تعداد 6 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد تیتراسیون فرمل با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات میباشد.
***2 تعریف عیار پروتئین: ***3 اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئین های موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست ...
***2 سير تحولي و رشد اصولا توسعه و تغيير پايدار در فنون و روشهاي تجزيه وجود دارد. طراحي دستگاه بهتر و فهم کامل مکانيسم فرآيندهاي تجزيهاي ، موجب بهبود پايدار حساسيت ، دقت و صحت روشهاي تجزيهاي ميشوند. چنين تغييراتي به انجام تجزيههاي اقتصاديتر کمک ميکند که غالبا به حذف مراحل جداسازي وقت گير ، منجر ميشوند. بايد توجه داشت که اگر چه روشهاي جديد تيتراسيون مانند کريوسکوپي ، ...
***3 پفصل اول PH سنجی مقدمه ا لکتروشیمی چیست؟ الکتروشیمی مبحثی در شیمی است که درمورد تبدیل انرژی شیمیایی به الکتریکی و بالعکس بحث می کند. در سلول های گالوانی، انرژی شیمیایی به الکتریکی تبدیل می شود. در سلول های الکترولیز انرژی الکتریکی به شیمیایی تبدیل می شود. ***4 nسلول شیمیایی هر سلول شیمیایی در واقع یک واکنش اکسایشی - کاهشی است. هر واکنش اکسایشی -کاهشی شامل دو نیم واکنش است. ...
***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...
نام منبع: کتاب شیمی عمومی 2 (ترجمه دکتراعظم رحیمی( تعداد واحد: 3 ***4 فصل اول: اسید ها و باز ها ***5 آب و محلول های اسیدی تفکیک آب شناساگرها اسید وبازهای قوی اسید وبازهای ضعیف نظریه لوئیس ***35 فصل دوم: تعادل های آبی ***36 مقدمه اثر یون مشترک pH محلول محلول های بافر تیتراسیون منحنی تیتراسیون تعادل های انحلال پذیری اثر pH بر انحلال پذیری اثر تشکیل کمپلکس بر انحلال پذیری ***38 اصل ...