دانلود قالب پاورپوینت با موضوع قند.ppt

تعداد 56 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد قند با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

پايان نامه تحصيلي کارشناسي مهندسي کشاورزي ***2 چکيده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يکي از مهمترين عوامل محدود کننده کاهش عملکرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تکنيک هاي کنترل که تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 Øتعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. 2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. H=u+p.v انرژی داخلی U = فشار P = حجم مخصوص=V ***4 در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: ü1-انتالپی مایع اشباع ü2-انتالپی تبخیر ü3-انتالپی ...

تعداد صفحه: ۱۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •چغندرقند نام علمی Beta Vulgaris نام انگلیسی Suger Beet والد اصلی B.Maritima •تفاوت گیاهان اهلی و وحشی چغندرقند 1- برگهای مستقیم 2 راندمان فتوسنتزی 3- ریشه های مستقیم غده ای توسعه یافته •عملکرد غده پتانسیل بیش از 30 تن 2- عملکرد بیش از 40 تن مطلوب و یا عملکرد بیش از 6 تن قند ***4 •22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد •تیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد nتیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- بیشتر غده در بیرون خاک 1- کروی تمام غده n2- غلطکی یا استوانه ای بیش از نصف n3- دوکی 2/3 غده بیرون از خاک اول رشد برگ ها بعد از سه ماهگی ریشه زیاد هشت روز 20 سانتی متر n6 تا 8 برگی 200 سانتی متر ***4 nدوایر چغندر قند 8 حداکثر 12 nعلوفه ای 3 تا 5 عدد برگ به فرم طبقه ای با زوایای متفاوت ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •تعریف بیماری دیابت یکی ازانواع بیماری های متابولیک است که مشخصه آن افزایش قندخون می باشد. vافرادی که قندخون ناشتای آنهابالاتراز126 میلی گرم در دسی لیتراست، دیابتی محسوب می شوند . ***3 •شیوع دیابت جمعیت بالغین بالای 20 سال طی سالهای 1995-2025 میلادی در حدود 64 درصد افزایش می یابد و پیش بینی می شود که شیوع دیابت نیز از 4 درصد در سال 1995 به 5.4 درصد در سال 2025 برسد. تعداد ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 معرفی محصول:معرفی محصول: خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***4 افزايش تعداد معتادان به مواد مخدر اگر بزرگترين معضل سلامت رواني و اجتماعي حال حاضر ايران نباشد لا اقل يکي از بزرگترين هاست . چنانکه کارل مارکس نياز بک جامعه به مواد مخدر را نشانه افول و سير قهقرايي آن جامعه مي دانست يا در يکي از معروف ترين جملات خود چنين گفته : " دين افيون ملت هاست ". با اين همه مواد مخدر به راحتي و صميمانه وارد کشورها و زندگي افراد گشته و زندگي آنها را ...

تعداد صفحه: ۱۰۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه : سفرنامه‌ها گرچه از منابع جغرافيايي محسوب مي‌شوند، اما حامل اطلاعات تاريخي درخصوص جوامع بشري هستند. براي سفرنامه‌ها گذشته از ارزش تاريخي، به‌عنوان آثاري که منشأ يا دست کم تسريع کننده تحولات اجتماعي و فرهنگي شده‌اند، نيز نقش قائل هستند. به آساني مي‌توان تصور کرد که اگر فناوري حمل و نقل، مسافرت را سهل و ساده نکرده بود؛ و فناوري ارتباطات، به‌ويژه سينما و تلويزيون، ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ابرهاتوده هاي قابل رويت قطرات اب يا بلورهاي يخ بوده که در تروپوسفر زمين (پست ترين لايه جو زمين) شناورندو با نيروي باد حرکت مي کنند. ابرها از فضا به صورت پوشش سفيدي که کره زمين را احاطه کرده اند قابل رويت هستند. ***4 چگونگي تشکيل ابرها: ابرها هنگامي تشکيل مي شوند که بخار اب بر روي ذرات ريز گردوغبار که در هوا معلقند تقطيرميشود. اين تقطير (تشکيل ابر) در زمان برخورد هواي گرم و ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: دانشگاهی

***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد مي‌کنند به علت بالا بودن پروتئين به‌عنوان پروتئين جنگل معروف شده‌اند. زمين‌هايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچ‌ها مي‌باشند. استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***1 Xanthium strumarium Common cocklebur (Heart leaf cocklebur) علف هرزي يکساله و از خانواده Asteraceae که از طريق بذر توليد مثل مي کند،داراي ريشه هاي زيرزميني و منشعب بوده و کل گياه ظاهري پشم آلود دارد.ساقه هاي گياه بالارونده و منشعب و شياردار و زبر مي باشند. برگهاي اين گياه متناوب بوده مثلثي تا قلبي شکل است،هر دو طرف برگ زبر است،برگ داراي دمبرگ طويل است.گلها کوچک و داراي ...

تعداد صفحه: ۲۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه زراعت و اصلاح نباتات نام يکي از رشته‌هاي آموزشي کشاورزي در دانشگاه‌هاي ايران است. اين رشته را مي‌توان به عنوان گرايش در مقطع کارشناسي انتخاب نمود. مباحث اين رشته در دوران کارشناسي ارشد تخصصي است.شامل زير گروه‌هاي زراعت ،اصلاح نباتات و بيوتکنولوژي ميشود.در دوره دکتري زراعت مي توان اکولوژِي گياهي ويا فيزيولوژِي را پيگيري کرد ***3 گياهان زراعي بسيار متنوع بوده ،به صورت ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: دانشگاهی

***5 گياه ترشک اين گياه در مناطق معتدل کشور ما رويش دارد و از قديم الايام به عنوان يک سبزي مفيد و مؤثر از آن استفاده مي شده است. گرچه در رابطه با مسائل غذايي از آن استفاده هاي فراواني مي شده ؛ ولي اکنون اين استفاده کاهش يافته است و در عوض موارد درماني اين گياه افزايش پيدا کرده و در همه زمينه ها از آن استفاده مي شود و هيچگونه عارضه اي ندارد. در ميان عشاير مرسوم است که از دانه هاي ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 رشد رويشى مجدد )1( ذخاير غذائى مواد آلى ذخيره شده براى شروع رشد ضرورى است. مطالعاتى که روى رشد در تاريکى انجام شده است مشخص کرده است که کربوهيدرات‌‌ها به‌عنوان ذخيره غذائى گياه عمل مى‌کنند. اسميت نشان داد که ريشه‌هاى يونجه، نشاسته و قند يعنى کربوهيدرات‌هاى غيرساختماني، ذخيره مى‌کنند. کربوهيدرات‌هاى غيرساختمانى در طول تاريکى به مصرف سوخت و ساز گياه مى‌رسند. درصورتى‌که ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ماشين هاي برداشت چغندر قند تکامل ماشين هاي برداشت چغندرقند در کشور هاي پيشرفته به قدري با موفقيت همراه بوده است که امروزه کمتر کشاورزي است که چغندقند کشت نمايد اما فاقد يکي از انواع ماشين هاي برداشت اين محصول باشد . حتي کشاورزاني که فقط چند هکتار محصول چغندرقند مي کارند نيز مي توانند مالک يک ماشين برداشت چغندرقند به نيروي کارگري زيادي نياز دارد ، گواينکه طوقه زدن ها و ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گياهي است چندساله و چهار کربنه که توسط بذر،ريزوم و استولون تکثير مي يابد.از خانواده poaceae که به ان پنجه مرغي و بندواش نيز مي گويند.علفي با ريزوم هاي فلسي که قسمتهاي هوايي از ريزوم ها خارج ميشود و زمين را مثل چمن ميپوشاند اين گياه در برابر لگدکوبيها مقاومت زيادي دارد.ارتفاع ساقه هاي مرغ بين10تا30سانتيمتر و طول برگهاي ان به10تا20سانتيمتر ميرسد.برگها به رنگ خاکستري تا سبز ...

تعداد صفحه: ۱۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بدون گلبرگ ها( (Apetalae: مهمترين خانواده هاي علف هاي هرز دولپه اي بدون گلبرگ عبارتند از: تاج خروس Amaranthaceae اسفناجيان Chenopodiacea هفت بند Polygonaceae گزنه Urticaceae ***3 مهمترين ويژگيهاي خانواده تاج خروس (Amaranthaceae) گياهان اين تيره علفي يا چوبي برگها معمولا‌ً متناوب، عمدتاً کامل و بدون گوشواره ريشه راست گل آذين خوشه و گلها دو جنسي و منظم روش تکثير : ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***4 توضیحاتی درباره زنبور عسل: زنبوران عسل معمولاً از ماده قندی مخصوصی که در ریشه گلها قرار داده شده است، می مکند و آن را جمع آوری می کنند. ولی زنبور شناسان می گویند کار زنبوران تنها استفاده از این ماده نیست. بلکه احیاناً از تخمدان گلها و ده برگها ومیوه ها نیز استفاده می کنند که قرآن از گل اینها تعبیر به " من کل ثمرات" کرده است. جعبه عجیبی که از دانشمند زیست شناس"متر لینگ" نقل ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 آلودگی های صوتی در محیط کار سر و صدا شایع ترین عامل زیان آور محیط کار است . حداکثر سر و صدای مجاز در محیط کار در یک شیفت ۸ ساعته، ۸۵-۹۰ dB می باشد . صوت بیش از حد مجاز سبب ناشنوایی های حسی، عصبی و یا هر دو می گردد . افزایش فشار، قند و کلسترول خون، اضطراب، ناراحتی عصبی و اختلالات شنوایی در کودکانی که مادرانشان به هنگام بارداری در معرض سر و صدای بیش از حد مجاز بوده اند، از ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 milk plasma مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق می‌باختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم هم‌عنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حامله‌ی شراب. انگورِ سفینه‌ی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی می‌شود یافت که گمانِ آن نمی‌رود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا می‌بینم! انگور چنان ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 CTV ا ز لحاظ اقتصادی یکی از مهمترین ویروس های گیاهی است، این ویروس در سال های دهه 1920 منابع قند سازی از چغندر در غرب آمریکا را به بر شکستگی کشانید.تا حدود سال1958 تصور می شدکه این ویروس محدود به آمریکا است. در این سال CTV از ترکیه ودر سال 1968 از ایران گزارش گردید.در حال حاضر این ویروس یکی از مهمترین ویروس های چغندر قند و گوجه فرنگی در فارس است . ***4 دامنه میزبانی CTV ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 žویژگی های فرآیند و نکات فنی §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا ***8 žآماده سازی محلول نشاسته §نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه زراعت چغندر به روش سنتی و نیمه مکانیزه پرهزینه میباشد بطوریکه عملکرد 25_30 تن ریشه در هکتار معادل هزینه های تولید میباشد. از این رو باید کمیت و کیفیت تولید بالا برده شود تا زراعت این محصول توجیه اقتصادی داشته باشد . ***4 •انتخاب زمین مناسب خاکهایی که ساختمان متوسط و عمیق دارند برای کشت مناسب هستند . در خاکهایی با شوری کم یا ( لب شور ) نیز میتوان کشت کرد . خاک های سبک ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: علوم تغذیه

***5 دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید. مایع شربت و نگه داشتن آن در حمام آب گرم است. ***6 را در آب جوش برای مدت 30 تا 60 ثانیه تا نرم شده. ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 این ویروس دارای دامنه میزبان وسیعی است و در تمام دنیا گسترش دارد . صدها گونه گیاهی و تقریباً 50 خانواده بعنوان میزبان آن گزارش شده اند . تمام کدوئیان به این ویروس حساس می‌باشند . مانند کدو ، هنئوانه ، طالبی ، خربزه ، انواع گیاهان زینتی نیز مورد حمله این ویروس واقع می‌شوند. این ویروس در فارس ، یاسوج و ممسنی در خیار بسیار مهم و خسارت زا است . در کل ایران نقشی درجه دوم در ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 انسولین و بیماری دیابت شیرین : اختلال در متابولیسم گلوکز که می تواند بدلیل عدم حساسیت بافتی نسبت به انسولین ویا کاهش میزان انسولین باشد علائم : پرنوشی ، پرخوری و پرادراری همراه با خستگی ، تحریک پذیری ، ضعف و عطش زیاد و گلوکزاوری انواع دیابت : 1 ) دیابت تیپ یک یا وابسته به انسولین : بیشتر در جوانان دیده شده ، انسولین در پلاسما وجود ندارد و میزان گلوکاگون بسیار بالاست درمان ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 این غده از دو قسمت قشری و مرکزی تشکیل شده قسمت مرکز ی ادامه سیستم سمپاتیک بوده وترشح اپی نفرین و نوراپی نفرین را برعهده دارد فعال می شود ACTH قسمت قشری با رسیدن باعث فعال شدن انزیم کلسترول استراز می گردد و بنابراین میزان تبدیل کلسترول به پرگننولون ACTH افزایش می یابد . پرگننولون ماده پیشتاز در سنتز گلوکوکورتیکوئید ها ، مینرالوکورتیکوئیدها و استروئیدهای جنسی است از 39 اسید ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه منطق فازی اولین با در سال 1965 توسط دکتر لطفی زاده مطرح گردید. برای برطرف ساختن ناتوانی منطق دوگانه و ریاضیات بسیار دقیق در برخورد با دنیای واقعی و نا دقیق در سال 1968 نظریات مربوط به کارگیری منطق فازی در بحث کنترل مطرح گردید اولین با در سال 1974 در ارتباط با فرایند کنترل یک موتور بخار توسط آقایان ممدانی و اصیلیان صورت پذیرفت ***3 تاریخچه منطق فازی(ادامه) یکی از ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، ***3 ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعریف غشاء لایه ای نازک است که می تواند اجزای یک سیال را به طور انتخابی جدا نماید. دو عمل اصلی که توسط غشا انجام می شود: نفوذ پذیری یا تراوش permeability انتخابگری یا گزینش پذیریselectivity ***3 انواع قالب های غشا طرح صفحه ای قالبی طرح لوله ای طرح مارپیچ صافی های فیبر میان تهی طرح مارپیچ ارزان است اما نمی تواند جامدات معلق را تصفیه کند. طرح فیبر تو خالی نمی تواند با فشارهای ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کشت سیب زمینی : گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت می‌گیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام می‌شود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب می‌شود که ذخایر نشاسته‌های سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 انواع پنجره ها: قمریّه و قندلیه: ¢این پنجره ها پوششهایی از سنگ یا گچ مشبک یا چوب خراطی شده با شیشه های رنگین دارند. پنجره های قندلیه به دو صورت بنا می شد: در پنجره های قندلیه ساده ، یک جفت پنجره مستطیلی با دو آستانه مستوی یا قوسی ، به نام پنجره های دوقلو، در کنارهم ساخته می شدودربالای هریک پنجره ای دایره یا بیضی شکل ، به نام قمریّه ، تعبیه می گردید ¢جام خانه: چون بخش عمده ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه تاریخی سرزمین آذربایجان در معماری ایران در رده نخست جای دارد چراکه یه شیوه معماری ایران (پارسی، آذری و اصفهانی) از آنجا سرچشمه گرفته و به سراسر کشور رسیده است. در شیوه پارسی، هنگامی که قوم آریایی کوه‌های آران را پشت سر می‌گذاشتند تا به جنوب سرزمین ایران رهسپار و ماندگار شوند، سر راه خود ستاوندهای چوبین و شبستان‌ها و نهانخانه‌های دور بسته و کوشکی آذربایجان راپسندیدند و ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معرفی مشهد موقعیت جغرافیایی شهر مشهد مرکز شهرستانی به همین نام و مرکز پهناورترین استان، یعنی خراسان است که دارای 313337 کیلومتر مربع مساحت می باشد و در 36 درجه و 17 دقیقه عرض شمالی و 59 درجه و 36 دقیقه و 45 ثانیه طول شرقی قرار دارد. وسعت شهرستان مشهد 17358 کیلومتر مربع است و در حوضه آبریز کشف رود و در انتهای جنوبی دشت رسوبی توس واقع است و دو رشته کوه هزار مسجد در شمال و ...

تعداد صفحه: ۸۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 سبک آذری: آذری سبکی در معماری اسلامی ایران منسوب به آذرباییجان,مشهور به سبک مغول یا ایرانی _مغول و مقارن با دوره ی حکومت ایلخانان بر ایران است. ***4 نظریه بیرنیا در مورد سبک آذری: سبک آذری در بی دگرگونی هایی که بر اثر اوضاع سیاسی,اجتمایی,...که در سبک رازی بدید آمد,از مراغه آغاز شد و با سبک مغولی راه تیریز و سلطانیه را بیموده و به سراسر ایران و خارج ایران نفوذ کرد و روز به ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخ نخستین گونه مدرسه را به طور خلاصه می‌توان: مؤسسه‌ ای برای آموزش عالی تعریف کرد که در آن علوم سنتی اسلامی- حدیث، تفسیر، فقه و جز آن – آموزش داده می‌شود. این نوع مؤسسات آموزشی به طور مرسوم مسکونی هستند. مدرسه، بر خلاف انواع عمده بنا های اسلامی، حاصل دست و پنجه نرم کردن فرهنگ نوپای اسلامی با تمدن‌های همجوار در آن قرن (قرن اول هجری) نیست. آنگونه که سنت‌های هزار ساله ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سبک آذری: با ورود مغولان (ایلخانی) این شیوه معماری آغاز گردید و تا زمان صفویه ادامه داشته است. چون اولین بناها درتبریز احداث گردید به سبک آذری معروف است. دوره‌ی حکومت غازان خان را آغاز سبک آذری می‌دانند. سبک آذری خود به دو شیوه قابل تفکیک می‌باشد: الف: شیوه‌ی اول سبک آذری مربوط به دوره‌ی ایلخانی به مرکزیت تبریز با ویژگی‌های زیر: -1. ساخت بناهای سترگ و عظیم -2. توجه به ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مقدمه •گذشته از سه جز اصلی مخلوط ماهیچه گیری یعنی ماسه چسب و اب مواد دیگری در مخلوط ماهیچه گیری وجود دارند که افزودنی نامیده میشوند و به منظور کسب برخی خواص ویژه به کار میروند ***3 •افزودنی ها •حبوبات و غلات :چسب غله ای مصرفی در ریخته گری عبارت است از پودر ذرت ریز و یا نشاسته که ازذرت گرفته میشود •به منظور افزایش استحکام تر یا خشک و قابلیت فرو پاشی تا حد 2 در صد اضافه ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 شنا از جمله ورزش هایی است که نیاز به دوره های تمرینی سخت دارد. بطور معمول هر شناگر حرفه ای هفته ای 3-2 جلسه تمرین 6 ساعته خواهد داشت. علاوه بر این تمرینات که در آب انجام می شود، ممکن است در برنامه تمرینی این ورزشکاران تمرینات ایروبیک از قبیل دو یا دوچرخه سواری نیز منظور شود ***4 از طرف دیگر مسابقات المپیک شنا عموماً بصورت دوره های 7-3 روزه انجام می شوند و در هر روز شناگران ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***5 چکیده مقاله در این مقاله یک کاوش کننده داده (data miner) بر پایه اتوماتای یادگیر پیشنهاد شده است که LA-miner نام گذاری شده است. LA-miner قواعد طبقه بندی را از مجموعه داده ها (data set ) به طور خودکار استخراج می کند. ***6 الگوریتم پیشنهادی بر پایه بهینه سازی که از اتوماتای یادگیر استفاده می کند بنا نهاده شده است. نتایج عملی نشان می دهد که عملکرد LA-miner پیشنهاد شده قابل ...

تعداد صفحه: ۱۴۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 فصل اول کلیات ***4 تعریف فاضلاب فاضلاب به هر نوع آبی اطلاق می شود که به لحاظ کیفی تحت تاثیر پیشرفت های تکنولوژیک جامعه بشری قرار گرفته و متشکل است ازآبهای تخلیه شده از منازل مسکونی، ساختمان های تجاری، صنعتی و یا کشاورزی که دربرگیرنده سطح وسیعی از آلاینده ها و کنسانتره ها میباشد ***5 انواع فاضلاب فاضلاب خانگی (Domerticw.w) : همانطور که از اسمش پیدااست فاضلاب حاصل از مصارف ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه امروزه بروز دیابت در کشورهای جهان به موازات کاهش میزان فعالیت مردم و افزایش چاقی به طور فزاینده ای بیشتر شده است. با توجه به نقش ورزش در افزایش سطح فعالیت و کاهش وزن می توان به اهمیت آن در پیشگیری و درمان دیابت پی برد. اکثر افرادی که دیابت خود را کنترل می کنند کسانی هستند که به طور منظم ورزش می نمایند. در واقع ورزش یکی از سه پایه اصلی درمان دیابت را علاوه بر رژیم ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاثیرات دو حد نهائی حرارت هر دو حد نهائی حرارت، سرما و گرمای زیاد می توانند باعث صدمه به پوست و دیگر بافتهای بدن شوند که در موارد حاد ممکن است منجر به مرگ شود. بدن ما دارای بیشترین کارآئی در محدوده حرارتی 36 تا 37 درجه سانتی گراد است. برای ثابت نگه داشتن این دما بایستی در هنگام سرما بدن حرارت خود را حفظ، و در هنگام گرما حرارت بدن را به خارج منتقل کند. مویرگ ها و غده های عرق ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

نام درس :آزمایشگاه میوه گرمسیری ***3 کارامبولا با نام علمی Averrhoa carambola L. از خانواده Oxalidaceae است و به Star Fruit یا میوه ی ستاره ای معروف است. در کامبوج به نام spu ، در لائوس nak fuang ، در ویتنام khe ta یا khe و در سیلان و هند kamaranga خوانده می شود. ***5 مشخصات گیاه شناسی: درختی است که به ارتفاع 6 تا 9 متر و به ندرت 14 متر میرسد، شاخه ها پراکنده، میوه 6 تا 15 ...

تعداد صفحه: ۱۱۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 • انواع ماشین های برداشت 1- ماشین های برداشت علوفه 2- ماشین های برداشت غلات 3- ماشین های برداشت سیب زمینی 4- ماشین های برداشت چغندر قند 5- ماشین های برداشت پنبه ***4 •ماشین های برداشت علوفه یونجه: -دروگرها (Mowers) -جارو ها( شانه ها)(ردیف ساز ها) (Rakers) -بسته بندها (Balers) -ماشین های حمل و نقل (Transporters) ***5 •یونجه: برای برداشت یونجه از ماشین های خاص استفاده می ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت