تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد تولید شیمیایی گلوکز مایع با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات میباشد.
***4 ویژگی های فرآیند و نکات فنی §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا ***8 آماده سازی محلول نشاسته §نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج ...
***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...
***2 رعايت نظم و ترتيب در چيدن کالاها و مواد مختلف شيميايي و نيز نظافت عمومي انبارها جزء اصول اوليه ايمني انبار داري بوده و بايستي دقيقا" رعايت گردد. حتي الامکان بايستي در انبارداري تجانس کالاها و اجناس مد نظر قرار گيرد بطوري که بتوان با نصب تابلوهاي راهنما بخشهاي مختلف انبار را از يکديگر مجزا نمود. اجناس سنگين و نيز مايعات شيميايي يا مواد خطرناک بايستي در طبقات زيرين قفسه ها ...
***3 مقدمه با توجه به افزايش سريع جمعيت کشور، نياز به توليد بيشتر مواد غذايي احساس مي?گردد. بهترين راه براي نيل به اين هدف و همچنين تامين قسمتي از ارز مورد نياز، افزايش توليد در واحد سطح است. در بين نهادهاي کشاورزي، اضافه نمودن متعادل کودهاي شيميايي بيشتر از ساير نهادها در افزايش توليد محصولات کشاورزي موثر است. نظر به اينکه توليد کنندگان محصولات کشاورزي کشور براي توليد بيشتر، ...
***3 کربوهيدراتها : هيدراتهاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکولهاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پليهيدروکسيآلدئيد يا پليهيدروکسيکتون ميدانند. هيدراتهاي کربن از اتمهاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شدهاند. کربوهيدراتها بيشتر به عنوان مولکولهاي ذخيرهکننده انرژي عمل ميکنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...
***3 پگماتیت محلولهایی را که در مراحل آخر سرد شدن و انجماد ماگما تولید میشوند، محلولهای گرمایی مینامند. از تبلور این محلولها سنگ آذرین بسیار درشت دانهای موسوم به پگماتیت تشکیل میشود از واژه لاتین پگمات به معنی به هم بافته شده مشتق شده است. کوارتز و فلدسپات پتاسیمدار کانیهای اصلی حاصل از تبلور محلولهای گرمایی هستند. پگماتیتها صرفا بر مبنای اندازههای غیر عادی دانههای کانی ...
***2 در بین کلیه عملیات واحدهای صنعتی در مهندسی شیمی ، شاید عملیات مربوط به خشک کردن مواد ، بیشترین کاربرد را داشته باشد. به این جهت ، مکانیسم خشک کردن و طراحی دستگاههای مربوطه در مقیاس صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در اکثر عملیات مربوط به تولید مواد ، مخصوصا در صنایع شیمیایی ، یک یا چند مرحله عملیات خشک کردن در یکی از اشکال متنوع آن وجود دارد. عملیات خشک کردن بر حسب ...
***4 دلایل توجه متخصصان حشره شناسی به کنترل بیولوژیک آفات به عنوان محور اصلی مدیریت تلفیقی آفات : •آشکار شدن پیامدهای منفی کاربرد سموم : آلودگی محیط زیست از بین رفتن دشمنان طبیعی ایجاد مقاومت در حشرات آفت خطر سلامتی انسان از بین بردن گونه های غیر هدف عدم سازگاری با عوامل کنترل بیولوژیک ***7 اهمیت قارچهای بیمارگر حشرات در بین سایر میکروارگانیسمها در کنترل بیولوژیک حشرات شناسایی ...
***1 نام درس :شیمی عمومی 2 تعداد واحد :3 منبع :انتشارات پیام نور، تهران، 1368. مترجم :دکتر اعظم رحیمی ***2 اهداف فصل اول: بررسی فرایندها به هنگام حل شدن یک اسید در آب تعریف اسید وباز طبق نظریه لوری –برونستد مفهوم خود یونش آب مفهوم PH اسید ها وباز های متداول مفهوم عبارت ثابت تفکیک اسید مفهوم ثابت تفکیک باز ارتباط قدرت اسیدی با ماهیت پیوند مفهوم اسید وباز طبق نظریه لویس ***3 فصل ...
***2 تعادل های اکسایشی کاهشی و تئوری الکتروشیمیایی واکنش های اکسیداسیون و احیاء Ox1 + Red2 D Red1 + Ox2 ***3 عوامل تعیین کننده پتانسیل واکنش پتانسیل واکنش به 1- ثابت تعادل واکنش 2- به مقدار اختلاف غلظت شرکتکنندگان نسبت به مقدار تعادل بستگی دارند Ü پیدا کردن ثابت تعادلها از روی پتانسیل الکترودها ***4 انواع سلول الکتروشیمیایی 1 سلول های گالوانیک: انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی ...
***2 مقدمه مشخصات فلز مذاب ، ب ویژه هنگامی که از درجه حرارت بالا وارد قالب می شود ، به گونه ای است که ممکن است به انجام فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیایی میان مذاب و مواد قالب یا ماهیچه منجر شود ***3 مقدمه بدیهی است انجام این واکنشها می تواند به خصوص متالورژیکی و مکانیکی قطعه آسیب رسانده و از تولید قطعه سالم و بدون عیب جلوگیری نماید . ایجاد سطوح زبر و خشن (در قطعه ) یکی از این ...
***2 تاریخچه غواصی ریشه اصلی آشنایی با غواصی در نیاز و اشتیاق بشر، رهبری نظامی، انجام خدمات زیرآبی، تجارت زیرآبی و گسترش دروازههای دانش از طریق کشف و جستجو نهفته است. یکی از داستان های غواصی که به روایت هرودوت مورخ یونانی در تاریخ ثبت شده داستان غواصی بنام سیلیس است که در پنج قرن قبل از میلاد مسیح برای خشایارشاه پادشاه ایران جهت کشف و جمع آوری گنجهای غرق شده کار می کرد. در عصر ...
***3 مقدمه خواص آب آب مادهای است که دور تا دور تمام موجودات دریایی را فراگرفته است. آب توده بدن حیوانات و گیاهان دریایی را میسازد و به عنوان واسطهای است که انواع واکنشهای شیمیایی در داخل و خارج بدن موجودات زنده، در آن صورت گیرد. ترکیب شیمیایی آب خالص ترکیبی شیمیایی است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن که به هم اتصال یافتهاند تشکیل شده است. آب را با فرمول شیمیایی H2O ...
***3 تیرویید چیست؟ غده ی تیروئید یکی ازچندین غده ی درون ریز بدن است که با ساخت مواد شیمیایی به نام هورمون برخی ازاعمال حیاتی بدن را کنترل می کند. در ناحیه جلوی گردن واقع شده وپایین تر از سیب آدم قرار گرفته است . دارای دو لوب است که در دو طرف نای درست زیر حنجره قرار دارندکه به راحتی قابل لمس نیز میباشدو نقش بسیار عمده و حیاتی در سلامت کل بدن دارد . دو قسمت غده تیرویید توسط نوار ...
***3 •مقدمه •رب گوجه فرنگي عصاره تغليظ شده گوجه فرنگي مي باشد که به عنوان چاشني و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زيادي دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوي مطبوع از خواص ظاهري آن مي باشد بريکس آن حدود 28% وداراي ph اسيدي در حدود3/4 مي باشد.3%-2% نمک به آن افزوده مي شود وبه دو صورت فله اي و بسته بندي در بازار موجود مي باشد. •نوع بسته بندي آن معمولاًدر دو نوع يک کيلويي ونيم ...
***2 پروسه تولید آب معدنی بخش 1 ***3 •مقدمه: آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را درشکل گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان ...
***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم ...
***4 اکثر قریب به اتفاق محصولات مختلف مورد نیاز و مورد استفاده بشر برای ادامه حیات به طور طبیعی وجود ندارند و باید انها را(( به وجود)) آورد. چنانچه برای دستیابی به مطلوبیت ها و قابلیت هایی که خواستهای انسان را برآورد نیاز به ترکیب عوامل تولید باشد لازم است کسی پیشقدم شود و این مهم را به انجام برساند. امروزه در کشورهای پیشرفته پیچیدگی تولید باعث همکاری افراد متبحر بسیاری در رده ...
***1 ترجمه : دکتر سید احمد میر شکرایی (3 واحد) برای دانشجویان رشته شیمی محض و شیمی کاربردی ***6 فصل اول : صنایع شیمیایی و تولید مواد شیمیایی در مقیاس بزرگ هدف کلی : آشنایی با فرآورده ها در صنایع شیمیایی آشنایی با عناوین اصلی تشکیل دهنده مباحث صنایع شیمیایی شامل : مواد خام ، عوامل زیست محیطی ، مسائل اقتصادی ، تجهیزات و وسایل ، کنترل کیفیت و غیره ***7 هدف های رفتاری گروه بندی مواد ...
oدرس کارگاه اجزاء مکانیکی نیروگاه ***3 oدرباره انرژی زمین گرمایی oمرکز زمین (به عمق تقریبی 6400 کیلومتر) که در حدود 4000 درجه سانتیگراد حرارت دارد، به عنوان یک منبع حرارتی عمل نموده و موجب تشکیل و پیدایش مواد مذاب با درجه حرارت 650 تا 1200 درجه سانتیگراد در اعماق 80 تا 100 کیلومتری از سطح زمین می گردد. بطورمیانگین میزان انتشار این حرارت از سطح زمین که فرآیندی مستمر است معادل 82 ...
***3 معرفی محصول:معرفی محصول: خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان ...
***3 آب مايعيست که حيات بدون آن ميسر نيست و محور اصلي علم هيدرولوژي (آبشناسي) را تشکيل مي دهد. مولکولهاي آب از اتمهاي اکسيژن وهيدروژن تشکيل شده و توسط پيوند هيدورژني به هم متصل مي شوند .اتمهاي مذکور خود توسط نيروي کووالانس به هم متصل شده اند و فرمول شيميايي مولکول آب H2O است . اتمهاي هيدروژن داراي بار مثبت با زاويه اي نزديک به 105 درجه دور اتم اکسيژن با بار منفي را گرفته اند و ...
***2 پروانه ثبت اختراع و مراحل ثبت آن مقدمه : پروانه ثبت اختراع عبارت اند از يک سند قانوني از طرف دولت به مخزن اعطا مي گردد و به وي حقوق کاملي در رابطه با ساخت بهره برداري و فروش يک اختراع براي سالهاي مشخص واگذار مي نمايد. اين زمان معمولاً بين 4 تا 20 سال است که بستگي به ارزش علمي – تجاري اختراع دارد. ***3 تأليف کتب و مقالات و ساخت فيلم ها ثبت و حفظ اختراعات هدف پروانه ثبت ...
***2 آبياري قطره اي : سيستم آبياري قطره اي عبارت است از شبکه وسيعي از لوله هاي معمولاً باريک که آب تصفيه شده را به خاک نزديک گياه هدايت مي کند و طي آن ، آب با فشار کم از روزنه يا وسيله اي به نام گسيلنده از شبکه خارج و به صورت قطراتي در پاي بوته ريخته مي شود . آبياري قطره اي تجارتي از اواسط دهه 1960 و بعد از پيدايش و وفور شيلنگها و ضمايم پلاستيکي ارزان قيمت آغاز شد . انواع سيستم ...
***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد ميکنند به علت بالا بودن پروتئين بهعنوان پروتئين جنگل معروف شدهاند. زمينهايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچها ميباشند. استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...
***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريتههاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده ميشود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراوردههاي زراعي رفع ميشود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...
***3 •چکيده •امروزه با افزايش توليد کشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش ، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح گرديده است . آلودگي هاي آب ، خاک ، هوا و فرسايش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شيميايي سبب گرديده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت هاي صنعتي برگرديم . زراعتي که به هر صورت در عين پايين بودن بازده سلامتي آتي بشر را تضمين مي کند ...
***4 •نازل داراي روزنه کوچکي است که محلول سم ازآن با فشارعبور کرده وبه قطرات کوچک شکسته شده وبعدازطي فاصله اي کوتاه روي يک سطح پراکنده مي شود . •پخش قطرات سم بيشتر توسط جريان باد صورت مي گيرد. •مقدار محلول سمپاشي شده نسبت به نازل سنجيده مي شود . •نازل ازمهمترين قسمتهاي دستگاه سمپاشي مي باشدکه اغلب به آن توجهي نمي شود . ...
***2 معرفي فاز فاز به حالت يک ماده گفته ميشود. منظور از فاز در فيزيک زاويه ميباشد. sh2oh(shoh)4ch2oh ***3 فاز (ماده) به قسمتي همگن (هموژن) و مشخص از يک ماده که در آن خواص فيزيکي و ساختار شيميايي بصورت پيوسته (نه گسسته) تغيير کند، فاز گفته ميشود. ***4 هر فاز توسط مرزهاي حقيقي از فازهاي مجاور خودش جدا ميشود که در اين مرزها خواص بصورت گسسته تغيير ميکنند. لازم نيست که اين بخش ...
***3 •نقش فيزيک در پزشکي •پزشکان براى تشخيص بيمارى ها از انواع وسايل ساده مانند دماسنج و فشارسنج، گوشى طبى (استتوسکوپ) تا دستگاه هاى بسيار پيچيده مانند ميکروسکوپ الکترونى، ليزر و هولوگراف که همه براساس قانون هاى فيزيک طراحى و ساخته شده استفاده مى کنند. در اين قسمت به ساختمان و طرز کار برخى از آنها مى پردازيم. ***4 •راديوگرافى و راديوسکوپى راديوگرافى عکسبردارى از بدن با پرتوهاى ...
***2 •حرارت دهی حرارت دهی یکی ازمهمترین روشهای متداول در فرایند مواد غذایی است.این روش نه تنها به دلیل تاثیر مطلوب بر روی کیفیت ماده غذایی بلکه به دلیل اثر نگهدارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم ؛ غیر فعال نمودن ریز زنده ها حشرات و انگلها همراه میباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است ***3 •انرژی مایکروویو از انرژی مایکروویو بر خلاف انرژی یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی ...
***3 آلودگی های صوتی در محیط کار سر و صدا شایع ترین عامل زیان آور محیط کار است . حداکثر سر و صدای مجاز در محیط کار در یک شیفت ۸ ساعته، ۸۵-۹۰ dB می باشد . صوت بیش از حد مجاز سبب ناشنوایی های حسی، عصبی و یا هر دو می گردد . افزایش فشار، قند و کلسترول خون، اضطراب، ناراحتی عصبی و اختلالات شنوایی در کودکانی که مادرانشان به هنگام بارداری در معرض سر و صدای بیش از حد مجاز بوده اند، از ...
***4 milk plasma مایع باقیمانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانههای پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...
***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...
***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...
***3 Øتعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. 2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. H=u+p.v انرژی داخلی U = فشار P = حجم مخصوص=V ***4 در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: ü1-انتالپی مایع اشباع ü2-انتالپی تبخیر ü3-انتالپی ...
***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...
***4 ساختار دورشتهای نردبان مانندی که مجموعهای از بازهای آلی و پلههای نردبان اتصالهای دوگانه و سهگانه بازهای آلی و حامل ژنهای موجود زنده است. قدرت همانندسازی داشته و از قابلیت جهت یا موتاسیون نیز برخوردار میباشد. ژنتیکی یک موجود زنده یک اندامک مانند میتوکندری یا یک ویروس است. قطعهای از DNA که در تولید یک زنجیره پلی پپتیدی دخالت دارد. هر ژن لوکوس یا جایگاه معینی را در ...
***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...
***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...
***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...
***2 گرچه امروز مطابق اصول و قواعد فنی میتوان با اصلاح سختترین و بدترین زمینها از آن استفاده کرد ولی این اصلاح نسبت به وضعیت زمین که از چه نوع باشد فرصت زیادی را توأم با خرج بسیار در بر دارد که از موضوع عملی که ما میخواهیم انجام دهیم به دور است، زیرا در این کتاب ما فقط میخواهیم این موضوع را روشن کنیم خوانندگانی که دارای زمینی حاضر برای کشت هستند برای حداکثر استفاده از زراعت ...
***2 •تعریف ASEPTIC •پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد . ***4 فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده : •در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته ...
***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...
***6 کشت بدون خاک به تمامی روش هایی را که گیاهان در محیطی غیر از خاک کاشته شوند . آمریکا ........................... هیدروپونیک انگلیس و آلمان .................کشت در آب ***7 •انواع روش کشت کشت آبی یا مایع مخزن : گیاه از بالای ریشه توسط مقوا ، پلاستیک یا چوب و سیم نگه داشته می شود و ریشه گیاه بطور مداوم در محلول غذایی است . ***8 •کشت در ماسه •کشت در سنگ ریزه •کشت در هوا •کشت ...
***2 تاریخچه خاکورزی عبارت است از عملیات مکانیکی که به منظور آماده سازی زمین برای زراعت روی خاک انجام می شود. هدف از خاکورزی مطلوب ایجاد محیط مناسب برای جوانه زنی بذر، رشد ریشه، کنترل گیاهان هرز، کنترل فرسایش خاک و کنترل رطوبت خاک است. بشر طی هزاران سال برای افزایش میزان تولید مبادرت به خاکورزی کرده است. از ابزارهای ابتدایی خاکورزی می توان گاوآهنی سبک و چوبی را نام برد که 3000 ...
***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...
***2 مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . ***3 نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و ...
***1 انسولین و بیماری دیابت شیرین : اختلال در متابولیسم گلوکز که می تواند بدلیل عدم حساسیت بافتی نسبت به انسولین ویا کاهش میزان انسولین باشد علائم : پرنوشی ، پرخوری و پرادراری همراه با خستگی ، تحریک پذیری ، ضعف و عطش زیاد و گلوکزاوری انواع دیابت : 1 ) دیابت تیپ یک یا وابسته به انسولین : بیشتر در جوانان دیده شده ، انسولین در پلاسما وجود ندارد و میزان گلوکاگون بسیار بالاست درمان ...
***1 هورمون ها : سیستم کنترلی عصبی (سریع ) و هورمونی ( آهسته ) می باشد هورمون : ازغدد درون ریز بداخل خون ترشح شده و توسط خون به بافت هدف می رسد بافت هدف یک اندام ( پرولاکتین ) یا مجموعه اندام ها ( هورمون رشد ) می باشد انواع هورمون ها : 1) هورمون های پپتیدی : حداقل یک زنجیره پلی پپتید دارند پس درمحل ریبوزوم ها سنتز شده و در ویزیکول ها ذخیره می شوند . با یون کلسیم آزاد شده و با ...
***3 پفصل اول PH سنجی مقدمه ا لکتروشیمی چیست؟ الکتروشیمی مبحثی در شیمی است که درمورد تبدیل انرژی شیمیایی به الکتریکی و بالعکس بحث می کند. در سلول های گالوانی، انرژی شیمیایی به الکتریکی تبدیل می شود. در سلول های الکترولیز انرژی الکتریکی به شیمیایی تبدیل می شود. ***4 nسلول شیمیایی هر سلول شیمیایی در واقع یک واکنش اکسایشی - کاهشی است. هر واکنش اکسایشی -کاهشی شامل دو نیم واکنش است. ...
***3 عملکرد آهن از نظر شیمیایی عنصری بسیار فعال است که با اکسیژن واکنش میدهد و واسطه های را ایجاد میکند که باعث تخریب سلولی ویا تغییرDNA میشود . برای جلوگیری از اثرات مخرب اکسیداتیوی ‚ آهن باید در پیوند قوی پروتئین ها باشد. آهن در واکنش های اکسیداسیون و احیا شرکت میکند. متابولیسم آهن پیچیده است زیرا این عنصر در بسیاری از جنبه های زندگی مثل : عملکرد سلولهای قرمز خون فعالیت ...
***2 جنگل زدایی سومین منبع انتشار گازهای گلخانه ای در جهان است. اثرات جنگل زدایی بر اقلیم اساساً به دلیل تغییر کاربری اراضی، تغییر پوشش گیاهی زمین، سوزاندن و قطع یکسره جنگلهاست که منجر به انتشارات جوی، عدم تعادل کربن در جو و خاک، فرسایش آبی و بادی می شود. تغییر کاربری زمین و پوشش گیاهی در اثر فعالیتهای انسانها طی عملیات مختلف منجر به تغییر اقلیم می شود. تغییر در پوشش گیاهی زمین ...
***2 فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، ***3 ...
***2 سنگ های رسوبی سنگ های رسوبی بیش ازهفتادوپنج درصدسطح زمین را می پوشانند. یک توده رسوبی شامل موادی است که در سطح یا نزدیک سطح زمین ودر محیطی که دارای فشار و حرارت پایین می باشد، انباشته میگردد. معمولاً مواد رسوبی از مایعی که آن ها را در بر می گیرد، در محیط های مختلف رسوبی ته نشین می گردند ، رسوبات به روش های مختلفی تشکیل می شوند. رسوبات در برخی از مواقع از هوازدگی و فرسایش ...
***2 •طیف سنجی رزونانس مغناطیسی هسته ای •بخش اول : مفهوم اولیه رزونانس مغناطیسی هسته ای (NMR)یک روش طیف سنجی است که برای شیمیدانان آلی از اهمیتی والا نسبت به طیف سنجی مادون قرمز برخوردار است . بسیاری از هسته ها را می توان با فنون NMR مطالعه کرد ، ولی هیدروژن و کربن بطور معمول مورد استفاده قرار می گیرند . •رزونانس مغناطیسی هسته ای ما را از تعداد هر نوع هیدروژن مطلع می سازد . به ...
***4 lمقدمه lاساسی قیر در ساختمان جاده ها قابل توجه است بطوریکه این ماده توانسته است رویه های شنی وشوسه گذشته را به رویه های انعطاف پذیر و راحت فعلی مبدل کند و با تسریع حمل و نقل و تامین ایمنی بیشتر در جاده ها منجر به افزایش رشد و توسعه جوامع می شود . lدو جزء اصلی یک مخلوط آسفالتی متداول شامل مصالح سنگی در صورت رعایت مشخصات فیزیکی لازم در هنگام انتخاب پس از بهره برداری و به مرور ...
***2 دل حرارتی دستگاهی است که برای انتقال حرارت موثر بین دو سیال (گاز یا مایع) به دیگری استفاده میگردد. از رایجترین مبدلهای حرارتی رادیاتور خودرو و رادیاتور شوفاژ است. مبدلهای حرارتی در صنایع مختلف از جمله تهویه مطبوع، خودرو، نفت و گاز و بسیاری صنایع دیگر مورد استفاده قرار میگیرند ***3 انواع مبدلهای حرارتی مبدلهای هوا خنک (Air cooler) • مبدلهای پوسته و لوله (Shell and ...
***3 موضوعاتی که در این پروژه به آنها خواهیم پرداخت: 1. تعریف عمل آوری بتن و تاثیر رطوبت و حرارت در فرایند عمل آوری 2. عوامل موثر در مراقبت از بتن 3. روش های عمل آوری بتن 4.مدت زمان عمل آوری 5.کنترل کفایت عمل آوری ***4 تعریف عمل آوری بتن: عمل آوردن فرایندی ا ست که طی آن از افت رطوبت بتن جلوگیری شده و دمای بتن در وضعیت رضایتبخشی حفظ می شود . عمل آوردن بتن تأثیری بسزایی روی ...
***4 مبدل های حرارتی برای انتقال حرارت موثر بین دو سیال (گاز یا مایع) به دیگری استفاده می گردند. در مبدل های حرارتی دو سیال با دمای متفاوت وجود دارد که این دستگاه شرایطی را فراهم می آورد تا تبادل گرما میان دو سیال بر قرار شود. معمولا مبدل های حرارتی به منظور خنک کردن سیال گرم و یا گرم کردن سیال با دمای پایین تر و یا هر دو ، مورد استفاده قرار می گیرند. ***5 مبدل حرارتی از طریق یک ...
***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...
***4 گلکاری (فصل عمومی) تاسیسات باغبانی: 1- گلخانه ها: الف - محل گلخانه: نزدیک بازار فروش – مناطق باشرایط محیطی مناسب- وجود برق و آب ب- اندازه و پوشش گلخانه تنظیم دمای گلخانه: - آب گرم Fan and pad- 2-شاسی گرم: رویاندن بذر و ریشه دار کردن قلمه ها تنظیم دمای گلخانه: 1- آب گرم 2- کود حیوانی 3- جریان الکتریسیته 4- تهویه و سایه دادن ***6 رشد و نمو در گیاهان 1- ژنتیک : تولید آنزیم و ...
***3 کشت سیب زمینی : گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت میگیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام میشود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب میشود که ذخایر نشاستههای سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با ...
***5 تیمارهای خاک وآمیخته های خاکی،پیش از کاشت تیمار گرمائی بخاردهی به وسیله مواد شیمیایی کلروپیکرین(گاز اشک آور) متیل برومید آمیخته های متیل برومید وکلروپیکرین واپام خیساندن خاک با مواد قارچکش بهسازی در افزایش ***6 بخش دوم_افزایش بذری فصل3:نمو بذر وهاگ چرخه زندگی دانهال مراحل چرخه دانهال تولید گل تشکیل میوه،بذر ورویان نمو میوه،بذر ورویان رسیدن بذر وخفتگی اولیه رسیدن رویان زنده ...
***7 معنای تحقیق Resarch تحقیق در لغت به معنای پیدا کردن ، یافتن یا جستجوی حقیقت آورده شده است دسترسی به واقعیت و پاسخ به سوالات مشکلات و مبهمات تلاش فکری و علمی و کشف روابط علت و معلولی شناخت علمی یک مساله با روش منطقی تحقیق به روش علمی را مجموعه مقررات و قواعدی دانسته اند که چگونگی جستجو برای یافتن حقایق مربوط به یک موضوع را نشان می دهد جای دیگر آن راحقیقت پژوهی نامیده اند ...
***3 مولود انسان به هنگام تولد ضعیف ترین و وابسته ترین نوزاد جهان هستی است و در این هنگام از او هیچ توقع و انتظاری در مسئولیت و خودکفایی نیست. به عبارت دیگر از آنجایی که نوزاد انسان به هنگام تولد از همه نوزادان جهان هستی ضعیف تر و ناتوان تر است. اگر هنگام تولد «ماما» نداشته باشد بقائی نمی تواند داشته باشد. او کاملاً وابسته و نیازمند است. مگر نه آنست که او در آغاز، نطفه ای بیش ...
***1 تالاسمی گروهی از کم خونی های ارثی است که با هیپوکرومی(کاهش غیرطبیعی هموگلوبین گلبول قرمزخون)میکروسیتوز شدید(گلبول قرمز کوچک ترازحدطبیعی)تخریب عناصرخونی(همولیز)ودرجاتی ازکم خونی مشاهده میشود. تالاسمی همراه بانقص درسنتز زنجیره هموگلوبین است تولیدیک یاچندزنجیره گلوبین موجود در مولکول هموگلوبین کاهش یافته است.دراین صورت عدم تعادل درشکل هموگلوبین باعث تغییروضیعت اریتروییدگردیده ...
***2 •خلاصه •بحران کم آبی در آینده نه چندان دور از مواردیست که ذهن جهانیان را به خود مشغول کرده و این امر درکنار مسئله تولید انرژی موجب پیدایش علم مهندسی سد شده است ولی ارزشهای بدست آمده در نتیجه احداث سد بایستی دربرابر اثرات منفی آن موازنه گردند . سدها درمراحل مختلف احداث ، بهره برداری و پایان عمر مفید خود تاثیرات عمیقی بر محیط زیست برجای خواهند گذاشت . واقعیت امر اینست که در ...
مقدمه شهرک صنعتی چناران واقع در 5 کیلومتری جنوب چناران در دامنه کوههای بینالود به مساحت 1000 هکتار قرار گرفته است و یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی استان خراسان رضوی می باشد پروژه تولید انواع ماتینگ و شیلنگ های خودرو به عنوان یکی از بزرگترین پروژه های گروه کارخانجان پارت لاستیک در زمینی به مساحت 80000 مترمربع در دو سایت به مساحت های 50000 متر مربع در سایت 1 و 30000 متر مربع تولید ...
***2 آییننامه حفاظت و بهداشت عمومی در کارگاهها ماده 1: کلیه کارگاه های موجود و کارگاههایی که در آتیه تاسیس میشوند باید مقررات عمومی مربوط به حفاظت و بهداشت کار را که در این آییننامه مقرر میشود طبق ماده 48 قانون کار رعایت نمایند. فصل اول - ساختمان ماده 2: ساختمان کارگاه ها و کارخانهها باید با وضع آب و هوای محل متناسب باشد. ماده 3: برای ...
***2 معرفی مشهد موقعیت جغرافیایی شهر مشهد مرکز شهرستانی به همین نام و مرکز پهناورترین استان، یعنی خراسان است که دارای 313337 کیلومتر مربع مساحت می باشد و در 36 درجه و 17 دقیقه عرض شمالی و 59 درجه و 36 دقیقه و 45 ثانیه طول شرقی قرار دارد. وسعت شهرستان مشهد 17358 کیلومتر مربع است و در حوضه آبریز کشف رود و در انتهای جنوبی دشت رسوبی توس واقع است و دو رشته کوه هزار مسجد در شمال و ...
***2 وظیفه تراورس در خط آهن : 1- فاصله بین ریل ها را ثابت نگه می دارد . 2- نیروهای افقی وعمودی را که از قطار تولید می گردد به بالاتر منتقل می کند . 3- جذب ارتعاش های حاصل از حرکت چرخ روی ریل ویژگیهای تراورس: 1- تراورس ها با 8 دارای طول کافی بوده تا بتوانند در پایداری خط ها موثر باشند 2- مانع جابجایی طولی یا عرضی خط شوند 3- مانعی برای کوبیدن بالاتر نباشند ***3 انواع تراورس ها : ...
***1 عنوان درس : شیمی صنایع معدنی تعداد واحد : 3 واحد منبع : شیمی معدنی صنعتی مولف : بوخنر، اشلیبس، وینتر، بوخل ***3 و 4 فصل اول: ترکیبات نیتروژن دار آمونیاک: ماده اولیه همه مواد نیتروژن دار است ***10 تولید مخلوط های هیدروژن، نیتروژن و کربن مونوکسید: الف- بازسازی با بخار آب(از گاز طبیعی و نفتا) -گوگرد زدایی مواد خام با هیدروژن دهی - جذب هیدروژنسولفید بر روی اکسید روی - تفکیک ...
***1 ترجمه دکتر اعظم رحیمی 3 واحد درسی نویسنده رابرت دی. براون ***2 فصل اول شمی تجزیه شیمی تجزیه با تعیین کیفی و کمی مواد سرو کار دارد تجزیه کیفی تعیین هویت یک گونه شمیایی مثلا اگر یک آلوده کننده در یک رودخانه ماهیها را از بین می برد تجزیه کیفی را می توان برای تعیین هویت شیمیایی این آلوده کننده بکار برد تجزیه کمی تعیین غلظت یک گونه شیمیایی مشخص تعیین غلظت جیوه در یک رودخانه ...
***2 منبع: شیمی پیش دانشگاهی (رشته شیمی) مولف: طیبه پرتوی ***3 فصل اول اتم ***4 اهداف ارائه فصل هدف کلی این فصل، آشنایی با ساختار اتمها، جدول دوره ای و سیر تکوین آن و عناصر است. ***5 تاریخچه اتم -توجه به ایده اتم و پیدایش آن - - ایده اولیه یونانیان قدیم(B.C 400) - کوچکترین جزء هر عنصر که تمام ویژگیهای آن را داراست. ***6 نظریه اتمی دالتون سالهای 1807-1803 1- تمامی مواد از ذرات ...
***2 ۲ واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: الکتروشیمی برای مهندسین ،دکتر حسین پازنده، انتشارات دانشگاه تهران ***3 جایگاه درس درس الکتروشیمی صنعتی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 طرح کلی درس بخش اول: قسمت نظری کلیات هدایت نیروی الکتروموتوری بخش دوم: قسمت صنعتی اصول نظری در تهیه روکش های فلزی آبکاری و مدل سازی به ...
***1 مبانی شیمی پلیمر جلد اول مترجم سید احمد میرشکرایی ***2 مقدمه مقدمه ای بر علوم پلیمری تاریخ پیدایش و تکوین پلیمر ها تعریف: پلیمر مولکول بسیار بزرگی است که در اثر تکرار یک واحد تکرار شونده ( مونومر) و اتصال این واحدها به یکدیگر حاصل می شود. انواع پلیمرها از نظر منشاء: 1-پلیمر های طبیعی : سلولز( گلوکز)، نشاسته ( گلوکز)، انسولین ( اسیدهای آمینه) و لیگنین ( فنیل پروپان) 2-پلیمر ...
***2 طبق وضعیت منابع درسی سال جاری، این درس شامل 7 فصل میباشد در فصل اول با اتمها و آرایش الکترونی اتمها و خواص آنها و شکل اربیتال ها و چند نظریه اتمی آشنا شده ***3 در فصل دوم پیوند اتمها و تشکیل ملکول ها و آرایش اربیتال ملکولی مطرح میشود. در فصل سوم هیبریداسیون و ساختار هندسی ملکولی بررسی میشود. ***4 در فصل چهارم حالت گازی، ویژگیها و روابط آنها در حالت ایدهآل و حقیقی ...
***2 تعداد واحد: 3 منبع :شیمی عمومی 1رشته شیمی مؤ لف :دکتر سید احمد میر شکرایی ***3 اهداف ارائه درس شیمی عمومی 1 بعنوان یک درس عمومی برای رشته های شیمی ،زیست شناسی ، فیزیک ،زمین شناسی و اکثر رشته های مهندسی در سال اول ارایه می گردد. هدف کلی از ارایه این درس آشنایی با مفاهیم اولیه و پایه شیمی است. ***4 فصل اول ساختار اتم ***5 مفاهیم کلیدی فصل اول پرتو کاتدی ،پرتو مثبت ، تابشهای ...