تعداد 3 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد کمپوت با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات میباشد.
***3 کمپوت کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ***4 همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم ...
***3 }قوطی کردن آناناس: کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی ...
***3 مراحل تهيه کنسرو ماهي : به طور کلي مراحل تهيه کنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است : 1- آماده سازي 2- آب نمک گذاري 3- پخت اوليه 4- قوطي کردن 5- اضافه کردن مديوم 6- هواگيري (اگزوست کردن ) 7- دربندي 8- فرآيند حرارتي (اتوکلاو کردن ) ***4 آماده سازي : اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شکم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس به کارخانه ارسال ...