دانلود قالب پاورپوینت با موضوع نسبت درصد چربی شیر.ppt

تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد نسبت درصد چربی شیر با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 wفصل اول مقدمه، مبداء اولیه برنج: برنج از زبان هندی گرفته شده است که به آن اریسی (Arisi) می‌گویند. در زبان انگلیسی به برنج Rice‌ گفته می‌شود که همان نام عمومی برنج است. در زبان فرانسه Riz و در استان گیلان به برنج (بج) (Bej) و به خوشه آن (ورزه) (Vorze) و به شلتوک آن جو می‌گویند. کشت برنج که امروزه در تغذیه صدها میلیون انسان در سرتاسر جهان نقش مهمی را عهده‌دار است. در چین و ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 به‌‌نظر مى‌رسد که اين نژاد از اختلاط و آميزش گاوهاى بومى ايران با گاوهائى که از کشور شوروى سابق وارد منطقه سراب شده بودند به‌وجود آمده و بعداً به نام سرابى معروف گشته است رنگ آن زرد طلائى و قهوه‌اى سوخته است کوچک و خوش اندام است. اخيراً از گاوهاى سرابى به‌صورت گله‌هاى نيمه صنعتى پرورش داده مى‌شوند. سرابي (Saraby) ***4 •يک نژاد شيري محسوب ميشود که موطن آن شهرستان سراب در ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعريف عوامل نگهدارنده گاهي براي نگهداري شير و جلوگيري از فساد و زماني براي تبديل شير فاسد و خراب به شيري که داراي ظاهر معمولي باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعي بوده و حالت دوم تقلب محسوب مي شود. ***3 اصول آزمايش: جستجو و اندازه گيري بيکرمات دوپتاس: بيکرمات دوپتاس معمولاً براي نگهداري نمونه هاي شير اضافه مي گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. براي تشخيص بيکرمات ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

پايان نامه تحصيلي کارشناسي مهندسي کشاورزي ***2 چکيده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يکي از مهمترين عوامل محدود کننده کاهش عملکرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تکنيک هاي کنترل که تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: دانشگاهی

***4 • مگس خربزه •Myiopardalis pardalina ***5 •زيست شناسي: •در حشرات اين خانواده رگ subcostal هميشه در انتها با يک زاويه قائمه خميدگي نشان مي دهد وقبل از ان که به لبه بال برسد محو مي گردد. زمستان را بصورت شفيره در عمق 8 تا 10 سا نتي متري خاک به سر مي برد.در اواسط بهار که بوته هاي خربزه شروع به گل دادن مي کنند مگس ها خارج شده و با تخمريز خود ميوه هايي را که تازه از گل در امده اند ...

تعداد صفحه: ۹۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K به‌کار مي‌رود. به‌عنوان مغذي و منبع نمک‌هاي معدني کلسيم، فسفر و آهن مي‌باشد. ***4 •ريخت‌شناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتي‌متر مي‌رسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگ‌پوش است. برگ داراي سه برگچه، ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 اسيدينه اي را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روي عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهاي موجود در شير پي برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهاي سودکه براي 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهاي ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعریف عیار پروتئین: ***3 اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئین های موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 milk plasma مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 lیولاف Avena sativa/Oat یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است ***3 دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده است.دارای گونه های تترا پلوییدو دیپلویید و هگزاپلوییدی می باشد.مهمترین کشورهای تولید کننده ی یولاف ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 oتقسیم بندی باکتری ها oباکتری ها به دو دسته تقسیم می شوند باکتری های گرم مثبت و گرم منفی. این تقسیم بندی بر اساس واکنش آنها هنگام علامت گذاری است ***4 nدر باکتری های گرم منفی دیواره باکتری از یک واحد اضافی شامل فسفولیپید، پروتئین و پلی ساخارین تشکیل یافته است. در حالیکه دیواره باکتری گرم مثبت فاقد چربی بوده و میزان پروتئین کمتری داشته عموما از پلی ساخارین ها و ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 انسولین و بیماری دیابت شیرین : اختلال در متابولیسم گلوکز که می تواند بدلیل عدم حساسیت بافتی نسبت به انسولین ویا کاهش میزان انسولین باشد علائم : پرنوشی ، پرخوری و پرادراری همراه با خستگی ، تحریک پذیری ، ضعف و عطش زیاد و گلوکزاوری انواع دیابت : 1 ) دیابت تیپ یک یا وابسته به انسولین : بیشتر در جوانان دیده شده ، انسولین در پلاسما وجود ندارد و میزان گلوکاگون بسیار بالاست درمان ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کشت سیب زمینی : گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت می‌گیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام می‌شود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب می‌شود که ذخایر نشاسته‌های سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ابتدا به بررسی کلیات هیدراتاسیون در ورزش می پردازیم و سپس در رشته های ورزشی مختلف این پدیده را بررسی می نماییم ***5 مواد مغذی به 6 دسته تقسیم شود : کربوهیدرات چربی پروتئین ویتامین ها مواد معدنی آب ***7 •آب •مهمترین ماده غذایی است.نرسیدن آب به بدن به مراتب خطر مرگ بیشتری نسبت به محرومیت از سایر مواد غذایی به همراه دارد. • •مهم ترین اعمالی که آب انجام می دهد انتقال و واگذاری ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 شنا از جمله ورزش هایی است که نیاز به دوره های تمرینی سخت دارد. بطور معمول هر شناگر حرفه ای هفته ای 3-2 جلسه تمرین 6 ساعته خواهد داشت. علاوه بر این تمرینات که در آب انجام می شود، ممکن است در برنامه تمرینی این ورزشکاران تمرینات ایروبیک از قبیل دو یا دوچرخه سواری نیز منظور شود ***4 از طرف دیگر مسابقات المپیک شنا عموماً بصورت دوره های 7-3 روزه انجام می شوند و در هر روز شناگران ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ترکیب بدن اندازه گیری ترکیب بدن سابقه بسیار طولانی دارد و در طی 20 سال گذشته رشد شایان توجهی کرده است اهمیت ترکیب بدن - تاثیر بر اجرای ورزش میدانی و آزمایشگاهی - تفاوتهای جنسی در شاخصهای فیزیولوژیکی - تاثیر چاقی بر آمادگی قلبی تنفسی - پیامدهای بهداشتی ( تندرستی) نامطلوب ***4 روشهای اندازه گیری ترکیب بدن متاسفانه ابزارهایی برای اندازه گیری مستقیم وزن چربی و عضله وجود ندارد. ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آثار گوناگون هورمون جنسی بر متغیرهای آمادگی: اگر تستوسترون هورمونی مردانه و استروژن هورمونی زنانه باشد، اعمالشان باید عضلانی بودن را از زنانه‌بودن، رشد عضله مردانه از انباشت چربی و باروری متمایز کند فرانک (1995) بیان می‌دارد: اندکی حس اعتقاد به سرنوشت ایجاب می‌کند تصور کنیم دو مسیر گیرنده‌ای- هورمونی جداگانه و مجزا تکامل می‌یابند که آثار فیزیولوژیکی مشابهی دارند که در اسکلت ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 ¨1- برای اینکه بهترین کارایی را داشته باشید روز قبل از مسابقه استراحت ذهنی و فیزیکی کاملی داشته باشید. ¨2- فعالیت های فیزیکی شدید و تمرینات شدید را محدود نمائید. ¨3-زمانهایی از روز به هواخوری بروید. ¨4-به محل مسابقه بروید و از نزدیک با شرایط آنجا آشنا شوید. ¨5-این روز آخرین فرصتی است که شما باید مطمئن شوید ذخایر گلیکوژن بدنتان کامل است. ¨6-کربوهیداتهای که مصرف می کنید باید ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •برنامه هاي واکسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي •بيماري هاي مسري توليدات سودمند گوشتي و شيري دامها را تهديد مي کند. واکسيناسيون يک روش بسيار مهم در کنترل و جلوگيري از اين بيماري ها مي باشد. اما به هر حال، يک برنامه ي واکسيناسيون جانشين خوبي براي تغذيه ي خوب، تهويه ي مناسب، اقدامات بهداشتي مؤثر و ديگر روشهائي که براي مديريت سلامت انجام مي گيرد نمي تواند باشد. ***4 •برنامه هاي ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 هموژن کردن شیر : پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود. چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد. هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد. دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه اگر سطح زمین با راستای افق زاویه‌ای غیر از صفر بسازد، به این سطح شیبدار شیروانی خاکی گفته می‌شود. در شیروانی خاکی مؤلفه‌ای از وزن که نیروی رانشی نامیده می‌شود تمایل به حرکت دادن توده خاک بسمت پایین دارد. از طرفی مقاومت برشی خاک نیز نیروی مقاومی در برابر این نیروی رانشی ایجاد می‌کند. حال اگر نیروی رانشی آنقدر بزرگ باشد که بتواند بر نیروی مقاوم غلبه کند، در آنصورت در ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: درسی

جغرافيا ***3 •بيشتر از تمام مناطق دنيا جنگل هاي برگ ريز معتدل بر اثر فعاليت هاي انسان تحت تاثير قرار گرفته اند . در اکثر مناطق معتدل ، نواحي وسيعي از جنگلها براي احداث راههاي کشاورزي از بين رفته اند . اين فرآيند چندين قرن پيش در اروپا آغاز شد و منجر به باقي ماندن تعداد کمي از جنگلهاي خالي از سکنه شد . در شرق آمريکاي شمالي ، جنگل زدايي با ورود مهاجران اروپايي آغاز شد اما هنوزبه ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 حافظه هاي الکترونيکي حافظه ها ي الکترونيکي با اهداف متفاوت و به اشکال گوناگون تاکنون طراحي و عرضه شده اند. حافظه فلش ، يک نمونه از حافظه هاي الکترونيکي بوده که براي ذخيره سازي آسان و سريع اطلاعات در دستگاه هائي نظير : دوربين هاي ديجيتال ، کنسول بازي هاي کامپيوتري و ... استفاده مي گردد. حافظه فلش اغلب مشابه يک هارد استفاده مي گردد تا حافظه اصلي . در تجهيزات زير از حافظه فلش ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: درسی

جغرافيا ***1 بزرگ ترين درياچه جهان که در اصطلاح آن را دريا مى نامند درياچه مازندران است. اين درياچه از درياچه سوپريور که دومين درياچه بزرگ دنيا است ? برابر وسيع تر است و عمق آن از شمال به جنوب افزايش مى يابد. عمق اين درياچه در ناحيه شمالى به طور متوسط کمتر از ?? متر، در بخش ميانى بين ??? تا ??? متر و در بخش جنوبى که آب هاى ساحلى ايران را تشکيل مى دهد به ??? تا ???? متر مى رسد. ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

پايان نامه جهت دريافت درجه کارشناسي ارشد روان شناسي باليني ***3 بيان مسئله اختلال بيش فعالي و نقص توجه شايع ترين اختلال رفتاري است که کودکان را مبتلا مي کند راهنماي تشخيصي آماري اختلال رواني(DSM-V) آن را به عنوان الگوي پايدار عدم توجه و تکانشگري شرح مي دهد. و در واقع نوعي اختلال مزمن شديد در تحول رواني است و براي تشخيص آن حد اقل 6 مورد از 9 معيار بي توجهي و يا بيش فعالي-تکانشگري ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مراحل تهيه کنسرو ماهي : به طور کلي مراحل تهيه کنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است : 1- آماده سازي 2- آب نمک گذاري 3- پخت اوليه 4- قوطي کردن 5- اضافه کردن مديوم 6- هواگيري (اگزوست کردن ) 7- دربندي 8- فرآيند حرارتي (اتوکلاو کردن ) ***4 آماده سازي : اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شکم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس به کارخانه ارسال ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مقدمه از نظر تاريخچه،پرورش قارچ در هاله اي از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگيري استفاده ميکردندوقارچ راگوشت خدا مي ناميدند،ولي بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچين تقريباًاز2000سال قبل با ساده ترين روش والهام از طبيعت برروي چوب درختان کشت مي شده است وتکنولوژي روش کاشت اين قارچ ها جزءهنرهاي خيلي قديمي و محرمانه ي اين سرزمين ها بوده ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: دانشگاهی

***5 تاريخچه سرزميني که امروزه آن رابنام سوئيس ميشناسيم درگذشته هاي دور هلوتيا (Helvetia) نام داشت.هلوتيا درسال 58 قبل از ميلاد به تصرف فاتحان امپراطوري روم درآمد و يکي از ايالات آن تمدن عظيم گشت. درسال 395 ميلادي با تجزيه امپراطوري روم، سوئيس قسمتي از روم غربي شد. در قرن پنجم، بوسيله اقوام ژرمن آلماني و بورگوني فتح و اداره شد.درقرن 6قوم فرانک برسوئيس مسلط گشت.درقرن نهم، ‌به ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

***4 صورت مسأله: ايجاد يک ميليون فرصت شغلي در سال از طريق ايجاد يکصد هزار کسب و کار در سال - افزايش ظرفيتهاي کسب و کارهاي موجود - اتمام پروژه هاي نيمه تمام - ايجاد کسب و کار هاي جديد ***5 پيش نياز اشتغال توسعه کارآفريني پيش نياز کارآفريني توسعه انواع کسب وکار پيش نيازکسب و کار برقراري محيط مناسب و فضاي کسب و کار پيش نياز محيط کسب و کار ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***7 فصل اول اصول کارآفريني ***8 چرا کار آفريني ؟ چرا بهره وري ؟ چرا مديريت؟ چرا رشد اقتصادي ؟ و ... چرا برخي از افراد نسبت به ديگران موفق تر هستند؟ چرا بعضي از سازمانها نسبت به ديگران موفق تر هستند؟ چرا برخي کشورها توسعه يافته اند؟ با از بين رفتن مرزهاي اقتصادي چه کنيم؟ با تغييرات سريع، رقابت تنگاتنگ ، کمبود منابع و افزايش دانش چه کنيم؟ ((ميزان توسعه اقتصادي کشورها ، ملاک فقر و ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

شاخص ميانه (Median) : ميانه را بانماد ME نمايش داده و نشان دهنده مرز 50 درصد اطلاعات خواهد بود . ميانه مشاهدات جامعه را به دو دسته تقريباً مساوي تقسيم مي نمايد . نصب متغير ها مساوي يا کوچکتر از ميانه بوده در حالي که نصف ديگر مساوي و يا بزرگتر از ميانه مي باشد . ميانه را مي توان براي داده هاي جدا و پيوسته به صورت زير بدست مي آيد . الف) تعيين ميانه در دادههاي جدا يا گسسته : ب) ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***5 1)مقدمه مقدمه:يکي ازآفات مهم برگ يونجه سرخرطومي برگ يونجه است که دراکثرمناطق يونجه کاري کشور شيوع دارد.ميزان خسارت سرخرطومي يونجه درايران دقيقاتعيين نشده ولي مي توان گفت که??درصدازخسارت هاي کليه آفات يونجه مربوط به سرخرطومي مي باشد.زماني که ميزان آلودگي مزارع بالااست مديريت مبارزه بااين آفت درطول سال اهميت دارد.باتوجه به اين که دربعضي سالها خسارت سرخرطومي يونجه ازنظراقتصادي ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •بلاست مرکبات: Citrus blast •بيماري ناشي از باکتري Pseudomonas syringae pv. Syringae است که در مرکبات ايجاد لک ه‌هاي نکروتيک در برگها، دمبرگها و ميوه مي‌نمايد. لکه‌هاي تيره رنگ روي ميوه black pit نيز ناميده شده‌اند. نشانه‌هاي بيماري در شاخ و برگ جوان شبيه نشانه‌هاي سرمازدگي است. ***4 •کنترل: •سمپاشي با ترکيب بردو 0.5درصد و اکسي کلرور 1 درهزار. هرس شاخه‌هاي آلوده واقدامات ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه: از مهمترين عواملي که پيشرفت در هر فعاليت توليدي و اقتصادي را تضمين مي کند، تلفيق دانسته هاي علمي با امکانات عملي است و اين امر به ويژه در برخي از رشته هاي توليدي مانند فعاليت هاي دامپروري و بخصوص گوسفند داري، حائز اهميت است. نکته حائز اهميت در آستانه ورود به اقتصاد جهاني ?سال????ميلادي? تنها پرورش آن دسته از دام و طيور توجيح پذير است که در جيره غذايي آنها از اقلام ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 درخت ميوه به درختي اطلاق مي شود که داراي ميوه مي باشد – ساختارهايي که ازتخمدان رسيده يک گل که داراي يک يا چند دانه است تشکيل شده است. بنابراين چون تمام درختان گياهان گلدار ميوه توليد مي کنند ( همه درختان بجز سرخس درختي و بازدانگان) اين اصطلاح در باغداري در مورد درختاني بکار مي رود که ميوه آنها مورد مصرف غذايي انسان قرار مي گيرد.انواع ميوه ها در جاي ديگري تعريف و توصيف ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مشخصات گياه شناسي: سيب زميني تعلق به خانواده بادمجانيان((solanaceae دارد.جنس solanumداراي گونه هاي زيادي بوده ولي تنها گونه tuberosum ,تعداد بسيار محدود ديگر هستند که توليد غده مي نمايند. قسمت هوايي اين گياه در اثر سرماي زمستان خشکيده واز بين مي رود ولي غده هاي باقي مانده در خاک مي توانند در بهار سال بعد جوانه زده وگياه جديدي را توليد نمايد. بنابراين سيب زميني ازنظرساقه هاي ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سنتر پيوت يکي از پيشرفته ترين دستگاه هاي آبياري باراني است . استفاده از اين دستگاه ها براي آبياري مزارع سابقه اي حدود 50 سال در دنيا دارد . در اين سيستم ها يک دکل مرکزي در وسط مزرعه نصب شده ومجموعه اسپن ها حول آن در يک مسير دايره و يا نيم دايره دوران مي کنند در انتهاي هر اسپن يک برج وجود دارد . هر برج داراي يک الکتروموتور ، دو گيربکس و دو چرخ در طرفين خود مي باشد . اسپن ها ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •چکيده •امروزه با افزايش توليد کشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش ، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح گرديده است . آلودگي هاي آب ، خاک ، هوا و فرسايش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شيميايي سبب گرديده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت هاي صنعتي برگرديم . زراعتي که به هر صورت در عين پايين بودن بازده سلامتي آتي بشر را تضمين مي کند ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •اختلافي که بين استان هاي يزد و اصفهان بر سر سرچشمه رود زاينده رود رخ داد، موضوعي فراتر از يک اختلاف منطقه اي و بين استاني است و به يک بحران بزرگ ملي و فراتر از آن بين المللي مربوط است. •براساس گزارش سازمان ملل در آينده اي نزديک ?? کشور جهان با کمبود آب مواجه خواهند شد و نام ايران به عنوان يکي از بزرگترين کشورهاي درگير بحران آب در آينده برده مي شود.انتظار مي رود تا سال ???? ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 رشد رويشى مجدد )1( ذخاير غذائى مواد آلى ذخيره شده براى شروع رشد ضرورى است. مطالعاتى که روى رشد در تاريکى انجام شده است مشخص کرده است که کربوهيدرات‌‌ها به‌عنوان ذخيره غذائى گياه عمل مى‌کنند. اسميت نشان داد که ريشه‌هاى يونجه، نشاسته و قند يعنى کربوهيدرات‌هاى غيرساختماني، ذخيره مى‌کنند. کربوهيدرات‌هاى غيرساختمانى در طول تاريکى به مصرف سوخت و ساز گياه مى‌رسند. درصورتى‌که ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

***4 صورت مسأله: ايجاد يک ميليون فرصت شغلي در سال از طريق ايجاد يکصد هزار کسب و کار در سال افزايش ظرفيتهاي کسب و کارهاي موجود - اتمام پروژه هاي نيمه تمام - ايجاد کسب و کارهاي جديد ***5 نياز اشتغال توسعه کارآفريني پيش نياز کارآفريني توسعه انواع کسب وکار پيش نيازکسب و کار برقراري محيط مناسب و فضاي کسب و کار پيش نياز محيط کسب و کار ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ابزارهاي مالي مشتقه در بازار سرمايه هدف از اين مقاله بيشتر تشريح ابزار مشتقه و طراحي ابزار نوين براي بازار سرمايه است. شايان ذکر است که اين ابزارهاي مالي در بسياري از نقاط دنيا سخت مورد توجه افکار عمومي واقع شده و اميد است که در آينده نزديک بتوان از اين ابزار در بازار سرمايه ايران نيز بهره گرفت. ***4 مشتقه: گونه اي از ابزار مالي است که فقط، متخصصان فن، از چندوچون عملکرد ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 يکي از مباحث مهم در مديريت مالي اندازه گيري و کاربرد هزينه سرمايه شرکت مي باشد که معمولاً در اتخاذ تصميمات سرمايه گذاري و هم چنين راههاي مختلف تامين مالي به عنوان اصل مهم تلقي مي شود. براي محاسبه سرمايه شرکت ابتدا بايستي راههاي مختلف کسب مانع مالي را بشناسيم . تامين مالي به اشکال مختلف صورت مي پذيرد : استقراض . صدور سهام . انباشت کردن سود شرکت اما به طور کلي 2 نوع است : ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •روشهاي ثبت هزينه دستمزد ايام مرخصي •بعضي از واحد هاي توليدي دستمزد ايام مرخصي پس از استفاده کارکنان از مرخصي استحقاقي يکجا به حسابهاي سربار منظور مي گردد . اين نحوه عمل موجب مي شود بهاء تمام شده محصولات توليد شده در ماهي که کارکنان از مرخصي استفاده نموده اند افزايش يابد اين افزايش بهاء دو دليل دارد: ***3 •طبق قانون کار به کارگران در مدت مرخصي استحقاقي حقوق پرداخت مي شود . ...

تعداد صفحه: ۲۰۱ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •فن آوری اطلاعات چیست ؟ •فن آوری اطلاعات ( IT ) ، تمامی مفاهیم سخت افزاری و نرم افزاری، که مربوط به ایجاد، ذخیره، توزیع و نمایش اطلاعات دیجیتالی است را در بر می گیرد و دارای ویژگیهای زیر میباشد: • IT بسیاری از عملیات جاری وبرنامه های دراز مدت ( استراتژی ) را تحت تأثیر قرار دهد •IT نیروی انبوه بالقوه ای برای سودبخشی دارد درحالیکه در تکنولوژی های دیگر درصد سودبخشی بسیار کمتر ...

تعداد صفحه: ۲۰۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 §فصل اول : حسابداري پيمانکاري ( تعريف واژه ها ) §پيمانکاران معمولا ازحسابداري پيمانکاري استفاده مي کنند . ***5 §پيمان اعم ازکوچک وبزرگ ،يک توافق دو جانبه است که به موجب آن پيمانکار مي تواند عملياتي را تعهد واجرا نمايد . مانند ساختن پل ، ساختمان ، کشتي ، جاده سازي ياريل گذاري راه آهن . پيمانهاي بزرگ نياز به مدت وزمان طولاني براي تکميل دارند . ***6 §تعريف واژه ها §کارفرما : ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کمپوت کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ***4 همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده •درمان عفونتها، وقت گیر و داروهای مورد نیاز هزینه بر می باشند ،از این رو پیشگیری از مشکلات ناف در مورد گوساله های تازه متولد شده مورد توجه بسیاری واقع شده است. در یک مطالعه دانشگاهی در مورد ضدعفونی کردن ناف، گوساله هایی که ناف آنها ضد عفونی نشده بود، میزان مرگ و میر 18 درصدی داشتند و در مقابل گوساله هایی که ناف آنهاضدعفونی شده بود در ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مفاهیم شاید برخی از شما ADSL را شنیده باشید که تازگی ها سر زبان ها افتاده است(البته در ایران) این فناوری که یک نوع مودم است در سال۱۹۹۹ به بازار عرضه شد و در مدت کوتاهی توانست بازار مودم دنیا در دست بگیرد. در سال ۲۰۰۳ مودم جدیدی عرضه شد به نام ADSL 2 که هنوز در ایران مطرح نشده والبته بگذریم که نوع اولش هم تازگی ها اومده. ابن مودم برای اولین بار توانست نرخ گذردهی در جهت ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه استراتژی ،یک بازی جدی ، دقیق و اغلب رویایی است که مدیران همه روزه به آن مشغولند. نوعی بازی که مدیران با دیگرگروه ها در سازمان خود یا دیگر سازمانها ویا با افراد درون یا بیرون سازمان انجام می دهند. کوچکترین بازیکنان این بازی را مدیران ، سهامداران ، بازرگانان ، و.... تشکیل می دهند وبزرگترین بازیکنان نیز از تیمهای قدرتمند مدیران ارشد در شرکتهای بین المللی و سازمانهای ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 nضد عفونی بذور بذور گندم را بر روی یک سطح تمیز مانند نایلون یا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداری آب خیس نموده به حدی که بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوری آغشته نمایید تا یک لایه سم به بذر چسبیده باشد. برای اختلاط بهتر است از پارو یا بیل استفاده نمایید . از سموم مناسب ضدعفونی می توان به سموم دیویدند و ویتاواکس تیرام اشاره نمود که به ازاء هر 100 ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده این آزمایش در سال زراعی 85–84 در ایستگاه تحقیقات هاشم‌آباد گرگان به منظور بررسی اثر کود فسفره و تراکم بوته بر روی ارقام نخود با استفاده از طرح کرت‌های خرد شده در قالب بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل سه سطح کود فسفره (کود فسفره=A شامل سه مقدار 0=a1، 45=a2 و 90=a3 کیلوگرم سوپرفسفات ترپیل در هکتار) بود. فاکتور فرعی شامل ترکیب سه رقم (رقم=C و ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه و مناطق انتشار بیماری : بلایت باکتریای پنبه یکی از مهمترین عوامل خسارتزای پنبه می باشد وتقریباً در تمامی مناطق پنبه خیز دنیا وجود دارد و از بیماریهای مهم پنبه در کشورهای هند ، پاکستان ، چین ،جنوب شرقی آسیا ،آمریکای جنوبی،استرالیا ، اروپا ، آفریقا ، تاجیکستان ، ترکمنستان ، آذربایجان وازبکستان می باشد .این بیماری برای اولین بار در دنیا در سال 1891توسط ژرژ آتکینسون از ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تاریخچه اهلی شدن : بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند . اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو می باشد . ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 برنج برنج با نام علمی (Oryza Sativa) یکی از مهمترین غلات و از گیاهان علفی مهم در قاره آسیاست. برنج از خانواده گرامینه ها (گندمیان) بوده، دارای انواع یک ساله و چندساله می‌باشد. دانه برنج و فراورده های بدست آمده از آن تقریباً 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم دنیا را تشکیل می دهند. ***4 مشخصات گیاه برنج ساقه برنج راست، استوانه ای و جز در قسمتی که گره ها وجود دارند توخالی است. ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. موش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه ¥اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز می‌گردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظه‌ای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید به‌دست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سال‌های ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد برگهای آن دارای سه برگچه می‌باشد برگچه‌های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن می‌باشد. یونجه ریشه‌ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می‌کند و بنابراین ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***4 ¨صمغ ها صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. v صمغ های ترشحی vصمغ های جلبکی vصمغ های دانه ای v صمغ های میکروبی v مشتقات نشاسته و سلولز ***5 ¨تمامی صمغ ها ملکولهای ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***3 lبازدید از دامپروری در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 تا ریخچه مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است. ***4 مرکبات از راسته granilas وتیره Rutaceae و زیرتیره ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 nسیب ) یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus که عضوی از خانواده گل سرخیان می باشد. بیشتر گروه سیب ها به گونه M. domesticaیا پیوندی های آن تعلق دارند. nاجداد وحشی سیب ها احتمالاً درختی به نام ( Malus sieversii ) است که فاقد اسم همگانی است.و هنوز هم در قزاقستان یافت می شود .محققان در حال مطالعه روی M. sieversii که در برابر بسیاری از بیماریها و آفات مقاوم است می باشند تا ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . ***3 نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 اثرات : صفات ثانویه جنسی ، تکامل دستگاه تناسلی زنانه و پستان ها و تجمع چربی بصورت بروزاندام زنانه افزایش HDL ، تری گلیسرید ، کلسترول و فاکتورهای انعقادی 7و9و10و کاهش LDL اثرات ضد هورمون پاراترومون و کاهش برداشت کلسیم از استخوان کاربرد : همراه با پروژسترون بعنوان قرص های ضد بارداری خوراکی کاهش علائم وازوموتور دوران یائسگی ( دردهای مفصلی ، تعریق ، تپش قلب ، اضطراب و ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 هورمون ها : سیستم کنترلی عصبی (سریع ) و هورمونی ( آهسته ) می باشد هورمون : ازغدد درون ریز بداخل خون ترشح شده و توسط خون به بافت هدف می رسد بافت هدف یک اندام ( پرولاکتین ) یا مجموعه اندام ها ( هورمون رشد ) می باشد انواع هورمون ها : 1) هورمون های پپتیدی : حداقل یک زنجیره پلی پپتید دارند پس درمحل ریبوزوم ها سنتز شده و در ویزیکول ها ذخیره می شوند . با یون کلسیم آزاد شده و با ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت