پاورپوینت شربت های قندی

تعداد صفحات: 24 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 912
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: شربت قندی - شربت های قندی
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت شربت های قندی

    ***2

    }مقدمه

    تعریف

    شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .

     

    ***3

    }شربت خرما
    }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . 

     

    ***4

    }شربت یاکون

    اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند . پودر ریشۀ خشک شده یاکون حاوی 70-50 % FOS  و نسبت کمی از شکرهای ساده ( مثل گلوکز ، فروکتوز و ساکارز)می باشد.

    بدن انسان آنزیمی جهت هیدرولیز FOS ندارد در نتیجه به صورت غیر متابولیزه از دستگاه گوارش عبور کرده و کالری کمی تولید می

    کند.  یاکون همچنین به عنوان مادۀ پروبیوتیک عمل مادۀ پروبیوتیک عمل نمودهه و قسمت هضم نشدۀ یاکون به عنوان ماده ای جهت تغذیه باکتری های مفید روده بوده و باعث بهبود جذب ویتامین هایی از قبیل ب کمپلکس .

     

    ***5

    }سایر مزایای fos
    .1افزایش میزان تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیره از قبیل بوتیرات
    .2 افزایش جذب کلسیم و منیزیم و بهبود در کاهش ترکیبات سمی
    .3افزایش تراکم استخوان
    .4کاهش میزان گلوکز خون  در افراد دیابتی
    .5سسکوئی ترپن لاکتون ها و فلاونوئیدهای موجود در برگهای دیاکون دارای خواص قارچ کشی و آنتی اکسیدانی هستند .

     

    ***6

    }شربت افرا

    شربت افرا یک مادۀ شیرین کننده است که از شیرۀ بعضی از درخت های افرا بدست می آید . در نواحی سردسیر این درخت ها قند را در ریشه های خود قبل از زمستان ذخیره می کند و شیره ای را که در بهار می رسد می توان از درخت گرفته و تغلیظ کرد. این شربت اغلب در محصولاتی مانند وافل ( نوعی کیک ) ، پنکیک ، بلغور جو، کرامپت (نوعی نان شبیه به کیک ) و نان تست فرانسوی مورد استفاده قرار می گیرد . گاهی اوقات از آن در ترکیب برای پختن ، تولید شکلات ، آماده سازی دسرها  و یا به عنوان منبع قند و عامل طعم دهنده د رساخت آبجو استفاده می شود .

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت شربت های قندی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت شربت های قندی , تحقیق در مورد پاورپوینت شربت های قندی , پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت شربت های قندی , مقاله در مورد پاورپوینت شربت های قندی , پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت شربت های قندی , دانلود پاورپوینت پاورپوینت شربت های قندی , دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت شربت های قندی , پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت شربت های قندی , پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت شربت های قندی , دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت شربت های قندی , پاورپوینت با موضوع پاورپوینت شربت های قندی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت شربت های قندی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت