***3
Øتعاریفی ازآنتالپی
1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.
2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.
H=u+p.v
انرژی داخلی U =
فشار P =
حجم مخصوص=V
***4
در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد:
ü1-انتالپی مایع اشباع
ü2-انتالپی تبخیر
ü3-انتالپی بخار اشباع
***5
Øچکیده
üفرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:
ü1-استفاده از ریز صافی ها
ü2-استفاده از دستگاه تبادل یونی
قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.
در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.
برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:
دما و فشار بستگی دارد
***6
مقدمه
این مقاله مربوط به فرایند تولید شکر بر اساس تبخیر عصاره چغندر قند و سرد سازی تبلور شکر از عصاره خام غلیظ است.
بر خلاف تولید مناسب شکر در این فرایند عصاره کالکو کربنی تصفیه نمی شود و تبلور تبخیر شکر از عصاره غلیظ با سرد سازی تبلور جایگزین می شود بنابراین این فرایند با محیط تطابق بیشتری داشته و انرژی کمتری از دست می دهد.
***8
پتوضیح فرایند نمودار جریان
پدر ابتدا چغندر قند تمیز و بریده شده و وقتی عصاره خام جدا شد وارد دستگاه استخراج کننده می شود.
پدر استخراج کننده غلظت عصاره ابتدا 15% است و دما در منفذ آن 30 درجه است و سپس عصاره برای کاهش اجزاء چغندر قند تا دمای 70 درجه گرم می شود.
دیفوزیون مهمترین مرحله استخراج قند است.