دانلود قالب پاورپوینت با موضوع باکتری.ppt

تعداد 35 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد باکتری با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه و مناطق انتشار بیماری : بلایت باکتریای پنبه یکی از مهمترین عوامل خسارتزای پنبه می باشد وتقریباً در تمامی مناطق پنبه خیز دنیا وجود دارد و از بیماریهای مهم پنبه در کشورهای هند ، پاکستان ، چین ،جنوب شرقی آسیا ،آمریکای جنوبی،استرالیا ، اروپا ، آفریقا ، تاجیکستان ، ترکمنستان ، آذربایجان وازبکستان می باشد .این بیماری برای اولین بار در دنیا در سال 1891توسط ژرژ آتکینسون از ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 oتقسیم بندی باکتری ها oباکتری ها به دو دسته تقسیم می شوند باکتری های گرم مثبت و گرم منفی. این تقسیم بندی بر اساس واکنش آنها هنگام علامت گذاری است ***4 nدر باکتری های گرم منفی دیواره باکتری از یک واحد اضافی شامل فسفولیپید، پروتئین و پلی ساخارین تشکیل یافته است. در حالیکه دیواره باکتری گرم مثبت فاقد چربی بوده و میزان پروتئین کمتری داشته عموما از پلی ساخارین ها و ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 لوله گوارش از دهان تا رکتوم امتداد دارد غذا از دهان در طول مري به معده مي رسد، سپس از معده به سوي دوازدهه، ژژنوم، ايلئوم (روده باريک) پيش مي رود و بخش عمده غذا در روده باريک جذب مي شود. باقيمانده جذب نشده غذا از راه سکوم، کولون بالا رو، کولون افقي، کولون پايين رو و سيگموئيد به رکتوم و مجراي مقعدي مي رسد غذا در طول لوله گوارش تغييرات مکانيکي و شيميايي داشته و علاوه بر لوله ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

پايان نامه تحصيلي کارشناسي مهندسي کشاورزي ***2 چکيده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يکي از مهمترين عوامل محدود کننده کاهش عملکرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تکنيک هاي کنترل که تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •زنجبيل زَنجِبيل يا زنجفيل يکي از گياهان دارويي است. زنجبيل از گياه زرد رنگ داراي رگه‌هاي بنفش با نام علمي (Zingiber officinale) بدست ميايد. اگرچه معمولا" از زنجبيل به عنوان ريشه آن گياه نام برده مي‌شود ولي در اصل قسمت مورد استفاده گياه ساقه متورم شده زيرزميني آن است که "ريزوم" نام دارد. ***3 پيشينه زنجبيل از زمانهاي دور در چين مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتي چين نقش ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***4 ايدز دراثرويروسي به نام HIV است. اين ويروس گروه خاصي از لنفوسيت هاي T راکه در دفاع نقش دارند مورد تهاجم قرار ميدهد. درآنها تکثير ميشود و اين سلولها را ازبين مي برد درنتيجه به مرورقدرت دفاعي بدن کم ميشود. به ترتيبي که افراد مبتلا به ايدزتوانايي مقابله با خفيف ترين عفونت ها را ندارند . ***5 • وسرانجام دراثرمبتلابه بيماري هاي باکتريايي وويروسي و يا برخي از سرطان ها مي ميرند. ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •بلاست مرکبات: Citrus blast •بيماري ناشي از باکتري Pseudomonas syringae pv. Syringae است که در مرکبات ايجاد لک ه‌هاي نکروتيک در برگها، دمبرگها و ميوه مي‌نمايد. لکه‌هاي تيره رنگ روي ميوه black pit نيز ناميده شده‌اند. نشانه‌هاي بيماري در شاخ و برگ جوان شبيه نشانه‌هاي سرمازدگي است. ***4 •کنترل: •سمپاشي با ترکيب بردو 0.5درصد و اکسي کلرور 1 درهزار. هرس شاخه‌هاي آلوده واقدامات ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 nضد عفونی بذور بذور گندم را بر روی یک سطح تمیز مانند نایلون یا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداری آب خیس نموده به حدی که بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوری آغشته نمایید تا یک لایه سم به بذر چسبیده باشد. برای اختلاط بهتر است از پارو یا بیل استفاده نمایید . از سموم مناسب ضدعفونی می توان به سموم دیویدند و ویتاواکس تیرام اشاره نمود که به ازاء هر 100 ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***4 ساختار دورشته‌ای نردبان مانندی که مجموعه‌ای از بازهای آلی و پله‌های نردبان اتصال‌های دوگانه و سه‌گانه بازهای آلی و حامل ژن‌های موجود زنده است. قدرت همانندسازی داشته و از قابلیت جهت یا موتاسیون نیز برخوردار می‌باشد. ژنتیکی یک موجود زنده یک اندامک مانند میتوکندری یا یک ویروس است. قطعه‌ای از DNA که در تولید یک زنجیره پلی پپتیدی دخالت دارد. هر ژن لوکوس یا جایگاه معینی را در ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 هموژن کردن شیر : پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود. چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد. هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد. دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. موش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: علوم تغذیه

***1 شناسایی و بررسی اثرات دارویی علف چای Hypericum perforatum مقدمه: امروزه گیاهان به عنوان یکی از منابع مهم دارویی مورد توجه قرار دارند و با توجه به عوارض جانبی که مصرف داروهای سنتیتیک و شیمیایی به همراه دارد ، روند استفاده از داروهای گیاهی در بین مردم کشورهای مختلف رو به افزایش است همچنین استفاده نادرست از آنتی بیوتیکها سبب مقاوم شدن عوامل بیماریزا نسبت به این داروها گردید و ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 •مقدمه •سیانو باکتریها یا جلبک های سبز آبی میکروارگانیسم های پروکاریوتی فتوسنتز کننده هستند. •آنها منابع زیستی بوده وبطور مداوم تجدید پذیرند. •درمحیط میتوانند به مواد قابل حل ارگانیک به عنوان ترکیبات خارج سلولی تجزیه شوند. •به عنوان متابولیت های ثانویه شناخته شده که میتوانند توسط میکرو فلورها تجزیه شوند. مواد شامل : ویتامین ها آنزیم ها کربوهیدرات ها پپتیدها آمینواسیدها و ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***3 lبازدید از دامپروری در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 سنجش واکنشهای ایمنی در بدن یک وجود زنده‌ی خونگرم در صورت تزریق یک پاتوژن گیاهی نظیر ویروس، باکتری یا قارچ عامل بیماری‌زای گیاهی به درون سیستم گردش خون جانوارانی نظیر موش و یا خرگوش و به دنبال آن تحریک سیستم ایمنی بدن جانور به تولید آنتی‌بادی اختصاصی علیه این پاتوژن می‌باشد. روش‌های ایمنی‌سنجی بر پایه‌ی آزمایشات ایمونولوژی و سرولوژی استوار است. سرولوژی به معنی واکنش‌های ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آنتی بیوتیک های بتا لاکتام الف) پنیسیلین ها :Penicillin's دارای حلقه تیازولیدون و بتالاکتام در ساختمان خود می باشند وجود حلقه بتا لاکتام برای ایجاد اثرات لازم است بعضی میکروب ها باترشح آنزیم بتالاکتاماز ( پنی سلیناز ) باعث باز شدن حلقه و ازبین رفتن اثر پنی سلین ها می شوند باز شدن حلقه باعث ایجاد اسید پنی سیلوئیک می شود ( نور و حرارت نیز این ماده را میتواند تولید نماید) اسید ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ((سیستم ضد انعقاد)) 1) سیال نگهداشتن خون ( پروتئازهای موجود در پلاسما خصوصا آنتی ترومبین 3 ) 2) انحلال لخته های اضافه ازطریق تبدیل پلاسمینوژن به پلاسمین ( تجزیه فیبرینوژن وفیبرین ) داروهای ضد انعقاد خون Heparin 1) این دارو از فعال شدن فاکتور 10 جلوگیری نموده و با اتصال به آنتی ترومبین 3 از تبدیل فیبرینوژن به فیبرین جلوگیری بعمل می آورد نحوه استفاده : تزریقی آهسته این دارو ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 عملکرد آهن از نظر شیمیایی عنصری بسیار فعال است که با اکسیژن واکنش میدهد و واسطه های را ایجاد میکند که باعث تخریب سلولی ویا تغییرDNA میشود . برای جلوگیری از اثرات مخرب اکسیداتیوی ‚ آهن باید در پیوند قوی پروتئین ها باشد. آهن در واکنش های اکسیداسیون و احیا شرکت میکند. متابولیسم آهن پیچیده است زیرا این عنصر در بسیاری از جنبه های زندگی مثل : عملکرد سلولهای قرمز خون فعالیت ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعریف غشاء لایه ای نازک است که می تواند اجزای یک سیال را به طور انتخابی جدا نماید. دو عمل اصلی که توسط غشا انجام می شود: نفوذ پذیری یا تراوش permeability انتخابگری یا گزینش پذیریselectivity ***3 انواع قالب های غشا طرح صفحه ای قالبی طرح لوله ای طرح مارپیچ صافی های فیبر میان تهی طرح مارپیچ ارزان است اما نمی تواند جامدات معلق را تصفیه کند. طرح فیبر تو خالی نمی تواند با فشارهای ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 n1 - پرورش خاک n2 - تولید، گسترش یا پیشرفت یک گیاه، حیوان، کالا یا ... خاص n3 - رشد باکتری، ریزجاندارها؛ جمعی از ریزجاندارها یا سلول ها بدان گونه که رشد کنند. n4 - الف ) توسعه، پیشرفت، پالایش خرد، احساسات، علایق، روش ها و سلیقه ب ) نتیجه این عمل : شیوه های مُهذب اندیشیدن، سخن گفتن و عمل کردن ***3 - الف ) اندیشه ها، رسوم، مهارت ها، هنرها و غیره متعلق به یک مردم یا گروه که به ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •نگاه کلی •انسان در محیطی زندگی می‌کند که عوامل و میکروارگانیسم های بیماری‌زای متعددی سلامتی وی را بطور دائم تهدید می‌کند. پوست و پرده‌های مخاطی به نوان یک سد حفاظتی از ورود این عوامل به بدن جلوگیری می‌نمایند. با وجود این ، عبور عوامل بیماری‌زا از نواحی آسیب دیده و ضعیف این سد حفاظتی امکان پذیر می‌باشد ***4 •بدن برای مقابله با عوامل بیماری‌زا مجهز به سیستم دفاعی یا ایمنی ...

تعداد صفحه: ۲۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 n 1-فصل اول آب در طبیعت 1-1- مقدمه nدر قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی: همه شی ها از آب زنده اند. n آب مهمترین ماده شمیمیایی است n در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود. n 80% سطح زمین از آب پوشیده شده است. n 97% از آب های موجود شور هستند. n2% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند n 1% آب جهان شیرین و قابل استفاده است ***3 n2-1- ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •در تمیز کردن نمای ساختمان نکاتی را باید رعایت کرد که به شرح زیر می باشد : - به طور مستلم ، در مواقع بنایی روی سطوح دیوار های آجری ، سنگهای نما ، اندودهای سیمانی و اندودهای شیمیایی ملات پاشیده می شود که قبل از سکنی گزیدن در ساختمان باید این ملاتها از سطح نما گرفته شود. 2- شوره سفید رنگ در آجرهایی دیده می شود که در اثر مکش آب و یا جذب رطوبت ، نمکهای موجود در گل پخته را به ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ذخیره سازی انرژی در معماری سنتی •مقدمه تولید سرپناه همیشه یکی از اولیه‌ترین اقدامات بشر بوده است. اولین منازل به صورت ساخت انواع چادر، کپر و یا ایجاد حفره در تپه‌ها و کوهها شکل گرفته‌اند. بعدها انسان به فکر احداث سرپناه از مواد محکم‌تر افتاد. استفاده از گل و سنگ و ساختن خانه و استفاده از چوب برای پوشاندن سقف و ایجاد خانه‌ها جزو پیشرفت‌های بشر بوده است. سپس نوبت به ابداع خشت ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خواص درمانی زرشک مصرف طبی زرشک به دوره ی مصر باستان می رسد که فراعنه و ملکه ها، این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون مصرف می کردند. ریشه و ساقه این گیاه زرد رنگ است و اروپایی ها و آمریکای شمالی برای رنگ آمیزی لباس از آن استفاده می کردند. اما ترکیبات موجود در پوست گیاه زرشک، آن را به یک گیاه درمانی تبدیل کرده است. پوست این گیاه حاوی آلکالوئیدهایی است که مهم ترین ...

تعداد صفحه: ۱۴۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 فصل اول کلیات ***4 تعریف فاضلاب فاضلاب به هر نوع آبی اطلاق می شود که به لحاظ کیفی تحت تاثیر پیشرفت های تکنولوژیک جامعه بشری قرار گرفته و متشکل است ازآبهای تخلیه شده از منازل مسکونی، ساختمان های تجاری، صنعتی و یا کشاورزی که دربرگیرنده سطح وسیعی از آلاینده ها و کنسانتره ها میباشد ***5 انواع فاضلاب فاضلاب خانگی (Domerticw.w) : همانطور که از اسمش پیدااست فاضلاب حاصل از مصارف ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: روانشناسی

تصور کنید سیستم ایمنی بدن شما دچار یک حمله دائمی بوده و بدن شما مجبور است که هر روز در مقابل آن مقاومت و از خود دفاع کند. اگر شما فکر می کنید که باکتری های گوشت خوار و ویروسهای کشنده بد هستند، تحقیقات پزشکی و دارویی به صورت کاملاً واضح نشان می دهند که بدترین بیماری و دشمن شما میکرب نیست.بلکه آن چیزی است که هر روز به آن فکر می کنید و از دهان شما خارج می شود.مغز شما روز و شب به ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تعریف: نماتد ها تنها پارازیت های گیاهی هستند که به سلسله حیوانات تعلق داشته و در بیماری های گیاهی مطالعه می شود. نماتدها در ظاهر شبیه کرم هستند،اما از نظر طبقه بندی کاملا از کرمهای حقیقی مشخص هستند. بیشتر از هزاران گونه از نماتدها بصورت آزاد بوده وبتعداد زیاد در آبهای شیرین ، شور یا در خاک زندگی کرده و از گیاهان و حیوانات تک سلولی تغذیه می کنند. تعداد زیادی از گونه های ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 مقدمه کشت های همزیست سلول های مخمر از راسته ساکارو مایسس Saccharomyces با باکتری های میله ای شکل (Linorom xy) زیلی نورم کامبوجا = کامبو + جا زادگاه اولیه : کشور چین ***3 انرژی بیشتر شیرین – گازدار- ترش مزه کامبوجا و هموتراپی پرتودرمانی برای بیماران سرطانی روش مداوای هموپاتیک سرطان با کامبوجا صد ساله شوید ! آیا می خواهید صد سال عمر کنید ! پدیده دارو نما ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: پیراپزشکی

***1 اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی مثل پوست، چربی و عضله براحتی به اشعه X اجازه می ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت