***9
•سهم کشاورزی در گرمایش جهانی
(شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات )
Agriculture: 15% of the total world GHG.
(World Resource Institute, 2000)
•CH4: دام های روستای و مناطق خیس برنجی(42%)
•N2وکود: کشت (specially NPK) (48%)
•CO2: سوخت فسیلی, دشتهای تسویه, biomass burning (12%)
***10
•تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی
the end of the 21st Century
تاثیرات مثبت:
• CO2افزایش پیدا کردن تولیدات گیاهی به بالاترین تمرکز
•مناطق جدید برای تولیدات(نواحی بالا)
تاثیرات منفی:
•سیل ها و طوفان ها باید بیشتروهمیشگی باشند
•بارندگی کم خواهد شد در اب وهوای قاره های
•نواحی پایین ( نزدیک به خط استوا- نسبت افریقا و امریکای لاتین )نواحی رنج خواهد کشید از کم شدن تولیدات بیشتر (10 to 20% by 2080, Kotschi 2006)
***14
•نیتجه از 4 مطلعه تحقیقی
)
« از سازمان و انجمن روغن زیتونLCA کار کرد انرژی » Damien Dessane
ORG/COV: کار کرد انرژی 6/3; 20% کمتر GHG.
انگور (TR) Erdemis Gundogmus, Aegean region
ORG/COV: 26% more efficient.
Rodale institute (US) (23 years)
ORG/COV: sequestering 15-28 % more Carbon in the soil; « Converting the US corn
and soybeans satisfy 73% of the Kyoto targets for CO2 reduction ».
DOK experiment (CH) (since 1978)
ORG/COV: Energy use: 48% less; 36% lower GHG emission.