دو عایق است. برای روشن شدن مطلب، آزمایش زیر را انجام می‌دهیم: ***3 آزمایش دو الکترود صفحه‌ای را به فاصله معین d از یکدیگر در هوا ...

تعداد صفحه: ۳۶۶ دسته بندی: دانشگاهی

***1 نام درس :شیمی عمومی 2 تعداد واحد :3 منبع :انتشارات پیام نور، تهران، 1368. مترجم :دکتر اعظم رحیمی ***2 اهداف فصل اول: بررسی فرایندها به هنگام حل شدن یک اسید در آب تعریف اسید وباز طبق نظریه لوری –برونستد مفهوم خود یونش آب مفهوم PH اسید ها وباز های متداول مفهوم عبارت ثابت تفکیک اسید مفهوم ثابت تفکیک باز ارتباط قدرت اسیدی با ماهیت پیوند مفهوم اسید وباز طبق نظریه لویس ***3 فصل ...

تعداد صفحه: ۱۸۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعادل های اکسایشی کاهشی و تئوری الکتروشیمیایی واکنش های اکسیداسیون و احیاء Ox1 + Red2 D Red1 + Ox2 ***3 عوامل تعیین کننده پتانسیل واکنش پتانسیل واکنش به 1- ثابت تعادل واکنش 2- به مقدار اختلاف غلظت شرکت‌کنندگان نسبت به مقدار تعادل بستگی دارند Ü پیدا کردن ثابت تعادل‌ها از روی پتانسیل الکترودها ***4 انواع سلول الکتروشیمیایی 1 سلول های گالوانیک: انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی ...

تعداد صفحه: ۳۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 نام منبع: کتاب شیمی تجزیه دستگاهی تالیف Christian (ترجمه سید احمد میر شکرایی( تعداد واحد: 3 ***3 مقدمه ای بر روشهای طیف بینی طیف بینی Uv-Vis طیف بینی مادون قرمز و رامان طیف سنجی جذب اتمی٬ نشر اتمی و فلورسانس اتمی طیف بینی رزونانس مغناطیسی هسته طیف سنجی جرمی کروماتوگرافی فاز مایع و فاز جامد کروماتوگرافی گازی ***5 مقدمه مبانی تئوری ساختمان دستگاه های طیف سنجی فیلتر منشور ...

تعداد صفحه: ۲۹۴ دسته بندی: دانشگاهی

***1 عنوان درس : شیمی صنایع معدنی تعداد واحد : 3 واحد منبع : شیمی معدنی صنعتی مولف : بوخنر، اشلیبس، وینتر، بوخل ***3 و 4 فصل اول: ترکیبات نیتروژن دار آمونیاک: ماده اولیه همه مواد نیتروژن‌ دار است ***10 تولید مخلوط های هیدروژن، نیتروژن و کربن‌ مونوکسید: الف- بازسازی با بخار آب(از گاز طبیعی و نفتا) -گوگرد زدایی مواد خام با هیدروژن‌ دهی - جذب هیدروژن‌سولفید بر روی اکسید روی - تفکیک ...

تعداد صفحه: ۲۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

کارشناسی ارشد شیمی تجزیه – 3واحد ***5 Atomization devices Flame Plasma Electrical discharge Electrically heated furnace Laser technique ***8 اسپکتروسکپی اتمی روش های مرتبط با جذب و نشر تابش توسط اتمهای آزاد طیف خطی: برای آنالیز عنصری (کمّی و کیفی) ***10 اسپکتروسکپی اتمی هر عاملی که باعث پهن شدن خطوط شود موجب مشکل می شود. عوامل موثر در تعریض خطوط طیفی: تعریض دوپلر تعریض فشاری ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: دانشگاهی

***1 آزمایشگاه مبانی شیمی آلی (رشته زیست شناسی) یک واحد عملی مٶلف: طیبه پرتوی ***3 نقطه ذوب پیش زمینه و تئوری استفاده ها تکنیک های اندازه گیری و ابزار محدوده نقطه ذوب محدوده نقطه ذوب مواد شناخته شده مخلوط و مجهول ***4 نقطه ذوب تئوری و زمینه .aنقطه ذوب دمایی است که در آن تبدیل فاز بین جامد و مایع اطفاق می افتد. دمایی است که در آن بین کریستالهای منظم و جامد و حالت قرار گرفتن شانسی ...

تعداد صفحه: ۱۵۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 آزمایشگاه شیمی آلی (1) (رشته شیمی) یک واحد عملی مٶلف: طیبه پرتوی ***2 اندازه گیری ثابت های فیزیکی و برخی روشهای جداسازی، تخلیص و شناسایی ترکیبها ***4 تعیین دمای ذوب: در اثر جذب انرژی، آرایش منظم ذرات در یک ترکیب جامد و بلوری به آرایش نامنظم(حالت مایع) تبدیل می شود. این عمل را ذوب می گویند. ***5 پدیده ذوب وقتی روی می دهد که انرژی گرمایی بر نیروهای بین ملکولی که ذرات را در ...

تعداد صفحه: ۱۶۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آزمایش شماره 1 اندازه‌‌گیری آهن به روش اسپکتروفتومتری تعریف اسپکتروفتومتری: اسپکتروفتومتری یک روش تجزیه دستگاهی است که در آن تابش الکترومغناطیسی در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جذب ماده می‌شود، و از روی شدت جذب مقدار ماده تعیین می‌شود ***3 شمای دستگاه اسپکتروفتومتر 1- منبع تابش: نور سفید Io 2- محل نمونه: نمونۀ‌ گازی، جامد، مایع 3- تجزیه‌گر: منشور، یا شبکه 4- آشکارساز: PMT 5- ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فصل اول بررسی مقدماتی ***3 بررسِِی مقدماتی نمونه‌ای که به عنوان مجهول در اختیار شما قرار می گیرد باید از جهات زیر مورد بررسی قرار گیرد. • حالت فیزیکی (جامد یا مایع) • رنگ • بو • سوختن حدود 1/0 گرم از نمونه را در یک کروزه چینی و شعله را به لبه کروزه نزدیک کنید و قابلیت اشتغال جسم (در شعله کم) ملاحظه کنید. سپس شعله را به مقدار بیشتر به آن نزدیک کنید سپس از مشاهدات موارد زیر ...

تعداد صفحه: ۲۰۸ دسته بندی: دانشگاهی

***1 مبانی شیمی پلیمر جلد اول مترجم سید احمد میرشکرایی ***2 مقدمه مقدمه ای بر علوم پلیمری تاریخ پیدایش و تکوین پلیمر ها تعریف: پلیمر مولکول بسیار بزرگی است که در اثر تکرار یک واحد تکرار شونده ( مونومر) و اتصال این واحدها به یکدیگر حاصل می شود. انواع پلیمرها از نظر منشاء: 1-پلیمر های طبیعی : سلولز( گلوکز)، نشاسته ( گلوکز)، انسولین ( اسیدهای آمینه) و لیگنین ( فنیل پروپان) 2-پلیمر ...

تعداد صفحه: ۲۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 طبق وضعیت منابع درسی سال جاری، این درس شامل 7 فصل می‌باشد در فصل اول با اتم‌ها و آرایش الکترونی اتم‌ها و خواص آنها و شکل اربیتال ها و چند نظریه اتمی آشنا شده ***3 در فصل دوم پیوند اتم‌ها و تشکیل ملکول‌ ها و آرایش اربیتال ملکولی مطرح می‌شود. در فصل سوم هیبریداسیون و ساختار هندسی ملکولی بررسی می‌شود. ***4 در فصل چهارم حالت گازی، ویژگی‌ها و روابط آنها در حالت ایده‌آل و حقیقی ...

تعداد صفحه: ۲۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***1 فصل اول الکترود ها و پیل های الکتروشیمیایی ***2 •هدف های رفتاری فصل اول •بعد از مطالعه این فصل باید درک شود. • واکنش هایی که در سطح یک الکترود اتفاق می‏افتند . • ساختمان سطح مشترک الکترود محلول. •معادلات شیمیایی واکنش های اکسایش کاهش در الکترود ها . • پیلهای گالوانی به صورت دونیمه پیل. •طداحی پیل های گالوانی مورد استفاده در اندازه‏گیری پتانسیل استاندارد الکترود را طراحی. • ...

تعداد صفحه: ۱۹۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه ¨در ریخته گری تحت فشار مذاب مایع یا چقرمه فلزی با فشاروسرعت بالا به محفظه یک قالب دائم پرس می شود.دراین روش قطعات تا دقت ±0.02mm تولید می شوند. ¨غالبا آلیا‍‍‍ژ فلزات غیر آهنی با این روش ریخته گری می شوند.به دلیل عدم ضایعات ٬ تولید قطعات در این روش با کمترین مقدار مواد انجام می شود .استحکام مواد در فشار بالا افزایش می یابد.در جاهایی از قطعه کار که تحت استحکام سایشی ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه مشخصات فلز مذاب ، ب ویژه هنگامی که از درجه حرارت بالا وارد قالب می شود ، به گونه ای است که ممکن است به انجام فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیایی میان مذاب و مواد قالب یا ماهیچه منجر شود ***3 مقدمه بدیهی است انجام این واکنشها می تواند به خصوص متالورژیکی و مکانیکی قطعه آسیب رسانده و از تولید قطعه سالم و بدون عیب جلوگیری نماید . ایجاد سطوح زبر و خشن (در قطعه ) یکی از این ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه: موادی که باعث سازگاری سازه با محیط خود می شوند، مواد محرک نامیده می شوند. این مواد می توانند شکل، سفتی، مکان، فرکانس طبیعی و سایر مشخصات مکانیکی را در پاسخ به دما و یا میدان های الکترومغناطیسی تغییر دهند. امروزه پنج نوع ماده محرک به طور عمده استفاده می شود که شامل :1آلیاژهای حافظه دار:2 سرامیک های پیزوالکتریک:3 مواد مغناطیسی سخت :4 مایعات الکترورئولوژکال و5 ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ابتدا به بررسی کلیات هیدراتاسیون در ورزش می پردازیم و سپس در رشته های ورزشی مختلف این پدیده را بررسی می نماییم ***5 مواد مغذی به 6 دسته تقسیم شود : کربوهیدرات چربی پروتئین ویتامین ها مواد معدنی آب ***7 •آب •مهمترین ماده غذایی است.نرسیدن آب به بدن به مراتب خطر مرگ بیشتری نسبت به محرومیت از سایر مواد غذایی به همراه دارد. • •مهم ترین اعمالی که آب انجام می دهد انتقال و واگذاری ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه غواصی ریشه اصلی آشنایی با غواصی در نیاز و اشتیاق بشر، رهبری نظامی، انجام خدمات زیرآبی، تجارت زیرآبی و گسترش دروازههای دانش از طریق کشف و جستجو نهفته است. یکی از داستان های غواصی که به روایت هرودوت مورخ یونانی در تاریخ ثبت شده داستان غواصی بنام سیلیس است که در پنج قرن قبل از میلاد مسیح برای خشایارشاه پادشاه ایران جهت کشف و جمع آوری گنجهای غرق شده کار می کرد. در عصر ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آناتومی قلب - این عضو مخروطی شکل به صورت کیسه ای عضلانی تقریبا در وسط فضای قفسه سینه(کمی متمایل به جلو وچپ) ابتدا در دل اسفنج متراکم و وسیعی مملو از هوا یعنی ریه ها پنهان شده و سپس توسط یک قفس استخوانی بسیار سخت اما قابل انعطاف مورد محافظت قرار گرفته است. - ابعاد قلب در یک فرد بزرگسال حدود6912 سانتیمتر و وزن آن درآقایان حدود 300 ودرخانومها حدود 250 گرم میباشد. - قلب توسط یک ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه محبوبیت ورزش تفریحی غواصی، فیزیولوژی بدن انسان را به یک مبارزه منحصربفرد فرا می خواند. گذشته از اثرات دمای آب، بدن باید اثرات محیط پرفشار را تحمل کند. محیطی که دارای فشاری بیش از سطح دریاست، چنین محیطی فشار گازها را در سینوس ها، مجاری تنفسی، مجاری گوارشی و گازهای محلول در مایعات بدن، افزایش می دهد. از جمله سیستم های بسیار مهم در غواصی، سیستم تنفسی می باشد که در این ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***4 غدد بدن غده بافتی است که ماده ای را به داخل خود و یا به خارج از خود ترشح میکند.غدد بدن را میتوان به دو دسته درون ریز (اندوکرین) و برون ریز (اگزوکرین)تقسیم کرد.غده های برون ریز مواد را به خارج از خود ترشح میکنند.این غدد به زیر مجموعه های آپوکرین و اکرین تقسیم میشوند.غدد آپوکرین و اکرین هر دو دارای مجراهایی هستند که غدد آپوکرین از راه این مجاری مایع چربی گونه ای ترشح میکنند( ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران • یکی از شرکت های مهم فرعی تابع شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است که با تولید متوسط 740 هزار بشکه نفت در روز سهم عمده ای در تامین درآمدهای اقتصادی کشور دارد . •اداره مرکزی این شرکت از حیث جغرافیائی در استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده ، لیکن تاسیسات شرکت در چهار استان خوزستان ، بوشهر ، کهگیلویه و بویراحمد و فارس قراردارد . همین ویژگی ، ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه خواص آب آب ماده‌ای است که دور تا دور تمام موجودات دریایی را فراگرفته است. آب توده بدن حیوانات و گیاهان دریایی را می‌سازد و به عنوان واسطه‌ای است که انواع واکنش‌های شیمیایی در داخل و خارج بدن موجودات زنده، در آن صورت گیرد. ترکیب شیمیایی آب خالص ترکیبی شیمیایی است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن که به هم اتصال یافته‌اند تشکیل شده است. آب را با فرمول شیمیایی H2O ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت