دانلود قالب پاورپوینت با موضوع استخراج در صنایع غذایی.ppt

تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد استخراج در صنایع غذایی با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 فرض تحقیق: ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است. هدف تحقیق: شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر روش تحقیق: در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است ***5 lنظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل lآدام اسمیت: توجیه ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 نام انگلیسی: Pot marigold ● گیاهشناسی: گیاهی علفی و یکساله است که منشاء آن مدیترانه و غرب آسیا گزارش شده و دارای ریشه مخروطی شکل و راست می باشد . برگها باریک، بلند و کم و بیش کرکدار، فاقد دندانه و به صورت متناوب می باشند. رنگ برگها سبز روشن، گلها درشت (قطر کل ۷-۴ سانتی متر) می باشد. گلچه های زبانه ای در محورهای متحدالمرکز که تعداد آنها ۴ تا ۸ یا بیشتر است قرار می گیرند. رنگ ...

تعداد صفحه: ۲۹۴ دسته بندی: دانشگاهی

***1 عنوان درس : شیمی صنایع معدنی تعداد واحد : 3 واحد منبع : شیمی معدنی صنعتی مولف : بوخنر، اشلیبس، وینتر، بوخل ***3 و 4 فصل اول: ترکیبات نیتروژن دار آمونیاک: ماده اولیه همه مواد نیتروژن‌ دار است ***10 تولید مخلوط های هیدروژن، نیتروژن و کربن‌ مونوکسید: الف- بازسازی با بخار آب(از گاز طبیعی و نفتا) -گوگرد زدایی مواد خام با هیدروژن‌ دهی - جذب هیدروژن‌سولفید بر روی اکسید روی - تفکیک ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تعريف تبليغات •واژه تبليغ از نظر لغوي ، از ريشه ابلاغ و به معناي رساندن پيام است ، و از نظر فني ، Advertising عبارت از پيش بيني ، تهيه و ارايه پيام هاي سمعي و بصري توسط عوامل تبليغاتي در ازاي بهاي نشر، اطلاعاتي از خصوصيات و امتيازات يک کالا و خدمت يا فکر در جهت افزايش فروش کالا و استقبال عمومي از آن مي باشد . ***4 •اهداف تبليغات •آگاهي بخشي •متقاعد سازي •يادآوري ***5 سياست ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***3 nمقدمه سیب زمینی گیاه بومی قاره آمریکا است و بیش از 400 سال قدمت دارد ودر اواخر قرن 16 وارد اروپا شد . . سیب زمینی نقش مهمی در برنامه غذایی مردم و صنایع تبدیلی دارد و سطح زیر کشت آن در استان گلستان برابر 7 تا 10 هزار هکتار است . . امروزه سیب زمینی از نظر میزان تولید مقام چهارم را بین محصولات کشاورزی دارد . . کشت سیب زمینی با مشکلاتی همراه است از این جمله میتوان به پایین ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معرفی مشهد موقعیت جغرافیایی شهر مشهد مرکز شهرستانی به همین نام و مرکز پهناورترین استان، یعنی خراسان است که دارای 313337 کیلومتر مربع مساحت می باشد و در 36 درجه و 17 دقیقه عرض شمالی و 59 درجه و 36 دقیقه و 45 ثانیه طول شرقی قرار دارد. وسعت شهرستان مشهد 17358 کیلومتر مربع است و در حوضه آبریز کشف رود و در انتهای جنوبی دشت رسوبی توس واقع است و دو رشته کوه هزار مسجد در شمال و ...

تعداد صفحه: ۲۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 ترجمه : دکتر سید احمد میر شکرایی (3 واحد) برای دانشجویان رشته شیمی محض و شیمی کاربردی ***6 فصل اول : صنایع شیمیایی و تولید مواد شیمیایی در مقیاس بزرگ هدف کلی : آشنایی با فرآورده ها در صنایع شیمیایی آشنایی با عناوین اصلی تشکیل دهنده مباحث صنایع شیمیایی شامل : مواد خام ، عوامل زیست محیطی ، مسائل اقتصادی ، تجهیزات و وسایل ، کنترل کیفیت و غیره ***7 هدف های رفتاری گروه بندی مواد ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 Field فیلد: کوچک‌ترین جزء یک بانک اطلاعاتی را فیلد گویند. به‌عنوان مثال در برگه‌ی ثبت‌نام دانشگاه هر کدام از قسمت‌های نام- نام‌خانوادگی و... که بایستی با داده پر شوند را فیلد گویند. مانند فیلد نام خانوادگی. Record رکورد: مجموعه‌ای از فیلدهای مرتبط به هم را یک رکورد می‌نامند به‌عنوان مثال برگه‌ی ثبت‌نام دانشگاه بعد از پر شدن توسط دانشجو به‌عنوان رکورد آن دانشجو محسوب می‌شود ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •مجتمع غذائي رشته به رشته توليد کننده انواع ماکاروني واقع در کيلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسيس گرديده است ، مالکيت مجتمع غذائي رشته به رشته خصوصي بوده و ماشين آلات آن توسط شرکت ايتاليايي Braibanti نصب و راه اندازي شده است که کليه مراحل توليد و بسته بندي محصول اتوماتيک مي باشد . و با نام تجارتي رشته به رشته که کيفيت بالاي آن موجبات رضايت مشتريان را ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فیروزه چیست؟ فیروزه (Turquoise) یک آلومینو فسفات آبدار مس با فرمول CuAl6(PO4)4(OH)8.5H2O است. نام تورکویز (Turquoise) که به معنای سنگ ترکی است، از این جهت بر روی این کانی ارزشمند ایرانی نهاده شد که در زمان‌های باستان به‌منظور صادرات فیروزه به سایر کشورهای دور و نزدیک، پس از استخراج رگه‌های این سنگ از معادن برای تراش آن را ابتدا به کشور عثمانی (ترکیه حاضر) فرستاده و سپس قسمت ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***4 ¨صمغ ها صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. v صمغ های ترشحی vصمغ های جلبکی vصمغ های دانه ای v صمغ های میکروبی v مشتقات نشاسته و سلولز ***5 ¨تمامی صمغ ها ملکولهای ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: مهندسی صنایع

***1 طراحی محصولات از ایده تا تولید طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای است که متضمن عبور از مراحل مختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف زمان مناسب است. این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد. واحدهای طراحی و توسعه در هر سازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است: 1- توسعه ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، ***3 ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***4 تاریخچه ای در مورد شرکت شهد ایران اولین شرکت صنایع غذایی استان خراسان به عضویت در آمدن در بورس تهران اولین شرکت دریافت گواهینامه ISO 9001 در ایران نامهای تجاری محصولات شرکت شهد ایران صادرات شرکت شهد ایران ***5 اهداف سیستم حقوق و دستمزد سیستم حقوق دستمزد باید بگونه ای طراحی شود که اطلاعات لازم را به سرعت گرد اوری و رقم صحیح قابل پرداخت به هر یک از کارکنان را محاسبه کند. ***6 ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مساحت :,1,001,449 کیلومترمربع (بیست هشتمین کشور جهان) جمعیت : 66,341,000 نفر ( هفدهمین کشور جهان) رشد سالانه جمعیت : 2.6 درصد پایتخت : قاهره زبان : عربی – بربر دین : اسلام – مسیحی واحد پول : پوند مصر ***3 در شمال شرقی آفریقا و در سواحل دریای مدیترانه واقع شده است. اقتصاد مصر، وابستگی شدیدی به رود نیل دارد. زیرا میزان بارش سالانه از 20 سلانتی متر در شمال تا 5/0 سانتی متر در ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مبدل های حرارتی برای انتقال حرارت موثر بین دو سیال (گاز یا مایع) به دیگری استفاده می گردند. در مبدل های حرارتی دو سیال با دمای متفاوت وجود دارد که این دستگاه شرایطی را فراهم می آورد تا تبادل گرما میان دو سیال بر قرار شود. معمولا مبدل های حرارتی به منظور خنک کردن سیال گرم و یا گرم کردن سیال با دمای پایین تر و یا هر دو ، مورد استفاده قرار می گیرند. ***5 مبدل حرارتی از طریق یک ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مدیریت زنجیره تامین امروزه مدیریت زنجیره تامین به عنوان یکى از مبانى زیر ساختى پیاده‌سازى کسب و کار الکترونیک در دنیا مطرح است. این مقاله سعى دارد تا با روشن کردن مفاهیم اصلى مدیریت زنجیره تامین جایگاه آن را در توسعه فناورى اطلاعات به ویژه تجارت الکترونیک تبیین کند. ***4 در رقابت‌هاى جهانى موجود در عصر حاضر، باید محصولات متنوع را با توجه به درخواست مشترى، در دسترس وى قرار ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***1 •درس 2 واحدی از دوره کارشناسی شیمی ***2 •اهمیت تجزیه مقادیر کم در علوم و فناوری •تجزیه و تعیین مقادیر کم مواد سمی در نمونه های زیست محیطی •صنایع غذایی •بیولوژی •صنایع الکترونیک و کامپیوتر ***3 •بخش اول خطا های سیستماتیک در تجزیه مقادیر کم ***4 •1-1 مقدمه •1-1-1 تعریف عمومی از تجزیه مقادیر کم •1-1-2 روشهای دستگاهی تعیین مستقیم •1-1-3 روشهای چند مرحله ای •1-1-4 مراحل اضافی و ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 عمده ترین واردکنندگان زعفران ایران: اسپانیا امارات متحده عربی آلمان ایتالیا فرانسه بحرین سوئیس مصارف زعفران: صنایع غذایی آرایشی و بهداشتی صنعت رنگرزی امور هنری دارویی (مخصوصاً اخیراً به عنوان داروی ضد سرطان مطرح است). ***5 گونه های وحشیCrocus شناسایی شده در ایران نزدیکترین گونه به گونه زعفران زراعی زعفران جوقاسم Crocus haussknechtii زعفران آلمه C. Almehensis زعفران خزر C. ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: مدیریت

***4 موسساتی هستند که با میزان متفاوتی از سرمایه ،نیروی کار،وحجم محصولات یا گردش جاری بعنوان اجزای حیاتی رشد در اقتصاد جهانی ایفای نقش می نمایند .این بنگاهها اغلب بر منابع داخلی متکی بوده برروند رشد اشتغالزایی کمک می نمایند بنگاههای کوچک و متوسط در اقتصاد کشورها از اهمیت ویژه ایی برخوردار می باشد . نقش این بنگاهها نه فقط به جهت تعدد و تنوع فعالیت آنها ، بلکه بدلیل مشارکت اینگونه ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 انقلاب صنعتی عبارتست از دگرگونی‌های بزرگ در صنعت، کشاورزی، تولید و حمل و نقل که در اوسط قرن هجدهم از انگلستان آغاز شد.. صنعتی شدن به معنی استفاده از نیروی ماشین به جای نیروی انسان است. انقلاب صنعتی در انگلستان در سه زمینه بافندگی، زغال سنگ و ذوب آهن بیشتر نمود یافت. گاهی سخن از دو انقلاب صنعتی برده می‌شود که یکی در قرن هجدهم و دیگری در قرن نوزدهم است. ***4 پیامدهای انقلاب ...

تعداد صفحه: ۱۹۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 عناصر غذایی کم مصرف: استفاده از کود های ریز مغزی از طریق خاک منافع چندانی ندارد . برای رفع این مشکل در دراز مدت و جلوگیری از رسوب عناصر کم مصرف, باید ابتدا وضعیت خاک بهبود یافته و EC و خصوصاً Ph خاک متعادل گردد . در کوتاه مدت استفاده از کودهای میکرو از طریق محلول پاشی صورت می گیرد که خیلی مفید واقع شده است. ***4 A) آهن:Fe آهن یکی از بی تحرک ترین عناصر در گیاهان است. به همین ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***7 فصل اول اصول کارآفريني ***8 چرا کار آفريني ؟ چرا بهره وري ؟ چرا مديريت؟ چرا رشد اقتصادي ؟ و ... چرا برخي از افراد نسبت به ديگران موفق تر هستند؟ چرا بعضي از سازمانها نسبت به ديگران موفق تر هستند؟ چرا برخي کشورها توسعه يافته اند؟ با از بين رفتن مرزهاي اقتصادي چه کنيم؟ با تغييرات سريع، رقابت تنگاتنگ ، کمبود منابع و افزايش دانش چه کنيم؟ ((ميزان توسعه اقتصادي کشورها ، ملاک فقر و ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***5 تاريخچه: صنايع چوبي کاج که نمايشگاه ان واقع دراستان اردبيل ميدان قيام بطرف دروازه مشکين وکارگاه ان درشام اسبي مي باشد يک کارگاه نوپا مي باشد وقدمت ان به پنج سال مي رسد که با انديشه دوجوان فارغ التحصيل يکي در مديريت وديگري درعمران شروع به کار کرده است. ***6 اهداف ومشکلات: هدف کاج توليدات صنايع چوبي باکيفيت عالي وبا نازلترين قيمت وکمترين سود ممکن اما باتوليدات انبوه مي باشد ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 علف هرز چيست؟ گياهي است که درمکاني غير از مکان اصلي خود يا در جاي نا خواسته رشد کرده است. در محصولات رشد مي کنند و به آنهاخسارت مي نند. نسبت به علفکشها مقاوم مي شوند. در زيستگاههاي تخريب شده مستقر مي شوند. از نظر اقتصادي ارزش چنداني ندارند. بافعاليتهاي انسان درمکانها يا زمانهاي خاص دخالت ميکنند ***4 گندم واهميت آن کشت آسان منبع غذايي اصلي انسان توانايي تطابق وسازگاري بالا ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •پمپ هاي هيدروليکي توجه به نفوذ روز افزون سيستم هاي هيدروليکي در صنايع مختلف وجود پمپ هايي با توان و فشار هاي مختلف بيش از پيش مورد نياز است . پمپ به عنوان قلب سيستم هيدروليک انرژي مکانيکي را که توسط موتورهاي الکتريکي، احتراق داخلي و ... تامين مي گردد به انرژي هيدروليکي تبديل مي کند. در واقع پمپ در يک سيکل هيدروليکي يا نيوماتيکي انرژي سيال را افزايش مي دهد تا در مکان مورد ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 پمپ هاي هيدروليکي: با توجه به نفوذ روز افزون سيستم هاي هيدروليکي در صنايع مختلف وجود پمپ هايي با توان و فشار هاي مختلف بيش از پيش مورد نياز است . پمپ به عنوان قلب سيستم هيدروليک انرژي مکانيکي را که توسط موتورهاي الکتريکي، احتراق داخلي و ... تامين مي گردد به انرژي هيدروليکي تبديل مي کند. در واقع پمپ در يک سيکل هيدروليکي يا نيوماتيکي انرژي سيال را افزايش مي دهد تا در مکان ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 درخت ميوه به درختي اطلاق مي شود که داراي ميوه مي باشد – ساختارهايي که ازتخمدان رسيده يک گل که داراي يک يا چند دانه است تشکيل شده است. بنابراين چون تمام درختان گياهان گلدار ميوه توليد مي کنند ( همه درختان بجز سرخس درختي و بازدانگان) اين اصطلاح در باغداري در مورد درختاني بکار مي رود که ميوه آنها مورد مصرف غذايي انسان قرار مي گيرد.انواع ميوه ها در جاي ديگري تعريف و توصيف ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ?جريان داده ?بسياري از برنامه هاي کاربردي نوع داده جديدي به نام جريان داده را توليد و تحليل مي کنند که در آن داده ها به صورت پويا به يک بستر ( يا پنجره ) وارد و يا از آن خارج مي شوند . ?خواص جريان داده : ?حجم زياد و گاه نامحدود ?تغييرپويا ?جريان به درون و خارج با يک ترتيب مشخص ?پيمايش يکبار يا تعدا د محدود ?نيازمند زمان پاسخ سريع ( اغلب بلادرنگ ) ?ممکن است داراي چندين منبع ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه : براساس بررسيهاي ديرين شناسي،اجداد ماهيان خاوياري بيش از يکصد ميليون سال پيش درروي زمين ظاهر گشتند وبه علت سازش با محيط توانسته اند از دوره مزوزوئيک تا امروز به زندگي خود ادامه دهند ماهيان خاوياري در حوزه هاي درياي خزر ، درياي ازوف ، درياي سياه ، درياچه ارال ، درياي بالتيک ودرابهاي شوروشيرين بخشهايي از شمال وخاوردورمانند سرزمين پهناورروسيه ، سيبري وچين وهمچنين درقاره ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •پس از به وجود آمدن صنايع کشور و شکل گيري طبقه کارگر به ويژه با آغاز دوران سلطنت رضا شاه و از ابتداي قرن اخير، خواست ايجاد تشکل و آزادي فعاليت هاي سنديکايي و اتحاديه‌اي مستقل، اصلي ترين مطالبه جنبش کارگران و مزدبگيران ايراني بوده است. هرچند اين جنبش در مقاطع مختلف با سرکوب‌هاي خونيني نيز مواجه بوده است، اما به مدد مبارزات خستگي ناپذير کارگران و تلاش‌هاي بي دريغ پيشگامان ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه : •جهانگردی یکی از صنایع در حال رشد جهان بوده و عموماً کشورها در تمام مراحل توسعه به طور فزاینده ای به آن وابسته هستند . توسعه ی این صنعت به ویژه در کشورهایی که بدنبال دستیابی به رشد پایدار می باشند از اهمیت ویژه ای برخوردار است . ***4 •تاریخچه و تعریف گردشگری •ایران بویژه از قرن هفدهم میلادی اوج دوران حکومت صفویان بعنوان یک کشور جذاب نظر بسیاری از گردشگران اروپایی ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه استراتژی ،یک بازی جدی ، دقیق و اغلب رویایی است که مدیران همه روزه به آن مشغولند. نوعی بازی که مدیران با دیگرگروه ها در سازمان خود یا دیگر سازمانها ویا با افراد درون یا بیرون سازمان انجام می دهند. کوچکترین بازیکنان این بازی را مدیران ، سهامداران ، بازرگانان ، و.... تشکیل می دهند وبزرگترین بازیکنان نیز از تیمهای قدرتمند مدیران ارشد در شرکتهای بین المللی و سازمانهای ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 Øتعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. 2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. H=u+p.v انرژی داخلی U = فشار P = حجم مخصوص=V ***4 در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: ü1-انتالپی مایع اشباع ü2-انتالپی تبخیر ü3-انتالپی ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***6 کشت بدون خاک به تمامی روش هایی را که گیاهان در محیطی غیر از خاک کاشته شوند . آمریکا ........................... هیدروپونیک انگلیس و آلمان .................کشت در آب ***7 •انواع روش کشت کشت آبی یا مایع مخزن : گیاه از بالای ریشه توسط مقوا ، پلاستیک یا چوب و سیم نگه داشته می شود و ریشه گیاه بطور مداوم در محلول غذایی است . ***8 •کشت در ماسه •کشت در سنگ ریزه •کشت در هوا •کشت ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 می‌دانیم هر ماده‌ای که حاوی مقداری عناصر و مواد غذایی برای گیاه باشد کود نامیده می‌شود.   ***3 انواع کود کودهای آلی یا طبیعی کودهای معدنی یا شیمیایی   ***4 انواع و زمان مصرف کودهای شیمیایی در زراعت دیم کودهای شیمیایی فسفره و ازته در دیم‌زارها مورد استفاده قرار می‌گیرد

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: مدیریت

***2 nاستراتژی ،یک بازی جدی ، دقیق و اغلب رویایی است که مدیران همه روزه به آن مشغولند. نوعی بازی که مدیران با دیگرگروه ها در سازمان خود یا دیگر سازمانها ویا با افراد درون یا بیرون سازمان انجام می دهند. کوچکترین بازیکنان این بازی را مدیران ، سهامداران ، بازرگانان ، و.... تشکیل می دهند وبزرگترین بازیکنان نیز از تیمهای قدرتمند مدیران ارشد در شرکتهای بین المللی و سازمانهای دولتی شکل ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nاستراتژی ،یک بازی جدی ، دقیق و اغلب رویایی است که مدیران همه روزه به آن مشغولند. نوعی بازی که مدیران با دیگرگروه ها در سازمان خود یا دیگر سازمانها ویا با افراد درون یا بیرون سازمان انجام می دهند. کوچکترین بازیکنان این بازی را مدیران ، سهامداران ، بازرگانان ، و.... تشکیل می دهند وبزرگترین بازیکنان نیز از تیمهای قدرتمند مدیران ارشد در شرکتهای بین المللی و سازمانهای دولتی شکل ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان • غذا و تغذیه از جمله نیازهای بنیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است ... ***3 هدف نهایی کاربردی علم تغذیه: بهبود وضع تغذیه جامعه علم تغذیه چکار می کند؟ 1. مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن 2. مقدار نیازبدن به انرژی ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مقدمه: میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) یکی از مهمترین گونه های پرورشی میگو می‌باشد پراکنش جغرافیایی آن به صورت بومی در آبهای اقیانوس آرام و سواحل مکزیک ، آمریکای جنوبی و مرکزی است ناحیه‌ای که درجه حرارت آب اقیانوس در تمام طول سال بالاتر از 20 درجه سانتیگراد می‌باشد (ویبان و سویینی ،1991). نسبت به شوری‌های مختلف تحمل خوبی داشته و رشد بالایی نیز دارد. در مقابل بیماریهای ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 oاز آنجایی که حرکت در جاده تندرستی مدیون بذل توجه و دقت از همان لحظه های نخستین زندگی انسان یعنی از اوایل دوران جنینی است, اهمیت دوران بارداری بر همگان روشن می گردد. o یکی از مهمترین و اصلیترین نکات در این دوران, تغذیه مادر باردار می باشد, زیرا رشد و نمو کامل جنین رابطه تنگاتنگی با تغذیه مادر داشته , تامین نیاز های او با دریافت مواد مغذی مادر عجین شده, تنها راه بر آوردن ...

تعداد صفحه: ۲۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 کتاب حاضر به منظور تدریس درس روابط انسانی در سازمانهای آموزشی در پنج فصل : تاریخچه پیدایش و تکامل روابط انسانی ساختار روابط انسانی در مدیریت ارتباطات ،اهمیت و ماهیت آن تئوریها و نظریه ها نقش گروه در سازمان و جایگاه آن در روابط انسانی تالیف شده است . ***3 هدف این درس آشنایی مدیران و دست اندرکاران سازمان های آموزشی با چگونگی برقرارکردن ارتباط های انسانی در سازمانهای آموزشی ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 1- مقدمه فرآیند احداث موجشکن سنگی دارای متغیرهای فنی و اقتصادی متعددی است که برای ساخت یک موجشکن باید بر آنها تسلط یافت و زمانی که این متغیرها کاملا درک کردند نقطه آغازی برای طرح و اجرای یک موجشکن کامل و بی‌نقص فراهم می‌گردد. این متغیرهای متعدد که، در قالب پارامترهای محیطی و پارامترهای سازه‌ای، طرح جانمایی و مقطع اولیه یک موجشکن سنگی را شکل می‌دهند و سپس توسط پارامترهای ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه شبکه راه های نروژ دارای 550 کیلومتر تونل میباشد که 25 عدداز این تونلها در زمره یکصد تونل طویل جهان است . از سال 1979 درحدود ده تونل زیر دریایی درنروژ ساخته شده است که بیشترین تعداد را در بین کشورهای جهان را داراست . موفقت کشور نروژ که درشمال اروپا واقع شده است به گونه ای است که حد فاصل بین دو نقطه شمالی و جنوبی آن به 2000 کیلومتر می رسد و حد فاصل اسلو پایتخت آن ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 باهاوس: مدرسه‌ای که یک مکتب معماری شد باهاوس نام یک مکتب معماری است که از نام مدرسه هنر و معماری باهاوس در آلمان گرفته شده است. این مدرسه معماری که از سال 1919 تا 1933 فعالیت می‌کرده است، پیشگام مدرنیسم در معماری بود و دستاوردهای آن هنوز نیز در رشته‌های هنر و معماری به دانشجویان تدریس می‌شود. ساختمان و کارگاه‌های این مدرسه در دو شهر دسائو و وایمار آلمان از سال 1996 در فهرست ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فناوری نانو : فناوری بی بدیل فردا فناوری بی بدیل، فناوری آینده ساز، فناروی هزاره سوم و فناوری مولکول به مولکول، تنها بخشی از القابی است که به فناوری نانو داده شده است که هر یک برای فهم اهمیت آن کافی است فناوری با دامنه ای گسترده در حوزه های مختلف صنعت که نمی توان ادعا کرد در کدام حوزه کاربرد ندارد . نانو چیست ، فناوری نانوچه اهمیتی دارد . حوزه های کاربردی امروز این فناوری ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ابتدا به بررسی کلیات هیدراتاسیون در ورزش می پردازیم و سپس در رشته های ورزشی مختلف این پدیده را بررسی می نماییم ***5 مواد مغذی به 6 دسته تقسیم شود : کربوهیدرات چربی پروتئین ویتامین ها مواد معدنی آب ***7 •آب •مهمترین ماده غذایی است.نرسیدن آب به بدن به مراتب خطر مرگ بیشتری نسبت به محرومیت از سایر مواد غذایی به همراه دارد. • •مهم ترین اعمالی که آب انجام می دهد انتقال و واگذاری ...

تعداد صفحه: ۸۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 انرژی دربیشتر منابع انرژی را ظرفیت انجام کار تعریف کرده اند. ***4 •شکل های مختلف انرژی •شیمیایی •الکتریکی •الکترومغناطیسی •حرارتی • مکانیکی • هسته ای ***5 •طبق قانون اول ترمودینامیک (اصل بقای انرژی ) انرژی هرگز بوجود نمی آید واز بین نمی رود بلکه همواره از شکلی به شکل دیگر و سرانجام به گرما تبدیل می شود. •باتوجه به اینکه همه انواع انرژی سرانجام به گرما تبدیل میشود ، میزان ...

تعداد صفحه: ۵۳۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 عنوان دوره اصول طراحی Pipig I (Materials & Stadards ) اصول طراحی Pipig II (Plat Desig & Supportig) آشنایی با انواع ساپورت و اصول ساپورت گذاری در Pipig آشنایی با کدهای ASME B۳۱.۳, ۴, ۸ در طراحی Pipig اصول طراحی و تهیهء مدرک PMS آشنایی با الزامات فنی لازم در خرید تجهیزات Pipig آشنایی با مدارک فنی پایه و تفصیلی بخش Pipig آشنایی با انواع شیرهای صنعتی و نحوه انتخاب وکاربرد آنها ...

تعداد صفحه: ۳۵۹ دسته بندی: دانشگاهی

***1 نام کتاب : هوش مصنوعی رهیاتی نوین مولف : راسل و نورویگ مترجم : رامین رهنمون آناهیتا هماوندی ***2 AI: به طور رسمی در سال 1956 مطرح شده است. علل مطالعه Al: • •AI سعی دارد تا موجودیت‌های هوشمند را درک کند. از این رو یکی از علل مطالعه آن یادگیری بیشتر در مورد خودمان است. • جالب و مفید بودن موجودیت‌های هوشمند . ***3 AI چیست؟‌ تعاریفی از AI که به چهار قسمت تقسیم شده‌اند: •پردازش ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: دانشگاهی

نام درس: حقوق اساسی تعداد واحد: 2 واحد منبع: حقوق اساسی (رشته مدیریت) تالیف: دکتر ارسلان ثابت سعیدی تهیه کننده: علی ناصحی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور- مرکزقم ***2 اهداف کلی آشنایی دانشجویان با تعریف حقوق، رشته های حقوق، کلیات مربوط به حقوق اساسی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ***3 اهداف جزئی آشنایی دانشجویان با تعریف حقوق و رشته های آن آشنایی دانشجویان با منابع حقوق خصوصاً ...

تعداد صفحه: ۲۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

(رشته مدیریت) ***2 مقدمه موفقیت هر سازمان در گرو تلفیق « منابع وارده » به یک سازمان یعنی نیروی انسانی ، سرمایه ، تکنولوژی ، مواد اولیه واطلاعات در جهت نیل به اهداف سازمانی است . انسان مهمترین عامل در جهت نیل به اهداف سازمانی به شمار می رود. ***3 فلسفه مدیریت منابع انسانی براین اساس استوار است که از یک طرف نیل به اهداف سازمانی را در گرو تامین نیاز های انسانی واز طرفی دیگر ، تامین ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 اهداف معرفی تجارت الکترونیک به عنوان ابزار کسب و کار قرن ویژگی ها و ضرورتهای تجارت الکترونیک جایگاه ایران و جهان در تجارت الکترونیک زیر ساختهای لازم برای تحقق تجارت الکترونیک در ایران نحوه ورود یک بنگاه به تجارت الکترونیک چند نمونه عملی موفق در تجارت الکترونیک ***4 مقدمه مدیری که به دانایی ، فکر و اندیشه ، نوآوری و خلاقیت بپردازد مدیر جهان اول است مدیری که فقط به فکر سیستم ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

oدرس کارگاه اجزاء مکانیکی نیروگاه ***3 oدرباره انرژی زمین گرمایی oمرکز زمین (به عمق تقریبی 6400 کیلومتر) که در حدود 4000 درجه سانتیگراد حرارت دارد، به عنوان یک منبع حرارتی عمل نموده و موجب تشکیل و پیدایش مواد مذاب با درجه حرارت 650 تا 1200 درجه سانتیگراد در اعماق 80 تا 100 کیلومتری از سطح زمین می گردد. بطورمیانگین میزان انتشار این حرارت از سطح زمین که فرآیندی مستمر است معادل 82 ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه: باپیشرفت صنعت و تجهیزات کارخانه ها لازم است کارمندان از قدرت بیان بالایی برخوردار باشند اکنون یک سری واژه های استاندارد در امور فنی وبخش نت مورد اشتفاده قرار می گیرند که اهداف زیررا دنبال میکنند. 1-استاندارد کردن اصطلاحات نت 2-استاندارد کردن ساختار جملات فنی در نت 3-حذف اصطلاحات مترادف ***3 از سال ۱۹۳۰ تا کنون میتوان سیر تحولات و تغییرات در نگهداری و تعمیرات را به سه ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعریف و تاریخچه هیدرولیک هیدرولیک از کلمه یونانی " هیدرو " مشتق گردیده است و این کلمه بمعنای جریان حرکات مایعات می باشد در قرون گذشته مقصود از هیدرولیک فقط آب بوده و البته بعدها عنوان هیدرولیک مفهوم بیشتری بخود گرفت مفهوم هیدرولیک در این قرن دیگر مختص به آب نبوده بلکه دامنه وسیعتری بخود گرفته و شامل قواعد و کاربرد مایعات دیگری ، بخصوص " روغن معدنی " میباشد ، بطور خلاصه ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 اختلال هاي شخصيتي يا اختلال هاي رفتاري جاي ترديد وجود ندارد که هر دستگاهي اختلال پيدا مي کند؛ مثلاً موتور اتومبيل ،هواپيما،کامپوتر و ... هميشه اختلال پيدا مي کنند و لازم مي شود که دوباره تعمير شوند. دستگاه عصبي مرکزي (مخ، نخاع و اعصاب) نيز اختلال پيدا مي کند و اين اختلال در رفتار منعکس مي شود. ***4 طبقه بندي اختلال هاي رفتاري - اختلالهايي که معمولاً در دوره هاي اول و دوم ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دامنه کاربرد اين استاندارد نحوه ارزشيابي وانعکاس موجودي مواد و کالا در صورتهاي مالي را تشريح مي کند وموارد زير را در بر نمي گيرد: کار در جريان پيشرفت پيمانهاي بلند مدت ابزارهاي مالي پيچيده موجودي گله هاي دام، محصولات کشاورزي، جنگلي ومعدني در مواردي که اين اقلام در صنايع مربوط، به خالص ارزش فروش اندازه گيري مي شود. ***4 موجودي مواد وکالا به داراييهايي اطلاق مي شود که: براي ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه •لاوازاويه را مي توان پايه گذار علم تغذيه در اواخر قرن 18 به حساب آورد از قرن بيستم در بسياري در کشور ها مسئله ي کميت و کيفيت مواد غذايي مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخي دولتها براي اجراي اين مسوليت به کاربرد علم تغذيه در برنامه ريزي هاي خود نقش مهمي دارند. ***3 تعريف تغذيه •عبارت از مجموعه فعل و انفعالات که عضو زنده مواد مغذي را دريافت داشته و آنها را به ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تالاموس ها : هسته هايي به شکل تخم مرغ در دوطرف بطن سوم و پائين بطن هاي طرفي هستند ***5 عملکرد تالاموس با دستگاه هاي حسي. دستگاه حرکتي. دستگاه تعادلي. دستگاه ليمبيک .حافظه ودستگاه بيدار نگهدارنده مغز در ارتباط است . 1- دريافت تمام حس هاي بدن ( بجز بويايي ) وانتقال آنها به قشر مغز. 2 - دريافت اطلاعات حرکتي از مخچه و هسته هاي قاعده اي مغز و ارسال آن به قشر حرک ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***4 نقاط شاخص در مجاورت سايت ?_حرم مطهر:که شريان اصلي حاشيه سايت به آنجا منتهي مي شود. ?-استاديوم تختي:که شريان درجه 2 سايت به آنجا مي رسد. ?-مجموعه خانه هاي مسکوني که در جنوب –جنوب غربي و غرب سايت قرار دارد. ?-موسسه مالي و اعتباري انصار که در کنج خيابان مطهري جنوبي 32 و بانک صادرات در حاشيه روبرو سايت و همچنين بانک سپه در کنار ايستگاه اتويوس حاشيه قرني و همچنين بانکهاي متعدد ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه: امروزه فلسفه رياضي يا فلسفه علم رياضيات بعنوان يکي از شاخه هاي فلسفي دامنه و عمق قابل توجهي برخوردار شده است و مکاتب و ديدگاههاي متعددي در حوزه اين دانش فلسفي شکل گرفته است. در اين ميان اين نکته روشن است که دست يافتن به ديدگاهي که پاسخگوي تمام مسائل و مباحث مطرح شده در فلسفه رياضي باشد آن هم بصورت مستدل و مقبول همه فلسفي انديشان امري ممکن به نظر نمي‌رسدوياآنکه ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 لوله گوارش از دهان تا رکتوم امتداد دارد غذا از دهان در طول مري به معده مي رسد، سپس از معده به سوي دوازدهه، ژژنوم، ايلئوم (روده باريک) پيش مي رود و بخش عمده غذا در روده باريک جذب مي شود. باقيمانده جذب نشده غذا از راه سکوم، کولون بالا رو، کولون افقي، کولون پايين رو و سيگموئيد به رکتوم و مجراي مقعدي مي رسد غذا در طول لوله گوارش تغييرات مکانيکي و شيميايي داشته و علاوه بر لوله ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت