تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد تهویه و حرارت با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات میباشد.
***2 دل حرارتی دستگاهی است که برای انتقال حرارت موثر بین دو سیال (گاز یا مایع) به دیگری استفاده میگردد. از رایجترین مبدلهای حرارتی رادیاتور خودرو و رادیاتور شوفاژ است. مبدلهای حرارتی در صنایع مختلف از جمله تهویه مطبوع، خودرو، نفت و گاز و بسیاری صنایع دیگر مورد استفاده قرار میگیرند ***3 انواع مبدلهای حرارتی مبدلهای هوا خنک (Air cooler) • مبدلهای پوسته و لوله (Shell and ...
***3 •مقدمه •مجتمع غذائي رشته به رشته توليد کننده انواع ماکاروني واقع در کيلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسيس گرديده است ، مالکيت مجتمع غذائي رشته به رشته خصوصي بوده و ماشين آلات آن توسط شرکت ايتاليايي Braibanti نصب و راه اندازي شده است که کليه مراحل توليد و بسته بندي محصول اتوماتيک مي باشد . و با نام تجارتي رشته به رشته که کيفيت بالاي آن موجبات رضايت مشتريان را ...
***2 چکیده با توجه به اهمیت برج های خنک کن به عنوان چاه حرارتی در سیستم های برودتی و فضای اشغال شده توسط آنها ،سعی شده است که با طراحی یک نوع پکینگ فشرده ،از حجم برج خنک کن ها ،به خصوص در مناطق مسکونی کاسته شود. مقاله حاضر نتیجه یک تحقیق تجربی است در مورد یک سیستم کامپوزیت که می توان آن را به عنوان پکینگ،در برج های خنک کن استفاده کرد. این پکینگ در یک برج خنک کن آزمایشگاهی که به ...
***2 آییننامه حفاظت و بهداشت عمومی در کارگاهها ماده 1: کلیه کارگاه های موجود و کارگاههایی که در آتیه تاسیس میشوند باید مقررات عمومی مربوط به حفاظت و بهداشت کار را که در این آییننامه مقرر میشود طبق ماده 48 قانون کار رعایت نمایند. فصل اول - ساختمان ماده 2: ساختمان کارگاه ها و کارخانهها باید با وضع آب و هوای محل متناسب باشد. ماده 3: برای ...
***2 تاریخچه حمام در ایران: آثاری از حمام های خصوصی در دوره هخامنشیان یافت شده است تکوین حمام های سنتی به دوره اسلامی برمی گردد ***3 جایگاه اجتماعی حمام ها در ایران: احداث حمام از جمله کارهای عام المنفعه محسوب می شده است حمام ها از جمله ابنیه مهم شهری بوده اند که معمولا در مراکز محلات ویا در مجاور راسته های بازار و یاگذر های اصلی احداث می شده است حمام ها معمولا از سحر تا ساعت ...
***6 آشنایی با مصالح بومی و طبیعی طبیعت مصالح فوق العاده ای دارد که برای ساختن بنا می توان از آن استفاده نمود زیرا حمل ونقل این مواد و مصالح آسان تر است وبه پرداخت هزینه کمتری نیز نیاز دارد . استفاده از این نوع مصالح حد اقل ضررهای اقتصادی وزیست محیطی راداراست ونکته قابل توجه این است که منابع طبیعی مورد استفاده مانند نی ، درخت و ... قابل ترمیم ودوباره سازی می باشند . برخی دیگر ...
***3 ذخیره سازی انرژی در معماری سنتی •مقدمه تولید سرپناه همیشه یکی از اولیهترین اقدامات بشر بوده است. اولین منازل به صورت ساخت انواع چادر، کپر و یا ایجاد حفره در تپهها و کوهها شکل گرفتهاند. بعدها انسان به فکر احداث سرپناه از مواد محکمتر افتاد. استفاده از گل و سنگ و ساختن خانه و استفاده از چوب برای پوشاندن سقف و ایجاد خانهها جزو پیشرفتهای بشر بوده است. سپس نوبت به ابداع خشت ...
***6 معماری چیه ؟ واقعا معماری چیه ؟؟؟ شاید سوال مسخره ای به نظر برسه ولی من مدتهاست با این سوال مشکل دارم ! بعضی اوقات به نتیجه های قانع کننده ای میرسم ولی بعد که زاویه ی نگاهم رو عوض میکنم این سوال دوباره تو مغزم میچرخه ! از روز اول دانشگاه به ما گفتن «معماری خلق فضا است!» ، منم همیشه سعی میکردم فضا خلق کنم ، خودم و تو اون فضا که میخواستم تصور میکردم و سعی میکردم تصویر ذهنیم ...
***2 مقدمه نزدیک به یکصد سال پیش نخستین محصول فولاد در ایالات متحده بوسیله کنورتوربسم ربدست آمد. این کنورتور وسیله ای بود که در آن هوا بدرون آهن خام( مذاب) پرکربن دمیده می شد وناخالصی ها اکسیده می شدند. این دستگاه بوسیله هنری بسمر توسعه پیدا کرد ونخستین باردرسال1864درمیشیگان مورد بهره برداری قرارگرفت . درایام مستعمراتی سابق از کوره های بلند کوچک برای تولید آهن استفاده می کردند. ...
***2 نام انگلیسی: Pot marigold ● گیاهشناسی: گیاهی علفی و یکساله است که منشاء آن مدیترانه و غرب آسیا گزارش شده و دارای ریشه مخروطی شکل و راست می باشد . برگها باریک، بلند و کم و بیش کرکدار، فاقد دندانه و به صورت متناوب می باشند. رنگ برگها سبز روشن، گلها درشت (قطر کل ۷-۴ سانتی متر) می باشد. گلچه های زبانه ای در محورهای متحدالمرکز که تعداد آنها ۴ تا ۸ یا بیشتر است قرار می گیرند. رنگ ...
***4 مبدل های حرارتی برای انتقال حرارت موثر بین دو سیال (گاز یا مایع) به دیگری استفاده می گردند. در مبدل های حرارتی دو سیال با دمای متفاوت وجود دارد که این دستگاه شرایطی را فراهم می آورد تا تبادل گرما میان دو سیال بر قرار شود. معمولا مبدل های حرارتی به منظور خنک کردن سیال گرم و یا گرم کردن سیال با دمای پایین تر و یا هر دو ، مورد استفاده قرار می گیرند. ***5 مبدل حرارتی از طریق یک ...
***2 تعادل حرارتی بین بدن انسان و محیط پیرامون ایجاد تعادل حرارتی بین بدن و محیط اطراف، از جمله نیازهای اولیه برای تامین سلامتی و آسایش انسان است. برای برقراری این تعادل، علیرغم تغییرات زیاد درجه حرارت هوای اطراف بدن، دمای پوست باید ثابت بماند یا فقط به میزان بسیار کمی تغییر کند. ایجاد چنین تعادلی به ترکیب عوامل مختلفی بستگی دارد. بعضی از این عوامل، ویژگیهای متابولیکی شخص، ...
***2 رعايت نظم و ترتيب در چيدن کالاها و مواد مختلف شيميايي و نيز نظافت عمومي انبارها جزء اصول اوليه ايمني انبار داري بوده و بايستي دقيقا" رعايت گردد. حتي الامکان بايستي در انبارداري تجانس کالاها و اجناس مد نظر قرار گيرد بطوري که بتوان با نصب تابلوهاي راهنما بخشهاي مختلف انبار را از يکديگر مجزا نمود. اجناس سنگين و نيز مايعات شيميايي يا مواد خطرناک بايستي در طبقات زيرين قفسه ها ...
آزمایشگاه شیمی معدنی(1) (رشته شیمی) ***2 آزمایش شماره 1 تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با ...
***2 سيمان کلمه سيمان از يک لغت لاتين به نام سيمنت ( cement ) گرفته شده است و ماده اي است که داراي خاصيت چسبانندگي مواد به يکديگر است و در حقيقت ، واسطه چسباندن است. سيمان در صنايع ساختماني در صنايع ساختماني ، سيمان به ماده اي گفته ميشود که براي چسباندن مصالح مختلف به يکديگر از قبيل سنگ و شن ، ماسه ، آجر و غيره بکار ميرود و ترکيبات اصلي اين سيمان از مواد آهکي است. سيمانهاي ...
***3 مراحل تهيه کنسرو ماهي : به طور کلي مراحل تهيه کنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است : 1- آماده سازي 2- آب نمک گذاري 3- پخت اوليه 4- قوطي کردن 5- اضافه کردن مديوم 6- هواگيري (اگزوست کردن ) 7- دربندي 8- فرآيند حرارتي (اتوکلاو کردن ) ***4 آماده سازي : اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شکم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس به کارخانه ارسال ...
***2 گرمايش از کف شرکت بهينه سازي مصرف سوخت سيستم حرارتي گرمايش از کف که انتقال حرارت به صورت تشعشعي (تابشي) سهم زيادي در فرآيند گرمايشي آن دارد، درمقايسه با ساير سيستمهاي حرارتي نه تنها در صرفه جويي و بهينه سازي مصرف انرژي بلکه در مقوله رفاه و آسايش ساکنان ساختمان ها داراي نقاط قوت بسياري مي باشد ***4 در سالهاي اخير، سيستم گرمايشي از کف در کشورهاي اروپائي و آمريکا بسيار متداول ...
***2 واقع در سالن کنفرانس حافظيه کاخ سعد آباد توسط آقاي دکتر بخشنده (معاون برنامه ريزي و اقتصادي) که با همکاري آقايان مهندس مجتبي پالوج و جهانبخش امامي تنظيم و تدوين گرديده ، ارائه شده است گرارش فوق بر اساس مستندات مشروح زير تهيه ، تنظيم ، تدوين و ارائه گرديده است ***4 بخش کشاورزي کشور با عنايات خاص خداوند متعال و پشتيباني مجلس محترم شوراي اسلامي و هيأت محترم دولت و با همت ...
***2 nتاریخچه مدرسه باهاوس باهاوس (به معنای خانه ی معماری)نام یک مدرسه معماری و هنرهای کاربردی در آلمان بود که از سال 1919 تا 1933 به پرورش هنرمندان پرداخت و نقش مهمی در برقراری پیوند میان طرح و فن ایفا کرد. مکتب باهاوس توسط والتر گروپیوس تاسیس شده است. اسم bauhaus از کلمات آلمانی “tobuild” (برای ساختن) و” house“ (خانه ) ریشه گرفته شده است .علیرغم اسمش و حقیقت اینکه موسس آن یک ...
***2 از گذشته ها تاکنون ديوار هاي بتوني و سنگي و شالوده هاي ساختمان مي بايست داراي جدار ضد آب باشند تا از نفوذ آب به داخل آن تاحد امکان بتوان جلوگيري کرد چراکه همانطور که مي دانيم نم و رطوبت مي تواند خسارات جبران ناپذيري را به ساختمان وارد کند. رطوبت شالوده ديوارها ممکن است در اثر ايجاد ميعان در فضاي داخلي ساختمان و يا نفوذ آب از بيرون ساختمان به درون ديوارها پديد آمده باشد. ...
***2 در گزینش صحیح دستگاه خنک کننده آب متناسب با مقتضیات یک پروژه معین باید چند عامل اصلی را لحاظ کرد توان خنک کنندگی , مسائل اقتصادی , سرویسهای مورد نیاز و شرایط طبیعی و . . . ***3 این عوامل اغلب به هم وابستگی متقابل دارنداما هر یک بایستی جداگانه مورد بررسی قرار گیرند از آنجا که ممکن است انواع زیادی از دستگاهها توانایی تامین مقصود را داشته باشند عواملی همچون ابعاد دستگاه , ...
***1 ماشين هاي جوشکاري جريان مستقيم ماشين هاي جوشکاري جريان مستقيم (cached) ماشينهاي جوشکاري با جريان مستقيم که در آنها قوس الکتريکي با جريان مستقيم ايجاد مي شود شامل انواع زير مي باشد. الف يک الکتروموتور جريان سه فاز توان لازم را از جريان سه فاز گرفته و دينامو يا محور مولد جريان مستقيم را به حرکت درآورده و در نتيجه جريان و ولتاژ يک طرف و با آمپر ضروري توليد مي گردد که بسته به ...
***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد ميکنند به علت بالا بودن پروتئين بهعنوان پروتئين جنگل معروف شدهاند. زمينهايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچها ميباشند. استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...
***3 •تعريف گلخانه: •گلخانه بخش محدودي از فضاست که در آن کليه عوامل محيطي قابل کنترل بوده و براي کشتهاي متراکم و توليد محصول خارج فصل و يا خارج از محيط طبيعي گياه احداث ميگردد. ***4 •مفهوم گلخانه •هر گياهي براي داشتن رشد مطلوب نياز به شرايط خاصي از نظر شدت نور، دماي روز و شب، ميزان رطوبت نسبي هوا و رطوبت خاک دارد. گلخانه يا greenhouse، به ساختماني با اسکلت چوبي يا فلزي و با ...
***3 پمپ ها (Pumps) به طور کلي پمپ به دستگاهي گفته مي شود که انرژي مکانيکي را از يک منبع خارجي مي گيرد و به سيالي که از آن عبور مي کند مي دهد. در نتيجه انرژي سيال بعد از خروج از پمپ افزايش مي يابد. از اين وسيله براي انتقال سيال به يک ارتفاع معين و يا حرکت سيال در مدارهاي مختلف هيدروليکي و سيستم هاي لوله کشي و به طور کلي انتقال سيال از يک نقطه به نقطه ديگر استفاده مي شود. ***4 در ...
***3 •برنامه هاي واکسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي •بيماري هاي مسري توليدات سودمند گوشتي و شيري دامها را تهديد مي کند. واکسيناسيون يک روش بسيار مهم در کنترل و جلوگيري از اين بيماري ها مي باشد. اما به هر حال، يک برنامه ي واکسيناسيون جانشين خوبي براي تغذيه ي خوب، تهويه ي مناسب، اقدامات بهداشتي مؤثر و ديگر روشهائي که براي مديريت سلامت انجام مي گيرد نمي تواند باشد. ***4 •برنامه هاي ...
***3 •چکيده •امروزه با افزايش توليد کشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش ، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح گرديده است . آلودگي هاي آب ، خاک ، هوا و فرسايش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شيميايي سبب گرديده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت هاي صنعتي برگرديم . زراعتي که به هر صورت در عين پايين بودن بازده سلامتي آتي بشر را تضمين مي کند ...
***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K بهکار ميرود. بهعنوان مغذي و منبع نمکهاي معدني کلسيم، فسفر و آهن ميباشد. ***4 •ريختشناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتيمتر ميرسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگپوش است. برگ داراي سه برگچه، ...
***4 •نازل داراي روزنه کوچکي است که محلول سم ازآن با فشارعبور کرده وبه قطرات کوچک شکسته شده وبعدازطي فاصله اي کوتاه روي يک سطح پراکنده مي شود . •پخش قطرات سم بيشتر توسط جريان باد صورت مي گيرد. •مقدار محلول سمپاشي شده نسبت به نازل سنجيده مي شود . •نازل ازمهمترين قسمتهاي دستگاه سمپاشي مي باشدکه اغلب به آن توجهي نمي شود . ...
***3 هدف کار در آزمايشگاه پژوهش در درستي مطالب نظري افزايش توانايي انديشيدن و استدلال ايجاد علاقه به دانش تجربي ايجاد مهارت در کار و حل دشواري هاي روزمره زندگي آساني انتقال مفاهيم فرا گيري انجام کار گروهي ايجاد حس اعتماد بنفس ***4 سلامتي در مرحله ي نخست ايمني در آزمايشگاه ايمني آزمايشگاه مکان آزمايشگاه تهويه مناسب جعبه کمک هاي اوليه کپسول آتش نشان دوش اضطراري ماسک هاي گاز محلول ...
***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني (FAO) و سازمان جهاني بهداشت (WHO) ...
***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...
***2 •موتور پله اي چيست و مشخصه هاي اساسي آن کدامند؟ •موتور پله اي يک موتور الکتريکي هست که ورودي الکتريکي ديجيتال را به يک حرکت مکانيکي تبديل مي کند. •شکل زير مقطع عرضي سا ختار يک موتور پله اي مدرن نمونه را نشان مي دهد: ***4 •اين موتور به نام موتور “رلوکتانس متغير تک پشته اي” خوانده مي شود. •هسته استاتور در شکل 2 داراي 6 قطب يا دندانه 60 درجه مي باشد. •روتور هم داراي 4 قطب 90 ...
***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...
***2 •حرارت دهی حرارت دهی یکی ازمهمترین روشهای متداول در فرایند مواد غذایی است.این روش نه تنها به دلیل تاثیر مطلوب بر روی کیفیت ماده غذایی بلکه به دلیل اثر نگهدارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم ؛ غیر فعال نمودن ریز زنده ها حشرات و انگلها همراه میباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است ***3 •انرژی مایکروویو از انرژی مایکروویو بر خلاف انرژی یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی ...
***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...
***3 کمپوت کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ***4 همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم ...
***2 تعریف عیار پروتئین: ***3 اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئین های موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست ...
***2 نیروی الکتریکی دید کلی چرا وقتی لباس پلاستیکی را از تن خود در میآورید لباس به تن شما می چسبد؟ چرا بعد از شانه نمودن سر ، شانه میتواند خردههای کاغذ را بلند کند؟ چرا بعد از راه رفتن روی فرش ، اگر به دستگیره در دست بزنید به دست شما شوک وارد میشود؟ اینها نمونههایی از نیرویی هستند که از بسیاری جهات شبیه به نیروی گرانشی است. زیر ظاهرا از راه دور و از طریق خلا اثر میکند. اگر ...
***2 مفاهیم شاید برخی از شما ADSL را شنیده باشید که تازگی ها سر زبان ها افتاده است(البته در ایران) این فناوری که یک نوع مودم است در سال۱۹۹۹ به بازار عرضه شد و در مدت کوتاهی توانست بازار مودم دنیا در دست بگیرد. در سال ۲۰۰۳ مودم جدیدی عرضه شد به نام ADSL 2 که هنوز در ایران مطرح نشده والبته بگذریم که نوع اولش هم تازگی ها اومده. ابن مودم برای اولین بار توانست نرخ گذردهی در جهت ...
***3 تکنولوژی چاپگر انجام دادن یا ندادن کار توسط یک چاپگر به تکنولوژی آن بستگی دارد. عامل اصلی در تعیین کیفیت بر روی کاغذ. دسته بندی چاپگر ها : .1چاپگر های لیزری (Laser Printers) .2چاپگر های ضربه ای (Impact Printers) .3چاپگر های جوهر پاش (Inkjet Printers) .4چاپگر های حرارتی (Thermal Printers) .5چاپگر های تصعید رنگ (Dye-Sublimation Printers) ***4 چاپگر های ضربه ای کار کردن آن ، ...
***4 lمقدمه آفتابگردان زراعی گیاهی است یکساله که به فامیل کمپوزیته (مرکبه) تعلق دارد. جنس هلیانتوس 49 گونه و 19 زیرگونه را شامل میشود که 12 گونه آن یکساله و 37 گونه آن چند ساله است. تمام گونههای بومی نیمکره غربی بوده و با طیف وسیعی از خاستگاههای متنوع تطابق یافتهاند. در طی قرن هیجدهم و نوزدهم بیش از 200 گونه از جنس هلیانتوس توسط مولفین مختلف معرفی شد. در اوائل قرن بیستم ...
***2 •انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها •کانال بتنی یا خاکی جهت هدایت آب •احداث استخرهای روسوبگیر: ته نشین شدن مواد معلق در آب ورودی - ذخیره آب جهت استفاده در مواقع ضروری •دریچه ورودی •دریچه خروجی 1- تنظیم سطح آب استخر 2- تخلیه سریع آب استخر در مواقع ضروری 3- تخلیه رسوبات و باقیمانده مواد غذایی کف استخر 4- جلو گیری از خروج ماهیان •شیب کف ...
***3 Øتعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. 2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. H=u+p.v انرژی داخلی U = فشار P = حجم مخصوص=V ***4 در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: ü1-انتالپی مایع اشباع ü2-انتالپی تبخیر ü3-انتالپی ...
***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...
***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...
***7 nعلائم nدر این بیماری تمامی اندام های هوایی گیاه در طول دوره رشد میتوانند به این بیماری مبتلا شوند بیماری بلاست غالبا نوک برگ به صورت سوختگی آغاز میشود و به تدریج به بقیه قسمت ها می رود.این قارچ در گره ها و محل بندها ساقه ضایعاتی را ایجاد میکند که منجر به پوسیدگی و خشک شدن انها می شود وزودتر در معرض شکسته شدن قرار میگیرند آلودگی معمولا در اواخر فصل که تجمع رطوبت در گره ها ...
***2 تغییر رنگ برگ درختان سیب اولین بار در سال 1827 از کشور فرانسه گزارش شده است. سپس در سال 1910 در نیویورک استوارت این علائم را موزائیک نامید. در ایران این بیماری از سال 1334 جلب توجه کرد و در اطراف کرج و شهریار مخصوصاً روی واریته سیب شفیع آبادی و گلاب و همچنین در مشهد شدید می باشد. درخت بیمار کوچک می ماند و میوه های ریز می دهد ***3 lعلائم بیماری لکه های کوچک سفید یا زردرنگ ...
***2 تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 1-بر حسب شرایط آب و هوائی (کلیماتیک): مناطق معتدل: ارتفاع کم و قطر زیاد نواحی حاره : ارتفاع زیاد و ساقه بدون انشعاب نواحی خشک: ارتفاع کم و قطر زیاد و رشد ریشه زیاد – به صورت بوته و کمتر به صورت درختچه نواحی مرطوب: مخالف گیاهان مناطق خشک – نمو زیاد ***3 تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 2-بر حسب شرایط ادافیک (edaphiqucs): شرایط ادافیک: جنس خاک ...
***3 روغن سرخ کردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اکسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ کردن کف زیادی تشکیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد ***4 Òدر حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده کلزا، کلزای نیمه هیدروژنه، مخلوطهای پالم با کلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای ...
***3 •چغندرقند نام علمی Beta Vulgaris نام انگلیسی Suger Beet والد اصلی B.Maritima •تفاوت گیاهان اهلی و وحشی چغندرقند 1- برگهای مستقیم 2 راندمان فتوسنتزی 3- ریشه های مستقیم غده ای توسعه یافته •عملکرد غده پتانسیل بیش از 30 تن 2- عملکرد بیش از 40 تن مطلوب و یا عملکرد بیش از 6 تن قند ***4 •22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد •تیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- ...
***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...
***4 ویژگی های فرآیند و نکات فنی §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا ***8 آماده سازی محلول نشاسته §نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج ...
***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...
***6 نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است: روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد روغن سویا 241 درجه سانتیگراد روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد روغن ذرت 236 درجه سانتیگراد روغن بادام زمینی 231 درجه سانتیگراد روغن زیتون 190درجه سانتیگراد بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از: - مخلوط کردن روغن ...
***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه میباشد برگچههای نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن میباشد. یونجه ریشهای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ میکند و بنابراین ...
***3 مقدمه : گیاه گندم از جمله مهمترین غلات به شمار میآید. این گیاه ، یک ساله و از خانواده گرامینهها (گندمیان) میباشد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است. نام علمی آن Triticum spp میباشد. خصوصیات گیاه گندم گندم ، گل آذین سنبلهای دارد. از هر گره آن معمولا یک سنبلچه متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود میآید. گاهی تعداد گلچهها به 9 هم میرسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به ...
***2 •تعریف ASEPTIC •پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد . ***4 فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده : •در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته ...
***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...
***2 nمقدمه آیا میتوان چیزی را تصور نمود که برای بیشترین مفهومی باارزشتر از خاک داشته باشد. ارتباط بسیار نزدیک تمدنهای گذشته با خاک به حدی زیاد بوده است که واژه خاک حتی در جملات مربوط به آفرینش و خلقت بشر، همانند جمله زیر تجلی یافته است: «خداوند انسان را از خاک آفرید و آنگاه به او جان بخشید» حرکت خاک چه در روزگاران گذشته و چه در حال حاضر برای بشر بس والا بوده است،حتی امروزه ...
***3 دوعلت اصلی دچار شدن به بیماری پژمردگی وپلاسیده شدن گوجه فرنگی مربوط به پژمردگی ناشی از فوزاریوم و قارچ ناشی از آفت گیاهی می باشد. پژمردگی فوزاریومی در بین این دو بیماری متداولتر است در kansasبه طور کلی در نیمه تابستان زمانی که هوا و خاک درجه حرارت بالایی دارند اتفاق می افتد. نخستین گیاهان مریض در برگهای پیر به صورت زرد شدن گسترش می یابند(آنها نزدیک سطح زمین). اغلب این زردی ...
***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...
***3 }قوطی کردن آناناس: کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی ...
***6 شرح گیاه گیاهی است یکساله به ارتفاع یک تا 2 متر و گاهی بیشتر و پوشیده از تارهای چسبنده بسیار کوتاه که از کلیه اندامهای آن بوی قوی و ناپسند استشمام می شود. این گیاه ریشه راست دارد که طول آن با توجه به شرایط اقلیمی محل رویش بین 50 تا 60 سانتی متر بوده که در مناطق خشک به 200 سانتی متر هم می رسد . برگهای توتون نسبتاً بزرگ و فاقد دمبرگ و به اشکال قلبی شکل، تخم مرغی شکل نیزه ای ...
***2 lیولاف Avena sativa/Oat یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است ***3 دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده است.دارای گونه های تترا پلوییدو دیپلویید و هگزاپلوییدی می باشد.مهمترین کشورهای تولید کننده ی یولاف ...
***1 میانجی های شیمیایی در سیستم اعصاب مرکزی Ach 1) استیل کولین : A استیل کوآنزیم+ کولین Ach کولین + استات NE نور اپی نفرین ( 2 تجزیه می شودCOMT , MAOسنتز آن از اسید آمینه تیروزین آغازمی شود ونهایتا توسط سیستم آنزیمی هوشیاری و تنظیم بیداری برعهده آن میباشد ( افسردگی بدلیل کمبود آن می باشد ) Do 3) دوپامین در نیمه راه سنتز نور اپی نفرین بوده و در مغز به عنوان یک میانجی مستقل عمل ...
***1 اثرات : صفات ثانویه جنسی ، تکامل دستگاه تناسلی زنانه و پستان ها و تجمع چربی بصورت بروزاندام زنانه افزایش HDL ، تری گلیسرید ، کلسترول و فاکتورهای انعقادی 7و9و10و کاهش LDL اثرات ضد هورمون پاراترومون و کاهش برداشت کلسیم از استخوان کاربرد : همراه با پروژسترون بعنوان قرص های ضد بارداری خوراکی کاهش علائم وازوموتور دوران یائسگی ( دردهای مفصلی ، تعریق ، تپش قلب ، اضطراب و ...
***2 آنتی بیوتیک های بتا لاکتام الف) پنیسیلین ها :Penicillin's دارای حلقه تیازولیدون و بتالاکتام در ساختمان خود می باشند وجود حلقه بتا لاکتام برای ایجاد اثرات لازم است بعضی میکروب ها باترشح آنزیم بتالاکتاماز ( پنی سلیناز ) باعث باز شدن حلقه و ازبین رفتن اثر پنی سلین ها می شوند باز شدن حلقه باعث ایجاد اسید پنی سیلوئیک می شود ( نور و حرارت نیز این ماده را میتواند تولید نماید) اسید ...
***1 اثر بر مرکز کنترل درجه حرارت بدن در هیپوتالاموس و کاهش دمای بدن ( اثر ضد تب ) کنترل دردها و التهابات کم تا متوسط نظیر سر درد ، دندان درد و ... دردها و التهابات استخوانی ( آرتریت و آرتروز ) مهار تجمع پلاکتی تنها با داروی آسپرین دیده می شود کمک به بسته شدن مجرای شریانی در نوزادان کاهش درد وانقباضات رحمی در دوران عادت ماهیانه ( دیسمنوره) عوارض :اختلالات گوارشی شامل التهاب ، ...
***3 تکنولوژی چاپگر انجام دادن یا ندادن کار توسط یک چاپگر به تکنولوژی آن بستگی دارد. عامل اصلی در تعیین کیفیت بر روی کاغذ. دسته بندی چاپگر ها : .1چاپگر های لیزری (Laser Printers) .2چاپگر های ضربه ای (Impact Printers) .3چاپگر های جوهر پاش (Inkjet Printers) .4چاپگر های حرارتی (Thermal Printers) چاپگر های تصعید رنگ (Dye-Sublimation Printers ***4 چاپگر های ضربه ای کار کردن آن ، توسط ...
***2 دید کلی یونانیان باستان ، عالم را متشکل از چهار عنصر آتش ، خاک ، آب و هوا میدانستند. امروزه دانشمندان بکمک این عناصر ، تمام اجزای تشکیل دهنده جهان را آن طور که هست ، توضیح میدهند. آتش بیانگر انرژی بوده و سه عنصر دیگر نشان دهنده سه حالت از ماده جامد ، مایع و گاز میباشند. بر طبق این تقسیم بندی ، مواد جامد دارای شکل و ابعاد مشخصی بوده و همچنین جرم ، حجم و وزن مشخصی دارند. ...
***2 سنگ های رسوبی سنگ های رسوبی بیش ازهفتادوپنج درصدسطح زمین را می پوشانند. یک توده رسوبی شامل موادی است که در سطح یا نزدیک سطح زمین ودر محیطی که دارای فشار و حرارت پایین می باشد، انباشته میگردد. معمولاً مواد رسوبی از مایعی که آن ها را در بر می گیرد، در محیط های مختلف رسوبی ته نشین می گردند ، رسوبات به روش های مختلفی تشکیل می شوند. رسوبات در برخی از مواقع از هوازدگی و فرسایش ...
***2 •اهداف متابولیسم •بدست آوردن انرژی شیمیایی توسط گرفتن انرژی خورشید یا تجزیه مواد مغذی پرانرژی از محیط •تبدیل مولکولهای مواد مغذی به مولکولهایی که خاص سلول هستند شامل مواد پیش ساز و ماکرومولکولها •پلیمریزاسیون مواد پیش ساز مونومری به ماکرومولکولها (پروتئینها، اسیدهای هستهای و پلیساکاریدها) •سنتز و تجزیه مولکولهای زیستی مورد نیاز برای عملکردهای خاص سلولی، مانند لیپیدهای ...
***4 lمقدمه lاساسی قیر در ساختمان جاده ها قابل توجه است بطوریکه این ماده توانسته است رویه های شنی وشوسه گذشته را به رویه های انعطاف پذیر و راحت فعلی مبدل کند و با تسریع حمل و نقل و تامین ایمنی بیشتر در جاده ها منجر به افزایش رشد و توسعه جوامع می شود . lدو جزء اصلی یک مخلوط آسفالتی متداول شامل مصالح سنگی در صورت رعایت مشخصات فیزیکی لازم در هنگام انتخاب پس از بهره برداری و به مرور ...
***2 در سال 1343 شرکت برق منطقه ای خراسان تشکیل شد و مسئولیت تامین برق شهرستان مشهد را با استفاده از چند دستگاه مولد دیزلی بر عهده گرفت. در سال 1347 برای تامین برق شهرهای دیگر استان نیروگاه حرارتی مشهد به بهره برداری رسید. در سال 1349 بنا به تصمیم وزارت متبوع (آب و برق) مدیریت نیروگاه مشهد به شرکت تولید و انتقال نیروی برق ایران (توانیر) منتقل و بدین ترتیب این شرکت تا سال 1365 ...
***2 در بین کلیه عملیات واحدهای صنعتی در مهندسی شیمی ، شاید عملیات مربوط به خشک کردن مواد ، بیشترین کاربرد را داشته باشد. به این جهت ، مکانیسم خشک کردن و طراحی دستگاههای مربوطه در مقیاس صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در اکثر عملیات مربوط به تولید مواد ، مخصوصا در صنایع شیمیایی ، یک یا چند مرحله عملیات خشک کردن در یکی از اشکال متنوع آن وجود دارد. عملیات خشک کردن بر حسب ...
***3 مقدمه : سادهترین حالت برای تبخیر کننده ، این است که محصول را در قابلمه بگذاریم و تحت حرارت مستقیم قرار دهیم. اگر کمی بخواهیم این دستگاه را پیشرفتهتر کنیم، از ظروف دو جداره استفاده میکنیم در این حالت عامل حرارت ، آتش نیست، بلکه سیالی است که مابین دو جداره ظرف در جریان است. این سیال داغ ، میتواند آب ، روغن و غیره باشد که با گرم شدن ، گرما را از طیق جداره ظرف به محلول ...
***3 موضوعاتی که در این پروژه به آنها خواهیم پرداخت: 1. تعریف عمل آوری بتن و تاثیر رطوبت و حرارت در فرایند عمل آوری 2. عوامل موثر در مراقبت از بتن 3. روش های عمل آوری بتن 4.مدت زمان عمل آوری 5.کنترل کفایت عمل آوری ***4 تعریف عمل آوری بتن: عمل آوردن فرایندی ا ست که طی آن از افت رطوبت بتن جلوگیری شده و دمای بتن در وضعیت رضایتبخشی حفظ می شود . عمل آوردن بتن تأثیری بسزایی روی ...