تعداد 27 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد بیولوژیک با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات میباشد.
***2 کنترل گياه هرز به روش بيولوژيکي: نخستين منظورازکنترل بيولوژيکي کاهش آلودگي گياهان هرز در سطحي غيراقتصادي است.اين منظور بابکارگيري مستقيم يا غير مستقيم موجودات زنده اي مانند گياهان زراعي،انگلها،شکارگرهاوعوامل بيماريزا برآورده مي شود. کنترل بيولوژيکي شامل دو روش اصلي است: 1)استفاده ازرقابت گياه زراعي و گياه هرز، 2)استفاده از انگل،شکارگر و عوامل بيماريزا. ***3 استفاده از رقابت ...
***1 نخستين منظوراز کنترل بيولوژيکي کاهش آلودگي گياهان هرزدرسطحي غيراقتصادي است.اين منظور بابکارگيري مستقيم يا غير مستقيم موجودات زنده اي مانند گياهان زراعي،انگلها،شکارگرهاوعوامل بيماريزا برآورده مي شود. کنترل بيولوژيکي شامل دو روش اصلي است: 1)استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز، 2)استفاده از انگل،شکارگر و عوامل بيماريزا. ***2 استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز: در اين ...
***4 افزايش تعداد معتادان به مواد مخدر اگر بزرگترين معضل سلامت رواني و اجتماعي حال حاضر ايران نباشد لا اقل يکي از بزرگترين هاست . چنانکه کارل مارکس نياز بک جامعه به مواد مخدر را نشانه افول و سير قهقرايي آن جامعه مي دانست يا در يکي از معروف ترين جملات خود چنين گفته : " دين افيون ملت هاست ". با اين همه مواد مخدر به راحتي و صميمانه وارد کشورها و زندگي افراد گشته و زندگي آنها را ...
***2 در برقراري سيستم EMS ملاک اصلي ايجاد برنامه اي براي جنبه هاي زيست محيطي سازمان است. يعني اينکه يک سازمان مي تواند گواهي ايزو 14001 را دريافت نمايد هر چند که بسياري از جنبه هاي زيست محيطي مربوطه آن از حد استاندارد بيشتر باشد.آن چيز که براي EMS اهميت دارد در درجه اول شناسايي جنبه مورد نظر ، سپس ايجاد يک برنامه ريزي هر چند دراز مدت به منظور رفع مشکل شناسايي شده ميباشد. زمان ...
***3 سفيدک پودري هلو و شليل سفيدک پودري هلو و شليل Peach powdery mildew ***4 •بيماري سفيدک سطحي يا سفيدک نمدي هلو اولين بار در ايران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندياري گزارش شده است. معمولا درهرجا که هلو کشت ميشود بيماري نيز ديده ميشود. علاوه بر هلو به شليل نيز حمله ميکند. عامل بيماري قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاري آن به پانوزا بواسطه توليد حالت ...
***3 •چکيده •امروزه با افزايش توليد کشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش ، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح گرديده است . آلودگي هاي آب ، خاک ، هوا و فرسايش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شيميايي سبب گرديده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت هاي صنعتي برگرديم . زراعتي که به هر صورت در عين پايين بودن بازده سلامتي آتي بشر را تضمين مي کند ...
***2 پروسه تولید آب معدنی بخش 1 ***3 •مقدمه: آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را درشکل گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان ...
***2 الگوریتم ژنتیک الگوریتم ژنتیک روش یادگیری بر پایه تکامل بیولوژیک است. این روش در سال 1970 توسط John Holland معرفی گردید این روشها با نام Evolutionary Algorithms نیز خوانده میشوند. ***3 ایده کلی یک GA برای حل یک مسئله مجموعه بسیار بزرگی از راه حلهای ممکن ار تولید میکند. هر یک از این راه حلها با استفاده از یک “ تابع تناسب” مورد ارزیابی قرار میگیرد. آنگاه تعدادی از بهترین راه ...
***4 milk plasma مایع باقیمانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانههای پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...
***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...
***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...
***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...
***3 برنج برنج با نام علمی (Oryza Sativa) یکی از مهمترین غلات و از گیاهان علفی مهم در قاره آسیاست. برنج از خانواده گرامینه ها (گندمیان) بوده، دارای انواع یک ساله و چندساله میباشد. دانه برنج و فراورده های بدست آمده از آن تقریباً 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم دنیا را تشکیل می دهند. ***4 مشخصات گیاه برنج ساقه برنج راست، استوانه ای و جز در قسمتی که گره ها وجود دارند توخالی است. ...
***2 nمقدمه آیا میتوان چیزی را تصور نمود که برای بیشترین مفهومی باارزشتر از خاک داشته باشد. ارتباط بسیار نزدیک تمدنهای گذشته با خاک به حدی زیاد بوده است که واژه خاک حتی در جملات مربوط به آفرینش و خلقت بشر، همانند جمله زیر تجلی یافته است: «خداوند انسان را از خاک آفرید و آنگاه به او جان بخشید» حرکت خاک چه در روزگاران گذشته و چه در حال حاضر برای بشر بس والا بوده است،حتی امروزه ...
***3 •مقدمه •سیانو باکتریها یا جلبک های سبز آبی میکروارگانیسم های پروکاریوتی فتوسنتز کننده هستند. •آنها منابع زیستی بوده وبطور مداوم تجدید پذیرند. •درمحیط میتوانند به مواد قابل حل ارگانیک به عنوان ترکیبات خارج سلولی تجزیه شوند. •به عنوان متابولیت های ثانویه شناخته شده که میتوانند توسط میکرو فلورها تجزیه شوند. مواد شامل : ویتامین ها آنزیم ها کربوهیدرات ها پپتیدها آمینواسیدها و ...
***2 سنگ های رسوبی سنگ های رسوبی بیش ازهفتادوپنج درصدسطح زمین را می پوشانند. یک توده رسوبی شامل موادی است که در سطح یا نزدیک سطح زمین ودر محیطی که دارای فشار و حرارت پایین می باشد، انباشته میگردد. معمولاً مواد رسوبی از مایعی که آن ها را در بر می گیرد، در محیط های مختلف رسوبی ته نشین می گردند ، رسوبات به روش های مختلفی تشکیل می شوند. رسوبات در برخی از مواقع از هوازدگی و فرسایش ...
***2 lالگوریتم ژنتیک lالگوریتم ژنتیک روش یادگیری بر پایه تکامل بیولوژیک است. lاین روش در سال 1970 توسط John Holland معرفی گردید lاین روشها با نام Evolutionary Algorithms نیز خوانده میشوند. ***3 lایده کلی lیک GA برای حل یک مسئله مجموعه بسیار بزرگی از راه حلهای ممکن ار تولید میکند. lهر یک از این راه حلها با استفاده از یک “ تابع تناسب” مورد ارزیابی قرار میگیرد. lآنگاه تعدادی از ...
***3 تاریخچه در سال ۱۹۸۳ در یک سمینار به نام «حفاظت دیسک» که در یکی از دانشکده های دانشگاه کالیفرنیا برگزار می شد افراد شرکت کننده در سمینار مدعی بودند که اطلاعات درون دیسک ها اگر بطور عادی حذف نشوند وآسیب فیزیکی نبینند در دیسک دارای عمرطولانی هستند. ولی « فرد کوهن» این را قبول نداشت. وقتی سمینار تمام شد کوهن نظر خود را با استادش «آدلمن» در میان گذاشت وآدلمن بلافاصله به شباهت ...
***3 مقدمه : §ویروس های کامپیوتری از جمله مشکلات دنیای امروز به شمار می روند . §هزینه های که ویروسها به کاربران کامپیوتری وارد می کنند بسیار زیاد است ودر بعضی مواقع غیر قابل جبران است به گونهای که تمتم اطلاعات مرد نظر از حافظه کامپیوتر پاک میشوند. ***4 ویروس چیست؟ ویروس کامپوتری یک برنامه است که خودش را به برنامه های دیگر می چسباند وبه این وسیله تکثیر می شوند . ویروسهای ...
***3 nتعریف مادری: مادر فضیلتی است ملکوتی، هنری است ظریف وفنی است عمیق همراه با مبانی دقیق که در درون جای دارد. هرچه سن به دوران بزرگسالی نزدیک تر میشود این فضیلت به سوی کمال و تخصص می رود مادری فنی است که غفلت و اشتباه در آن موجب تباهی و فساد جامعه میگرددو مراقبت از آن جامعه ای خیرخواه و متکامل پدید می آورد. ***5 nسه ماهه اول بارداری: پذیرش اصل یا حقیقت بیولوژیکی بارداری است. ...
***2 •1- سالانه در حدود 5000000 مارگزیدگی در جهان •2- درحدود 125000هزار مرگ ومیر •3- بیشترین مرگ و میردر جنوب شرقی آسیا (25هزار مورد ) •4- 98% مارگزیدگیها در اندام و 35% در بچه های زیر 10سال •5- 90 % مارگزیدگیها در بهار تا پاییز •6- غالبا جنس مذکر ***3 1- در سرتاسر دنیا 3500 نوع مار وجود دارد 2- کمتر از10 درصد کل مارها سمی هستند 3- درایران 65 نوع مار شناسایی شده اند که 12 نوع ...
***2 بررسی میزان استحصال ماهیان خاویاری در آبهای جهان یک روند کاهشی از مقدار30 هزار تن در سال 1349 به حدود 19 هزار تن در اوایل دهه 60را نشان می دهد که این سیر نزولی همچنان ادامه دارد . تکثیر و رها سازی ماهیان خاویاری به دریا یکی از راهکارهای مفیدی است که در جهت بهبود جمعیت این گونه از ماهیان انجام می گیرد . اولین بار کارشناسان روسی اقداماتی را در جهت تکثیر ورها سازی این ماهیان ...
***6 فصل اول مقدمه و تعاریف ***7 آبخیزداری : برای اولین بار جامعه جنگل بانی آمریکا در کتاب « واژه شناسی جنگل» در سال 1946 تعریفی از آبخیزداری را ارائه نمود. که این تعریف عبارت است از علم اداره منابع طبیعی موجود در یک آبخیز را که به طور عمده برای تولید و حفاظت آب و منابع طبیعی وابسته به آن بکار گرفته می شود آبخیزداری گویند. این علم شامل کنترل خاک و جلوگیری از وقوع سیلاب ها و حفظ ...
***4 دلایل توجه متخصصان حشره شناسی به کنترل بیولوژیک آفات به عنوان محور اصلی مدیریت تلفیقی آفات : •آشکار شدن پیامدهای منفی کاربرد سموم : آلودگی محیط زیست از بین رفتن دشمنان طبیعی ایجاد مقاومت در حشرات آفت خطر سلامتی انسان از بین بردن گونه های غیر هدف عدم سازگاری با عوامل کنترل بیولوژیک ***7 اهمیت قارچهای بیمارگر حشرات در بین سایر میکروارگانیسمها در کنترل بیولوژیک حشرات شناسایی ...
***2 •خلاصه •بحران کم آبی در آینده نه چندان دور از مواردیست که ذهن جهانیان را به خود مشغول کرده و این امر درکنار مسئله تولید انرژی موجب پیدایش علم مهندسی سد شده است ولی ارزشهای بدست آمده در نتیجه احداث سد بایستی دربرابر اثرات منفی آن موازنه گردند . سدها درمراحل مختلف احداث ، بهره برداری و پایان عمر مفید خود تاثیرات عمیقی بر محیط زیست برجای خواهند گذاشت . واقعیت امر اینست که در ...
***3 انرژی دربیشتر منابع انرژی را ظرفیت انجام کار تعریف کرده اند. ***4 •شکل های مختلف انرژی •شیمیایی •الکتریکی •الکترومغناطیسی •حرارتی • مکانیکی • هسته ای ***5 •طبق قانون اول ترمودینامیک (اصل بقای انرژی ) انرژی هرگز بوجود نمی آید واز بین نمی رود بلکه همواره از شکلی به شکل دیگر و سرانجام به گرما تبدیل می شود. •باتوجه به اینکه همه انواع انرژی سرانجام به گرما تبدیل میشود ، میزان ...
***3 تعریف: نماتد ها تنها پارازیت های گیاهی هستند که به سلسله حیوانات تعلق داشته و در بیماری های گیاهی مطالعه می شود. نماتدها در ظاهر شبیه کرم هستند،اما از نظر طبقه بندی کاملا از کرمهای حقیقی مشخص هستند. بیشتر از هزاران گونه از نماتدها بصورت آزاد بوده وبتعداد زیاد در آبهای شیرین ، شور یا در خاک زندگی کرده و از گیاهان و حیوانات تک سلولی تغذیه می کنند. تعداد زیادی از گونه های ...