دانلود قالب پاورپوینت با موضوع تعادل شیمیایی.ppt

تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد تعادل شیمیایی با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۳۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

کارشناسی ارشد شیمی تجزیه-3واحد ***2 Chemical Separation مقدمه در تمام روشهای تجزیه ایی یکی از مباحث مهم اندازه گیری سیگنالی است که مستقیما به غلظت گونه بخصوصی در نمونه اصلی ربط پیدا کند. این ایده ال است!!! چرا؟ ***3 چون 1-روش های تجزیه ایی بسیار کمی وجود دارد که بقدر کافی انتخابی باشد. 2-آنالیت معمولا به مقدار کافی جهت اندازگیری در نمونه وجود ندارد. بنابرین پیش تغلیظ و جداسازی ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ديد کلي همه ابرها ذرات آب يا کريستالهاي يخ را با خود حمل مي‌کنند، اما اين ذرات بسيار کوچکتر از آن هستند که به زمين ببارند. اگر ارتفاع ابرها بيشتر شود ، هواي سردتر ، باعث فشرده‌تر شدن بخار آب مي‌شود و اين ممکن است براي شکل دادن باران ، تگرگ يا برف مناسب باشد. باران آبي است که پس از سرد شدن بخارهاي جوي بوجود آمده و بر زمين مي‌‌ريزد. در زبان پهلوي بدان واران (waran) مي‌‌گفتند. ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آبياري قطره اي : سيستم آبياري قطره اي عبارت است از شبکه وسيعي از لوله هاي معمولاً باريک که آب تصفيه شده را به خاک نزديک گياه هدايت مي کند و طي آن ، آب با فشار کم از روزنه يا وسيله اي به نام گسيلنده از شبکه خارج و به صورت قطراتي در پاي بوته ريخته مي شود . آبياري قطره اي تجارتي از اواسط دهه 1960 و بعد از پيدايش و وفور شيلنگها و ضمايم پلاستيکي ارزان قيمت آغاز شد . انواع سيستم ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه با توجه به افزايش سريع جمعيت کشور، نياز به توليد بيشتر مواد غذايي احساس مي?گردد. بهترين راه براي نيل به اين هدف و همچنين تامين قسمتي از ارز مورد نياز، افزايش توليد در واحد سطح است. در بين نهادهاي کشاورزي، اضافه نمودن متعادل کودهاي شيميايي بيشتر از ساير نهادها در افزايش توليد محصولات کشاورزي موثر است. نظر به اينکه توليد کنندگان محصولات کشاورزي کشور براي توليد بيشتر، ...

تعداد صفحه: ۹۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 پروسه تولید آب معدنی بخش 1 ***3 •مقدمه: آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را درشکل گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم پزشکی

***1 میانجی های شیمیایی در سیستم اعصاب مرکزی Ach 1) استیل کولین : A استیل کوآنزیم+ کولین Ach کولین + استات NE نور اپی نفرین ( 2 تجزیه می شودCOMT , MAOسنتز آن از اسید آمینه تیروزین آغازمی شود ونهایتا توسط سیستم آنزیمی هوشیاری و تنظیم بیداری برعهده آن میباشد ( افسردگی بدلیل کمبود آن می باشد ) Do 3) دوپامین در نیمه راه سنتز نور اپی نفرین بوده و در مغز به عنوان یک میانجی مستقل عمل ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 پگماتیت محلولهایی را که در مراحل آخر سرد شدن و انجماد ماگما تولید می‌شوند، محلولهای گرمایی می‌نامند. از تبلور این محلولها سنگ آذرین بسیار درشت دانه‌ای موسوم به پگماتیت تشکیل می‌شود از واژه لاتین پگمات به معنی به هم بافته شده مشتق شده است. کوارتز و فلدسپات پتاسیم‌دار کانیهای اصلی حاصل از تبلور محلولهای گرمایی هستند. پگماتیتها صرفا بر مبنای اندازه‌های غیر عادی دانه‌های کانی ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 جنگل زدایی سومین منبع انتشار گازهای گلخانه ای در جهان است. اثرات جنگل زدایی بر اقلیم اساساً به دلیل تغییر کاربری اراضی، تغییر پوشش گیاهی زمین، سوزاندن و قطع یکسره جنگلهاست که منجر به انتشارات جوی، عدم تعادل کربن در جو و خاک، فرسایش آبی و بادی می شود. تغییر کاربری زمین و پوشش گیاهی در اثر فعالیتهای انسانها طی عملیات مختلف منجر به تغییر اقلیم می شود. تغییر در پوشش گیاهی زمین ...

تعداد صفحه: ۲۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعریف شیمی تجزیه شاخه ای از علم شیمی است و شامل جداسازی، تعیین و اندازه گیری مواد بطریقه تجزیه کمی و کیفی می باشد تقسیم بندی شیمی تجزیه برحسب آنالیز انجام شده بر روی نمونه 1- تجزیه کیفی: عبارتست از شناسایی نوع و ترکیب مواد ویا گونه های شیمیایی 2- تجزیه کمی: عبارتست از تعیین مقدار و یا غلظت یک گونه خاص ***3 انواع روش های تجزیه - تجزیه کلاسیک 2- تجزیه دستگاهی توضیح انواع روش ...

تعداد صفحه: ۱۸۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعادل های اکسایشی کاهشی و تئوری الکتروشیمیایی واکنش های اکسیداسیون و احیاء Ox1 + Red2 D Red1 + Ox2 ***3 عوامل تعیین کننده پتانسیل واکنش پتانسیل واکنش به 1- ثابت تعادل واکنش 2- به مقدار اختلاف غلظت شرکت‌کنندگان نسبت به مقدار تعادل بستگی دارند Ü پیدا کردن ثابت تعادل‌ها از روی پتانسیل الکترودها ***4 انواع سلول الکتروشیمیایی 1 سلول های گالوانیک: انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی ...

تعداد صفحه: ۲۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***1 ترجمه دکتر اعظم رحیمی 3 واحد درسی نویسنده رابرت دی. براون ***2 فصل اول شمی تجزیه شیمی تجزیه با تعیین کیفی و کمی مواد سرو کار دارد تجزیه کیفی تعیین هویت یک گونه شمیایی مثلا اگر یک آلوده کننده در یک رودخانه ماهیها را از بین می برد تجزیه کیفی را می توان برای تعیین هویت شیمیایی این آلوده کننده بکار برد تجزیه کمی تعیین غلظت یک گونه شیمیایی مشخص تعیین غلظت جیوه در یک رودخانه ...

تعداد صفحه: ۲۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 طبق وضعیت منابع درسی سال جاری، این درس شامل 7 فصل می‌باشد در فصل اول با اتم‌ها و آرایش الکترونی اتم‌ها و خواص آنها و شکل اربیتال ها و چند نظریه اتمی آشنا شده ***3 در فصل دوم پیوند اتم‌ها و تشکیل ملکول‌ ها و آرایش اربیتال ملکولی مطرح می‌شود. در فصل سوم هیبریداسیون و ساختار هندسی ملکولی بررسی می‌شود. ***4 در فصل چهارم حالت گازی، ویژگی‌ها و روابط آنها در حالت ایده‌آل و حقیقی ...

تعداد صفحه: ۲۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***1 فصل اول الکترود ها و پیل های الکتروشیمیایی ***2 •هدف های رفتاری فصل اول •بعد از مطالعه این فصل باید درک شود. • واکنش هایی که در سطح یک الکترود اتفاق می‏افتند . • ساختمان سطح مشترک الکترود محلول. •معادلات شیمیایی واکنش های اکسایش کاهش در الکترود ها . • پیلهای گالوانی به صورت دونیمه پیل. •طداحی پیل های گالوانی مورد استفاده در اندازه‏گیری پتانسیل استاندارد الکترود را طراحی. • ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مقدمه گوگرد (s) با نقطه ذوب 119 و نقطه جوش 445 و وزن مخصوص 2 گرم بر ساتتیمتر مکعب یکی از عناصر ناخواسته در چدن و فولاد است.گوگرد با آهن ترکیبی ثابت به شکل FeS را تولید میکند که دارای 3/36 درصد گوگرد است. این ترکیب در آهن مذاب حل می شود ولی حلالیت آن در آهن جامد بسیار کم است. مجموعه سولفور آهن با آهن دارای نقطه اتکتیکی با 30% گوگرد در985 درجه سانتیگراد می باشد و چون درجه ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 žویژگی های فرآیند و نکات فنی §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا ***8 žآماده سازی محلول نشاسته §نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج ...

تعداد صفحه: ۲۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 ترجمه : دکتر سید احمد میر شکرایی (3 واحد) برای دانشجویان رشته شیمی محض و شیمی کاربردی ***6 فصل اول : صنایع شیمیایی و تولید مواد شیمیایی در مقیاس بزرگ هدف کلی : آشنایی با فرآورده ها در صنایع شیمیایی آشنایی با عناوین اصلی تشکیل دهنده مباحث صنایع شیمیایی شامل : مواد خام ، عوامل زیست محیطی ، مسائل اقتصادی ، تجهیزات و وسایل ، کنترل کیفیت و غیره ***7 هدف های رفتاری گروه بندی مواد ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 در مواقعی که باید تعادل خود را حفظ کنیم سیل اطلاعات حسی باید در سیستم عصبی یکپارچه شود و عضلات همواره با توجه به نیاز مکانیکی حرکت، فعال یا آرام و یا در حالت استراحت باشند. باید در وضعیت های نامحدودی بتوانیم تعادل خود را حفظ کنیم. بعضی اوقات بدن در وضعیت ایستا، باید متعادل باشد و پاره ای دیگر از مواقع، به ویژه هنگام حرکت به تعادل پویا نیاز است. انتظار می رود بتوانیم نه تنها ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***1 خلاصه استاندارد های ASTM قرارداد شده در این مقاله شرح داده می‌شوند که از آنها جهت گزارش و نشان دادن داده‌های خوردگی الکتروشیمیایی فلزاتی نظیر فولاد و آهن استفاده می‌شود. استفاده از این استانداردها در تهیه داده‌های مرتبط با خوردگی الکتروشیمیایی باعث می‌شود که داده‌های گزارش شده در قالب یک فرمت و اندازه استاندارد بوده و مقایسه بین داده‌هایی که در آزمایشگاه‌ های مختلف و در ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 روش رسوب‌ شیمیایی فاز بخار مستلزم رسوب‌ گذاری ماده‌ی شامل نانو ذرات از فاز گازی است. ماده آنقدر گرم می‌شود تا به صورت گاز درآید و سپس به صورت یک ماده جامد بر روی سطح، معمولاً تحت خلأ رسوب‌گذاری می‌گردد. ممکن است رسوب‌گذاری مستقیم یا رسوب‌گذاری از طریق واکنش شیمیایی، محصول تازه‌ای را به وجود آورد که با ماده‌ی تبخیر شده تفاوت زیادی داشته باشد. این فرآیند به آسانی نانوپودرهایی ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nINTRODUCTION فولاد ها گروهی از آلیاژ های آهن- کربن وعناصر دیگرند که بیشترین کاربرد را در صنعت دارند. یکی از مهمترین دلایلی که فولادها کاربرد زیادی در صنعت دارند این است که می توان به وسیله روشهای مختلف عملیات های حرارتی طیف وسیعی از خواص گوناگون را در فولادها به وجود آورد. به عنوان مثال اگر فولادی با 8/0 درصد کربن را به مدت 24 ساعت در 1000 درجه سانتی گراد حرارت دهیم و سپس ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ¨چکیده ¨بخش عظیمی از تلفات شبکه سراسری در قسمت شبکه فشار ضعیف ایجاد می شود که سهمی از آن نیز به خاطر عدم تعادل بار در شبکه های توزیع است. در این ارائه، ابتدا محاسبات تلفات این بخش انجام می شود و در انتها به تاثیر تعادل بار بر کاهش تلفات خواهیم پرداخت. ***3 ¨شرح ¨در شبکه فعلی توزیع، برای برق رسانی به مشترکین، از سیستم سه فاز چهار سیمه استفاده می شود که سه هادی، هادی فاز بوده ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 رعايت نظم و ترتيب در چيدن کالاها و مواد مختلف شيميايي و نيز نظافت عمومي انبارها جزء اصول اوليه ايمني انبار داري بوده و بايستي دقيقا" رعايت گردد. حتي الامکان بايستي در انبارداري تجانس کالاها و اجناس مد نظر قرار گيرد بطوري که بتوان با نصب تابلوهاي راهنما بخشهاي مختلف انبار را از يکديگر مجزا نمود. اجناس سنگين و نيز مايعات شيميايي يا مواد خطرناک بايستي در طبقات زيرين قفسه ها ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: روانشناسی

***2 محورهاي يادگيري يونسکو يادگيري براي دانستن يادگيري براي انجام دادن يادگيري براي بودن يادگيري براي با هم زيستن ***3 يادگيري براي دانستن در اين محور يادگيري، فرد به توسعه مهارت هاي شناختي براي استفاده از فرصت هاي يادگيري ،که در طول عمر خود به دست خواهند آورد مي پردازد. ***4 يادگيري براي انجام دادن در اين محور، فرد نه تنها به کسب مهارت هاي شغلي مي پردازد. بلکه صلاحيت هايي که ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بررسي دو موضوع سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با پلاتين سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها در سنسور اکسيژن و افزايش مقاومت به خوردگي فولادزنگ نزن به وسيله اعمال پوشش نانوذرات دي اکسيد تيتانيوم با روش سل-ژل ***3 سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با روش پلاتين و سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها***4 چکيده نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تالاموس ها : هسته هايي به شکل تخم مرغ در دوطرف بطن سوم و پائين بطن هاي طرفي هستند ***5 عملکرد تالاموس با دستگاه هاي حسي. دستگاه حرکتي. دستگاه تعادلي. دستگاه ليمبيک .حافظه ودستگاه بيدار نگهدارنده مغز در ارتباط است . 1- دريافت تمام حس هاي بدن ( بجز بويايي ) وانتقال آنها به قشر مغز. 2 - دريافت اطلاعات حرکتي از مخچه و هسته هاي قاعده اي مغز و ارسال آن به قشر حرک ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: درسی

جغرافيا ***3 •بيشتر از تمام مناطق دنيا جنگل هاي برگ ريز معتدل بر اثر فعاليت هاي انسان تحت تاثير قرار گرفته اند . در اکثر مناطق معتدل ، نواحي وسيعي از جنگلها براي احداث راههاي کشاورزي از بين رفته اند . اين فرآيند چندين قرن پيش در اروپا آغاز شد و منجر به باقي ماندن تعداد کمي از جنگلهاي خالي از سکنه شد . در شرق آمريکاي شمالي ، جنگل زدايي با ورود مهاجران اروپايي آغاز شد اما هنوزبه ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تقسيم بندي حوضه هاي آبريز ايران بطور کلي ايران به 12 حوزه آبريز مختلف تقسيم مي گردد. اين 12 حوزه عبارتند از: حوضه درياي خزر c حوضه خليج فارس و درياي عمان حوضه درياچه اروميه c حوضه درياچه نمک قم حوضه اصفهان و سيرجان c حوضه نيريز يا بختگان حوضه جازموريان c حوضه دشت کوير حوزه کوير لوت c حوضه اردستان و يزد و کرمان حوضه صحراي قره قوم c حوضه خاوري يا هامون ***4 حوضه درياي خزر ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 لوله گوارش از دهان تا رکتوم امتداد دارد غذا از دهان در طول مري به معده مي رسد، سپس از معده به سوي دوازدهه، ژژنوم، ايلئوم (روده باريک) پيش مي رود و بخش عمده غذا در روده باريک جذب مي شود. باقيمانده جذب نشده غذا از راه سکوم، کولون بالا رو، کولون افقي، کولون پايين رو و سيگموئيد به رکتوم و مجراي مقعدي مي رسد غذا در طول لوله گوارش تغييرات مکانيکي و شيميايي داشته و علاوه بر لوله ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 در برقراري سيستم EMS ملاک اصلي ايجاد برنامه اي براي جنبه هاي زيست محيطي سازمان است. يعني اينکه يک سازمان مي تواند گواهي ايزو 14001 را دريافت نمايد هر چند که بسياري از جنبه هاي زيست محيطي مربوطه آن از حد استاندارد بيشتر باشد.آن چيز که براي EMS اهميت دارد در درجه اول شناسايي جنبه مورد نظر ، سپس ايجاد يک برنامه ريزي هر چند دراز مدت به منظور رفع مشکل شناسايي شده ميباشد. زمان ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک ***4 عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها بازدارنده‌هاي پروتئيني : بازدارنده‌هاي پروتئاز ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 آب مايعيست که حيات بدون آن ميسر نيست و محور اصلي علم هيدرولوژي (آبشناسي) را تشکيل مي دهد. مولکولهاي آب از اتمهاي اکسيژن وهيدروژن تشکيل شده و توسط پيوند هيدورژني به هم متصل مي شوند .اتمهاي مذکور خود توسط نيروي کووالانس به هم متصل شده اند و فرمول شيميايي مولکول آب H2O است . اتمهاي هيدروژن داراي بار مثبت با زاويه اي نزديک به 105 درجه دور اتم اکسيژن با بار منفي را گرفته اند و ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 قوس کف پا به حالت قائم روي يک صندلي يا زمين بنشينيد و يک پا را بصورت ضربدر در بالاي زانوي پاي ديگر قرار دهيد. 2- مچ پايتان را با يک دست بگيريد و نگه داريد. 3- سطح زيرين انگشتان پا را گرفته و نگه داريد. 4- بازدم نمائيد و انگشتان رابه طرف عقب بکشيد (انگشتان رابه طرف عقب باز کنيد.) 5- حالت کششي را نگه داشته سپس استراحت نمائيد. ***3 به حالت قائم بايستيد و يک پا را جلوتر از پاي ...

تعداد صفحه: ۱۰۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مفاهيم اوليه کسب و کار ***3 کسب وکار چيست؟ به مجموعه فعاليتهايي گفته مي شود که براي ارائه محصولات يا خدمات با رويکردي مالي,تجاري وصنعتي انجام مي پذيرد. انواع کسب وکار: •کسب وکارهاي بزرگ(Business) •کسب وکارهاي کوچک ومتوسط (Small and Medium.B ) •کسب وکار اينترنتي يا مجازي:(Virtual ) E-Business توليد بدون کار خانه ***4 •کسب و کار خانگي (Home Business ) •کسب وکار روستائي(Rural ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 پروانه ثبت اختراع و مراحل ثبت آن مقدمه : پروانه ثبت اختراع عبارت اند از يک سند قانوني از طرف دولت به مخزن اعطا مي گردد و به وي حقوق کاملي در رابطه با ساخت بهره برداري و فروش يک اختراع براي سالهاي مشخص واگذار مي نمايد. اين زمان معمولاً بين 4 تا 20 سال است که بستگي به ارزش علمي – تجاري اختراع دارد. ***3 تأليف کتب و مقالات و ساخت فيلم ها ثبت و حفظ اختراعات هدف پروانه ثبت ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مواد تشکيل دهنده تاير •کائوچو •دوده •نخ •سيم •محافظت کننده ها •ساير عوامل شيميايي ***4 •انواع ساختار تاير •تايرهاي باياس: در اين دسته از تايرها امتداد نخهاي لايه با خط مرکزي تاير زاويه مورب مي سازد و قرارگيري لايه ها روي يکديگر بصورت ضربدري مي باشد. جنس نخ لايه ها از نايلون است و در بدنه تاير، بجز در ناحيه طوقه ها، از سيم فولادي استفاده نمي شود. •تايرهاي راديال: در تاير ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 در گزینش صحیح دستگاه خنک کننده آب متناسب با مقتضیات یک پروژه معین باید چند عامل اصلی را لحاظ کرد توان خنک کنندگی , مسائل اقتصادی , سرویسهای مورد نیاز و شرایط طبیعی و . . . ***3 این عوامل اغلب به هم وابستگی متقابل دارنداما هر یک بایستی جداگانه مورد بررسی قرار گیرند از آنجا که ممکن است انواع زیادی از دستگاهها توانایی تامین مقصود را داشته باشند عواملی همچون ابعاد دستگاه , ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 پمپ ها (Pumps) به طور کلي پمپ به دستگاهي گفته مي شود که انرژي مکانيکي را از يک منبع خارجي مي گيرد و به سيالي که از آن عبور مي کند مي دهد. در نتيجه انرژي سيال بعد از خروج از پمپ افزايش مي يابد. از اين وسيله براي انتقال سيال به يک ارتفاع معين و يا حرکت سيال در مدارهاي مختلف هيدروليکي و سيستم هاي لوله کشي و به طور کلي انتقال سيال از يک نقطه به نقطه ديگر استفاده مي شود. ***4 در ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سنتر پيوت يکي از پيشرفته ترين دستگاه هاي آبياري باراني است . استفاده از اين دستگاه ها براي آبياري مزارع سابقه اي حدود 50 سال در دنيا دارد . در اين سيستم ها يک دکل مرکزي در وسط مزرعه نصب شده ومجموعه اسپن ها حول آن در يک مسير دايره و يا نيم دايره دوران مي کنند در انتهاي هر اسپن يک برج وجود دارد . هر برج داراي يک الکتروموتور ، دو گيربکس و دو چرخ در طرفين خود مي باشد . اسپن ها ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •رب گوجه فرنگي عصاره تغليظ شده گوجه فرنگي مي باشد که به عنوان چاشني و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زيادي دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوي مطبوع از خواص ظاهري آن مي باشد بريکس آن حدود 28% وداراي ph اسيدي در حدود3/4 مي باشد.3%-2% نمک به آن افزوده مي شود وبه دو صورت فله اي و بسته بندي در بازار موجود مي باشد. •نوع بسته بندي آن معمولاًدر دو نوع يک کيلويي ونيم ...

تعداد صفحه: ۳۰۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 بخش يکم فصل يکم حوزه روان شناسي ديدگاههاي موجود در روان شناسي خاستگاه ديدگاههاي روان شناسي ديدگاه هاي جديد ارتباط ميان ديدگاههاي روانشناسانه و زيست شناسانه روشهاي تحقيق در روان‌شناسي وضع فرضيه روش آزمايشگاهي روش ارتباطي روش مشاهده‌اي رهيافت هاي بين رشته‌اي عصب پژوهي شناختي روان شناسي تکاملي شناخت پژوهي روانشناسي فرهنگي ***5 •پنج مسئله عمده که در حوزه بررسي هاي روان شناسان ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريته‌هاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده مي‌شود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراورده‌هاي زراعي رفع مي‌شود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •چکيده •امروزه با افزايش توليد کشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش ، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح گرديده است . آلودگي هاي آب ، خاک ، هوا و فرسايش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شيميايي سبب گرديده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت هاي صنعتي برگرديم . زراعتي که به هر صورت در عين پايين بودن بازده سلامتي آتي بشر را تضمين مي کند ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 درخت BST متعادل در درخت متعادل BST متوسط تعداد مقايسه پايينتر خواهد بود؟ براي اينکه درخت را متعادل نماييم: –بايد درخت را از نو بازسازي کنيم. صرف وقت –درخت را متوازن نگه داريم. ***5 تعريف بازگشتي درخت متعادل دودويي اگرT يک درخت دودويي غير تهي با زير درختان سمت چپ و راست TLوTRباشد، آنگاه Tيک درخت متعادل از نظر ارتفاع است اگر و فقط اگر –TL و TR از نظر ارتفاع متعادل بوده و –1 ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سير تحولي و رشد اصولا توسعه و تغيير پايدار در فنون و روشهاي تجزيه وجود دارد. طراحي دستگاه بهتر و فهم کامل مکانيسم فرآيندهاي تجزيه‌اي ، موجب بهبود پايدار حساسيت ، دقت و صحت روشهاي تجزيه‌اي مي‌شوند. چنين تغييراتي به انجام تجزيه‌هاي اقتصادي‌تر کمک مي‌کند که غالبا به حذف مراحل جداسازي وقت گير ، منجر مي‌شوند. بايد توجه داشت که اگر چه روشهاي جديد تيتراسيون مانند کريوسکوپي ، ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معرفي فاز فاز به حالت يک ماده گفته مي‌‌شود. منظور از فاز در فيزيک زاويه مي‌باشد. sh2oh(shoh)4ch2oh ***3 فاز (ماده) به قسمتي همگن (هموژن) و مشخص از يک ماده که در آن خواص فيزيکي و ساختار شيميايي بصورت پيوسته (نه گسسته) تغيير کند، فاز گفته مي‌شود. ***4 هر فاز توسط مرزهاي حقيقي از فازهاي مجاور خودش جدا مي‌‌شود که در اين مرزها خواص بصورت گسسته تغيير مي‌کنند. لازم نيست که اين بخش ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

تعداد صفحه: ۱۰۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کسب وکار چيست؟ به مجموعه فعاليتهايي گفته مي شود که براي ارائه محصولات يا خدمات با رويکردي مالي,تجاري وصنعتي انجام مي پذيرد. انواع کسب وکار: •کسب وکارهاي بزرگ(Business) •کسب وکارهاي کوچک ومتوسط (Small and Medium.B ) •کسب وکار اينترنتي يا مجازي:(Virtual ) E-Business توليد بدون کار خانه ***4 •کسب و کار خانگي (Home Business ) •کسب وکار روستائي(Rural Business) •کسب وکار خانوادگي ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***4 سربار پيش بيني شده اطلاعات واقعي سربار نظير هزينه هاي آب و برق مصرفي ،... و يا سرباري که از دواير ديگر تخصيص مي يابد ، معمولاً با تأخير در دسترس قرار مي گيرد. همچنين برخي از هزينه هاي سربار مانند هزينه تعمير ماشين آلات ممکن است در يک مقطع زماني خاص از يک دوره مالي اتفاق بيفتد که در صورت استفاده از سربار واقعي ، بهاي تمام شده محصول در آن مقطع زماني خاص افزايش خواهد يافت ، در ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •کشش ماهيچه ها بخش کليدي يک برنامه ورزشي است. حرکات کششي قبل از رفتن به محل کار (اگر ماهيچه هاي سفت و آسيب ديده داريد) مي تواند بدن را براي کار آماده کند. حرکات کششي بعد از کار دامنه حرکت مفاصل را افزايش مي دهد. به طور کلي حرکات کششي باعث انعطاف پذيري، تعادل و هماهنگي بدن مي شود. •حرکات کششي را بايد به آرامي انجام داده و در هواي آزاد تنفس کنيد ( نفس خود را نگه نداريد ) ، با ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***1 •در اين بخش برخي از تمرين هايي که براي پيشگيري يا درمان پوکي استخوان و به منظور تقويت عضلات و استخوان ها و بهبود حالت تعادل طراحي شده اند، ارائه شده است. قبل از انجام اين تمرين ها، ابتدا با پزشک و يا فيزيوتراپ خود مشورت کنيد تا در انتخاب تمرينهاي مناسب و تعداد انجام آنها به شما کمک نمايد ***2 •ايستادن صحيح، به راه رفتن و نشستن صحيح کمک مي کند. براي تمرين حالت صحيح ايستادن: ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •موتور پله اي چيست و مشخصه هاي اساسي آن کدامند؟ •موتور پله اي يک موتور الکتريکي هست که ورودي الکتريکي ديجيتال را به يک حرکت مکانيکي تبديل مي کند. •شکل زير مقطع عرضي سا ختار يک موتور پله اي مدرن نمونه را نشان مي دهد: ***4 •اين موتور به نام موتور “رلوکتانس متغير تک پشته اي” خوانده مي شود. •هسته استاتور در شکل 2 داراي 6 قطب يا دندانه 60 درجه مي باشد. •روتور هم داراي 4 قطب 90 ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تبیین وضع موجود -فرصتها برخورداری از تمدن و فرهنگی غنی با وحدت جوامع و اقوام گوناگون،‌یکپارچگی سرزمین و پیشنیه تاریخی طولانی که سهم شایان توجهی در تعمیق و گسترش میراث فرهنگی،‌علمی و فکری بشر داشته است. موقعیت استثنایی و برتر جغرافیایی و ژئواکونومیک و ژئواستراتژیک برخورداری از سرمایه های انسانی،‌اجتماعی،‌پژوهشی و فناوری گسترده برخوردای از ظرفیتهای انسانی از جمله جمعیت ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •حرارت دهی حرارت دهی یکی ازمهمترین روشهای متداول در فرایند مواد غذایی است.این روش نه تنها به دلیل تاثیر مطلوب بر روی کیفیت ماده غذایی بلکه به دلیل اثر نگهدارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم ؛ غیر فعال نمودن ریز زنده ها حشرات و انگلها همراه میباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است ***3 •انرژی مایکروویو از انرژی مایکروویو بر خلاف انرژی یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 §آزمایش شماره 1 §تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به دست می آید. این اسید به ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 آلودگی های صوتی در محیط کار سر و صدا شایع ترین عامل زیان آور محیط کار است . حداکثر سر و صدای مجاز در محیط کار در یک شیفت ۸ ساعته، ۸۵-۹۰ dB می باشد . صوت بیش از حد مجاز سبب ناشنوایی های حسی، عصبی و یا هر دو می گردد . افزایش فشار، قند و کلسترول خون، اضطراب، ناراحتی عصبی و اختلالات شنوایی در کودکانی که مادرانشان به هنگام بارداری در معرض سر و صدای بیش از حد مجاز بوده اند، از ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تنش یک مفهوم مکانیکی است که دانشمندان علم فیزیک و مهندسی آن را به عنوان نیروی وارده بر سطح یک جسم می شناسند. اما احتمالاً مفیدترین تعریف:(جانز 1989) هر نیرو یا تأثیر نامطلوبی که به جلوگیری از فعالیت معمول سیستم زیستی منجر می شود. ***4 زندگی گیاهان دائماً تحت تاًثیر نیروهای فیزیکی در تمام مراحل رشد است. گیاهان این محرکها را به صورت باد؛بارندگی، عبور حیوانات و ماشین آلات و ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 nتنش چیست؟ تنش یک مفهوم مکانیکی است که دانشمندان علم فیزیک و مهندسی آن را به عنوان نیروی وارده بر سطح یک جسم می شناسند. اما احتمالاً مفیدترین تعریف:(جانز 1989) هر نیرو یا تأثیر نامطلوبی که به جلوگیری از فعالیت معمول سیستم زیستی منجر می شود. ***4 زندگی گیاهان دائماً تحت تاًثیر نیروهای فیزیکی در تمام مراحل رشد است. گیاهان این محرکها را به صورت باد؛بارندگی، عبور حیوانات و ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***4 ساختار دورشته‌ای نردبان مانندی که مجموعه‌ای از بازهای آلی و پله‌های نردبان اتصال‌های دوگانه و سه‌گانه بازهای آلی و حامل ژن‌های موجود زنده است. قدرت همانندسازی داشته و از قابلیت جهت یا موتاسیون نیز برخوردار می‌باشد. ژنتیکی یک موجود زنده یک اندامک مانند میتوکندری یا یک ویروس است. قطعه‌ای از DNA که در تولید یک زنجیره پلی پپتیدی دخالت دارد. هر ژن لوکوس یا جایگاه معینی را در ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***7 nعلائم nدر این بیماری تمامی اندام های هوایی گیاه در طول دوره رشد میتوانند به این بیماری مبتلا شوند بیماری بلاست غالبا نوک برگ به صورت سوختگی آغاز میشود و به تدریج به بقیه قسمت ها می رود.این قارچ در گره ها و محل بندها ساقه ضایعاتی را ایجاد میکند که منجر به پوسیدگی و خشک شدن انها می شود وزودتر در معرض شکسته شدن قرار میگیرند آلودگی معمولا در اواخر فصل که تجمع رطوبت در گره ها ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه : زندگانی انسان در انیای قرن اخیر با خطرات ومشکلاتی روبروست که هرگز در قرون گذشته با آن روبرو نبوده است . افزایش سریع جمعیت وتمرکز آن در شهرها و مراکر صنعتی ، توسعه کارخانجات کوه پیکر واختراع وسایل نقلیه سریع السیر وافزایش تعداد کارها و مشاغل پرخطر زندگانی آدمی در قرن حاضر با زندگانی گذشتگان ما در قرون گذشته بکلی تفاوت کرده است . صرفنظر از خستگی و فرسودگی عمومی که ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تاریخچه برنج برنج از محصولات زراعی قدیمی است قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین می باشد. کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده. ***4 مشخصات گیاه شناسی برنج گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد. دارای ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گرچه امروز مطابق اصول و قواعد فنی می‌توان با اصلاح سخت‌ترین و بدترین زمینها از آن استفاده کرد ولی این اصلاح نسبت به وضعیت زمین که از چه نوع باشد فرصت زیادی را توأم با خرج بسیار در بر دارد که از موضوع عملی که ما می‌خواهیم انجام دهیم به دور است، زیرا در این کتاب ما فقط می‌خواهیم این موضوع را روشن کنیم خوانندگانی که دارای زمینی حاضر برای کشت هستند برای حداکثر استفاده از زراعت ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: علوم تغذیه

***1 شناسایی و بررسی اثرات دارویی علف چای Hypericum perforatum مقدمه: امروزه گیاهان به عنوان یکی از منابع مهم دارویی مورد توجه قرار دارند و با توجه به عوارض جانبی که مصرف داروهای سنتیتیک و شیمیایی به همراه دارد ، روند استفاده از داروهای گیاهی در بین مردم کشورهای مختلف رو به افزایش است همچنین استفاده نادرست از آنتی بیوتیکها سبب مقاوم شدن عوامل بیماریزا نسبت به این داروها گردید و ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 سال های اخیر در ایلات متحده و دیگر کشورهای مناطق معتدله جهان، نظام‌های زراعی متداول که اساساً بر مصرف زیاد انرژی و نهاده‌های شیمایی متکی‌اند. از جنبه‌های مختلف مورد بازنگری و موشکافی‌های دقیق‌ قرار گرفته است؛ بطوریکه در سال‌های 1980 روند روبه گسترش این بازنگری در ایالات متحده ابعاد گسترده‌تری یافت و ارکان اصلی نظام کشاورزی در این کشور مانند دانشگاه ها، وزارت کشاورزی، تجارت ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 می‌دانیم هر ماده‌ای که حاوی مقداری عناصر و مواد غذایی برای گیاه باشد کود نامیده می‌شود.   ***3 انواع کود کودهای آلی یا طبیعی کودهای معدنی یا شیمیایی   ***4 انواع و زمان مصرف کودهای شیمیایی در زراعت دیم کودهای شیمیایی فسفره و ازته در دیم‌زارها مورد استفاده قرار می‌گیرد

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: مهندسی صنایع

***2 مقدمه: سم پاشها یا محلول پاشهای موتوری در انواع مختلف طراحی شده اند و اندازه آنها از سمپاشهای نصب شده روی تراکتور و خودروهای سم پاش متغییر می باشند. معمولاٌ یک سری نازل روی بوم نصب می شوند. دستگاههای کوچکتر دارای موتورهای 2یا4 زمانه همراه با پمپ بوده و روی یک گاری چرخدار یا ماشین نصب می شود. سمپاشهای کوچک برای سمپاش قطعات کوچکتر بکار می روند. از سمپاشهای پشت تراکتوری مجهز ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: مهندسی صنایع

***2 تاریخچه خاکورزی عبارت است از عملیات مکانیکی که به منظور آماده سازی زمین برای زراعت روی خاک انجام می شود. هدف از خاکورزی مطلوب ایجاد محیط مناسب برای جوانه زنی بذر، رشد ریشه، کنترل گیاهان هرز، کنترل فرسایش خاک و کنترل رطوبت خاک است. بشر طی هزاران سال برای افزایش میزان تولید مبادرت به خاکورزی کرده است. از ابزارهای ابتدایی خاکورزی می توان گاوآهنی سبک و چوبی را نام برد که 3000 ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . ***3 نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: مدیریت

***4 تعالی سازمانی رشد و ارتقای سطح یک سازمان در تمامی ابعاد. کسب رضایتمندی کلیه ذینفعان. ایجاد تعادل بین خواسته ها و انتظارات کلیه ذینفعان. تضمین موفقیت سازمان در بلند مدت. ***5 ابزاری برای خود ارزیابی به منظور تعیین موقعیت سازمانها در مسیر تعالی،کمک به درک فاصله بین اهداف و واقعیت ها و ترغیب سازمانها به یافتن راه حلهای بهبود. مبنایی برای ایجاد زبان و تفکر مشترک در تمامی ابعاد ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد (M.A) رشته روانشناسی بالینی ***3 بیان مسئله تیاد یک بیماری مزمن است که عوامل گوناگون زیست شناختی، روان شناختی و اجتماعی در آن تاثیر دارند. ولع مصرف نقش مهمی را در پدیده بازگشت پس از درمان و حفظ موقعیت مصرف و وابستگی به مواددارد. در فرایند درمان معتادان، پس از رسیدن به حالت پرهیز، میل شدیدی برای تجربه دوباره اثرات ماده روان گردان دیده می ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت