پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی

تعداد صفحات: 19 فرمت فایل: پاورپوینت - ورد کد فایل: 641
سال: 1386 مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی

    ***2

    مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلترهای گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی

    ***3

    •اغلب تحقیقات انجام شده در زمینه تعیین هویت نویسنده بر روی زبان انگلیسی متمرکز بوده و تاکنون مطالعاتی در زمینه متون دستنویس فارسی گزارش نشده است. بنابراین در این مقاله روشی برای تعیین هویت نویسنده بر اساس متن دست نویس فارسی پیشنهاد شده که به صورت برون خط و مستقل از متن انجام می شود. بر اساس ایده مطرح شده در مطالعات قبلی، در روش پیشنهادی تصویر متن دست نویس به صورت یک بافت در نظر گرفته شده و پس از مرحله نرمال سازی، با کمک فیلترهای گابور ویژگی های متن استخراج می شود. ویژگی روش پیشنهادی استفاده از بانک فیلتری است که با ساختار متون دستنویس فارسی و همچنین سیستم بینایی تناسب بیشتری دارد. علاوه بر این روش جدیدی جهت استخراج ویژگیها از خروجی فیلترهای گابور پیشنهاد شده که مبتنی بر ویژگی انرژی گابور و گشتاور های هندسی است.

     

    ***4

    •1- روشهای برون خط (off line): در این روشها فقط تصویر متن دستنویس در دسترس است و ویژگیها با توجه به کل تصویر یا ساختار کلمه ها و نویسه ها استخراج می شوند. در این روشها بسیاری از اطلاعات دینامیکی که مربوط به طرز نوشتن افراد است، از دست می رود و این امر کار را نسبت به روشهای برخط مشکلتر می سازد. روشهای برون خط را می توان به دو گروه کلی وابسته به متن و مستقل از متن نیز دسته بندی کرد. در روشهای وابسته به متن، باید متن ثابتی توسط نویسنده نوشته شود تا بتوان هویت وی را مشخص نمود اما در روشهای مستقل از متن، با استفاده از هر نوع متنی هویت نویسنده آن مشخص می گردد.

    •2- روش های برخط (on line): در این روشها علاوه بر ویژگیهای برون خط از اطلاعات دینامیکی مثل فشار قلم، ترتیب نوشتن، سرعت نوشتن، فرم ضربه های قلم و غیره نیز استفاده می شود. بنابراین بدلیل داشتن اطلاعات بیشتر، تعیین هویت با دقت بیشتری انجام می شود اما این روشها کاربردهای محدودتری را شامل می شوند.

     

    ***5

    •2- روش پیشنهادی

    •در این روش از ایده مطرح شده در [8] استفاده شده و تصویر متن دست نویس بصورت یک بافت در نظر گرفته شده است. برای این منظور ابتدا مراحل نرمال سازی بر روی تصویر متن انجام شده و سپس ویژگیهای متن به کمک بانکی از فیلترهای گابور استخراج می شوند. با کمک این ویژگیها و یک طبقه بندی کننده هویت متن دست نویس ورودی تعیین می گردد. در ادامه به شرح هر یک از این مراحل خواهیم پرداخت.2-1- نرمال سازی تصویر

    روشهای تحلیل بافت را نمی توان مستقیماً برای تصویر متن دست نویس به کار گرفت و ابتدا باید تصویر را نسبت به تأثیر عواملی مثل فاصله خطوط، کلمات و غیره نرمال سازی نمود تا بلوکی یکنواخت از متن دست نویس مورد نظر حاصل شود. مراحل نرمال سازی تصویر متن عبارتند از:

     

    ***6

    •(الف) به منظور استخراج خطوط و کلمات موجود در متن، معمولاً از منحنی نمای نیم رخ تصویر باینری استفاده می شود [9]. در این مقاله ما نسخه ای تغییر یافته از این الگوریتم که برای تصاویر سطوح خاکستری پیشنهاد شده [10]، را استفاده نموده ایم. ابتدا نمای نیم رخ افقی تصویر محاسبه شده و سپس با یک فیلتر پایین گذر گاسین هموارسازی می شود. هموارسازی ماکزیمم های محلی را حذف نموده و حساسیت به نویز را کاهش می دهد. در شکل 1 تصویر متن دستنویس، منحنی نیم رخ افقی و منحنی هموارسازی شده متناظر با آن را مشاهده می کنیم. در این منحنی قله ها متناظر با فاصله بین خطوط و دره ها متناظر با مرکز خطوط متن هستند که برای یافتن قله ها یا خطوط در متن می توان نقاط صفر در مشتق منحنی را محاسبه نمود. به دلیل خطی بودن کانولوشن، هموارسازی و مشتق گیری را می توان در یک مرحله انجام داد. پس برای یافتن خطوط متن کافی است منحنی نمای نیم رخ افقی را با مشتق تابع گاسین فیلتر نماییم.

     

     

    ***7

    •(ب) هر یک از خطوط متن که در مرحله قبل پیدا شدند، باینری شده و سپس نمای نیم رخ عمودی مربوط به آن محاسبه می شود. با کمک این منحنی فاصله های بین کلمات را پیدا می کنیم و فاصله هایی که اندازه آنها از 5 نقطه بیشتر باشد را با مقدار 5 نقطه نرمال می کنیم. بنابراین فاصله کلمات حداکثر 5 نقطه خواهد بود و فاصله های کمتر از 5 نقطه نیز بعنوان فاصله های بین حروف در نظر گرفته می شوند. همچنین در صورتی که انتهای خط خالی باشد، با تکرار مجدد آنرا به حدی پر می کنیم که طول خط به اندازه مشخصی (در این مقاله 256 نقطه) برسد. فاصله بین خطوط متن را نیز با مقدار مشخصی تنظیم می کنیم. مرحله نرمال سازی فاصله بین کلمات، فاصله بین خطوط و پر کردن خطوط در شکل 2-الف ارایه شده است.

    •(ج) در صورت خالی بودن بخش انتهایی تصویر، آنرا با تکرار مجدد خطوط ابتدایی تصویر به نحوی پر می کنیم که طول تصویر به اندازه مشخصی (در این مقاله 384 نقطه) برسد. در شکل 2-ب تصویر نرمال سازی شده نهایی ارایه شده است.

  • فهرست و منابع پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    •[2] S. N. Srihari, H. Arora, S. H. Cha and Sangjik Lee, “Individuality of handwriting,” Journal of Forensic Sciences, vol. 47, no. 4, pp. 1-17 , 2002.

    •[3] A. Bensefia, T. Paquet and L. Heutte, “A writer identification and verification system,” Pattern Recognition Letters, vol. 26, issue 13, pp. 2080- 2092, 2005.

    •[4] L. Schomaker and M. Bulacu, “Automatic writer identification using connected-component contours and edge-based features of upper-case western script,” IEEE Trans. On Pattern Analysis and Machine Intelligence, vol. 26, no. 6, pp. 787-798, 2004.

    •[5] M. Bulacu, L.Schomaker, and L. Vuurpijl, “Writer identification using edge-based directional features,” In Seventh Int, Conf. on Document Analysis and Recognition, pp. 937-941, 2003.

    •[6] E.N. Zois and V. Anastassopoulos, “Morphological waveform coding for writer identification,” Pattern Recognition, vol. 33, pp. 385-398, 2000.

    •[7] A. Schlaphach and H. Budke, “Using HMM based recognizers for writer identification and verification,” IEEE Proc. Of 9th Int. Workshop on Frontiers in Handwriting Recognition, pp. 167-172, 2004.

    •[8] H. E. Said, T. N. Tan and K. D. Baker, “Personal identification based on handwriting,” Pattern Recognition, vol. 33, No. 1, pp. 149-160, 2000.

    •[9] J. Ha, R.M. Haralick and I. T. Phillips, “Document page decomposition by the bounding-box projection techniques,” Proc. Int. Conf. on Document Analysis and Recognition, pp. 1119-1122, 1995.

    •[10] R. Manmatha and L. Rothfeder, “A scale space approach for automatically segmentation words from historical handwritten documents,” IEEE Trans. On Pattern Analysis and Machine Intelligence, vol. 27, no. 8, pp. 1212-1225,2005.

    •[11] G.S. Peake, T.N. Tan, “Script and language identification from document images,” In Proc. Of the BMVC `97, vol.2,pp. 610-619, 1997.

    •[12] Y. Zhu, T.N. Tan and Y, Wang, “Font recognition based on global texture analysis,” IEEE Trans. On Pattern Analysis and Machine Intelligence, vol. 23, No. 1, pp. 1192-1200, 2001.

    •[13] P. Kruizinga and N. Petkov, “Nonlinear operator for oriented texture,” IEEE Trans. On Image Processing, vol. 8, no. 10, pp. 1395-1407, 1999.

    •[14] D.A. Pollen and S.F. Ronner, “Visual cortical neurons as localized spatial frequency filters,” IEEE Trans. On Systems, Man and Cybernetics, vol. 13, no. 5, pp. 907-916, 1983.

    •[15] D.H. Hubel and T.N. Wiesel, “Receptive fields and functional architecture in two nonstriate visual areas 18 and 19 of the cat,” J. of Neurophysiology, vol. 28, pp. 229-289, 1956.

    •[16] A.K. Jain and F. Farrokhnia, “Unsupervised texture segmentation using Gabor filters,” Pattern Recognition, vol. 24, no. 12, pp. 1167- 1186, 1991.

    •[17] T.N. Tan, “Rotation invariant texture features and their use in automatic script identification,” IEEE Trans. on Pattern Analysis and Machine Intelligence, vol. 20, no. 7, pp. 751-756, 1998.

    •[18] T.N. Tan “Texture feature extraction via visual cortical channel modeling.” Proc. of  11th IAPR Int. conf. Pattern Recognition, vol. 3, pp. 607-610, 1992.

پاورپوینت درسی پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, تحقیق در مورد پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, مقاله در مورد پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, دانلود پاورپوینت پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت