پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

تعداد صفحات: 56 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 867
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۱۴,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

    ***4

    —هدف

        از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی  از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای سلامتی جامعه محسوب می شوند پس در اینجاست که لازمه توجه و تحقیق در رابطه با این موضوع برای حفظ سلامتی جامعه و جلوگیری از ضررهای اقتصادی روشن می گردد.

     

    ***5

    —بر اساس گزارشات سازمان FAO  سالیانه 20 %‌از محصولات غذایی تولید شده در دنیا توسط سموم قارچی آلوده می شوند که در این آلودگی آفلاتوکسین ها سهم بیشتری نسبت به سایرسموم دارند و همچنین میزان زیان های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده و خسارات وارده به محصولات کشاورزی آمریکا در هر سال 100 میلیون دلار اعلام شده است.

     

    ***6

    —مقدمه و تاریخچه :

    مایکوتوکسین ها متابولیتهای ثانویه قارچها هستند که دارای اثرات سمی ، سرطان زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند .

        واژه مایکوتوکسین از لغت یونانی Myke به معنی قارچ و لغت Toxin به معنی سم گرفته شده است. آفلاتوکسین ها مایکو توکسین هایی هستند که توسط دو نوع کپک به نام Aspergillus Flavous  , Aspergillus Parasiticus , ایجاد می شوند کلمه Aflatoxin  مشتق از ابتدای کلمات آسپرژیلوس فلاووس و توکسین به معنای سم است.

     

    ***7

    —مقدمه و تاریخچه :

    مایکوتوکسین ها متابولیتهای ثانویه قارچها هستند که دارای اثرات سمی ، سرطان زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند .

        واژه مایکوتوکسین از لغت یونانی Myke به معنی قارچ و لغت Toxin به معنی سم گرفته شده است. آفلاتوکسین ها مایکو توکسین هایی هستند که توسط دو نوع کپک به نام Aspergillus Flavous  , Aspergillus Parasiticus , ایجاد می شوند کلمه Aflatoxin  مشتق از ابتدای کلمات آسپرژیلوس فلاووس و توکسین به معنای سم است.

     

    ***8

    —مایکوتوکسین ها

    مایکوتوکسین ها به همراه سایر متابولیت ها ی قارچی نظیر آنتی بیوتیک ها ، آلدهیدها و نظایر آنها ترکیباتی هستند که در مراحل پایانی رشد قارچ بوسیله سلولهای قارچی تولید می شوند این گونه متابولیت ها که تحت عنوان متابولیت های ثانویه  شناخته شده اند برای خود سلول قارچی هیچگونه فایده ای ندارند تا کنون 150 نوع مایکوتوکسین مختلف شناسایی شده که از رایج ترین  آنها می توان آفلاتوکسین ها، اکراتوکسین، زیرالنون، فامینوسین را نام برد.

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

    فهرست:

    —هدف

    —مقدمه و تاریخچه

    —مایکوتوکسین ها

    •خصوصیات مایکوتوکسین ها

    •فاکتورهای موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم

    —افلاتوکسین ها

    •انواع آفلاتوکسین ها

    •کپک های مولد افلاتوکسین

    •فاکتورهای موثردر رشد قارچ وتولید افلاتوکسین

    •مواد غذایی حاوی افلاتوکسین ها

    —افلاتوکسین M

    •نحوه تبدیل آفلاتوکسین  B1  به M1

    —حد مجازافلاتوکسین M1

    •جهان

    •ایران

    —شیوع افلاتوکسین M1در جهان
    —شیوع افلاتوکسین در شیر مادر
    —اثرات سمی افلاتوکسین
    —روش‌های تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسین‌ها
    —
    —روش های خنثی سازی ،‌ حذف و غیر فعال کردن
    —افلاتوکسین ها
    —نتیجه
    —پیشنهادات
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, تحقیق در مورد پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, مقاله در مورد پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, دانلود پاورپوینت پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت