دانلود قالب پاورپوینت با موضوع قارچ خوراکی صدفی.ppt

تعداد 61 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد قارچ خوراکی صدفی با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: دانشگاهی

***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد مي‌کنند به علت بالا بودن پروتئين به‌عنوان پروتئين جنگل معروف شده‌اند. زمين‌هايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچ‌ها مي‌باشند. استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مقدمه از نظر تاريخچه،پرورش قارچ در هاله اي از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگيري استفاده ميکردندوقارچ راگوشت خدا مي ناميدند،ولي بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچين تقريباًاز2000سال قبل با ساده ترين روش والهام از طبيعت برروي چوب درختان کشت مي شده است وتکنولوژي روش کاشت اين قارچ ها جزءهنرهاي خيلي قديمي و محرمانه ي اين سرزمين ها بوده ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •زنجبيل زَنجِبيل يا زنجفيل يکي از گياهان دارويي است. زنجبيل از گياه زرد رنگ داراي رگه‌هاي بنفش با نام علمي (Zingiber officinale) بدست ميايد. اگرچه معمولا" از زنجبيل به عنوان ريشه آن گياه نام برده مي‌شود ولي در اصل قسمت مورد استفاده گياه ساقه متورم شده زيرزميني آن است که "ريزوم" نام دارد. ***3 پيشينه زنجبيل از زمانهاي دور در چين مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتي چين نقش ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آنتی بیوتیک های بتا لاکتام الف) پنیسیلین ها :Penicillin's دارای حلقه تیازولیدون و بتالاکتام در ساختمان خود می باشند وجود حلقه بتا لاکتام برای ایجاد اثرات لازم است بعضی میکروب ها باترشح آنزیم بتالاکتاماز ( پنی سلیناز ) باعث باز شدن حلقه و ازبین رفتن اثر پنی سلین ها می شوند باز شدن حلقه باعث ایجاد اسید پنی سیلوئیک می شود ( نور و حرارت نیز این ماده را میتواند تولید نماید) اسید ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 زیر شاخه بازیدیومیکوتا Fungi with Basidia رده بازیدیومیست ها Class Basidomycetes راسته یوریدینال Order Uredinales قارچ های زنگی Rust Fungi ***3 ویژگی ها : قارچ هایی که به راسته یوردینال تعلق دارند معمولا به قارچ های زنگ مربوط می شوند. ***4 زنگ هاانگل هایی بامیزبان ویژه هستندکه به ساقه هاوبرگ های سرخس وگیاهان دانه دارحمله می کنند. ***5 ازنظراقتصادی بااهمیت ترین گونه شاخه ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: دانشگاهی

***4 دلایل توجه متخصصان حشره شناسی به کنترل بیولوژیک آفات به عنوان محور اصلی مدیریت تلفیقی آفات : •آشکار شدن پیامدهای منفی کاربرد سموم : آلودگی محیط زیست از بین رفتن دشمنان طبیعی ایجاد مقاومت در حشرات آفت خطر سلامتی انسان از بین بردن گونه های غیر هدف عدم سازگاری با عوامل کنترل بیولوژیک ***7 اهمیت قارچهای بیمارگر حشرات در بین سایر میکروارگانیسمها در کنترل بیولوژیک حشرات شناسایی ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک ***4 عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها بازدارنده‌هاي پروتئيني : بازدارنده‌هاي پروتئاز ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: دانشگاهی

***8 و اوحي ربک الي النحل ان اتخذي من الجبال بيوتا ومن الشجر و مما يعرشون.ثم کلي من کل الثمرات فاسلکي سبل ربک ذللا يخرج من بطونهاشراب مختلف الوانه فيه شفاء للناس ان في ذالک لايه لقوم يتفکرون. نحل(67-69) پروردگارت به زنبور الهام کرد که در کوهها و درختان و در آنچه سقف دارند لانه کن، آنگاه از هر ميوه اي بخور و راه هموار پروردگارت را بپوي ، و از شکم آنها نوشابه اي که رنگهاي مختلف ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***6 خلاصه طرح موضوع طرح: پرورش صيفي‌جات ( خيار ) گلخانه‌اي به ظرفيت 100 تن درسال محل اجراي طرح: قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 05/747 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 05/77 ميليون ريال سهم تسهيلات: 670 ميليون ريال ***7 مقدمه نرخ بالاي رشد جمعيت از يک سو و کاهش وسعت اراضي حاصلخيز به دليل توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتي از سوي ديگر، ضرورت استفاده بهينه از امکانات موجود ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

پايان نامه تحصيلي کارشناسي مهندسي کشاورزي ***2 چکيده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يکي از مهمترين عوامل محدود کننده کاهش عملکرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تکنيک هاي کنترل که تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تري گليسريد کلسترول مضر مفيد LDL HDL ***4 ?غذاهاي مفيد : -ماهي ( اومگا 3 ) -روغن گياهي – بادام – گردو -ويتامين ها -ميوه و سبزي -حبوبات – قارچ – سبوس گندم -چاي معمولي – چاي سبز ***5 ?غذاهاي مضر -روغن هاي حيواني -روغن هاي جامد و اشباع شده -تخم مرغ -جگر – ميگو – خاويار – گوشت قرمز -لبنيات ***6 فعال باشيد نبايد اضافه وزن داش ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 سفيدک پودري هلو و شليل سفيدک پودري هلو و شليل Peach powdery mildew ***4 •بيماري سفيدک سطحي يا سفيدک نمدي هلو اولين بار در ايران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندياري گزارش شده است. معمولا درهرجا که هلو کشت مي‌شود بيماري نيز ديده مي‌شود. علاوه بر هلو به شليل نيز حمله مي‌کند. عامل بيماري قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاري آن به پانوزا بواسطه توليد حالت ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ?تاريخچه : ?پسته گياهي است که از ديرباز در نقاط مختلف ايران مورد کشت و پرورش قرار مي‌گرفته است. جنگل‍ هاي وحشي و خودروي پسته در ناحيه شمال شرقي ايران و نواحي هم ‍مرز با ترکمنستان و افغانستان پيشينه اي باستاني دارد و تصور مي رود که درخت پسته حدود 4-3 هزار سال قبل درايران اهلي شده و مورد کشت وکار قرارگرفته است. ***4 ارزش اقتصادي : پسته به عنوان يک محصول استراتژيک جايگاه خاصي ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مشخصات گياه شناسي: سيب زميني تعلق به خانواده بادمجانيان((solanaceae دارد.جنس solanumداراي گونه هاي زيادي بوده ولي تنها گونه tuberosum ,تعداد بسيار محدود ديگر هستند که توليد غده مي نمايند. قسمت هوايي اين گياه در اثر سرماي زمستان خشکيده واز بين مي رود ولي غده هاي باقي مانده در خاک مي توانند در بهار سال بعد جوانه زده وگياه جديدي را توليد نمايد. بنابراين سيب زميني ازنظرساقه هاي ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريته‌هاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده مي‌شود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراورده‌هاي زراعي رفع مي‌شود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق می‌باختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم هم‌عنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حامله‌ی شراب. انگورِ سفینه‌ی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی می‌شود یافت که گمانِ آن نمی‌رود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا می‌بینم! انگور چنان ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***7 nعلائم nدر این بیماری تمامی اندام های هوایی گیاه در طول دوره رشد میتوانند به این بیماری مبتلا شوند بیماری بلاست غالبا نوک برگ به صورت سوختگی آغاز میشود و به تدریج به بقیه قسمت ها می رود.این قارچ در گره ها و محل بندها ساقه ضایعاتی را ایجاد میکند که منجر به پوسیدگی و خشک شدن انها می شود وزودتر در معرض شکسته شدن قرار میگیرند آلودگی معمولا در اواخر فصل که تجمع رطوبت در گره ها ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. موش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد برگهای آن دارای سه برگچه می‌باشد برگچه‌های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن می‌باشد. یونجه ریشه‌ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می‌کند و بنابراین ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه : گیاه گندم از جمله مهمترین غلات به شمار می‌آید. این گیاه ، یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) می‌باشد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است. نام علمی آن Triticum spp می‌باشد. خصوصیات گیاه گندم گندم ، گل آذین سنبله‌ای دارد. از هر گره آن معمولا یک سنبلچه متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود می‌آید. گاهی تعداد گلچه‌ها به 9 هم می‌رسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***2 nدر هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان. nشیردان تنها قسمت فعال معده می باشد. شکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست ***3 در زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است. آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک). مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند. شکل گیری ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 دوعلت اصلی دچار شدن به بیماری پژمردگی وپلاسیده شدن گوجه فرنگی مربوط به پژمردگی ناشی از فوزاریوم و قارچ ناشی از آفت گیاهی می باشد. پژمردگی فوزاریومی در بین این دو بیماری متداولتر است در kansasبه طور کلی در نیمه تابستان زمانی که هوا و خاک درجه حرارت بالایی دارند اتفاق می افتد. نخستین گیاهان مریض در برگهای پیر به صورت زرد شدن گسترش می یابند(آنها نزدیک سطح زمین). اغلب این زردی ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 •تاریخچه، خاستگاه و پراکندگی باغ‌های انار: •انار، درخت یا درختچه‌ای است که در مناطق نیمه گرمسیری و مدیترانه‌ای می‌روید و در اصطلاح محلی به انار، نار می‌گویند. خاستگاه انار، دامنه‌ جنوبی البرز، بلندی‌های زاگرس و نواحی شمال آفریقا و جنگل‌های شمال می‌باشد ***3 •در حال حاضر افزون بر ایران، عراق، یونان، ایتالیا، اسپانیا، قبرس، روسیه، پرتغال و فرانسه کشت و کار می‌شود. •انواع باغی ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 •مقدمه •سیانو باکتریها یا جلبک های سبز آبی میکروارگانیسم های پروکاریوتی فتوسنتز کننده هستند. •آنها منابع زیستی بوده وبطور مداوم تجدید پذیرند. •درمحیط میتوانند به مواد قابل حل ارگانیک به عنوان ترکیبات خارج سلولی تجزیه شوند. •به عنوان متابولیت های ثانویه شناخته شده که میتوانند توسط میکرو فلورها تجزیه شوند. مواد شامل : ویتامین ها آنزیم ها کربوهیدرات ها پپتیدها آمینواسیدها و ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 سنجش واکنشهای ایمنی در بدن یک وجود زنده‌ی خونگرم در صورت تزریق یک پاتوژن گیاهی نظیر ویروس، باکتری یا قارچ عامل بیماری‌زای گیاهی به درون سیستم گردش خون جانوارانی نظیر موش و یا خرگوش و به دنبال آن تحریک سیستم ایمنی بدن جانور به تولید آنتی‌بادی اختصاصی علیه این پاتوژن می‌باشد. روش‌های ایمنی‌سنجی بر پایه‌ی آزمایشات ایمونولوژی و سرولوژی استوار است. سرولوژی به معنی واکنش‌های ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 ►مگس سفید گلخانه: مگس سفید گلخانه حشره ای است با دامنه میزبانی بسیار وسیع که در حدود 250 گونه گیاه میزبان شامل گیاهان زراعی زینتی و علف های هرز برای ان شناسایی و معرفی شده است . این افت در مزارعه و گلخانه های شیشه ای پلاستیکی و پاسیو های منازل با مکیدن شیره نباتی گیاهانی چون توتون لوبیا سویا گوجه فرنگی بادمجان خیار فلفل بنت قنسول داوودی شمعدانی ایجاد خسارت نموده وبازار ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 اثرات : صفات ثانویه جنسی ، تکامل دستگاه تناسلی زنانه و پستان ها و تجمع چربی بصورت بروزاندام زنانه افزایش HDL ، تری گلیسرید ، کلسترول و فاکتورهای انعقادی 7و9و10و کاهش LDL اثرات ضد هورمون پاراترومون و کاهش برداشت کلسیم از استخوان کاربرد : همراه با پروژسترون بعنوان قرص های ضد بارداری خوراکی کاهش علائم وازوموتور دوران یائسگی ( دردهای مفصلی ، تعریق ، تپش قلب ، اضطراب و ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 مهمترین فرضیه ای که برای افسردگی ذکر شده کاهش میزان کاتکول آمین ها خصوصا سروتونین می باشد افسردگی واکنشی : علت : مشکلات روزمره و ناملایمات زندگی و بیماریهای سخت علائم : اضطراب ، نگرانی ، ترس ، اندوه ، احساس گناه ( هنگام غروب) افسردگی درون زاد : علت : عدم تعادل هورمونی علائم : شبیه قبل ( هنگام صبح) (Manic-Depressive افسردگی دو قطبی با حملات بیماری مانی همراه است داروهای ضد ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 انسولین و بیماری دیابت شیرین : اختلال در متابولیسم گلوکز که می تواند بدلیل عدم حساسیت بافتی نسبت به انسولین ویا کاهش میزان انسولین باشد علائم : پرنوشی ، پرخوری و پرادراری همراه با خستگی ، تحریک پذیری ، ضعف و عطش زیاد و گلوکزاوری انواع دیابت : 1 ) دیابت تیپ یک یا وابسته به انسولین : بیشتر در جوانان دیده شده ، انسولین در پلاسما وجود ندارد و میزان گلوکاگون بسیار بالاست درمان ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***5 انواع نمونه هایی که به آزمایشگاه منتقل می شود . 1- خون کامل خون منعقد شده یا لخته نمونه مدفوع ***6 نمونه ادرار 5- نمونه مایعات بدن مانند CSF و ... 6- نمونه قارچی 7- نمونه خلط 8- نمونه های بافتی ***8 بخش بیو شیمی و هرمون شناسی انتقال و نگه داری نمونه لخته و فرایند لخته در عرض 20 تا 30 دقیقه می باشد چند مثال از نمونه های بیو شیمی و هرمونی ***15 •حمل و نقل آزمایشات خون برای ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ¨مرزهای سلسله PROTISTA ¨در سال 1969 ، , Robert H. Whittaker سیستم معروف به پنج سلسله ای رده بندی را کشف کرد و فقط در یوکاریوتهای تک یاخته ای Protista را قرار داد. در حال حاضر برخی از چند سلولیها مانند جلبکها و قارچها که ، قبلا با گیاهان طبقه بندی می شده ، در بریتانیا جزء Protista قرار می گیرند زیرا آنها معتقد بودند که بیشتر خصلت تک سلولی بودن اهمیت دارد تا شکل که به گیاهان ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گل سنگ گل سنگ یک موجود تشکیل شده از قارچ و جلبک است. جلبکها برای تولید غذا از نور آفتاب استفاده می کنند و بعضی از این غذاها توسط قارچها استفاده می شود .گل سنگ باسرعت خیلی کم رشد می کنند اما می تواند در زیستگاه های نامناسب مثل کویر و نواحی قطب جنوب زنده بمانند. بسیاری از گونه های این گیاه روی سنگها می رویند و مواد معدنی آنها را جذب می کنند .در نتیجه‌ی فعل و انفعال گل سنگ ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: دانشگاهی

***5 تیمارهای خاک وآمیخته های خاکی،پیش از کاشت تیمار گرمائی بخاردهی به وسیله مواد شیمیایی کلروپیکرین(گاز اشک آور) متیل برومید آمیخته های متیل برومید وکلروپیکرین واپام خیساندن خاک با مواد قارچکش بهسازی در افزایش ***6 بخش دوم_افزایش بذری فصل3:نمو بذر وهاگ چرخه زندگی دانهال مراحل چرخه دانهال تولید گل تشکیل میوه،بذر ورویان نمو میوه،بذر ورویان رسیدن بذر وخفتگی اولیه رسیدن رویان زنده ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 65% تولید جهان مهمترین مرکز تولید زعفران ایران: استانهای خراسان با 98% تولید سطح زیر کشت زعفران خراسان در سال 1383 54880 هکتار تولید زعفران خراسان در سال 1383 62/213 تن میزان صادرات زعفران ایران در سال 1383 172 تن ارزش میزان صادرات 9 میلیون دلار تعداد کشورهای خرید از زعفران ایران 41 کشور ***5 گونه های وحشیCrocus شناسایی شده در ایران نزدیکترین گونه به گونه زعفران زراعی ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معرفی مشهد موقعیت جغرافیایی شهر مشهد مرکز شهرستانی به همین نام و مرکز پهناورترین استان، یعنی خراسان است که دارای 313337 کیلومتر مربع مساحت می باشد و در 36 درجه و 17 دقیقه عرض شمالی و 59 درجه و 36 دقیقه و 45 ثانیه طول شرقی قرار دارد. وسعت شهرستان مشهد 17358 کیلومتر مربع است و در حوضه آبریز کشف رود و در انتهای جنوبی دشت رسوبی توس واقع است و دو رشته کوه هزار مسجد در شمال و ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ذخیره سازی انرژی در معماری سنتی •مقدمه تولید سرپناه همیشه یکی از اولیه‌ترین اقدامات بشر بوده است. اولین منازل به صورت ساخت انواع چادر، کپر و یا ایجاد حفره در تپه‌ها و کوهها شکل گرفته‌اند. بعدها انسان به فکر احداث سرپناه از مواد محکم‌تر افتاد. استفاده از گل و سنگ و ساختن خانه و استفاده از چوب برای پوشاندن سقف و ایجاد خانه‌ها جزو پیشرفت‌های بشر بوده است. سپس نوبت به ابداع خشت ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 درباره سازه های چادری سازه های غشایی در سال 1960 توسط فرانک اوتو رواج دوباره ای گرفت. دو طرح پیشنهادی او عبارتند ازشبکه سیمی آویخته که در نمایشگاه مونترال و همچنین ورزشگاه المپیک مونیخ استفاده شد که هر دو، جزءعظیم ترین و پیچیده ترین سازه های غشایی هستند. امروزه با پیشرفت فناوری ها سازه های غشایی به کلی دگرگون و متحول شده اند،هر چند بهبود مصالح موجب بهبودعمکرد پوشش های غشایی ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مؤلف: طیبه پرتوی تعداد واحد درس: 1 واحد ***5 ایمنی در آزمایشگاه : رعایت نکات زیر برای حفظ سلامتی شما در آزمایشگاه ضروری است: 1- استفاده از عینک ایمنی 2- تنها کار نکردن در آزمایشگاه 3- مطالعه دستور کار قبل از ورود به آزمایشگاه 4- اطلاع از مواد مورد آزمایش ***6 5- از خوردن آدامس و مواد خوراکی خود داری کنید. 6- در محیط آزمایشگاه سیگار نکشید. 7- حمل ظروف شیشه ای با احتیاط . 8- ...

تعداد صفحه: ۱۶۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مباحث نوین در شیمی آلی دوره کارشناسی ارشد شیمی نوع درس : نظری تعداد واحد : 2 نام کتاب : سنتز ترکیبات نامتقارن مولف : گری پروکتر مترجم : دکتر جلیل لاری انتشارات : دانشگاه پیام نور تهیه کننده : دکتر جلیل لاری دانشگاه پیام نور – مرکز مشهد ***5 مقدمه ترکیبات آلی نقش بسزایی در زندگی مدرن دارند . این ترکیبات در زمینه های دارویی ، کشاورزی و دیگر موادی که دارای فعالیت زیستی هستند ...

تعداد صفحه: ۱۴۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 فصل اول کلیات ***4 تعریف فاضلاب فاضلاب به هر نوع آبی اطلاق می شود که به لحاظ کیفی تحت تاثیر پیشرفت های تکنولوژیک جامعه بشری قرار گرفته و متشکل است ازآبهای تخلیه شده از منازل مسکونی، ساختمان های تجاری، صنعتی و یا کشاورزی که دربرگیرنده سطح وسیعی از آلاینده ها و کنسانتره ها میباشد ***5 انواع فاضلاب فاضلاب خانگی (Domerticw.w) : همانطور که از اسمش پیدااست فاضلاب حاصل از مصارف ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 اقدامات اولیه در بروز مسمومیت هر گاه و در هرکجا مسمومیتی رخ داد، خونسردی خود را حفظ کرده و با مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم با شماره تلفن 09646 تماس حاصل کنید. در هنگام تماس بهتر است اطلاعات زیر را مهیا داشته باشید: نام و شماره تماستان سن، جنسیت و وزن تقریبی فرد مسموم علت بروز مسمومیت سابقه ی پزشکی فرد مسموم ترکیب و یا ترکیبات ایجاد کننده مسمومیت مقدار مصرف شده از هر ترکیب ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه مرکبات در ایران ورود مرکبات درایران به جزگونه بالنگ،سابقه ای حدود400ساله دارد. به استناد مدارک تاریخی،ایران دروازه خوج مرکبات از اسیا به سایر مناطق دنیا بوده است. محصولات مرکبات عبارت اند از:(انواع پرتغال ها ،نارنگی ها،لیموها،لایم ها،گریپ فروت و...) تاریخچه لیمو ترش در ایران گرچه قریب به 400 سال پیش از تولد مسیح ، تئو فراست از لیمو سخن گفت ، اما تنها در قرن چهارم ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 عمده ترین واردکنندگان زعفران ایران: اسپانیا امارات متحده عربی آلمان ایتالیا فرانسه بحرین سوئیس مصارف زعفران: صنایع غذایی آرایشی و بهداشتی صنعت رنگرزی امور هنری دارویی (مخصوصاً اخیراً به عنوان داروی ضد سرطان مطرح است). ***5 گونه های وحشیCrocus شناسایی شده در ایران نزدیکترین گونه به گونه زعفران زراعی زعفران جوقاسم Crocus haussknechtii زعفران آلمه C. Almehensis زعفران خزر C. ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 نام انگلیسی: Pot marigold ● گیاهشناسی: گیاهی علفی و یکساله است که منشاء آن مدیترانه و غرب آسیا گزارش شده و دارای ریشه مخروطی شکل و راست می باشد . برگها باریک، بلند و کم و بیش کرکدار، فاقد دندانه و به صورت متناوب می باشند. رنگ برگها سبز روشن، گلها درشت (قطر کل ۷-۴ سانتی متر) می باشد. گلچه های زبانه ای در محورهای متحدالمرکز که تعداد آنها ۴ تا ۸ یا بیشتر است قرار می گیرند. رنگ ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تعریف: نماتد ها تنها پارازیت های گیاهی هستند که به سلسله حیوانات تعلق داشته و در بیماری های گیاهی مطالعه می شود. نماتدها در ظاهر شبیه کرم هستند،اما از نظر طبقه بندی کاملا از کرمهای حقیقی مشخص هستند. بیشتر از هزاران گونه از نماتدها بصورت آزاد بوده وبتعداد زیاد در آبهای شیرین ، شور یا در خاک زندگی کرده و از گیاهان و حیوانات تک سلولی تغذیه می کنند. تعداد زیادی از گونه های ...

تعداد صفحه: ۱۹۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تفاوت زراعت و باغبانی •الف) میزان کار مورد نیاز و بازده محصول در واحد سطح •ب) نحوه مصرف محصولات تولید شده •ج)عرف و عادات محلی. ***4 •گروه بندی گیاهان باغبانی •الف )گروه بندی از نظر چرخه زندگی : •1 یک ساله ها مثل:کاهو و اطلسی •2- دوساله ها مثل : کرفس و پیاز •3- چند ساله ها : مارچوبه، نعناع ،کوکب و درختان میوه ***5 •ب) گروه بندی از نظر شرایط محیطی •1)محصولات فصل خنک : مثل ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 مقدمه کشت های همزیست سلول های مخمر از راسته ساکارو مایسس Saccharomyces با باکتری های میله ای شکل (Linorom xy) زیلی نورم کامبوجا = کامبو + جا زادگاه اولیه : کشور چین ***3 انرژی بیشتر شیرین – گازدار- ترش مزه کامبوجا و هموتراپی پرتودرمانی برای بیماران سرطانی روش مداوای هموپاتیک سرطان با کامبوجا صد ساله شوید ! آیا می خواهید صد سال عمر کنید ! پدیده دارو نما ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 توصیف ساده از رادیولوژی( تصویربرداری با اشعه x ) اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: پیراپزشکی

***1 اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی مثل پوست، چربی و عضله براحتی به اشعه X اجازه می ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت