دانلود قالب پاورپوینت با موضوع پودر لیمو.ppt

تعداد 48 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد پودر لیمو با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه مرکبات در ایران ورود مرکبات درایران به جزگونه بالنگ،سابقه ای حدود400ساله دارد. به استناد مدارک تاریخی،ایران دروازه خوج مرکبات از اسیا به سایر مناطق دنیا بوده است. محصولات مرکبات عبارت اند از:(انواع پرتغال ها ،نارنگی ها،لیموها،لایم ها،گریپ فروت و...) تاریخچه لیمو ترش در ایران گرچه قریب به 400 سال پیش از تولد مسیح ، تئو فراست از لیمو سخن گفت ، اما تنها در قرن چهارم ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بررسي دو موضوع سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با پلاتين سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها در سنسور اکسيژن و افزايش مقاومت به خوردگي فولادزنگ نزن به وسيله اعمال پوشش نانوذرات دي اکسيد تيتانيوم با روش سل-ژل ***3 سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با روش پلاتين و سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها***4 چکيده نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

آزمایشگاه شیمی معدنی(1) (رشته شیمی) ***2 آزمایش شماره 1 تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***7 مقدمه ضرورت خود کفائي و عدم وابستگي از لحاظ کشاورزي و دامپروري و يا به عبارتي ديگر تهيه ارزاق عمومي بر هيچ فردي از افراد ديگر پوشيده نيست و هر فرد سليمي با جزئي تفکر و تعقل نمي تواند از قبول آن سرباز زند . به عقيده صاحب نظران ، اولين و ابتدائي ترين شرط لازم و ضروري براي پيشرفت سريع در تمام امور کشور، همانا خود کفا شدن از لحاظ ارزاق عمومي مي باشد و به همين مناسبت است که ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •زنجبيل زَنجِبيل يا زنجفيل يکي از گياهان دارويي است. زنجبيل از گياه زرد رنگ داراي رگه‌هاي بنفش با نام علمي (Zingiber officinale) بدست ميايد. اگرچه معمولا" از زنجبيل به عنوان ريشه آن گياه نام برده مي‌شود ولي در اصل قسمت مورد استفاده گياه ساقه متورم شده زيرزميني آن است که "ريزوم" نام دارد. ***3 پيشينه زنجبيل از زمانهاي دور در چين مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتي چين نقش ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 سفيدک پودري هلو و شليل سفيدک پودري هلو و شليل Peach powdery mildew ***4 •بيماري سفيدک سطحي يا سفيدک نمدي هلو اولين بار در ايران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندياري گزارش شده است. معمولا درهرجا که هلو کشت مي‌شود بيماري نيز ديده مي‌شود. علاوه بر هلو به شليل نيز حمله مي‌کند. عامل بيماري قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاري آن به پانوزا بواسطه توليد حالت ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سير تحولي و رشد اصولا توسعه و تغيير پايدار در فنون و روشهاي تجزيه وجود دارد. طراحي دستگاه بهتر و فهم کامل مکانيسم فرآيندهاي تجزيه‌اي ، موجب بهبود پايدار حساسيت ، دقت و صحت روشهاي تجزيه‌اي مي‌شوند. چنين تغييراتي به انجام تجزيه‌هاي اقتصادي‌تر کمک مي‌کند که غالبا به حذف مراحل جداسازي وقت گير ، منجر مي‌شوند. بايد توجه داشت که اگر چه روشهاي جديد تيتراسيون مانند کريوسکوپي ، ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 امواج مکانيکي الکترومغناطيس فيلسوف و خيالباف روسي کوزما پروتکوف چنين گفت: اگر به انتشار حلقه هاي آب توجه نکنيد کار شما فقط سرگرمي به شمار مي آيد غالبا مشاهده کرده ايد که هنگامي که سنکي را داخل آب مي اندازيم امواحي پديد مي آيد که داراي خواص زيرند 1 حامل انرژي هستند 2 داراي طول موج عرضي يا ستوني هستند اين امواج جزء امواج مکانيکي هستند ***4 •امواج مايکرو ويو مايکل فارادي با ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کمپوت کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ***4 همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 §آزمایش شماره 1 §تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به دست می آید. این اسید به ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 milk plasma مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه : گیاه گندم از جمله مهمترین غلات به شمار می‌آید. این گیاه ، یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) می‌باشد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است. نام علمی آن Triticum spp می‌باشد. خصوصیات گیاه گندم گندم ، گل آذین سنبله‌ای دارد. از هر گره آن معمولا یک سنبلچه متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود می‌آید. گاهی تعداد گلچه‌ها به 9 هم می‌رسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 }قوطی کردن آناناس: کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: مهندسی صنایع

***2 تاریخچه خاکورزی عبارت است از عملیات مکانیکی که به منظور آماده سازی زمین برای زراعت روی خاک انجام می شود. هدف از خاکورزی مطلوب ایجاد محیط مناسب برای جوانه زنی بذر، رشد ریشه، کنترل گیاهان هرز، کنترل فرسایش خاک و کنترل رطوبت خاک است. بشر طی هزاران سال برای افزایش میزان تولید مبادرت به خاکورزی کرده است. از ابزارهای ابتدایی خاکورزی می توان گاوآهنی سبک و چوبی را نام برد که 3000 ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 تا ریخچه مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است. ***4 مرکبات از راسته granilas وتیره Rutaceae و زیرتیره ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه جداسازی عملی است که مخلوط مواد که به حالت‌های گاز، مایع، جامد وجود دارند از یکدیگر جدا می‌شوند ولی این عملیات در جدا کننده‌ها معمولاً به معنی جداسازی گاز از مایع می‌باشد. در عملیات تصفیه گاز در حالت‌های گاز و گاز - مایع معمولاً از سه نوع جدا کننده استفاده می‌شود: 1- جداکننده عمودی 2- جداکننده افقی 3- جداکننده کروی ***3 1- جداکننده عمودی Vertical Separator : یک ظرف ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: دانشگاهی

***4 تئوری و زمینه .aنقطه ذوب دمایی است که در آن تبدیل فاز بین جامد و مایع اطفاق می افتد. دمایی است که در آن بین کریستالهای منظم و جامد و حالت قرار گرفتن شانسی در مایع تعادل وجود دارد. .bمحدوده نقطه ذوب اولین نقطه (دمای پایین ) دمایی است که اولین قطره مایع در بین کریستالها تشکیل میشود. نقطه دوم ( دمای بالا) دمایی است که کل توده جامد به مایه شفاف تبدیل میشود. .cاستفاده شناسایی ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 موضوعاتی که در این پروژه به آنها خواهیم پرداخت: 1. تعریف عمل آوری بتن و تاثیر رطوبت و حرارت در فرایند عمل آوری 2. عوامل موثر در مراقبت از بتن 3. روش های عمل آوری بتن 4.مدت زمان عمل آوری 5.کنترل کفایت عمل آوری ***4 تعریف عمل آوری بتن: عمل آوردن فرایندی ا ست که طی آن از افت رطوبت بتن جلوگیری شده و دمای بتن در وضعیت رضایتبخشی حفظ می شود . عمل آوردن بتن تأثیری بسزایی روی ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تا ریخچه مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است. ***4 مشخصات مرکبات مرکبات از راسته granilas وتیره ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***7 هدف اصلی‌ در شرکت کسب سود است . در جهت اشتغال زایی‌ در استان فعالیت‌ می‌کند . با توجه به عدم وجود واحد تولیدی‌ مشابه در استان و سایر‌ مناطق نزدیک‌ در جهت ارتقای‌ سطح تولید‌ پروفیل‌ و‌پوشش دادن در سطح استان . ***8 تولید انواع قطعه پروفیل‌ آلومینیومی‌ جهت ساخت درب و پنجره تک و دو جداره‌ در جهت انجام خدمات رنگ پودری‌ و‌آبکاری فلزات که‌در حال حاضر شرکت فعالیت‌ تولید‌ انواع ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ¡علف هرز سوروف و ارزن(دم روباهی) جزء سمج ترین و خطر ناکترین علف های هرز در جهان محسوب می شوند.(Holm ¡et al.,1977) ¡بعلاوه سوروف جزء علف های هرز سمج در یونان و مشکل جدی در مزارع ذرت در انتاریو می باشد.Bosnic and Swanton.,1977)) ***4 گیاهان پوششی مثل لگوم ها، باعث کنترل علف های هرز و افزایش عملکرد دانه می شوند.گیاهانی مثل چاودار باعث کاهش معنی داری در تراکم و بیوماس گونه های ...

تعداد صفحه: ۸۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 1- فولادهای ساختمانی (روش تهیه فولاد- شکل دادن به فولاد- کارسردوگرم برروی فولاد- انواع فولادها- محسنات ومعایب فولاد) 2- نصب سازه های فولادی (فن نصب – برنامه پیشرفت کار – عملیات کارگاهی – تجهیزات نصب – وسایل نصب – روشهای نصب پل – روش های نصب ساختمان) 3- جوشکاری (اصول وفرایند – وسایل جوشکاری – رویه جوشکاری – ترک در جوش – پیش گرمی – کنترل اعوجاج – کاربرد اقسام جوش) 4 – برشکاری ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بتن با عملکرد بالا (HPC) یکی از چالش هایی که در رشته مصالح ساختمانی بوجود آمده است ، بتن با عملکرد بالا(HPC ) می باشد . این نوع بتن مقاوم از نوع مصالح کامپوزیت بوده و از نظر دوام جزو مصالح کامپوزیت و چند فازی مرکب و پیچیده می باشد . خواص ، رفتار و عملکرد بتن بستگی به نانو ساختار ماده زمینه بتن و سیمانی دارد که چسبندگی ، پیوستگی و یکپارچگی را بوجود می آورد . بنابراین ، ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معماری شیوه ی اصفهانی آخرین شیوه ی معماری ایران است.معماری بومی آذربایجان پدید آورنده ی سه شیوه ی معماری ایران ازجمله شیوه ی اصفهانی بود. پس خواستگاه این شیوه شهر اصفهان نبوده ولی در آنجا رشد کرده و بهترین ساختمان های آن در این شهر ساخته شده اند.شیوه ی اصفهانی در برگیرنده ی شیوه هایی است که در نوشته های غربی به شیوه ی صفوی افشاری و قاجاری و زند نامیده شده اند. این شیوه کمی ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 از جمله مزایای این عایق جدید به شرح زیر است: 1- فاقد آلودگی و آسیب های فیزولوژی می‌باشد. 2- کاربرد آن آسان است. 3- رنگ پذیرند 4- خطر آتش سوزی ندارند. 5- چسبندگی خوب نسبت به سطوح مختلف دارند. در این مقاله به معرفی عایق های قیرگونی و عایقهای پیش ساخته، سپس به معرفی یک نوع عایق جدید که از رزینهای اکریلاتی و استایرنی محلول در آب ساخته شده می‌پردازد. ***4 عایق های رطوبتی قیر و ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقاومت؟ برای بال بردن طول عمر وکارایی بیشتر ومقابله در برابر حوادث طبیعی مانندزلزله وسیل و......... یک سازه را مقاوم می کنیم ***3 روش های مختلفی در مقاوم سازی یکسازه بتنی وجود دارد وما به چنیدن موردکه در حال حاضر اجرا می شود اشاره می کنیم ***5 مقاوم ساختن قبل از ساخت (مراحل مطاله وطراحی) در هنگام اجرا پس از ساخت سازه (مراحل مراقبت و مونیتورینک) تمام دست اندراکان پروژه طبق ...

تعداد صفحه: ۲۶۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 نام درس : شیمی عمومی 2 تعداد واحد: 3 منبع: شیمی عمومی 2 رشته شیمی مولف : دکتر طیبه پرتوی ***3 فصل اول اسید ها وباز ها ***4 اهداف کلی آشنایی با تعاریف های مختلف در مورد اسید ها وباز ها و ویژگیهای آنها، تفکیک آب و مقیاس pH، ارتباط بین ثابت تفکیک اسیدی و بازی و ارتباط بین ساختار شیمیایی ترکیبات و خصلت و یا قدرت اسیدی و بازی ***5 تجربیات روزانه ما در مورد اسید ها وباز ها اسید ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: دانشگاهی

***1 آزمایشگاه مبانی شیمی آلی (رشته زیست شناسی) یک واحد عملی مٶلف: طیبه پرتوی ***3 نقطه ذوب پیش زمینه و تئوری استفاده ها تکنیک های اندازه گیری و ابزار محدوده نقطه ذوب محدوده نقطه ذوب مواد شناخته شده مخلوط و مجهول ***4 نقطه ذوب تئوری و زمینه .aنقطه ذوب دمایی است که در آن تبدیل فاز بین جامد و مایع اطفاق می افتد. دمایی است که در آن بین کریستالهای منظم و جامد و حالت قرار گرفتن شانسی ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فصل اول بررسی مقدماتی ***3 بررسِِی مقدماتی نمونه‌ای که به عنوان مجهول در اختیار شما قرار می گیرد باید از جهات زیر مورد بررسی قرار گیرد. • حالت فیزیکی (جامد یا مایع) • رنگ • بو • سوختن حدود 1/0 گرم از نمونه را در یک کروزه چینی و شعله را به لبه کروزه نزدیک کنید و قابلیت اشتغال جسم (در شعله کم) ملاحظه کنید. سپس شعله را به مقدار بیشتر به آن نزدیک کنید سپس از مشاهدات موارد زیر ...

تعداد صفحه: ۱۵۷ دسته بندی: دانشگاهی

مولف : دکتر سید احمد میرشکرایی ***2 فصل اول : آریل هالید ها هدف کلی: کسب اطلاعات کافی در مورد روشهای تهیه ، کاربردها، خاص فیزیکی، تفاوتهای این ترکیبات با آلکیل هالیدها و واکنشهای شیمیایی آریل هالید ها. هدف های مرحله ای: بیان ویژگیهای پیوند C-X در آریل هالیدها توضیح منابع و روش های تهیه آریل هالیدها آشنایی کامل با واکنش های مشخصه آریل هالید ها مکانیسم آنها درک دو مکانیسم افزایش – ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه مشخصات فلز مذاب ، ب ویژه هنگامی که از درجه حرارت بالا وارد قالب می شود ، به گونه ای است که ممکن است به انجام فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیایی میان مذاب و مواد قالب یا ماهیچه منجر شود ***3 مقدمه بدیهی است انجام این واکنشها می تواند به خصوص متالورژیکی و مکانیکی قطعه آسیب رسانده و از تولید قطعه سالم و بدون عیب جلوگیری نماید . ایجاد سطوح زبر و خشن (در قطعه ) یکی از این ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مقدمه •گذشته از سه جز اصلی مخلوط ماهیچه گیری یعنی ماسه چسب و اب مواد دیگری در مخلوط ماهیچه گیری وجود دارند که افزودنی نامیده میشوند و به منظور کسب برخی خواص ویژه به کار میروند ***3 •افزودنی ها •حبوبات و غلات :چسب غله ای مصرفی در ریخته گری عبارت است از پودر ذرت ریز و یا نشاسته که ازذرت گرفته میشود •به منظور افزایش استحکام تر یا خشک و قابلیت فرو پاشی تا حد 2 در صد اضافه ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه تهیه نانوکامپیوزیت‌ های منیزیم با دو روش اسباب کردن مکانیکی و استفاده از امواج التراسونیک با شدت بالا مورد مطالعه قرار گرفته است. در روش اول از پودرهای فلزی آلومینیوم، منیزم و تیتانیم استفاده شده است که با تشکیل TiH2 توسط پلی اتیلن گلیکول نانو کامپیوزیتی با بازده استحکامی بالا و قابلیت کشیدگی مطلوب به دست می‌آید. در روش دوم تقویت‌کنندگی نانو ذرات SiC برای کامپیوزیت ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ریشه لغوی زیرکن نامی بسیار قدیمی دارد و تصور می‌شود از کلمات پارسی به معنی طلا و گون به معنی زنگ گرفته شده باشد. اطلاعات اولیه زیرکونیوم ، یکی از عناصر شیمیایی جدول تناوبی است که نماد آن ، Zr و عدد اتمی آن 40 می‌باشد. فلزی فروزنده به رنگ سفید و طوسی است که قابلیت تغییر از حالتی به حالت دیگر را داشته و شبیه تیتانیوم است. زیرکونیوم بطور عمده از زیرکون بدست می‌آید و در برابر ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

درس: جوشکاری پیشرفته ***2 معرفی فرایند: این روش از جوشکاری جزجوشکاری حالت جامد محسوب می شود که نخستین بار در سال 1945مورد استفاده قرار گرفت. اساس فرایند: اساس فرایند جوشکاری اصطکاکی بر اصل تبدیل انرژی مکانیکی (جنبشی)به انرژی گرمایی استوار است.در این روش سطوح دو قطعه ای که باید به متصل شوند با اعمال یک فشار اولیه در تماس با هم قرار میگیرند. با حرکت دورانی سریع یکی از قطعات بر روی ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 روش رسوب‌ شیمیایی فاز بخار مستلزم رسوب‌ گذاری ماده‌ی شامل نانو ذرات از فاز گازی است. ماده آنقدر گرم می‌شود تا به صورت گاز درآید و سپس به صورت یک ماده جامد بر روی سطح، معمولاً تحت خلأ رسوب‌گذاری می‌گردد. ممکن است رسوب‌گذاری مستقیم یا رسوب‌گذاری از طریق واکنش شیمیایی، محصول تازه‌ای را به وجود آورد که با ماده‌ی تبخیر شده تفاوت زیادی داشته باشد. این فرآیند به آسانی نانوپودرهایی ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه فرایند اتصال فلزات به یکدیگر با انجام جوش ها به طوری که ذوب و انجماد مداوم در امتداد درز صورت گیرد ویا اتصال لبه ها از طریق له شدن در هم انجام شود، را جوشکاری می نامند، ترمیت از ترکیب شیمیایی اکسید آهن با آلومینیوم یا اکسید آهن و آهن خالص به دست می آید از موارد استعمال آن می توان به اتصال ریلهای خطوط راه آهن به یکدیگر و جوش دادن دندانه های نوردی چرخ دنده های بزرگ ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 اقدامات اولیه در بروز مسمومیت هر گاه و در هرکجا مسمومیتی رخ داد، خونسردی خود را حفظ کرده و با مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم با شماره تلفن 09646 تماس حاصل کنید. در هنگام تماس بهتر است اطلاعات زیر را مهیا داشته باشید: نام و شماره تماستان سن، جنسیت و وزن تقریبی فرد مسموم علت بروز مسمومیت سابقه ی پزشکی فرد مسموم ترکیب و یا ترکیبات ایجاد کننده مسمومیت مقدار مصرف شده از هر ترکیب ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ساختار پوست پوست وسیعترین، سنگین ترین و نیز موثرترین و پیچیده ترین عضو بدن میباشد. بطور متوسط کل سطح پوست فرد بالغ سطحی معادل 2 - 1.7 متر مربع و وزنی معادل 1/4 کیلوگرم دارد. پوست یک عضو زنده است که تنفس کرده خود را بازسازیکرده، اعمال فیزیولوژیک مختلفی انجام میدهد. چنانچه به عنوان یک چتر، یک سایبان یا یک پوشش محافظ عمل میکند. پوست از سلولهای کاملا“ تمایز یافته تشکیل شده که ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مقدمه: با پیشرفت علم و تکنولوژی مصالح ساختمانی نیز تحول چشمگیری پیدا کرده اند بطوریکه در جهان توسعه یافته امروز کمتر از مصالح سنتی استفاده میشود . یکی از علومی که به این پیشرفت کمک شایانی کرده است علم متالوژی است که با پیشرفت سریع خود هر روزه مصالح جدیدرابا کیفیت و رفتار بسیار بهتر ومفیدتر ارائه میکند . امروزه مواد کامپوزیت درساختمان سازهای گوناگون وهمچنین تقویت ومرمت سازها ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 توصیف ساده از رادیولوژی( تصویربرداری با اشعه x ) اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: پیراپزشکی

***1 اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی مثل پوست، چربی و عضله براحتی به اشعه X اجازه می ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت