دانلود قالب پاورپوینت با موضوع کدو.ppt

تعداد 11 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد کدو با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 این ویروس دارای دامنه میزبان وسیعی است و در تمام دنیا گسترش دارد . صدها گونه گیاهی و تقریباً 50 خانواده بعنوان میزبان آن گزارش شده اند . تمام کدوئیان به این ویروس حساس می‌باشند . مانند کدو ، هنئوانه ، طالبی ، خربزه ، انواع گیاهان زینتی نیز مورد حمله این ویروس واقع می‌شوند. این ویروس در فارس ، یاسوج و ممسنی در خیار بسیار مهم و خسارت زا است . در کل ایران نقشی درجه دوم در ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 CTV ا ز لحاظ اقتصادی یکی از مهمترین ویروس های گیاهی است، این ویروس در سال های دهه 1920 منابع قند سازی از چغندر در غرب آمریکا را به بر شکستگی کشانید.تا حدود سال1958 تصور می شدکه این ویروس محدود به آمریکا است. در این سال CTV از ترکیه ودر سال 1968 از ایران گزارش گردید.در حال حاضر این ویروس یکی از مهمترین ویروس های چغندر قند و گوجه فرنگی در فارس است . ***4 دامنه میزبانی CTV ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 ¨مقدمه ¨خیار (Cucumis sativus) گیاهی از تیره کدوئیان است که اقسام گوناگون دارد. میوه‌اش درشت و سبز یا سفید رنگ است. ¨واژه خیار ریشه و بنیاد فارسی داشته و از فارسی به زبان عربی وارد شده. ***4 ¨تاریخچه ¨مبدأ خیار را نواحى جنوبى آسیا ( هندوستان ) ذکر کرده‌اند. در هندوستان حداقل سه هزار سال کاشت می گردیده و رومیها و یونانیان قدیم نیز از آن استفاده می نموده اند. ¨در این مناطق ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . ***3 نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آموزش تب Page Layout این تب همانطور که از اسمش پیداست برای تنظیم صفحات سند استفاده میشود . استفاده از این منو بسیار آسان و قابل فهم است . در تصویر زیر تمام امکانات موجود را می بینید : ***3 nتنظیم کاغذ سند برای تنظیم حاشیه های کاغذ باید از تب Page Layout استفاده کنید . در داخل این تب در قسمت Margins می تونید حاشیه ها رو مشخص کرد . با کلیک روی گزینه Margins کادر آن نمایش داده ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه بین النهرین ناحیه ای در آسیای غربی در امتداد رودهای دجله و فرات و بین آنهاست که از جنوب به شمال از خلیج فارس تا کوههای ارمنستان و از شرق به غرب از فلات ایران تا بیابان شام امتداد دارد. از نواحی کوهستانی شمالی مسیر دجله و فرات به طرف جنوب از شیب این ناحیه می کاهد و بعد به دشتهای سبز مرکزی بین النهرین می رسد که زمانی به علت وجود شبکه بسیار وسیع آبیاری بسیار حاصل خیز ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه عایق های صوتی در بخش اجرا چند دسته هستن که با توجه به کاربری فضا تعیین میشن . مثلا در یک فضای آپارتمانی برای جلوگیری از مشکلات صدا در طبقات از دو جداره سقف استفاده میشود یعنی اینکه سقف در دو قسمت روی هم و با فاصله کمی از هم اجرا میشود که مانع نفوذ صوت در طبقات میشود. این سیستم در اجرای دیوارهاهم کار برد دارد که البته اجرای این نوع سقف یا دیوار زیاد مقرون به صرفه نیست ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه معماری ژاپن در ژاپن، معماری نیز مانند تاریخ با تاخیر آغاز شد. قدمت نخستین بناهای یادبود – گورتپه های سلطنتی که به کوفون معروف است – به قرن سوم میلادی می رسد. کوفون عبارت است از تلی مدور که سکویی در جلو آن قرار گرفته است. با پلانی کلی شبیه به سوراخ کلید. طول بزرگترین کوفون (کوفون نینتوکو) 500 متر است و در ساخت آن از سه میلیون تن مصالح استفاده شده و خندقی پر از آب به ...

تعداد صفحه: ۱۶۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 نام درس :‌ آزمایشگاه شیمی تجزیه دستگاهی تعداد واحد : 2 منبع : آزمایشگاه شیمی تجزیه دستگاهی-محمود پایه قدر انتشارات دانشگاه پیام نور ***3 روش های تجزیه‌ ای : 1 تجزیه کلاسیک ( شیمی‌تر ) 2 تجزیه دستگاهی برخی مزایای روشهای دستگاهی : 1 سهولت کار 2 دقت و صحت بالا 3 سرعت زیاد ***4 فصل اول رنگ ‌سنجی و طیف نورسنجی فوق بنفش مرئی Ultra Violet –Visible Spectrometry ***5 مقدمه : ***6 ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه خواص آب آب ماده‌ای است که دور تا دور تمام موجودات دریایی را فراگرفته است. آب توده بدن حیوانات و گیاهان دریایی را می‌سازد و به عنوان واسطه‌ای است که انواع واکنش‌های شیمیایی در داخل و خارج بدن موجودات زنده، در آن صورت گیرد. ترکیب شیمیایی آب خالص ترکیبی شیمیایی است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن که به هم اتصال یافته‌اند تشکیل شده است. آب را با فرمول شیمیایی H2O ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت