دانلود قالب پاورپوینت با موضوع کشت ارگانیک بابونه.ppt

تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد کشت ارگانیک بابونه با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***4 مقدمه امروزه مصرف بیش از حد سموم شیمیائی شامل آفت کش ها٬ علف کش ها٬هورمون ها وکودهای شیمیایِی باعث آلودگی محیط زیست ومنابع آبی و خاکی شده و سلامتی آحاد بشر را شدیداً درمعرض تهدید قرار داده است.مدیریت خاک به عنوان چارچوب اصلی توسعه کشاورزی و حفظ منابع طبیعی و شاخص های زیست محیطی برای ‌رسیدن به اهداف والای توسعه اقتصاد‍ی کشور محسوب می شود. ***5 تعریف کشاورزی ارگانیک براساس ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •چکيده •امروزه با افزايش توليد کشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش ، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح گرديده است . آلودگي هاي آب ، خاک ، هوا و فرسايش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شيميايي سبب گرديده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت هاي صنعتي برگرديم . زراعتي که به هر صورت در عين پايين بودن بازده سلامتي آتي بشر را تضمين مي کند ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 •مقدمه •سیانو باکتریها یا جلبک های سبز آبی میکروارگانیسم های پروکاریوتی فتوسنتز کننده هستند. •آنها منابع زیستی بوده وبطور مداوم تجدید پذیرند. •درمحیط میتوانند به مواد قابل حل ارگانیک به عنوان ترکیبات خارج سلولی تجزیه شوند. •به عنوان متابولیت های ثانویه شناخته شده که میتوانند توسط میکرو فلورها تجزیه شوند. مواد شامل : ویتامین ها آنزیم ها کربوهیدرات ها پپتیدها آمینواسیدها و ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مقدمه تقاضاي مداوم براي سبزي هاي تازه و فراورده ها در بازار هاي کشور نشان دهنده عظيم بودن نقش اقتصادي صنعت توليد سبزي وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژيم هاي غذايي است متخصصين علم تغذيه معتقدندکه مصرف سبزي وميوه به صورت تازه يافراورده اي ازبروزناراحتيهاي ناشي ازفقرغذايي جلو گيري مي کند.خوشبختانه مصرف سبزي و ميوه به صورت تازه در ايران بسيار رايج است. ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***6 کشت بدون خاک به تمامی روش هایی را که گیاهان در محیطی غیر از خاک کاشته شوند . آمریکا ........................... هیدروپونیک انگلیس و آلمان .................کشت در آب ***7 •انواع روش کشت کشت آبی یا مایع مخزن : گیاه از بالای ریشه توسط مقوا ، پلاستیک یا چوب و سیم نگه داشته می شود و ریشه گیاه بطور مداوم در محلول غذایی است . ***8 •کشت در ماسه •کشت در سنگ ریزه •کشت در هوا •کشت ...

تعداد صفحه: ۱۰۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 پيش گفتار درصدچشمگيري ازکودکان،براثر عواملي گوناگون(چون عوامل ارثي، عوامل دوره بارداري مادر،اشکالات موقع تولد و يا بروز بيماري ها و حوادث اولين سال هاي طفوليت) دچارنقيصه هايي ازنظرذهني وجسمي مي گردند که اين نقيصه يا معلوليت، گاه بعلت فقدان راه حل درماني مناسب،درتمام سنين وتا آخرعمراينگونه کودکان،باآنان همراه مي باشد. عليرغم برنامه هاي گسترده اي که در امر پيشگيري از معلوليت ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***5 •توسعه باغداري در شهرستان خلخال •شهرستان خلخال با وسعتي معادل 292867 هکتار در جنوب استان اردبيل واقع شده است. اين شهرستان به لحاظ سيب زياد اراضي و غالب بودن مساحت مناطق مرتفع و کوهستاني، جزو مناطق متوسط از نظر کشاورزي محسوب شده و در ميان شهرستان هاي استان از نظر سطح اراضي کشاورزي در رتبه پاييني قرار دارد. به طوري که از مجموع مساحت شهرستان حدود 40780 هکتار آن را اراضي ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مقدمه از نظر تاريخچه،پرورش قارچ در هاله اي از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگيري استفاده ميکردندوقارچ راگوشت خدا مي ناميدند،ولي بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچين تقريباًاز2000سال قبل با ساده ترين روش والهام از طبيعت برروي چوب درختان کشت مي شده است وتکنولوژي روش کاشت اين قارچ ها جزءهنرهاي خيلي قديمي و محرمانه ي اين سرزمين ها بوده ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***6 خلاصه طرح موضوع طرح: پرورش صيفي‌جات ( خيار ) گلخانه‌اي به ظرفيت 100 تن درسال محل اجراي طرح: قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 05/747 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 05/77 ميليون ريال سهم تسهيلات: 670 ميليون ريال ***7 مقدمه نرخ بالاي رشد جمعيت از يک سو و کاهش وسعت اراضي حاصلخيز به دليل توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتي از سوي ديگر، ضرورت استفاده بهينه از امکانات موجود ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

پايان نامه تحصيلي کارشناسي مهندسي کشاورزي ***2 چکيده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يکي از مهمترين عوامل محدود کننده کاهش عملکرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تکنيک هاي کنترل که تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 گوجه‌فرنگي گوجه‌فرنگي گياهي است با نام علمي "LYCOPERSISCOM ESCULENTUM" از خانواده سيب زميني "SOLANACEAE" که به نام عمومي "‌TOMATO" در جهان مشهور است‌. ميوه اين گياه که قسمت اصلي آن است به صورت خام يا پخته در سالاد، انواع سس‌ها، سوپ و انواع مواد غذايي به طور وسيع در جهان مورد استفاده قرار مي‌گيرد‌. اکثرا گوجه‌فرنگي را در زماني که به رنگ قرمز است استفاده مي‌کنند و کمتر از ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 واقع در سالن کنفرانس حافظيه کاخ سعد آباد توسط آقاي دکتر بخشنده (معاون برنامه ريزي و اقتصادي) که با همکاري آقايان مهندس مجتبي پالوج و جهانبخش امامي تنظيم و تدوين گرديده ، ارائه شده است گرارش فوق بر اساس مستندات مشروح زير تهيه ، تنظيم ، تدوين و ارائه گرديده است ***4 بخش کشاورزي کشور با عنايات خاص خداوند متعال و پشتيباني مجلس محترم شوراي اسلامي و هيأت محترم دولت و با همت ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •زنجبيل زَنجِبيل يا زنجفيل يکي از گياهان دارويي است. زنجبيل از گياه زرد رنگ داراي رگه‌هاي بنفش با نام علمي (Zingiber officinale) بدست ميايد. اگرچه معمولا" از زنجبيل به عنوان ريشه آن گياه نام برده مي‌شود ولي در اصل قسمت مورد استفاده گياه ساقه متورم شده زيرزميني آن است که "ريزوم" نام دارد. ***3 پيشينه زنجبيل از زمانهاي دور در چين مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتي چين نقش ...

تعداد صفحه: ۵۰۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •هدف هاي رفتاري آشنايي با زندگي عطار، کتاب منطق الطير و تمثيل شرح ابيات مشکل فصل هاي دوم تا هشتم آشنايي با عذرهاي پرندگاني که هر کدام ممثل طبقه يي از مردم هستند. آشنايي با بي پايه بودن عذرها در راه شناخت حقيقت آشنايي با داستان شيخ صنعان آشنايي با هفت وادي سير و سلوک يا شناخت حق آشنا شدن با تفکر و اصطلاحات عرفاني ***5 •آشنايي با زندگي عطار، کتاب منطق الطير و تمثيل عطّار ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 غلتک : غلتکهاي (roller) زراعي براي خرد کردن کلوخه ها و متراکم سازي خاک سطحي مورد استفاده قرار مي گيرند. اين غلتکها مجموعه اي از صفحات فلزي ضخيم و دايره اي شکل هستند که در کنار يکديگر قرار گرفته و حول يک محور مرکزي مي چرخند. ***3 واحدهاي يک غلتک بر رويهم استوانه اي را بوجود مي آورند که شيار دار يا دندانه دار است. هر چه طول دندانه ها يا عمق شيار غلتکها بيشتر باشد خردکردن ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 علف هرز چيست؟ گياهي است که درمکاني غير از مکان اصلي خود يا در جاي نا خواسته رشد کرده است. در محصولات رشد مي کنند و به آنهاخسارت مي نند. نسبت به علفکشها مقاوم مي شوند. در زيستگاههاي تخريب شده مستقر مي شوند. از نظر اقتصادي ارزش چنداني ندارند. بافعاليتهاي انسان درمکانها يا زمانهاي خاص دخالت ميکنند ***4 گندم واهميت آن کشت آسان منبع غذايي اصلي انسان توانايي تطابق وسازگاري بالا ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: دانشگاهی

***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد مي‌کنند به علت بالا بودن پروتئين به‌عنوان پروتئين جنگل معروف شده‌اند. زمين‌هايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچ‌ها مي‌باشند. استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تعريف گلخانه: •گلخانه بخش محدودي از فضاست که در آن کليه عوامل محيطي قابل کنترل بوده و براي کشتهاي متراکم و توليد محصول خارج فصل و يا خارج از محيط طبيعي گياه احداث ميگردد. ***4 •مفهوم گلخانه •هر گياهي براي داشتن رشد مطلوب نياز به شرايط خاصي از نظر شدت نور، دماي روز و شب، ميزان رطوبت نسبي هوا و رطوبت خاک دارد. گلخانه يا greenhouse، به ساختماني با اسکلت چوبي يا فلزي و با ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •به‌ازاء هر هکتار آبياري تحت‌ فشار، امکان اشتغال دائم ??/? نفر فراهم مي‌گردد، لذا با توجه به افزايش جمعيت جوياي کار که با نگرشي جديد از زاويه اشتغال‌زائي به مقوله توسعه آبياري تحت‌فشار مي‌تواند ضرورت اجراء اين روش به‌عنوان عزم‌ملي در دستور کار قرار گيرد که تا حدودي بتواند بحران بيکاري را جبران کرده و توجيه مناسبي براي الزام سرمايه‌گذاري دولتي در اين بخش باشد. •با عنايت به ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 سفيدک پودري هلو و شليل سفيدک پودري هلو و شليل Peach powdery mildew ***4 •بيماري سفيدک سطحي يا سفيدک نمدي هلو اولين بار در ايران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندياري گزارش شده است. معمولا درهرجا که هلو کشت مي‌شود بيماري نيز ديده مي‌شود. علاوه بر هلو به شليل نيز حمله مي‌کند. عامل بيماري قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاري آن به پانوزا بواسطه توليد حالت ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ?تاريخچه : ?پسته گياهي است که از ديرباز در نقاط مختلف ايران مورد کشت و پرورش قرار مي‌گرفته است. جنگل‍ هاي وحشي و خودروي پسته در ناحيه شمال شرقي ايران و نواحي هم ‍مرز با ترکمنستان و افغانستان پيشينه اي باستاني دارد و تصور مي رود که درخت پسته حدود 4-3 هزار سال قبل درايران اهلي شده و مورد کشت وکار قرارگرفته است. ***4 ارزش اقتصادي : پسته به عنوان يک محصول استراتژيک جايگاه خاصي ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 درخت ميوه به درختي اطلاق مي شود که داراي ميوه مي باشد – ساختارهايي که ازتخمدان رسيده يک گل که داراي يک يا چند دانه است تشکيل شده است. بنابراين چون تمام درختان گياهان گلدار ميوه توليد مي کنند ( همه درختان بجز سرخس درختي و بازدانگان) اين اصطلاح در باغداري در مورد درختاني بکار مي رود که ميوه آنها مورد مصرف غذايي انسان قرار مي گيرد.انواع ميوه ها در جاي ديگري تعريف و توصيف ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •برنامه هاي واکسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي •بيماري هاي مسري توليدات سودمند گوشتي و شيري دامها را تهديد مي کند. واکسيناسيون يک روش بسيار مهم در کنترل و جلوگيري از اين بيماري ها مي باشد. اما به هر حال، يک برنامه ي واکسيناسيون جانشين خوبي براي تغذيه ي خوب، تهويه ي مناسب، اقدامات بهداشتي مؤثر و ديگر روشهائي که براي مديريت سلامت انجام مي گيرد نمي تواند باشد. ***4 •برنامه هاي ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 هندوانه : هندوانه بذري مبدا آن شهرستان سبزوار و کشت آن بيشتر در اين منطقه به صورت ديم و آبي کشت مي شود . تخم هندوانه اين منطقه معروف به تخم ژاپني مي باشد . ***4 کاشت هندوانه در شرايط ديم : کاشت هندوانه در شرايط ديم استان خراسان به علت اينکه از لحاظ آب و هوايي در منطقه نيمه خشک واقع شده است . کشت هندوانه بذري در استان خراسان از اواخر ارديبهشت ماه صورت مي گيرد . بدين ترتيب که ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه الف ) تاريخچه مصارف زعفران : زعفران خودروي ، با نام گويش کهن « کرکميس » و اسم قديمي « کرکمينه » و نام گويشي کنون « جد قاسم » ب ) نخستين زعفران زارهاي جهان : نخستين زعفران زارهاي جهان در نواحي همدان و کرمانشاه داير شده و با نام پارسي کهن و ميانه کرکم و نام گويشي کرکيماس شهرا داشته است . و با نام علمي کرکوس تيوس ( Crocus Sativus ) گياهي از تيره زنبقيان مي باشد ***3 نحوه ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سنتر پيوت يکي از پيشرفته ترين دستگاه هاي آبياري باراني است . استفاده از اين دستگاه ها براي آبياري مزارع سابقه اي حدود 50 سال در دنيا دارد . در اين سيستم ها يک دکل مرکزي در وسط مزرعه نصب شده ومجموعه اسپن ها حول آن در يک مسير دايره و يا نيم دايره دوران مي کنند در انتهاي هر اسپن يک برج وجود دارد . هر برج داراي يک الکتروموتور ، دو گيربکس و دو چرخ در طرفين خود مي باشد . اسپن ها ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 عدس از قديمي ترين منابع غذايي گياهي بشر است و عمر آن به قدمت تاريخ کشاورزي است. از عدس هم در قرآن (سوره بقره آيه 61) و هم در انجيل نام برده شده است. وجود بقاياي دانه هاي عدس در مقابر مصري به 2300 سال قبل از ميلاد مسيح مي رسد. کشت آن در مصر، جنوب اروپا و غرب آسيا در قديم رواج داشته و از اين مناطق بعداً به شمال اروپا، هندوستان، چين و بطرف غرب تا اتيوپي پراکنده گرديده است. ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مقدمه •کارخانجات توليد کنسانتره آبميوه از محصولات باغات کشور و استان آذربايجان غربي ضمن حفظ نگهداري باغات موجب شده تا زمينه اي براي اشتغال و ارزآوري جديد فراهم آورد به طوريکه از محل صادرات کنسانتره و آبميوه به طور متوسط ساليانه بالغ بر 40 ميليون دلار ارز عايد کشور شود. شرکت شهدآب در راستاي سياست هاي کلي دولت مبني بر انجام سرمايه گذاري هاي مورد نياز و به منظور کمک به حل ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کاشت پنبه آماده‌سازي زمين براي پنبه زمان کاشت بذر پنبه عمق کاشت بذر و فاصله بوته‌ها در پنبه آماده‌کردن بذر پنبه کرک‌گيري ضدعفوني کردن بذر پنبه روش‌هاي کاشت بذر پنبه مقدار بذر پنبه ***4 آماده‌سازى زمين براى پنبه براى آماده‌سازى زمين سه مرحله شخم، ديسک و ماله‌کشى انجام مى‌گيرد: ***5 شخم: شخم يکى از کارهاى مهم در آماده‌سازى زمين براى کشت پنبه است که به‌صورت عميق و نسبتاً عميق ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريته‌هاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده مي‌شود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراورده‌هاي زراعي رفع مي‌شود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گياهان زينتي بخشي از کل گياهان موجود در دنيا هستند که بر اساس سليقه انسان و دارا بودن خصوصيات ويژه اي از جمله رنگ، شکل اندازه گل، برگ و ساقه جزء گروه گياهان زينتي قرار داده شده اند. يک گياه را نمي توان به يک گروه خاصي از گياهان محدود و منحصر نمود. با توجه به اين امر مشاهده مي شود که روز به روز تعدادي از گياهان، از يک گروه به گروه ديگري وارد مي شوند و بر تعداد گياهان مشترک ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ماشين هاي برداشت چغندر قند تکامل ماشين هاي برداشت چغندرقند در کشور هاي پيشرفته به قدري با موفقيت همراه بوده است که امروزه کمتر کشاورزي است که چغندقند کشت نمايد اما فاقد يکي از انواع ماشين هاي برداشت اين محصول باشد . حتي کشاورزاني که فقط چند هکتار محصول چغندرقند مي کارند نيز مي توانند مالک يک ماشين برداشت چغندرقند به نيروي کارگري زيادي نياز دارد ، گواينکه طوقه زدن ها و ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 کنترل گياه هرز به روش بيولوژيکي: نخستين منظورازکنترل بيولوژيکي کاهش آلودگي گياهان هرز در سطحي غيراقتصادي است.اين منظور بابکارگيري مستقيم يا غير مستقيم موجودات زنده اي مانند گياهان زراعي،انگلها،شکارگرهاوعوامل بيماريزا برآورده مي شود. کنترل بيولوژيکي شامل دو روش اصلي است: 1)استفاده ازرقابت گياه زراعي و گياه هرز، 2)استفاده از انگل،شکارگر و عوامل بيماريزا. ***3 استفاده از رقابت ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 گندم واهميت آن کشت آسان منبع غذايي اصلي انسان توانايي تطابق وسازگاري بالا در مناطق مختلف مهمترين محصول کشاورزي ازنظرتوليدوسطح زيرکشت توانايي توليد عملکرد بالا ***4 اجزاي اصلي براي عملکرد گندم جمعيت گياهي تعدادپنجه اندازه سنبله تعداد دانه هاي موجود در سنبلچه وزن بذر ***5 عوامل مهم وتاثير گذار در توليد گندم واريته 2- شرايط اقليمي 3- خاک 4- نوع ومقدار وزمان مصرف کود ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مبدا اوليه يونجه •ظاهراً ارزش يافتن گياهان علوفه اي همزمان بااهلي کردن حيوانان وحشي بوده است.هرچه بشر بيشتر به فراورده هاي دامي احتياج پيدا مي کرد اهميت اقتصادي نباتات علوفه اي بارزتر مي شد. تا آنجا که اين بخش امروز در زراعت اساسي ترين قسمتها راتشکيل ميدهد وشناسائي آن همانطور که گفته شد بااستفاده از حيونانات شروع مي شود. ***3 •تاريخ کشت يونجه به دوران مادها و هخامنشي ها مي ...

تعداد صفحه: ۹۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K به‌کار مي‌رود. به‌عنوان مغذي و منبع نمک‌هاي معدني کلسيم، فسفر و آهن مي‌باشد. ***4 •ريخت‌شناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتي‌متر مي‌رسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگ‌پوش است. برگ داراي سه برگچه، ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***1 نخستين منظوراز کنترل بيولوژيکي کاهش آلودگي گياهان هرزدرسطحي غيراقتصادي است.اين منظور بابکارگيري مستقيم يا غير مستقيم موجودات زنده اي مانند گياهان زراعي،انگلها،شکارگرهاوعوامل بيماريزا برآورده مي شود. کنترل بيولوژيکي شامل دو روش اصلي است: 1)استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز، 2)استفاده از انگل،شکارگر و عوامل بيماريزا. ***2 استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز: در اين ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فهرست مطالب کليات سازمان و مديريت هدف و وظايف اداره امور دفتري روابط اداري سيستم گردش نامه هاي اداري و نقش مسؤول دفتر بايگاني فراگرد تلفني- نقش و وظايف مسؤول دفتر عمليات اداري مسؤول دفتر مديريت و برنامه ريزي استفاده از تلفن جلسه چند نکته مهم مختصري از آيين نگارش ***4 سازمان مکانيکي (داراي ساختار تشکيلاتي و فرايندي به نسبت ثابت که در اثر برنامه ها و محيط ثابت پديد مي آيد.) ...

تعداد صفحه: ۲۰۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 §فصل اول : حسابداري پيمانکاري ( تعريف واژه ها ) §پيمانکاران معمولا ازحسابداري پيمانکاري استفاده مي کنند . ***5 §پيمان اعم ازکوچک وبزرگ ،يک توافق دو جانبه است که به موجب آن پيمانکار مي تواند عملياتي را تعهد واجرا نمايد . مانند ساختن پل ، ساختمان ، کشتي ، جاده سازي ياريل گذاري راه آهن . پيمانهاي بزرگ نياز به مدت وزمان طولاني براي تکميل دارند . ***6 §تعريف واژه ها §کارفرما : ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 انرژی باد : دید کلی باد پیوسته جزء کوچکی از تابش خورشید که از خارج به اتمسفر می‌رسد، به انرژی باد تبدیل می‌شود. گرم شدن زمین و جو آن بطور نامساوی سبب تولید جریانهای همرفت (جابجایی) می‌شود و نیز حرکت نسبی جو نسبت به زمین سبب تولید باد است. با توجه به اینکه مواد قابل احتراق فسیلی در زمین رو به کاهش است، اخیرا پیشرفتهای زیادی در مورد استفاده از انرژی باد حاصل شده است. ***3 ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خلاصه طرح: موضوع طرح: کشت گیاهان گلخانه ای نوع تولیدات: خیاردرختی تعداد شاغلین: 10 مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح: 000/000/080/2 سرمایه گذاری ثابت: 000/000/026/2 سرمایه در گردش: 000/000/30 درآمد سالیانه: 000/000/120 سود ویژه: 000/000/482 دوره بازگشت سرمایه: 50 ماه نرخ بازدهی سرمایه: 24% ***3 مقدمه: یکی از اقدامات مهم جهت بالا بردن کیفیت و ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***5 •بخش اول- منابع تولید احداث مزرعه شترمرغ برای هر کسی پر ماجراست. برای راه اندازی مزرعه شترمرغ به زمین، نیروی کار، آب، مجوز و نقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم ***6 •زمین باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید. بسته به اینکه چه گزینه هایی را در شروع کار در نظر گرفته اید باید تصمیم ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه الف ) تاریخچه مصارف زعفران : زعفران خودروی ، با نام گویش کهن « کرکمیس » و اسم قدیمی « کرکمینسه » و نام گویشی کنون « جد قاسم » ریشه از دامنه های زاگرس بویژه الوند دارد . ب ) نخستین زعفران زارهای جهان : نخستین زعفران زارهای جهان در نواحی همدان و کرمانشاه دایر شده و با نام پارسی کهن و میانه کرکم و نام گویشی کرکیماس شهرت داشته است . و با نام علمی کرکوس ساتیوس ( Crocus ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: دانشگاهی

***13 نام AFLP برای نخستین بار توسط قره یاضی و همکاران در سال 1993 به نام روش ALP مورد استفاده قرار گرفت، که به دلیل ثبت آن توسط شرکت کی جین این نام به AFLP تغییر پیدا یافت. نشانگر AFLP در سال 1995 توسط ووس و همکاران معرفی شد(Vos et al ., 1995). ***15 سابقه تحقیق سگوویا وهمکاران (2003)، تنوع ژنتیکی را در 9 ژرم پلاسم یونجه توسط 34 مارکر AFLP مورد ارزیابی قراردادند. توکاک و ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 wفصل اول مقدمه، مبداء اولیه برنج: برنج از زبان هندی گرفته شده است که به آن اریسی (Arisi) می‌گویند. در زبان انگلیسی به برنج Rice‌ گفته می‌شود که همان نام عمومی برنج است. در زبان فرانسه Riz و در استان گیلان به برنج (بج) (Bej) و به خوشه آن (ورزه) (Vorze) و به شلتوک آن جو می‌گویند. کشت برنج که امروزه در تغذیه صدها میلیون انسان در سرتاسر جهان نقش مهمی را عهده‌دار است. در چین و ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 nضد عفونی بذور بذور گندم را بر روی یک سطح تمیز مانند نایلون یا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداری آب خیس نموده به حدی که بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوری آغشته نمایید تا یک لایه سم به بذر چسبیده باشد. برای اختلاط بهتر است از پارو یا بیل استفاده نمایید . از سموم مناسب ضدعفونی می توان به سموم دیویدند و ویتاواکس تیرام اشاره نمود که به ازاء هر 100 ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق می‌باختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم هم‌عنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حامله‌ی شراب. انگورِ سفینه‌ی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی می‌شود یافت که گمانِ آن نمی‌رود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا می‌بینم! انگور چنان ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده این آزمایش در سال زراعی 85–84 در ایستگاه تحقیقات هاشم‌آباد گرگان به منظور بررسی اثر کود فسفره و تراکم بوته بر روی ارقام نخود با استفاده از طرح کرت‌های خرد شده در قالب بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل سه سطح کود فسفره (کود فسفره=A شامل سه مقدار 0=a1، 45=a2 و 90=a3 کیلوگرم سوپرفسفات ترپیل در هکتار) بود. فاکتور فرعی شامل ترکیب سه رقم (رقم=C و ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lمقدمه برنج یکی از اصلی ترین منابع تامین نیازهای غذایی انسان بوده که پس از گندم مهمترین محصول زراعی محسوب شده و بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص اداده است و تنها غله ای بشمار می رود که منحصرا برای تغذیه انسان کشت می شود. اهمیت برنج تا حدی است که در بخش عظیمی از قاره آسیا تامین کننده هشتاد درصد کالری و 75% از پروتئین مصرفی مردم است . در کشور ما سطح زیر کشت برنج حدود 587 ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه و مناطق انتشار بیماری : بلایت باکتریای پنبه یکی از مهمترین عوامل خسارتزای پنبه می باشد وتقریباً در تمامی مناطق پنبه خیز دنیا وجود دارد و از بیماریهای مهم پنبه در کشورهای هند ، پاکستان ، چین ،جنوب شرقی آسیا ،آمریکای جنوبی،استرالیا ، اروپا ، آفریقا ، تاجیکستان ، ترکمنستان ، آذربایجان وازبکستان می باشد .این بیماری برای اولین بار در دنیا در سال 1891توسط ژرژ آتکینسون از ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقد مه : پس از گندم ، برنج مهمترین محصول زراعی به حساب می آ ید و نقش مهمی درتغذیه مردم جهان دارد و پس از گندم ، بیشترین سطح زیرکشت را به خودش اختصاص داده است . دراین زراعت عواملی زیان آور وجود دارد که عملکرد را در برنج تحت تا ثیر قرارمی دهد و از عوامل زیان آور در زراعت برنج می توان آفات ، بیماریها ، کمبودها و علفهای هرز را نام ببریم که نقش عمده ای در کاهش محصول برنج ایفا می ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***7 nعلائم nدر این بیماری تمامی اندام های هوایی گیاه در طول دوره رشد میتوانند به این بیماری مبتلا شوند بیماری بلاست غالبا نوک برگ به صورت سوختگی آغاز میشود و به تدریج به بقیه قسمت ها می رود.این قارچ در گره ها و محل بندها ساقه ضایعاتی را ایجاد میکند که منجر به پوسیدگی و خشک شدن انها می شود وزودتر در معرض شکسته شدن قرار میگیرند آلودگی معمولا در اواخر فصل که تجمع رطوبت در گره ها ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه : زندگانی انسان در انیای قرن اخیر با خطرات ومشکلاتی روبروست که هرگز در قرون گذشته با آن روبرو نبوده است . افزایش سریع جمعیت وتمرکز آن در شهرها و مراکر صنعتی ، توسعه کارخانجات کوه پیکر واختراع وسایل نقلیه سریع السیر وافزایش تعداد کارها و مشاغل پرخطر زندگانی آدمی در قرن حاضر با زندگانی گذشتگان ما در قرون گذشته بکلی تفاوت کرده است . صرفنظر از خستگی و فرسودگی عمومی که ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 برنج برنج با نام علمی (Oryza Sativa) یکی از مهمترین غلات و از گیاهان علفی مهم در قاره آسیاست. برنج از خانواده گرامینه ها (گندمیان) بوده، دارای انواع یک ساله و چندساله می‌باشد. دانه برنج و فراورده های بدست آمده از آن تقریباً 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم دنیا را تشکیل می دهند. ***4 مشخصات گیاه برنج ساقه برنج راست، استوانه ای و جز در قسمتی که گره ها وجود دارند توخالی است. ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***9 •سهم کشاورزی در گرمایش جهانی (شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات ) Agriculture: 15% of the total world GHG. (World Resource Institute, 2000) •CH4: دام های روستای و مناطق خیس برنجی(42%) •N2وکود: کشت (specially NPK) (48%) •CO2: سوخت فسیلی, دشتهای تسویه, biomass burning (12%) ***10 •تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی the end of the 21st Century تاثیرات ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 حفاظت آب و خاک: مقدمه: ذرات خاک از عناصر و مواد متعددی مانند هوموس، کربنات کلسیم، هیدارت، آهن، آلومینیوم به هم متصل گردیده و خاکدانه را بوجود می‌آورند. خاکدانه در صورت عامل اصلی ثبات و پایداری خاک در مقابل فرسایش محسوب می‌شوند. در اثر از بین رفتن پو.شش گیاهی و کم شدن مواد آلی ذرات خاک تحت تاثیر عوامل فرسایش پراکنده شده و توسط آب و باد از محل اولیه به مناطق دور و نزدیک انتقل ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. موش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه ¥اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز می‌گردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظه‌ای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید به‌دست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سال‌های ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تاریخچه برنج برنج از محصولات زراعی قدیمی است قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین می باشد. کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده. ***4 مشخصات گیاه شناسی برنج گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد. دارای ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه زراعت چغندر به روش سنتی و نیمه مکانیزه پرهزینه میباشد بطوریکه عملکرد 25_30 تن ریشه در هکتار معادل هزینه های تولید میباشد. از این رو باید کمیت و کیفیت تولید بالا برده شود تا زراعت این محصول توجیه اقتصادی داشته باشد . ***4 •انتخاب زمین مناسب خاکهایی که ساختمان متوسط و عمیق دارند برای کشت مناسب هستند . در خاکهایی با شوری کم یا ( لب شور ) نیز میتوان کشت کرد . خاک های سبک ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد برگهای آن دارای سه برگچه می‌باشد برگچه‌های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن می‌باشد. یونجه ریشه‌ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می‌کند و بنابراین ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 مقدمه کشت زعفران از گذشته دور در مناطق جنوبی خراسان معمول بوده و به عنوان محصولی فوق استراتژیک برای مناطق خراسان مرکزی و جنوبی محسوب میشود .ویژگیهای آن علاوه بر نیاز آبی کم ، میتوان از امکان بهره برداری آن به مدت 5-7 سال در یک نوبت کاشت و ماندگاری محصول به مدت طولانی عدم نیاز زراعت آن به ماشین آلات سنگین و مصارف صنعتی ودارویی و غذایی نام برد . جنس زعفران متعلق به خانواده ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گرچه امروز مطابق اصول و قواعد فنی می‌توان با اصلاح سخت‌ترین و بدترین زمینها از آن استفاده کرد ولی این اصلاح نسبت به وضعیت زمین که از چه نوع باشد فرصت زیادی را توأم با خرج بسیار در بر دارد که از موضوع عملی که ما می‌خواهیم انجام دهیم به دور است، زیرا در این کتاب ما فقط می‌خواهیم این موضوع را روشن کنیم خوانندگانی که دارای زمینی حاضر برای کشت هستند برای حداکثر استفاده از زراعت ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 nمقدمه سیب زمینی گیاه بومی قاره آمریکا است و بیش از 400 سال قدمت دارد ودر اواخر قرن 16 وارد اروپا شد . . سیب زمینی نقش مهمی در برنامه غذایی مردم و صنایع تبدیلی دارد و سطح زیر کشت آن در استان گلستان برابر 7 تا 10 هزار هکتار است . . امروزه سیب زمینی از نظر میزان تولید مقام چهارم را بین محصولات کشاورزی دارد . . کشت سیب زمینی با مشکلاتی همراه است از این جمله میتوان به پایین ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 سال های اخیر در ایلات متحده و دیگر کشورهای مناطق معتدله جهان، نظام‌های زراعی متداول که اساساً بر مصرف زیاد انرژی و نهاده‌های شیمایی متکی‌اند. از جنبه‌های مختلف مورد بازنگری و موشکافی‌های دقیق‌ قرار گرفته است؛ بطوریکه در سال‌های 1980 روند روبه گسترش این بازنگری در ایالات متحده ابعاد گسترده‌تری یافت و ارکان اصلی نظام کشاورزی در این کشور مانند دانشگاه ها، وزارت کشاورزی، تجارت ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 •تاریخچه، خاستگاه و پراکندگی باغ‌های انار: •انار، درخت یا درختچه‌ای است که در مناطق نیمه گرمسیری و مدیترانه‌ای می‌روید و در اصطلاح محلی به انار، نار می‌گویند. خاستگاه انار، دامنه‌ جنوبی البرز، بلندی‌های زاگرس و نواحی شمال آفریقا و جنگل‌های شمال می‌باشد ***3 •در حال حاضر افزون بر ایران، عراق، یونان، ایتالیا، اسپانیا، قبرس، روسیه، پرتغال و فرانسه کشت و کار می‌شود. •انواع باغی ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 }قوطی کردن آناناس: کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***6 —شرح گیاه گیاهی است یکساله به ارتفاع یک تا 2 متر و گاهی بیشتر و پوشیده از تارهای چسبنده بسیار کوتاه که از کلیه اندامهای آن بوی قوی و ناپسند استشمام می شود. این گیاه ریشه راست دارد که طول آن با توجه به شرایط اقلیمی محل رویش بین 50 تا 60 سانتی متر بوده که در مناطق خشک به 200 سانتی متر هم می رسد . برگهای توتون نسبتاً بزرگ و فاقد دمبرگ و به اشکال قلبی شکل، تخم مرغی شکل نیزه ای ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 مقدمه: مسأله اساسی اقتصاد کشاورزی دنیای امروز اتخاذ تدابیر و به کار بردن ماشین ها و ادوات کشاورزی مدرن که بتوان ضمن تولید بیشتر، محصولاتی ارزان قیمت فراهم نماید، می باشد. زیرا از طریق مکانیزه کردن کشاورزی علاوه بر آسان شدن عملیات تولیدی و افزایش بازده می توان سطح کشت را توسعه داد. (منبع شماره 1) ***3 خاکورزی: آن دسته از عملیات مکانیکی است که برای بهم زدن خاک به منظور پرورش ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***4 ککهای نباتی، مهمترین آفات اول فصل کلزا ککهای نباتی یا Flea beetles ، سوسکهای ریزی هستند که به خانواده Chrysomelidae و زیر خانواده Alticinaeتعلق دارند. همزمان با سبز شدن مزارع کلزا فعالیت خسارتزای دو گونه کک به نامهای Psylliodes cuprea (Koch) و Phyllotreta corrugata Reiche در مزارع کلزای استان گلستان مشاهده می شود. خسارت گونه های فوق کاملأ مشابه یکدیگر و به صورت سوراخ های ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 nسیب ) یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus که عضوی از خانواده گل سرخیان می باشد. بیشتر گروه سیب ها به گونه M. domesticaیا پیوندی های آن تعلق دارند. nاجداد وحشی سیب ها احتمالاً درختی به نام ( Malus sieversii ) است که فاقد اسم همگانی است.و هنوز هم در قزاقستان یافت می شود .محققان در حال مطالعه روی M. sieversii که در برابر بسیاری از بیماریها و آفات مقاوم است می باشند تا ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

•افزایش رشد جمعیت از 6 میلیارد نفر در سال 1999 به 9 میلیارد نفر در 2050 •زمینهای زراعی قابل کشت در دنیا سرانه هر نفر • 0.45 ha. in 1966 0.25 ha. in 1998 0.15 ha. in 2050 •افزایش عملکرد در واحد سطح در دهه 1980 2.1 % در سال بوده و در دهه 1990 کمتراز 1 % در سال •840 میلیون نفر از سوء تغذیه رنج میبرند و 1.3 میلیلرد نفر جزو افرا د فقیر هستند •چاره چیست ؟؟؟ • تا سال 2050 حد اقل عملکرد ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 lیولاف Avena sativa/Oat یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است ***3 دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده است.دارای گونه های تترا پلوییدو دیپلویید و هگزاپلوییدی می باشد.مهمترین کشورهای تولید کننده ی یولاف ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ¨مرزهای سلسله PROTISTA ¨در سال 1969 ، , Robert H. Whittaker سیستم معروف به پنج سلسله ای رده بندی را کشف کرد و فقط در یوکاریوتهای تک یاخته ای Protista را قرار داد. در حال حاضر برخی از چند سلولیها مانند جلبکها و قارچها که ، قبلا با گیاهان طبقه بندی می شده ، در بریتانیا جزء Protista قرار می گیرند زیرا آنها معتقد بودند که بیشتر خصلت تک سلولی بودن اهمیت دارد تا شکل که به گیاهان ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت