دانلود قالب پاورپوینت با موضوع فرآورده لبنی منجمد.ppt

تعداد 39 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد فرآورده لبنی منجمد با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***7 مقدمه ضرورت خود کفائي و عدم وابستگي از لحاظ کشاورزي و دامپروري و يا به عبارتي ديگر تهيه ارزاق عمومي بر هيچ فردي از افراد ديگر پوشيده نيست و هر فرد سليمي با جزئي تفکر و تعقل نمي تواند از قبول آن سرباز زند . به عقيده صاحب نظران ، اولين و ابتدائي ترين شرط لازم و ضروري براي پيشرفت سريع در تمام امور کشور، همانا خود کفا شدن از لحاظ ارزاق عمومي مي باشد و به همين مناسبت است که ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 اجزاء خاص پروتئینی هستند که اثرات مثبتی بر شرایط یا عملکردهای بدن مصرف کننده داشته و نهایتاً خواص سلامت بخشی را اعمال می نمایند . خوردن چنین پپتیدهایی بر عملکرد دستگاه گوارش ، سیستم ایمنی ، دستگاه عصبی و قلب اثرات مثبتی را بجای می گذارند این اثرات سلامت بخش به نوع و ترتیب قرار گیری اسیدهای آمینه پپتیدهای مختلف بستگی دارد . بطوریکه برخی از این پپتیدها خواص ضد میکروبی ، آنتی ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مقدمه تقاضاي مداوم براي سبزي هاي تازه و فراورده ها در بازار هاي کشور نشان دهنده عظيم بودن نقش اقتصادي صنعت توليد سبزي وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژيم هاي غذايي است متخصصين علم تغذيه معتقدندکه مصرف سبزي وميوه به صورت تازه يافراورده اي ازبروزناراحتيهاي ناشي ازفقرغذايي جلو گيري مي کند.خوشبختانه مصرف سبزي و ميوه به صورت تازه در ايران بسيار رايج است. ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تري گليسريد کلسترول مضر مفيد LDL HDL ***4 ?غذاهاي مفيد : -ماهي ( اومگا 3 ) -روغن گياهي – بادام – گردو -ويتامين ها -ميوه و سبزي -حبوبات – قارچ – سبوس گندم -چاي معمولي – چاي سبز ***5 ?غذاهاي مضر -روغن هاي حيواني -روغن هاي جامد و اشباع شده -تخم مرغ -جگر – ميگو – خاويار – گوشت قرمز -لبنيات ***6 فعال باشيد نبايد اضافه وزن داش ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه بدون شک يکي از کهن ترين فنون نگهداري فرآورده هاي غذايي که بشر آن را فرا گرفته ، توليد پنير از شير بوده است. فن پنير سازي در گذشتهء نه چندان دور يک هنر محسوب مي شده تا دانش ، ولي اکنون يکي از شاخه هاي علوم غذايي محسوب مي شود. وضعيت اين صنعت در ايران در مراحل اوليهء رشد و تکامل قرار دارد و مشکلات فني آن هنوز حل نشده است . لازم است با برنامه ريزي هاي فشرده تر گام هاي ...

تعداد صفحه: ۳۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بخش اول- شناخت و زمينه هاي يادگيري فصل اول: عوامل مؤثر در يادگيري تعريف يادگيري پژوهشگران مهمترين تعريف يادگيري را تغييري نسبي مي دانند که بر اثر تجربه و آموزش در رفتار موجود زنده پديد مي آيد. گروه ديگر از روان شناسان معتقدند که يادگيري تعييري نسبتا دائمي در توانايي، گرايش يا استعداد پاسخ دادن است. ***3 •فصل اول: عوامل مؤثر در يادگيري ماهيت يادگيرى‏ يادگيرى به طور کلى ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

تعداد صفحه: ۱۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مزيت کنترل خودکار: عملکرد بهينه سيستم هاي پويا و بهبود کيفيت و ارزانتر شدن فرآورده ها وگسترش ميزان توليد و نيزماشيني کردن بسياري از عمليات. کنترل علمي است که به تنظيم رفتار و يا مقدار کميت هاي موجود در محيطهاي مختلف عملياتي (همانند محيطهاي صنعتي) مي پردازد. به عنوان مثال کنترل يک کوره به معني تنظيم رفتار تغييرات دمايي يا مقدار دماي آن مي باشد. ***6 سيستم هاي کنترل را به دو ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 milk plasma مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •تعریف ASEPTIC •پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد . ***4 فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده : •در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 تعریف غشاء لایه ای نازک است که می تواند اجزای یک سیال را به طور انتخابی جدا نماید. دو عمل اصلی که توسط غشا انجام می شود: نفوذ پذیری یا تراوش permeability انتخابگری یا گزینش پذیریselectivity ***3 انواع قالب های غشا طرح صفحه ای قالبی طرح لوله ای طرح مارپیچ صافی های فیبر میان تهی طرح مارپیچ ارزان است اما نمی تواند جامدات معلق را تصفیه کند. طرح فیبر تو خالی نمی تواند با فشارهای ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعریف غشاء لایه ای نازک است که می تواند اجزای یک سیال را به طور انتخابی جدا نماید. دو عمل اصلی که توسط غشا انجام می شود: نفوذ پذیری یا تراوش permeability انتخابگری یا گزینش پذیریselectivity ***3 انواع قالب های غشا طرح صفحه ای قالبی طرح لوله ای طرح مارپیچ صافی های فیبر میان تهی طرح مارپیچ ارزان است اما نمی تواند جامدات معلق را تصفیه کند. طرح فیبر تو خالی نمی تواند با فشارهای ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 چکیده برای احداث هر سازه باید اعضا‍ء به گونه ای طراحی شوند که تحمل بارهای وارده را داشته باشند. بار وارده از طریق سازه به زمین (خاک) وارد می‌شود. بنابراین لازم است خاک نیز تحمل بارهای وارده از طرف سازه را داشته باشد. همه خاک‌ها این توان را ندارند. بنابراین باید روشی اتخاذ نمود که وضعیت خاک از دیدگاه ظرفیت باربری، مقاومت برشی و نشست بهبود یابد. به این منظور، روش‌های زیادی در ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معرفی مشهد موقعیت جغرافیایی شهر مشهد مرکز شهرستانی به همین نام و مرکز پهناورترین استان، یعنی خراسان است که دارای 313337 کیلومتر مربع مساحت می باشد و در 36 درجه و 17 دقیقه عرض شمالی و 59 درجه و 36 دقیقه و 45 ثانیه طول شرقی قرار دارد. وسعت شهرستان مشهد 17358 کیلومتر مربع است و در حوضه آبریز کشف رود و در انتهای جنوبی دشت رسوبی توس واقع است و دو رشته کوه هزار مسجد در شمال و ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 پیشگفتار شهرستان بجنورد یکی از مهم ترین شهرستان های استان خراسان شمالی است که دارای مردمانی سخت کوش، پاک اندیش، مهمان نواز و از نژاد آریایی هستند. اکثر آن ها مسلمان و پیرو مذهب شیعه جعفری بوده و به‌فارسی،کردی و ترکی سخن می گویند.. مهم‌ترین صنایع دستی این شهرستان فرش و قالیچه بافی است با طرح‌های کردی، ترکمنی، گلیم و جاجیم بافی (پلای بافی) است. فرش و قالیچه بافی از مهم‌ ترین ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 انقلاب صنعتی عبارتست از دگرگونی‌های بزرگ در صنعت، کشاورزی، تولید و حمل و نقل که در اوسط قرن هجدهم از انگلستان آغاز شد.. صنعتی شدن به معنی استفاده از نیروی ماشین به جای نیروی انسان است. انقلاب صنعتی در انگلستان در سه زمینه بافندگی، زغال سنگ و ذوب آهن بیشتر نمود یافت. گاهی سخن از دو انقلاب صنعتی برده می‌شود که یکی در قرن هجدهم و دیگری در قرن نوزدهم است. ***4 پیامدهای انقلاب ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه ابداع خاک مسلح توسط هانی ویدال در سال 1963 و گسترش سریع این فن جدید در پایان دهه 60 نقطه آغازی بود برای پیدایش سیستم‌های تسلیح خاک. خاک مسلح به ویژه در مورد سیستم‌ های تسطیحی که در آنها ضرورت استفاده از روش‌های نگهداری خاک در جاهایی که تسطیح خاک به صورت متناوب باید انجام پذیرد و همچنین در جاهایی که اثر متقابل خاک مسلح کننده در تمام طول مسلح کننده وجود دارد، کاربرد ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •احداث مجتمع تجاری پروما در سال 1379 با زیر بنایی در حدود 25000 متر مربع در پنج طبقه آغاز و در سال 1383 به بهره برداری رسید . این مجتمع در یکی از پرجمعیت ترین و بهترین مکان شهر مقدس مشهد، در مجاورت منطقه سجاد و هتل همای شماره 2 با نمایی زیبا و با شکوه یکی از زیباترین ، پرابهت ترین و بزرگترین مجتمع های تجاری ایران می باشد. سازه ساختمان از بتون مسلح، استراکچری مقاوم در برابر ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 باهاوس: مدرسه‌ای که یک مکتب معماری شد باهاوس نام یک مکتب معماری است که از نام مدرسه هنر و معماری باهاوس در آلمان گرفته شده است. این مدرسه معماری که از سال 1919 تا 1933 فعالیت می‌کرده است، پیشگام مدرنیسم در معماری بود و دستاوردهای آن هنوز نیز در رشته‌های هنر و معماری به دانشجویان تدریس می‌شود. ساختمان و کارگاه‌های این مدرسه در دو شهر دسائو و وایمار آلمان از سال 1996 در فهرست ...

تعداد صفحه: ۲۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 ترجمه : دکتر سید احمد میر شکرایی (3 واحد) برای دانشجویان رشته شیمی محض و شیمی کاربردی ***6 فصل اول : صنایع شیمیایی و تولید مواد شیمیایی در مقیاس بزرگ هدف کلی : آشنایی با فرآورده ها در صنایع شیمیایی آشنایی با عناوین اصلی تشکیل دهنده مباحث صنایع شیمیایی شامل : مواد خام ، عوامل زیست محیطی ، مسائل اقتصادی ، تجهیزات و وسایل ، کنترل کیفیت و غیره ***7 هدف های رفتاری گروه بندی مواد ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •چپلت چیست؟ و روش استفاده از آن چگونه است؟ •چپلت وسیله‌ای است که ماهیچه را در محفظه قالب در محل معینی نگه داشته و مانع از تکان خوردن آن در هنگام بار ریزی می گردد. چپلت ماهیچه را در مراحل مختلف در وضع معین شده نگه می‌دارد و از خرد شدن، شکستن و فرونشستن ماهیچه جلوگیری می‌کند ***4 •چپلت چیست؟ و روش استفاده از آن چگونه است؟ •چپلت وسیله‌ای است که ماهیچه را در محفظه قالب در محل ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 شنا از جمله ورزش هایی است که نیاز به دوره های تمرینی سخت دارد. بطور معمول هر شناگر حرفه ای هفته ای 3-2 جلسه تمرین 6 ساعته خواهد داشت. علاوه بر این تمرینات که در آب انجام می شود، ممکن است در برنامه تمرینی این ورزشکاران تمرینات ایروبیک از قبیل دو یا دوچرخه سواری نیز منظور شود ***4 از طرف دیگر مسابقات المپیک شنا عموماً بصورت دوره های 7-3 روزه انجام می شوند و در هر روز شناگران ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ناسازگاری ویروس انگیخته: این ناسازگاری به ظاهر گسترش داشته و بیشتر یافت می شود. از بین رفتن محل پیوند همانند نشانه های ناسازگاری می تواند در اثر عوامل بیماری زا باشد. در برخی از موارد، ناهنجاری ها نخست به ناسازگاری پایه و پیوندک مربوط دانسته شده بود و سپس دریافتند که به ویروس های نهفته یا عوامل بیماری زای میکوپلاسمائی که با پیوند از یک گیاه مقاوم به گیاه حساس انتقال یافته ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

***1 اقیانوس های جهان عبارتند از : اقیانوس آرام ، اطلس ، هند ، منجمد شمالی ، منجمد جنوبی اقیانوس آرام بزرگترین اقیانوس روی زمین است که حدودکره ی زمین را دربرمی گیرد. در درون آب دریاها و اقیانوس ها مواد مختلفی یافت می شود بعضی از این مواد توسط رود ها از سطح خشکی به آب دریاها و اقیانوس ها آورده می شوند . و بعضی دیگر از طریق کوه های آتش فشانی داخل اقیانوس وارد آب اقیانوس ها می شود. ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 علی (ع): قِیمَهُ کُلِ اِمراءُ مایَحسَنه ارزش هر انسانی به آن چیزی است که آن‌را نیکو می‌دارد و به کار می‌برد. ***4 هر سازمانی با نیروی انسانی ایجاد و بدون آن هیچ سازمانی قادر به ادامه حیات نخواهد بود. بنابراین شناخت نیازها، انگیزه‌ها، تمایلات، عوامل رضایت و عدم رضایت کارمندان نه تنها لازم است بلکه جهت اتخاذ سیاست‌های صحیح، راهبردهای مناسب و برنامه‌های مؤثر ضروری می‌باشد. ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز می‌گردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظه‌ای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید به‌دست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سال‌های ...

تعداد صفحه: ۱۲۳ دسته بندی: مهندسی مکانیک

***4 مقدمه ***5 مزیت کنترل خودکار: عملکرد بهینه سیستم های پویا و بهبود کیفیت و ارزانتر شدن فرآورده ها وگسترش میزان تولید و نیزماشینی کردن بسیاری از عملیات. کنترل علمی است که به تنظیم رفتار و یا مقدار کمیت های موجود در محیطهای مختلف عملیاتی (همانند محیطهای صنعتی) می پردازد. به عنوان مثال کنترل یک کوره به معنی تنظیم رفتار تغییرات دمایی یا مقدار دمای آن می باشد. ***7 ورودیها خود به ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت