دانلود قالب پاورپوینت با موضوع سلامت شیر.ppt

تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد سلامت شیر با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •ابزارهاي زيادي وجود دارد که متخصصان تغذيه ممکن است از آنها براي ارزيابي و کنترل وضعيت تغذيه اي گاوهاي توليده کننده ي شير فراوان استفاده کنند. ارزيابي و بررسي مدفوع يا کود، مي تواند اطّلاعاتي در مورد سلامت کلي، تخمير در سيرابي و عملکرد هضمي در گاوها به ما بدهد. گاوهاي بالغ فرصت زيادي براي مشاهده و بررسي مدفوع در آنها ايجاد مي کنند زيرا آنها تقريباً هر 5/1 تا 2 ساعت ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •برنامه هاي واکسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي •بيماري هاي مسري توليدات سودمند گوشتي و شيري دامها را تهديد مي کند. واکسيناسيون يک روش بسيار مهم در کنترل و جلوگيري از اين بيماري ها مي باشد. اما به هر حال، يک برنامه ي واکسيناسيون جانشين خوبي براي تغذيه ي خوب، تهويه ي مناسب، اقدامات بهداشتي مؤثر و ديگر روشهائي که براي مديريت سلامت انجام مي گيرد نمي تواند باشد. ***4 •برنامه هاي ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •زرد آلو نام علمي: Prunus armeniaca) ) نام يکي از ميوه‌ها از خانواده گلسرخيان است. نام علمي زردآلو Armeniaca bulgar مي باشد. درخت زرد آلو بومي چين است . ***4 •توليدکنندگان زردآلو •کشورهاي اصلي توليدکننده زردآلو عبارت‌اند از ترکيه، ايران، ايتاليا، اسپانيا، يونان و آمريکا. ***5 •زردآلو؛ طلاي تابستان •درخت زردآلو بومي نواحي چين است و هنوز هم به صورت وحشي در اين مناطق مي رويد. ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 هدف کار در آزمايشگاه پژوهش در درستي مطالب نظري افزايش توانايي انديشيدن و استدلال ايجاد علاقه به دانش تجربي ايجاد مهارت در کار و حل دشواري هاي روزمره زندگي آساني انتقال مفاهيم فرا گيري انجام کار گروهي ايجاد حس اعتماد بنفس ***4 سلامتي در مرحله ي نخست ايمني در آزمايشگاه ايمني آزمايشگاه مکان آزمايشگاه تهويه مناسب جعبه کمک هاي اوليه کپسول آتش نشان دوش اضطراري ماسک هاي گاز محلول ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 اجزاء خاص پروتئینی هستند که اثرات مثبتی بر شرایط یا عملکردهای بدن مصرف کننده داشته و نهایتاً خواص سلامت بخشی را اعمال می نمایند . خوردن چنین پپتیدهایی بر عملکرد دستگاه گوارش ، سیستم ایمنی ، دستگاه عصبی و قلب اثرات مثبتی را بجای می گذارند این اثرات سلامت بخش به نوع و ترتیب قرار گیری اسیدهای آمینه پپتیدهای مختلف بستگی دارد . بطوریکه برخی از این پپتیدها خواص ضد میکروبی ، آنتی ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه: •دنیای شگفت‌ و شیرین کودکان، با همه لطافت‌ها و زیبایی‌ها، شکننده و آسیب‌پذیر است. برای ورود به این سرزمین تُرد و شکننده، نیازمند شناخت و آشنایی دقیق و همه سونگرانه‌ایم. •شناخت عواطف، خواسته‌ها ، نگرانی‌ها و ترس‌های این دوره ما را به ارتباطی واقعی‌تر و درست‌تر می‌رساند، همچنان که فقدان شناخت و درک درست؛ آسیب‌زا و آفت آفرین است و به ضایعاتی جبران ناپذیر منجر خواهد شد. ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***6 معماری چیه ؟ واقعا معماری چیه ؟؟؟ شاید سوال مسخره ای به نظر برسه ولی من مدتهاست با این سوال مشکل دارم ! بعضی اوقات به نتیجه های قانع کننده ای میرسم ولی بعد که زاویه ی نگاهم رو عوض میکنم این سوال دوباره تو مغزم میچرخه ! از روز اول دانشگاه به ما گفتن «معماری خلق فضا است!» ، منم همیشه سعی میکردم فضا خلق کنم ، خودم و تو اون فضا که میخواستم تصور میکردم و سعی میکردم تصویر ذهنیم ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مؤلف: طیبه پرتوی تعداد واحد درس: 1 واحد ***5 ایمنی در آزمایشگاه : رعایت نکات زیر برای حفظ سلامتی شما در آزمایشگاه ضروری است: 1- استفاده از عینک ایمنی 2- تنها کار نکردن در آزمایشگاه 3- مطالعه دستور کار قبل از ورود به آزمایشگاه 4- اطلاع از مواد مورد آزمایش ***6 5- از خوردن آدامس و مواد خوراکی خود داری کنید. 6- در محیط آزمایشگاه سیگار نکشید. 7- حمل ظروف شیشه ای با احتیاط . 8- ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

پايان نامه جهت دريافت درجه کارشناسي ارشد روان شناسي باليني ***3 بيان مسئله اختلال بيش فعالي و نقص توجه شايع ترين اختلال رفتاري است که کودکان را مبتلا مي کند راهنماي تشخيصي آماري اختلال رواني(DSM-V) آن را به عنوان الگوي پايدار عدم توجه و تکانشگري شرح مي دهد. و در واقع نوعي اختلال مزمن شديد در تحول رواني است و براي تشخيص آن حد اقل 6 مورد از 9 معيار بي توجهي و يا بيش فعالي-تکانشگري ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 به‌‌نظر مى‌رسد که اين نژاد از اختلاط و آميزش گاوهاى بومى ايران با گاوهائى که از کشور شوروى سابق وارد منطقه سراب شده بودند به‌وجود آمده و بعداً به نام سرابى معروف گشته است رنگ آن زرد طلائى و قهوه‌اى سوخته است کوچک و خوش اندام است. اخيراً از گاوهاى سرابى به‌صورت گله‌هاى نيمه صنعتى پرورش داده مى‌شوند. سرابي (Saraby) ***4 •يک نژاد شيري محسوب ميشود که موطن آن شهرستان سراب در ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 سلامت الکترونيکي : آشنايي با برخي خطرات زندگي الکترونيکي E-Lifeدر فضاي اينترنت کافي است به اطرافمان بنگريم که زندگي الکترونيکي چگونه همه عرصه هاي زندگي بشري را يکي پس از ديگري به احاطه خود درآورده و به همراه ويژگي هاي مثبت و مفيد خود اثرات سوء و مخربي را نيز به دنبال آورده است. اگر چه همه اقشار جوامع بشري در سطوح گوناگون از منافع و راحتي هاي Facilities زندگي الکترونيک بهره ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعريف عوامل نگهدارنده گاهي براي نگهداري شير و جلوگيري از فساد و زماني براي تبديل شير فاسد و خراب به شيري که داراي ظاهر معمولي باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعي بوده و حالت دوم تقلب محسوب مي شود. ***3 اصول آزمايش: جستجو و اندازه گيري بيکرمات دوپتاس: بيکرمات دوپتاس معمولاً براي نگهداري نمونه هاي شير اضافه مي گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. براي تشخيص بيکرمات ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 اهداف آموزشي: تشويق دانش آموزان و دانشجويان به فعاليت بدني بيشتر شناخت ورزش و اثرات آن بر پيشگيري از بيماري ها ارائه مثال هايي از فعاليت بدني ساده و با شدت متوسط تشويق به فعاليت بدني منظم در کشورهاي در حال توسعه به ويژه براي زنان تشويق به تناسب بدني در افراد داراي معلوليت فيزيکي ايجاد يک المپيک فعاليت بدني و سلامت با Supercourse ***3 بازيهاي المپيک امسال، آتن 2004 تعداد: ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تبیین وضع موجود -فرصتها برخورداری از تمدن و فرهنگی غنی با وحدت جوامع و اقوام گوناگون،‌یکپارچگی سرزمین و پیشنیه تاریخی طولانی که سهم شایان توجهی در تعمیق و گسترش میراث فرهنگی،‌علمی و فکری بشر داشته است. موقعیت استثنایی و برتر جغرافیایی و ژئواکونومیک و ژئواستراتژیک برخورداری از سرمایه های انسانی،‌اجتماعی،‌پژوهشی و فناوری گسترده برخوردای از ظرفیتهای انسانی از جمله جمعیت ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •تعاریف ومفاهیم گردشگری سلامت •مسافرت به کشورویااستان دیگری بدلیل مشکلات مربوط به سلامتی (پیشگیری ویادرمان) •مسافرت به منظوردرمان بیماری های خاص زیرنظرمراکزپزشکی ویابدون آن،دربیمارستان ها یامراکزدرمانی،یارفتن به منابع بهبودی طبیعی(برای درمان یا استراحت) نظیرچشمه های آبگرم معدنی یادریاچه های نمک،درمدت زمان معین (بطورمتوسط4-2هفته ونه بیشتر از 1سال) البته براساس نوع بیماری ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 هموژن کردن شیر : پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود. چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد. هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد. دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه اگر سطح زمین با راستای افق زاویه‌ای غیر از صفر بسازد، به این سطح شیبدار شیروانی خاکی گفته می‌شود. در شیروانی خاکی مؤلفه‌ای از وزن که نیروی رانشی نامیده می‌شود تمایل به حرکت دادن توده خاک بسمت پایین دارد. از طرفی مقاومت برشی خاک نیز نیروی مقاومی در برابر این نیروی رانشی ایجاد می‌کند. حال اگر نیروی رانشی آنقدر بزرگ باشد که بتواند بر نیروی مقاوم غلبه کند، در آنصورت در ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***1 تولد:30شهریور 1305تهران مرگ : 3ابان 1379-74سالگی تهران مدفن : قطعه هنرمندان بهشت زهرا زمینه فعالیت : شعر فارسی و روزنامه نگاری ملیت :ایرانی محل زندگی : تهران -مشهد ***2 زندگی فریدون مشیری در سی‌ام شهریور ۱۳۰۵ در تهران به دنیا آمد. جد پدری‌اش بواسطه ماموریت اداری به همدان منتقل شده بود و از سرداران نادر شاه بود. پدرش ابراهیم مشیری افشار فرزند محمود در سال ۱۲۷۵ شمسی در همدان ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: روانشناسی

***2 محورهاي يادگيري يونسکو يادگيري براي دانستن يادگيري براي انجام دادن يادگيري براي بودن يادگيري براي با هم زيستن ***3 يادگيري براي دانستن در اين محور يادگيري، فرد به توسعه مهارت هاي شناختي براي استفاده از فرصت هاي يادگيري ،که در طول عمر خود به دست خواهند آورد مي پردازد. ***4 يادگيري براي انجام دادن در اين محور، فرد نه تنها به کسب مهارت هاي شغلي مي پردازد. بلکه صلاحيت هايي که ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 استاد رضا مرادي غياث آبادي ، درسال1345در تهران به دنياآمد. استاد درس خوانده ي رشته ي شرق شناسي - گرايش اختر شناسي - و دوره ي دکتري باستان شناسي - گرايش اخترباستان شناسي - است وي مولّف مستقل 30 عنوان کتاب و 150 مقاله است؛ ک تابهاي اثرگذار و بديعي چون: اوستاي کهن و فرضيه هايي پيرامون نجوم شناسي بخش هاي کهن اوستا ، مهاجرت آرياييان و چگونگي آب و هوا و درياهاي باستاني ايران، ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***4 افزايش تعداد معتادان به مواد مخدر اگر بزرگترين معضل سلامت رواني و اجتماعي حال حاضر ايران نباشد لا اقل يکي از بزرگترين هاست . چنانکه کارل مارکس نياز بک جامعه به مواد مخدر را نشانه افول و سير قهقرايي آن جامعه مي دانست يا در يکي از معروف ترين جملات خود چنين گفته : " دين افيون ملت هاست ". با اين همه مواد مخدر به راحتي و صميمانه وارد کشورها و زندگي افراد گشته و زندگي آنها را ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***7 مقدمه ضرورت خود کفائي و عدم وابستگي از لحاظ کشاورزي و دامپروري و يا به عبارتي ديگر تهيه ارزاق عمومي بر هيچ فردي از افراد ديگر پوشيده نيست و هر فرد سليمي با جزئي تفکر و تعقل نمي تواند از قبول آن سرباز زند . به عقيده صاحب نظران ، اولين و ابتدائي ترين شرط لازم و ضروري براي پيشرفت سريع در تمام امور کشور، همانا خود کفا شدن از لحاظ ارزاق عمومي مي باشد و به همين مناسبت است که ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

پايان نامه تحصيلي کارشناسي مهندسي کشاورزي ***2 چکيده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يکي از مهمترين عوامل محدود کننده کاهش عملکرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تکنيک هاي کنترل که تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •زنجبيل زَنجِبيل يا زنجفيل يکي از گياهان دارويي است. زنجبيل از گياه زرد رنگ داراي رگه‌هاي بنفش با نام علمي (Zingiber officinale) بدست ميايد. اگرچه معمولا" از زنجبيل به عنوان ريشه آن گياه نام برده مي‌شود ولي در اصل قسمت مورد استفاده گياه ساقه متورم شده زيرزميني آن است که "ريزوم" نام دارد. ***3 پيشينه زنجبيل از زمانهاي دور در چين مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتي چين نقش ...

تعداد صفحه: ۱۸۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 فصل اول فيل مديريت استراتژيک ***5 مکتب طراحي : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند مفهومي مکتب برنامه ريزي: تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند رسمي مکتب موقعيت يابي : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند تحليلي مکتب کارآفريني : تدوين ايتراتژي به عنوان يک فرايند تخيلي و بينشي مکتب شناختي : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند ذهني و فکري مکتب يادگيري : تدوين استراتژي به عنوان يک ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 در اجتناب از اثرات سوء بر حفظ منابع طبيعي و استفاده پايدار از تنوع زيستي و با در نظر گرفتن ميزان خطر در سلامت انسان، تمامي اعضا، موظف مي باشند، هنگام حمل و نقل بين مرزي سازواره هاي دستورزي شده ژنتيکي زنده و دربه کارگيري، بسته بندي و انتقال اين سازواره هاکه درچارچوب اين پروتکل قرار ميگيرد را تحت شرايط ايمني ويا با در نظر گرفتن تمامي قواعد و استانداردهاي بين المللي مربوطه ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مشاوره گروهي •در بحث خدمات مشاوره همواره تاکيد بر شناخت، توانايي ها، قابليت ها، رغبت ها، ماسئل ، نگرش ها، عقايد و ديگر ويژگيهاي فرد بوده است و از فرآيند مشاوره بعنوان تکنيکي براي کاربرد اين آگاهيها در کمک به فرد يادشده است . بديهي است بدليل تغيير و تحولات سريع و گسترده اجتماعي از طرفي و ادغام نهادهاي ايثارگري، تغيير هرم سني همسران و فرزندان شاهد و ايثارگر و نيازهاي جديد ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 در گزینش صحیح دستگاه خنک کننده آب متناسب با مقتضیات یک پروژه معین باید چند عامل اصلی را لحاظ کرد توان خنک کنندگی , مسائل اقتصادی , سرویسهای مورد نیاز و شرایط طبیعی و . . . ***3 این عوامل اغلب به هم وابستگی متقابل دارنداما هر یک بایستی جداگانه مورد بررسی قرار گیرند از آنجا که ممکن است انواع زیادی از دستگاهها توانایی تامین مقصود را داشته باشند عواملی همچون ابعاد دستگاه , ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 فرآيند مديريت کلان دارودر توليد داروهاي جديد lاثربخشي و ايمني *** ارزيابي باليني داروها ارزيابي شيميائي lکنترل ريز مواد شيميائي بکار رفته در فرآيند توليد دارو سازمان بهداشت جهاني آمادگي همکاري فني و مشاوره اي خود را اعلام کرده است ***4 فرآيند مديريت کلان دارودر توليد داروهاي جديد کنترل GMP کنترل شديد بعد از ورود به بازار برقراري يک نظام سازمان يافته سلامت nثبت عوارض ، ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آستين بالا زدن : کنايه از با عزمي جزم کاري را شروع کردن نظير : دامن به کمر زدن از تو حرکت از خدا برکت : اگر انسان تلاش و کوشش کند خداوند حتماً به او روزي و موفقيت در انجام کاري که در آن قدم برداشته عطا خواهد کرد . آشپز که دو تا شد آش يا شور مي شود يا بي نمک : کار را بايد به کاردان واگذار شود و در دخالت ديگران در امور ، پريشان احوالي و نابساماني ***3 اگر علي ساربونه مي‌دونه ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***6 •کليات طرح کسب و کار عنوان طرح: توليد مقواي بسته بندي شرح مختصري از طرح: مرحله 1- مواد اوليه ( کاغذ و کارتن خريداري شده) به ايجاد سفارش داده شده مشتريان توسط دستگاه برش قطع و برش داده شده ميشود . مرحله 2- در مرحله دوم برروي درب برخي مقوا بوسيله دستگاه چاپ مشخصات سفارش شده مشتريان و همچنين مشخصات شرکت به چاپ مي رسد . مرحله 3- در اين مرحله درب کارتن و زيره آن به صورت بسته هاي ...

تعداد صفحه: ۱۰۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه : سفرنامه‌ها گرچه از منابع جغرافيايي محسوب مي‌شوند، اما حامل اطلاعات تاريخي درخصوص جوامع بشري هستند. براي سفرنامه‌ها گذشته از ارزش تاريخي، به‌عنوان آثاري که منشأ يا دست کم تسريع کننده تحولات اجتماعي و فرهنگي شده‌اند، نيز نقش قائل هستند. به آساني مي‌توان تصور کرد که اگر فناوري حمل و نقل، مسافرت را سهل و ساده نکرده بود؛ و فناوري ارتباطات، به‌ويژه سينما و تلويزيون، ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ديد کلي همه ابرها ذرات آب يا کريستالهاي يخ را با خود حمل مي‌کنند، اما اين ذرات بسيار کوچکتر از آن هستند که به زمين ببارند. اگر ارتفاع ابرها بيشتر شود ، هواي سردتر ، باعث فشرده‌تر شدن بخار آب مي‌شود و اين ممکن است براي شکل دادن باران ، تگرگ يا برف مناسب باشد. باران آبي است که پس از سرد شدن بخارهاي جوي بوجود آمده و بر زمين مي‌‌ريزد. در زبان پهلوي بدان واران (waran) مي‌‌گفتند. ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 تاريخچه هواشناسي در ايران مطالعه? و بررسي جو هميشه مورد نظر دانشمندان ايراني بوده است ، از اين رو خيلي از دانشمندان نجوم در آثار خود بخشي را به مسائل جوي اختصاص داده اند . مطالعه? و بررسي جو هميشه مورد نظر دانشمندان ايراني بوده است ، از اين رو خيلي از دانشمندان نجوم در آثار خود بخشي را به مسائل جوي اختصاص داده اند .محمد بن ذکرياي رازي ، ابن سينا ، حکيم عمر خيام ، ابوريحان ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: دانشگاهی

***4 • مگس خربزه •Myiopardalis pardalina ***5 •زيست شناسي: •در حشرات اين خانواده رگ subcostal هميشه در انتها با يک زاويه قائمه خميدگي نشان مي دهد وقبل از ان که به لبه بال برسد محو مي گردد. زمستان را بصورت شفيره در عمق 8 تا 10 سا نتي متري خاک به سر مي برد.در اواسط بهار که بوته هاي خربزه شروع به گل دادن مي کنند مگس ها خارج شده و با تخمريز خود ميوه هايي را که تازه از گل در امده اند ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه بدون شک يکي از کهن ترين فنون نگهداري فرآورده هاي غذايي که بشر آن را فرا گرفته ، توليد پنير از شير بوده است. فن پنير سازي در گذشتهء نه چندان دور يک هنر محسوب مي شده تا دانش ، ولي اکنون يکي از شاخه هاي علوم غذايي محسوب مي شود. وضعيت اين صنعت در ايران در مراحل اوليهء رشد و تکامل قرار دارد و مشکلات فني آن هنوز حل نشده است . لازم است با برنامه ريزي هاي فشرده تر گام هاي ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه: از مهمترين عواملي که پيشرفت در هر فعاليت توليدي و اقتصادي را تضمين مي کند، تلفيق دانسته هاي علمي با امکانات عملي است و اين امر به ويژه در برخي از رشته هاي توليدي مانند فعاليت هاي دامپروري و بخصوص گوسفند داري، حائز اهميت است. نکته حائز اهميت در آستانه ورود به اقتصاد جهاني ?سال????ميلادي? تنها پرورش آن دسته از دام و طيور توجيح پذير است که در جيره غذايي آنها از اقلام ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 درخت ميوه به درختي اطلاق مي شود که داراي ميوه مي باشد – ساختارهايي که ازتخمدان رسيده يک گل که داراي يک يا چند دانه است تشکيل شده است. بنابراين چون تمام درختان گياهان گلدار ميوه توليد مي کنند ( همه درختان بجز سرخس درختي و بازدانگان) اين اصطلاح در باغداري در مورد درختاني بکار مي رود که ميوه آنها مورد مصرف غذايي انسان قرار مي گيرد.انواع ميوه ها در جاي ديگري تعريف و توصيف ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •رفتار شناسي در پرورش اسب •به نظر مي رسدگله هاي رميده ويا درحال چراي اسب نقاشي شده در دشتهاي دوردست آنچنان قرابتي با اسبهاي اهلي درون اصطبلها که ايام را به خوردن و کار کردن و يا چريدن در پادوکها مي گذرانند نداشته باشند ، اعمال و رفتارشان را از اجداد وحشي خود به ارث برده وحفظ کرده اند. اگر با اسب سرو کار داريد بايد بر رفتار او اشراف داشته باشيد تا از واکنشهاي او در قبال ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مشخصات گياه شناسي: سيب زميني تعلق به خانواده بادمجانيان((solanaceae دارد.جنس solanumداراي گونه هاي زيادي بوده ولي تنها گونه tuberosum ,تعداد بسيار محدود ديگر هستند که توليد غده مي نمايند. قسمت هوايي اين گياه در اثر سرماي زمستان خشکيده واز بين مي رود ولي غده هاي باقي مانده در خاک مي توانند در بهار سال بعد جوانه زده وگياه جديدي را توليد نمايد. بنابراين سيب زميني ازنظرساقه هاي ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •چکيده •امروزه با افزايش توليد کشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش ، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح گرديده است . آلودگي هاي آب ، خاک ، هوا و فرسايش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شيميايي سبب گرديده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت هاي صنعتي برگرديم . زراعتي که به هر صورت در عين پايين بودن بازده سلامتي آتي بشر را تضمين مي کند ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گياهان زينتي بخشي از کل گياهان موجود در دنيا هستند که بر اساس سليقه انسان و دارا بودن خصوصيات ويژه اي از جمله رنگ، شکل اندازه گل، برگ و ساقه جزء گروه گياهان زينتي قرار داده شده اند. يک گياه را نمي توان به يک گروه خاصي از گياهان محدود و منحصر نمود. با توجه به اين امر مشاهده مي شود که روز به روز تعدادي از گياهان، از يک گروه به گروه ديگري وارد مي شوند و بر تعداد گياهان مشترک ...

تعداد صفحه: ۹۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K به‌کار مي‌رود. به‌عنوان مغذي و منبع نمک‌هاي معدني کلسيم، فسفر و آهن مي‌باشد. ***4 •ريخت‌شناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتي‌متر مي‌رسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگ‌پوش است. برگ داراي سه برگچه، ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 اسيدينه اي را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روي عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهاي موجود در شير پي برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهاي سودکه براي 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهاي ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۱۸۰ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مکتب مکتب طراحي : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند مفهومي مکتب برنامه ريزي: تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند رسمي مکتب موقعيت يابي : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند تحليلي مکتب کارآفريني : تدوين ايتراتژي به عنوان يک فرايند تخيلي و بينشي مکتب شناختي : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند ذهني و فکري مکتب يادگيري : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند نو ظهور مکتب قدرت : تدوين ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه : براساس بررسيهاي ديرين شناسي،اجداد ماهيان خاوياري بيش از يکصد ميليون سال پيش درروي زمين ظاهر گشتند وبه علت سازش با محيط توانسته اند از دوره مزوزوئيک تا امروز به زندگي خود ادامه دهند ماهيان خاوياري در حوزه هاي درياي خزر ، درياي ازوف ، درياي سياه ، درياچه ارال ، درياي بالتيک ودرابهاي شوروشيرين بخشهايي از شمال وخاوردورمانند سرزمين پهناورروسيه ، سيبري وچين وهمچنين درقاره ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 vشرکت روز افزون دانش آموزان در فعاليت هاي ورزشي داخل وخارج مدرسه بدون رعايت اصول ايمني ممکن است پتانسيل آسيب پذيري آنان رادر محيط هاي آموزشي افزايش دهد .اگر چه اطلاعات دقيقي از ميزان بروز حوادث ورزشي دانش آموزان در دسترس نيست ولي معلمان مي توانندبا رعايت برخي از نکات ساده به حفظ سلامتي وافزايش لذت وشادي دانش آموزان کمک کنند ***4 درد هاي دوران رشد برخي از دانش آموزان ممکن ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 نگرش اسلامی یا الگوی قرآنی به فساد -ادخلنی برحمتک فی عبادک الصالحین -و کان فی المدینه تسعه رهط یفسدون فی الارض و لایصلحون -رب قد آتیتی من الملک و علمتنی من تاویل الاحادیث فاطر السموات و الارض انت ولیی فی الدنیا و الآخره تو فی مسلما و الحقی یالصالحین -ووهبنا له اسحاق و یعقوب و داوود و سلیمان و ایوب و یوسف و ...کذلک تجری المحسنین -ذکریا، یحیی، عیسی، الیاس .... کل بین الصالحین ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه: •رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کمپوت کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ***4 همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعریف عیار پروتئین: ***3 اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئین های موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 آلودگی های صوتی در محیط کار سر و صدا شایع ترین عامل زیان آور محیط کار است . حداکثر سر و صدای مجاز در محیط کار در یک شیفت ۸ ساعته، ۸۵-۹۰ dB می باشد . صوت بیش از حد مجاز سبب ناشنوایی های حسی، عصبی و یا هر دو می گردد . افزایش فشار، قند و کلسترول خون، اضطراب، ناراحتی عصبی و اختلالات شنوایی در کودکانی که مادرانشان به هنگام بارداری در معرض سر و صدای بیش از حد مجاز بوده اند، از ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 milk plasma مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 wفصل اول مقدمه، مبداء اولیه برنج: برنج از زبان هندی گرفته شده است که به آن اریسی (Arisi) می‌گویند. در زبان انگلیسی به برنج Rice‌ گفته می‌شود که همان نام عمومی برنج است. در زبان فرانسه Riz و در استان گیلان به برنج (بج) (Bej) و به خوشه آن (ورزه) (Vorze) و به شلتوک آن جو می‌گویند. کشت برنج که امروزه در تغذیه صدها میلیون انسان در سرتاسر جهان نقش مهمی را عهده‌دار است. در چین و ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق می‌باختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم هم‌عنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حامله‌ی شراب. انگورِ سفینه‌ی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی می‌شود یافت که گمانِ آن نمی‌رود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا می‌بینم! انگور چنان ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 اندام سبز در طول ساقه و شاخه - در اثر رشد و نمو جوانه انتهائی ساقه یا جوانه های محوری تولید می شود. - در روی ساقه های زیرزمینی و گیاهان نواحی خشک به صورت فلس - در نباتات بیابانی به صورت تیغ - برگها در جوانه ها و انتهای ساقه جوانتر و کوچکتر از سایر برگها ***3 مورفولوژی خارجی برگ - پهنکLima : صفحه سبز رنگی به ابعاد مختلف ، به صورت افقی قرار گرفته دمبرگpetiole: دنباله باریک ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 CTV ا ز لحاظ اقتصادی یکی از مهمترین ویروس های گیاهی است، این ویروس در سال های دهه 1920 منابع قند سازی از چغندر در غرب آمریکا را به بر شکستگی کشانید.تا حدود سال1958 تصور می شدکه این ویروس محدود به آمریکا است. در این سال CTV از ترکیه ودر سال 1968 از ایران گزارش گردید.در حال حاضر این ویروس یکی از مهمترین ویروس های چغندر قند و گوجه فرنگی در فارس است . ***4 دامنه میزبانی CTV ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •ساختمان گل - گل مانند سایر جوانه ها از کنار برگ کوچکی (برگه) خارج می شود. و بر روی یک پایه(پایک) قرار می گیرد. گل شامل دو بخش : 1- پوشش گل -جام گل(گلبرگ) - کاسه گل (کاسبرگ) دستگاه تولید مثل -پرچم -نافه گل -مادگی کویول: محور کوتاهی که تمام قسمتهای برگ روی آن قرار گرفته اند. نهنج: انتهای محور گل که قطعات گل روی آن قرار دارند ***5 کاسه گل مجموع قطعات سبز رنگ بنام کاسبرگ یا ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***2 nدر هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان. nشیردان تنها قسمت فعال معده می باشد. شکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست ***3 در زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است. آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک). مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند. شکل گیری ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***4 مقدمه امروزه مصرف بیش از حد سموم شیمیائی شامل آفت کش ها٬ علف کش ها٬هورمون ها وکودهای شیمیایِی باعث آلودگی محیط زیست ومنابع آبی و خاکی شده و سلامتی آحاد بشر را شدیداً درمعرض تهدید قرار داده است.مدیریت خاک به عنوان چارچوب اصلی توسعه کشاورزی و حفظ منابع طبیعی و شاخص های زیست محیطی برای ‌رسیدن به اهداف والای توسعه اقتصاد‍ی کشور محسوب می شود. ***5 تعریف کشاورزی ارگانیک براساس ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***3 lبازدید از دامپروری در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت