دانلود قالب پاورپوینت با موضوع خوراک طیور.ppt

تعداد 46 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد خوراک طیور با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 هدف از تدوين اين استاندارد تعيين روشهاي اندازه‏گيري اوره و ازت آمونياکي در خوراک دام و طيور مي‏باشد . دامنه کاربرد اين استاندارد جهت اندازه‏گيري اوره و ازت آمونياکي در خوراک دام و طيور کاربرد دارد ***3 نمونه‏برداري طبق استانداردهاي روش نمونه‏برداري در مواد غذائي عمل شود . روش کار اندازه‏گيري اوره به طريق اسپکتروفتومتري وسايل مورد نياز اسپکتروفتومتر با حداکثر باند 2/4 در طول ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معرفی مشهد موقعیت جغرافیایی شهر مشهد مرکز شهرستانی به همین نام و مرکز پهناورترین استان، یعنی خراسان است که دارای 313337 کیلومتر مربع مساحت می باشد و در 36 درجه و 17 دقیقه عرض شمالی و 59 درجه و 36 دقیقه و 45 ثانیه طول شرقی قرار دارد. وسعت شهرستان مشهد 17358 کیلومتر مربع است و در حوضه آبریز کشف رود و در انتهای جنوبی دشت رسوبی توس واقع است و دو رشته کوه هزار مسجد در شمال و ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: دانشگاهی

***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد مي‌کنند به علت بالا بودن پروتئين به‌عنوان پروتئين جنگل معروف شده‌اند. زمين‌هايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچ‌ها مي‌باشند. استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان •گوشت طيور به عنوان يک منبع غني پروتئين در سال هاي اخير به طور وسيعي در تغذيه انسان در دنيا و در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوري که در بعضي از کشورها که از نظر شرايط طبيعي و کمبود مرتع دچار مضيقه هستند گوشت طيور به سرعت جانشين گوشت دام هاي ديگر شده است. •ارزش غذايي گوشت مرغ: مي دانيم که منظور اصلي استفاده از گوشت در جيره هاي غذايي ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک ***4 عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها بازدارنده‌هاي پروتئيني : بازدارنده‌هاي پروتئاز ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مقدمه از نظر تاريخچه،پرورش قارچ در هاله اي از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگيري استفاده ميکردندوقارچ راگوشت خدا مي ناميدند،ولي بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچين تقريباًاز2000سال قبل با ساده ترين روش والهام از طبيعت برروي چوب درختان کشت مي شده است وتکنولوژي روش کاشت اين قارچ ها جزءهنرهاي خيلي قديمي و محرمانه ي اين سرزمين ها بوده ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: دانشگاهی

***8 و اوحي ربک الي النحل ان اتخذي من الجبال بيوتا ومن الشجر و مما يعرشون.ثم کلي من کل الثمرات فاسلکي سبل ربک ذللا يخرج من بطونهاشراب مختلف الوانه فيه شفاء للناس ان في ذالک لايه لقوم يتفکرون. نحل(67-69) پروردگارت به زنبور الهام کرد که در کوهها و درختان و در آنچه سقف دارند لانه کن، آنگاه از هر ميوه اي بخور و راه هموار پروردگارت را بپوي ، و از شکم آنها نوشابه اي که رنگهاي مختلف ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •زنجبيل زَنجِبيل يا زنجفيل يکي از گياهان دارويي است. زنجبيل از گياه زرد رنگ داراي رگه‌هاي بنفش با نام علمي (Zingiber officinale) بدست ميايد. اگرچه معمولا" از زنجبيل به عنوان ريشه آن گياه نام برده مي‌شود ولي در اصل قسمت مورد استفاده گياه ساقه متورم شده زيرزميني آن است که "ريزوم" نام دارد. ***3 پيشينه زنجبيل از زمانهاي دور در چين مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتي چين نقش ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۵۰۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •هدف هاي رفتاري آشنايي با زندگي عطار، کتاب منطق الطير و تمثيل شرح ابيات مشکل فصل هاي دوم تا هشتم آشنايي با عذرهاي پرندگاني که هر کدام ممثل طبقه يي از مردم هستند. آشنايي با بي پايه بودن عذرها در راه شناخت حقيقت آشنايي با داستان شيخ صنعان آشنايي با هفت وادي سير و سلوک يا شناخت حق آشنا شدن با تفکر و اصطلاحات عرفاني ***5 •آشنايي با زندگي عطار، کتاب منطق الطير و تمثيل عطّار ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ?تاريخچه : ?پسته گياهي است که از ديرباز در نقاط مختلف ايران مورد کشت و پرورش قرار مي‌گرفته است. جنگل‍ هاي وحشي و خودروي پسته در ناحيه شمال شرقي ايران و نواحي هم ‍مرز با ترکمنستان و افغانستان پيشينه اي باستاني دارد و تصور مي رود که درخت پسته حدود 4-3 هزار سال قبل درايران اهلي شده و مورد کشت وکار قرارگرفته است. ***4 ارزش اقتصادي : پسته به عنوان يک محصول استراتژيک جايگاه خاصي ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه: از مهمترين عواملي که پيشرفت در هر فعاليت توليدي و اقتصادي را تضمين مي کند، تلفيق دانسته هاي علمي با امکانات عملي است و اين امر به ويژه در برخي از رشته هاي توليدي مانند فعاليت هاي دامپروري و بخصوص گوسفند داري، حائز اهميت است. نکته حائز اهميت در آستانه ورود به اقتصاد جهاني ?سال????ميلادي? تنها پرورش آن دسته از دام و طيور توجيح پذير است که در جيره غذايي آنها از اقلام ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريته‌هاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده مي‌شود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراورده‌هاي زراعي رفع مي‌شود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...

تعداد صفحه: ۹۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K به‌کار مي‌رود. به‌عنوان مغذي و منبع نمک‌هاي معدني کلسيم، فسفر و آهن مي‌باشد. ***4 •ريخت‌شناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتي‌متر مي‌رسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگ‌پوش است. برگ داراي سه برگچه، ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 پيدايش اين علم در حقيقت به توسع? علم مديريت باز ميگردد.مديريت به معناي حرفه اي از لحاظ زماني نهايتا ًبه يک قرن ونيم قبل بازميگردد امّا معناي عام مديريت به ابتداي تشکيل جوامع مربوط ميشود. جوامع تاکنون ? دوره راگذرانده اند: 1- خوراکجو(عصر کشاورزي): مواد مورد نياز مستقيم تهّيه ومصرف ميشد. ?- عصرکشاورزي : توليد از مصرف بيشتر بود براي مازاد توليد بايد سازو کارهائي ارائه ميشد ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه پيدايش اين علم در حقيقت به توسع? علم مديريت باز ميگردد.مديريت به معناي حرفه اي از لحاظ زماني نهايتا ًبه يک قرن ونيم قبل بازميگردد امّا معناي عام مديريت به ابتداي تشکيل جوامع مربوط ميشود. جوامع تاکنون ? دوره راگذرانده اند: 1- خوراکجو(عصر کشاورزي): مواد مورد نياز مستقيم تهّيه ومصرف ميشد. ?- عصرکشاورزي : توليد از مصرف بيشتر بود براي مازاد توليد بايد سازو کارهائي ارائه ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کمپوت کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ***4 همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق می‌باختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم هم‌عنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حامله‌ی شراب. انگورِ سفینه‌ی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی می‌شود یافت که گمانِ آن نمی‌رود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا می‌بینم! انگور چنان ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد برگهای آن دارای سه برگچه می‌باشد برگچه‌های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن می‌باشد. یونجه ریشه‌ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می‌کند و بنابراین ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***2 nدر هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان. nشیردان تنها قسمت فعال معده می باشد. شکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست ***3 در زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است. آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک). مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند. شکل گیری ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 •تاریخچه، خاستگاه و پراکندگی باغ‌های انار: •انار، درخت یا درختچه‌ای است که در مناطق نیمه گرمسیری و مدیترانه‌ای می‌روید و در اصطلاح محلی به انار، نار می‌گویند. خاستگاه انار، دامنه‌ جنوبی البرز، بلندی‌های زاگرس و نواحی شمال آفریقا و جنگل‌های شمال می‌باشد ***3 •در حال حاضر افزون بر ایران، عراق، یونان، ایتالیا، اسپانیا، قبرس، روسیه، پرتغال و فرانسه کشت و کار می‌شود. •انواع باغی ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 lیولاف Avena sativa/Oat یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است ***3 دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده است.دارای گونه های تترا پلوییدو دیپلویید و هگزاپلوییدی می باشد.مهمترین کشورهای تولید کننده ی یولاف ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 اثرات : صفات ثانویه جنسی ، تکامل دستگاه تناسلی زنانه و پستان ها و تجمع چربی بصورت بروزاندام زنانه افزایش HDL ، تری گلیسرید ، کلسترول و فاکتورهای انعقادی 7و9و10و کاهش LDL اثرات ضد هورمون پاراترومون و کاهش برداشت کلسیم از استخوان کاربرد : همراه با پروژسترون بعنوان قرص های ضد بارداری خوراکی کاهش علائم وازوموتور دوران یائسگی ( دردهای مفصلی ، تعریق ، تپش قلب ، اضطراب و ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 مهمترین فرضیه ای که برای افسردگی ذکر شده کاهش میزان کاتکول آمین ها خصوصا سروتونین می باشد افسردگی واکنشی : علت : مشکلات روزمره و ناملایمات زندگی و بیماریهای سخت علائم : اضطراب ، نگرانی ، ترس ، اندوه ، احساس گناه ( هنگام غروب) افسردگی درون زاد : علت : عدم تعادل هورمونی علائم : شبیه قبل ( هنگام صبح) (Manic-Depressive افسردگی دو قطبی با حملات بیماری مانی همراه است داروهای ضد ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آنتی بیوتیک های بتا لاکتام الف) پنیسیلین ها :Penicillin's دارای حلقه تیازولیدون و بتالاکتام در ساختمان خود می باشند وجود حلقه بتا لاکتام برای ایجاد اثرات لازم است بعضی میکروب ها باترشح آنزیم بتالاکتاماز ( پنی سلیناز ) باعث باز شدن حلقه و ازبین رفتن اثر پنی سلین ها می شوند باز شدن حلقه باعث ایجاد اسید پنی سیلوئیک می شود ( نور و حرارت نیز این ماده را میتواند تولید نماید) اسید ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 انسولین و بیماری دیابت شیرین : اختلال در متابولیسم گلوکز که می تواند بدلیل عدم حساسیت بافتی نسبت به انسولین ویا کاهش میزان انسولین باشد علائم : پرنوشی ، پرخوری و پرادراری همراه با خستگی ، تحریک پذیری ، ضعف و عطش زیاد و گلوکزاوری انواع دیابت : 1 ) دیابت تیپ یک یا وابسته به انسولین : بیشتر در جوانان دیده شده ، انسولین در پلاسما وجود ندارد و میزان گلوکاگون بسیار بالاست درمان ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه : ساده‌ترین حالت برای تبخیر کننده ، این است که محصول را در قابلمه بگذاریم و تحت حرارت مستقیم قرار دهیم. اگر کمی بخواهیم این دستگاه را پیشرفته‌تر کنیم، از ظروف دو جداره‌ استفاده می‌کنیم در این حالت عامل حرارت ، آتش نیست، بلکه سیالی است که مابین دو جداره ظرف در جریان است. این سیال داغ ، می‌تواند آب ، روغن و غیره باشد که با گرم شدن ، گرما را از طیق جداره ظرف به محلول ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه پلی اتیلن ترفتالات (PET) اولین بار در سال‌های 1941-1939 دو دانشمند انگلیسی به نام وین فیلد( Whinfield ) و دیکسون (Dickson) موفق به تولید پلی اتیلن ترفتالات در مقیاس آزمایشگاهی شدند، سپس در سال 1949 شرکت انگلیسی ( Imperrial Chemical Industry ) و در سال 1953 شرکت آمریکایی دوپنت (E.I.DuPont) موفق به تولید الیاف پلی استر شدند. تا قبل از سال 1960 پلی اتیلن ترفتالات از ...

تعداد صفحه: ۳۸۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 منابع تهیه گچ گچ از پختن و آسیاب کردن سنگ گچ بدست می آید. سنگ گچ پنجمین منبع از فراوان ترین منابع طبیعی است. معادن سنگ گچ تقریباً در تمام ایران وجود دارد. ***6 انواع سولفات کلسیم آبدار سنگ گچ مرمری: مصرف گچ پزی نداشته و جزو سنگهای تزینی است. سنگ گچ مطبق: این سنگ لایه لایه یا خوشه ای بوده و مصرف گچ پزی ندارد. سنگ گچ معمولی: این نوع سنگ غیر بلوری بوده و مصرف گچ پزی دارد. ***9 ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 عالی ‏قاپو این قصر که نمونه منحصر به فردى از معمارى کاخ هاى عهد صفوى است، در اوایل قرن یازدهم هجرى به فرمان شاه‏ عباس اول ساخته شد و شاه صفوى سفراء و شخصیت هاى عالى‏قدر را در این کاخ به حضور مى‏پذیرفته است. این کاخ داراى 5 طبقه است که هر طبقه تزئینات مخصوص دارد. در زمان شاه‏ عباس دوم به بناى اصلى افزوده شده و شاه و میهمانانش از تالار همین عمارت، مناظر و چوگان و چراغانى و ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مؤلف: طیبه پرتوی تعداد واحد درس: 1 واحد ***5 ایمنی در آزمایشگاه : رعایت نکات زیر برای حفظ سلامتی شما در آزمایشگاه ضروری است: 1- استفاده از عینک ایمنی 2- تنها کار نکردن در آزمایشگاه 3- مطالعه دستور کار قبل از ورود به آزمایشگاه 4- اطلاع از مواد مورد آزمایش ***6 5- از خوردن آدامس و مواد خوراکی خود داری کنید. 6- در محیط آزمایشگاه سیگار نکشید. 7- حمل ظروف شیشه ای با احتیاط . 8- ...

تعداد صفحه: ۱۶۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مباحث نوین در شیمی آلی دوره کارشناسی ارشد شیمی نوع درس : نظری تعداد واحد : 2 نام کتاب : سنتز ترکیبات نامتقارن مولف : گری پروکتر مترجم : دکتر جلیل لاری انتشارات : دانشگاه پیام نور تهیه کننده : دکتر جلیل لاری دانشگاه پیام نور – مرکز مشهد ***5 مقدمه ترکیبات آلی نقش بسزایی در زندگی مدرن دارند . این ترکیبات در زمینه های دارویی ، کشاورزی و دیگر موادی که دارای فعالیت زیستی هستند ...

تعداد صفحه: ۱۴۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 فصل اول کلیات ***4 تعریف فاضلاب فاضلاب به هر نوع آبی اطلاق می شود که به لحاظ کیفی تحت تاثیر پیشرفت های تکنولوژیک جامعه بشری قرار گرفته و متشکل است ازآبهای تخلیه شده از منازل مسکونی، ساختمان های تجاری، صنعتی و یا کشاورزی که دربرگیرنده سطح وسیعی از آلاینده ها و کنسانتره ها میباشد ***5 انواع فاضلاب فاضلاب خانگی (Domerticw.w) : همانطور که از اسمش پیدااست فاضلاب حاصل از مصارف ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 اقدامات اولیه در بروز مسمومیت هر گاه و در هرکجا مسمومیتی رخ داد، خونسردی خود را حفظ کرده و با مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم با شماره تلفن 09646 تماس حاصل کنید. در هنگام تماس بهتر است اطلاعات زیر را مهیا داشته باشید: نام و شماره تماستان سن، جنسیت و وزن تقریبی فرد مسموم علت بروز مسمومیت سابقه ی پزشکی فرد مسموم ترکیب و یا ترکیبات ایجاد کننده مسمومیت مقدار مصرف شده از هر ترکیب ...

تعداد صفحه: ۱۹۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تفاوت زراعت و باغبانی •الف) میزان کار مورد نیاز و بازده محصول در واحد سطح •ب) نحوه مصرف محصولات تولید شده •ج)عرف و عادات محلی. ***4 •گروه بندی گیاهان باغبانی •الف )گروه بندی از نظر چرخه زندگی : •1 یک ساله ها مثل:کاهو و اطلسی •2- دوساله ها مثل : کرفس و پیاز •3- چند ساله ها : مارچوبه، نعناع ،کوکب و درختان میوه ***5 •ب) گروه بندی از نظر شرایط محیطی •1)محصولات فصل خنک : مثل ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

oدرس کارگاه اجزاء مکانیکی نیروگاه ***3 oدرباره انرژی زمین گرمایی oمرکز زمین (به عمق تقریبی 6400 کیلومتر) که در حدود 4000 درجه سانتیگراد حرارت دارد، به عنوان یک منبع حرارتی عمل نموده و موجب تشکیل و پیدایش مواد مذاب با درجه حرارت 650 تا 1200 درجه سانتیگراد در اعماق 80 تا 100 کیلومتری از سطح زمین می گردد. بطورمیانگین میزان انتشار این حرارت از سطح زمین که فرآیندی مستمر است معادل 82 ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 توصیف ساده از رادیولوژی( تصویربرداری با اشعه x ) اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: پیراپزشکی

***1 اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی مثل پوست، چربی و عضله براحتی به اشعه X اجازه می ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت