تعداد 29 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد آفات کلزا با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات میباشد.
***4 ککهای نباتی، مهمترین آفات اول فصل کلزا ککهای نباتی یا Flea beetles ، سوسکهای ریزی هستند که به خانواده Chrysomelidae و زیر خانواده Alticinaeتعلق دارند. همزمان با سبز شدن مزارع کلزا فعالیت خسارتزای دو گونه کک به نامهای Psylliodes cuprea (Koch) و Phyllotreta corrugata Reiche در مزارع کلزای استان گلستان مشاهده می شود. خسارت گونه های فوق کاملأ مشابه یکدیگر و به صورت سوراخ های ...
***6 خلاصه طرح موضوع طرح: پرورش صيفيجات ( خيار ) گلخانهاي به ظرفيت 100 تن درسال محل اجراي طرح: قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 05/747 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 05/77 ميليون ريال سهم تسهيلات: 670 ميليون ريال ***7 مقدمه نرخ بالاي رشد جمعيت از يک سو و کاهش وسعت اراضي حاصلخيز به دليل توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتي از سوي ديگر، ضرورت استفاده بهينه از امکانات موجود ...
پايان نامه تحصيلي کارشناسي مهندسي کشاورزي ***2 چکيده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يکي از مهمترين عوامل محدود کننده کاهش عملکرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تکنيک هاي کنترل که تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و ...
***3 علف هرز چيست؟ گياهي است که درمکاني غير از مکان اصلي خود يا در جاي نا خواسته رشد کرده است. در محصولات رشد مي کنند و به آنهاخسارت مي نند. نسبت به علفکشها مقاوم مي شوند. در زيستگاههاي تخريب شده مستقر مي شوند. از نظر اقتصادي ارزش چنداني ندارند. بافعاليتهاي انسان درمکانها يا زمانهاي خاص دخالت ميکنند ***4 گندم واهميت آن کشت آسان منبع غذايي اصلي انسان توانايي تطابق وسازگاري بالا ...
***2 همه ساله دومين چهارشنبه ماه اکتبر (ده اکتبر) به عنوان "روز جهاني کاهش اثرات بلاياي طبيعي" اعلام شده است، وبه مدت يک هفته ادامه دارد . هجدهم لغايت بيست و پنجم مهرماه سالجاري “روز جهاني کاهش اثرات بلاياي طبيعي” ***3 •جهاني کاهش اثرات بلاياي طبيعي •روز •يکي از اقدامات مهم در امر آموزش عمومي و ارتقاء سطح آگاهي مردم نسبت به خطرات ناشي از وقوع سوانح و حوادث و نحوه مقابله با ...
***3 •آبياري يعني آب دادن به خاک و به اهداف زير انجام مي گيرد: •رفع نياز آبي گياه • اصلاح خاک • مبارزه با آفات گياهي • تعديل دماي محيط • جلوگيري از فرسايش بادي • کنترل علف هرز • تسطيح اراضي • اصلاح شرايط فيزيکي خاک ***4 •در آبياري هر منطقه براي تحقق اهداف مورد نظر بايد به نکاتي توجه کرد که آنها را در قالب چند سوال مطرح کرد: مقدار آب داده شده بستگي به ميزان آب نگه داشته شده در ...
***4 • مگس خربزه •Myiopardalis pardalina ***5 •زيست شناسي: •در حشرات اين خانواده رگ subcostal هميشه در انتها با يک زاويه قائمه خميدگي نشان مي دهد وقبل از ان که به لبه بال برسد محو مي گردد. زمستان را بصورت شفيره در عمق 8 تا 10 سا نتي متري خاک به سر مي برد.در اواسط بهار که بوته هاي خربزه شروع به گل دادن مي کنند مگس ها خارج شده و با تخمريز خود ميوه هايي را که تازه از گل در امده اند ...
***5 1)مقدمه مقدمه:يکي ازآفات مهم برگ يونجه سرخرطومي برگ يونجه است که دراکثرمناطق يونجه کاري کشور شيوع دارد.ميزان خسارت سرخرطومي يونجه درايران دقيقاتعيين نشده ولي مي توان گفت که??درصدازخسارت هاي کليه آفات يونجه مربوط به سرخرطومي مي باشد.زماني که ميزان آلودگي مزارع بالااست مديريت مبارزه بااين آفت درطول سال اهميت دارد.باتوجه به اين که دربعضي سالها خسارت سرخرطومي يونجه ازنظراقتصادي ...
***4 مقدمه علف هاي هرز بعنوان جزء جدايي ناپذير اکوسيستم هاي زراعي و غير زراعي و يکي از مهمترين عوامل کاهش دهنده محصولات کشاورزي به شمار ميروند، به طوريکه مشکلات اين گياهان،ميليونها کشاورز و هزاران محقق را به خود مشغول داشته است. به عقيده برخي از محققين، خسارت علفهاي هرز به محصولات زراعي مي تواند بين10 تا 100 درصد متغير باشد و به طوري که اگر اين گياهان بدرستي کنترل يا مديريت ...
***2 مقدمه امروزه علف هاي هرز از جمله مسائل و مشکلاتي است که کشاورزان سراسر دنيا با آن دست به گريبان مي باشند. علف هاي هرز معمولا ازطريق دانه هاي گياهي، پرندگان، حيوانات و باد پراکنده شده و تکثير مي شوند. اکثر علف هاي هرز خطرناک نيستند و تعدادي از آنها را مي توان را بايک زراعت خوب که لازمه توليد اقتصادي محصولات زراعي است قابل کنترل نگهه داشت. علفهاي هرز بعنوان جزء جدايي ناپذير ...
***3 •مقدمه •رب گوجه فرنگي عصاره تغليظ شده گوجه فرنگي مي باشد که به عنوان چاشني و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زيادي دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوي مطبوع از خواص ظاهري آن مي باشد بريکس آن حدود 28% وداراي ph اسيدي در حدود3/4 مي باشد.3%-2% نمک به آن افزوده مي شود وبه دو صورت فله اي و بسته بندي در بازار موجود مي باشد. •نوع بسته بندي آن معمولاًدر دو نوع يک کيلويي ونيم ...
***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريتههاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده ميشود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراوردههاي زراعي رفع ميشود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...
***3 •چکيده •امروزه با افزايش توليد کشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش ، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح گرديده است . آلودگي هاي آب ، خاک ، هوا و فرسايش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شيميايي سبب گرديده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت هاي صنعتي برگرديم . زراعتي که به هر صورت در عين پايين بودن بازده سلامتي آتي بشر را تضمين مي کند ...
***3 گندم واهميت آن کشت آسان منبع غذايي اصلي انسان توانايي تطابق وسازگاري بالا در مناطق مختلف مهمترين محصول کشاورزي ازنظرتوليدوسطح زيرکشت توانايي توليد عملکرد بالا ***4 اجزاي اصلي براي عملکرد گندم جمعيت گياهي تعدادپنجه اندازه سنبله تعداد دانه هاي موجود در سنبلچه وزن بذر ***5 عوامل مهم وتاثير گذار در توليد گندم واريته 2- شرايط اقليمي 3- خاک 4- نوع ومقدار وزمان مصرف کود ...
***1 نخستين منظوراز کنترل بيولوژيکي کاهش آلودگي گياهان هرزدرسطحي غيراقتصادي است.اين منظور بابکارگيري مستقيم يا غير مستقيم موجودات زنده اي مانند گياهان زراعي،انگلها،شکارگرهاوعوامل بيماريزا برآورده مي شود. کنترل بيولوژيکي شامل دو روش اصلي است: 1)استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز، 2)استفاده از انگل،شکارگر و عوامل بيماريزا. ***2 استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز: در اين ...
***2 مقدمه علفهای هرز بعنوان جزء جدایی ناپذیر اکوسیستمهای زراعی و غیر زراعی و یکی از مهمترین عوامل کاهش دهنده محصولات کشاورزی به شمار میروند، به طوریکه مشکلات این گیاهان،میلیونها کشاورز و هزاران محقق را به خود مشغول داشته است. به عقیده برخی از محققین، خسارت علفهای هرز به محصولات زراعی می تواند بین10 تا 100 درصد متغیر باشد و به طوری که اگر این گیاهان بدرستی کنترل یا مدیریت ...
***2 کارآفرینی: فرآیند ایجاد یک طرح کسب و کار جدید را کارآفرینی گویند.حالا خواه این طرح در هر زمینه باشد. کشاورزی, صنعت و خدماتی و غیره. کارآفرینی به ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد جامعه را گویند. در کارآفرینی یک فرد با یک ایده جدید می خواهد زمینه ای را برای کسب و کار خود یا دیگران راه اندازی کند. البته یک کارآفرین موفق کسی است که طرحی بدهد که جدید باشد و از نظر علمی و عملی صحیح ...
***4 قرنطینه چیست ؟ ***5 حراست از مرزوبوم یک کشور به منظور ممانعت از ورود عوامل خسارتزا و قرنطینه ای ***6 عوامل قرنطینه ای عوامل قرنطینه ای خارجی عوامل قرنطینه ای داخلی آفات و عوامل بومی ***7 هنگامیکه عوامل قرنطینه ای وارد یک منطقه میشود، نسبت به بیمارگر های بومی آن منطقه ایجاد اپیدمی های شدیدتری میکند، به این علت که فرصت مقاومت اختصاصی در برابر آنها وجود ندارد. ***8 برای مثال ...
***3 nضد عفونی بذور بذور گندم را بر روی یک سطح تمیز مانند نایلون یا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداری آب خیس نموده به حدی که بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوری آغشته نمایید تا یک لایه سم به بذر چسبیده باشد. برای اختلاط بهتر است از پارو یا بیل استفاده نمایید . از سموم مناسب ضدعفونی می توان به سموم دیویدند و ویتاواکس تیرام اشاره نمود که به ازاء هر 100 ...
***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...
***2 lمقدمه برنج یکی از اصلی ترین منابع تامین نیازهای غذایی انسان بوده که پس از گندم مهمترین محصول زراعی محسوب شده و بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص اداده است و تنها غله ای بشمار می رود که منحصرا برای تغذیه انسان کشت می شود. اهمیت برنج تا حدی است که در بخش عظیمی از قاره آسیا تامین کننده هشتاد درصد کالری و 75% از پروتئین مصرفی مردم است . در کشور ما سطح زیر کشت برنج حدود 587 ...
***2 مقد مه : پس از گندم ، برنج مهمترین محصول زراعی به حساب می آ ید و نقش مهمی درتغذیه مردم جهان دارد و پس از گندم ، بیشترین سطح زیرکشت را به خودش اختصاص داده است . دراین زراعت عواملی زیان آور وجود دارد که عملکرد را در برنج تحت تا ثیر قرارمی دهد و از عوامل زیان آور در زراعت برنج می توان آفات ، بیماریها ، کمبودها و علفهای هرز را نام ببریم که نقش عمده ای در کاهش محصول برنج ایفا می ...
***3 روغن سرخ کردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اکسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ کردن کف زیادی تشکیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد ***4 Òدر حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده کلزا، کلزای نیمه هیدروژنه، مخلوطهای پالم با کلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای ...
***3 •مقدمه زراعت چغندر به روش سنتی و نیمه مکانیزه پرهزینه میباشد بطوریکه عملکرد 25_30 تن ریشه در هکتار معادل هزینه های تولید میباشد. از این رو باید کمیت و کیفیت تولید بالا برده شود تا زراعت این محصول توجیه اقتصادی داشته باشد . ***4 •انتخاب زمین مناسب خاکهایی که ساختمان متوسط و عمیق دارند برای کشت مناسب هستند . در خاکهایی با شوری کم یا ( لب شور ) نیز میتوان کشت کرد . خاک های سبک ...
***6 کشت بدون خاک به تمامی روش هایی را که گیاهان در محیطی غیر از خاک کاشته شوند . آمریکا ........................... هیدروپونیک انگلیس و آلمان .................کشت در آب ***7 •انواع روش کشت کشت آبی یا مایع مخزن : گیاه از بالای ریشه توسط مقوا ، پلاستیک یا چوب و سیم نگه داشته می شود و ریشه گیاه بطور مداوم در محلول غذایی است . ***8 •کشت در ماسه •کشت در سنگ ریزه •کشت در هوا •کشت ...
***3 nسیب ) یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus که عضوی از خانواده گل سرخیان می باشد. بیشتر گروه سیب ها به گونه M. domesticaیا پیوندی های آن تعلق دارند. nاجداد وحشی سیب ها احتمالاً درختی به نام ( Malus sieversii ) است که فاقد اسم همگانی است.و هنوز هم در قزاقستان یافت می شود .محققان در حال مطالعه روی M. sieversii که در برابر بسیاری از بیماریها و آفات مقاوم است می باشند تا ...
***2 ¨مرزهای سلسله PROTISTA ¨در سال 1969 ، , Robert H. Whittaker سیستم معروف به پنج سلسله ای رده بندی را کشف کرد و فقط در یوکاریوتهای تک یاخته ای Protista را قرار داد. در حال حاضر برخی از چند سلولیها مانند جلبکها و قارچها که ، قبلا با گیاهان طبقه بندی می شده ، در بریتانیا جزء Protista قرار می گیرند زیرا آنها معتقد بودند که بیشتر خصلت تک سلولی بودن اهمیت دارد تا شکل که به گیاهان ...
***4 دلایل توجه متخصصان حشره شناسی به کنترل بیولوژیک آفات به عنوان محور اصلی مدیریت تلفیقی آفات : •آشکار شدن پیامدهای منفی کاربرد سموم : آلودگی محیط زیست از بین رفتن دشمنان طبیعی ایجاد مقاومت در حشرات آفت خطر سلامتی انسان از بین بردن گونه های غیر هدف عدم سازگاری با عوامل کنترل بیولوژیک ***7 اهمیت قارچهای بیمارگر حشرات در بین سایر میکروارگانیسمها در کنترل بیولوژیک حشرات شناسایی ...
***4 عوامل مؤثر در بالا بردن میزان محصول : 1- افزایش تولید در واحد سطح : با استفاده از اصول زراعی، بذر و اصلاح شده، کودها – سموم موثره و… 2- افزایش تولید در واحد سطح: با استفاده از تکنیکها و روشهای پیشرفته کشاورزی می توان سطح زیر کشت را افزایش دهیم.مراحل مختلف کشاورزی : خاکورزیTillage کاشت Planting داشتCrop Protection برداشت Harvesting ***6 اهداف خاک ورزی : 1- بهسازی ساختمان خاک ...