پاورپوینت سموم مواد غذایی

تعداد صفحات: 22 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 548
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت سموم مواد غذایی

    ***3

    •سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده

    •شما چیپس زیاد می خورید؟ مصرف روزانه سیب زمینی سرخ شده شما بالا است؟

    •پس دقت کنید! زیرا سیب زمینی سرخ شده و چیپس سالانه قربانی های زیادی می گیرند!

    دانشمندان موفق به کشف ماده بسیار سمی به نام"آکریلامید" شده اند که به خصوص در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس به وفور یافت می شود

     

    ***4

    •سازمان خواربار جهانی‎ (FAO) و سازمان جهانی‎‎ بهداشت (WHO)‎ اعلام‎ کردند غذاهایی مانند چیپس‎ های‎ سیب‎ زمینی‎، قهوه‎ و محصولات‎ غله‎‎ای‎ مانند نان‎ و بیسکویت‎‎ که در حرارت بسیار بالا تولید می‎ شوند، ممکن‎است‎ حاوی‎ ترکیبی‎ سرطان‎ زا به‎ نام‎ آکریلامید باشند. 35 کارشناس‎ از 12 کشور که ‎‎این‎ گزارش‎ را تهیه کرده‎‎اند اعلام‎ کردند غذاهایی‎ که میزان‎ کربوهیدرات‎‎ آنها بالا و پروتئین آنها کم‎ است‎‎ در صورت تهیه‎ در دمای‎ بالاتر از 120 درجه‎، در آنها آکریلامید تولید می‌‌شود.

     

    ***5

    •آکریلامید یک ماده اسیدی سرطان زا است که هنگام سرخ کردن مواد کربوهیدراتی (که دارای ترکیبات کربن ، اکسیژن و هیدروژن هستند) ایجاد می شود، اما مقدار آن در چیپس سیب زمینی بیشتر است.

    •هنگام سرخ کردن یک کیلوگرم چیپس سیب زمینی تا 3544 میکروگرم آکریلامید ایجاد می شود. اما هنگام آب پز کردن مواد غذایی ، این اسید سرطان زا تولید نمی شود.

     

    ***6

    •طبق پژوهش های دانشمندان مختلف،آکریلامید در مقایسه با مواد سمی دیگر شناخته شده درگوشت گاو یا انواع بیماری های پوستی می تواند برای انسان ها تا صد برابر خطرناک تر باشد. آکریلامید زمانی خود را نمایان می کند که محصولات غذایی بر اثر حرارت و خشکی تغییر حالت دهند.

     

    ***7

    •عوارض عصبی این سم شامل اختلال در هوشیاری ، ضعف، تحریک پذیری و تغییرات رفتاری است. اختلالات باروری همچون تغییر در رفتارهای جنسی، ناباروری و سقط ، تحریک و قرمزی پوست و نیز قرمزی چشم‌ها و عفوت‌های چشمی از دیگر عوارض آکریلامید می باشد.

    •آکریلامید در مقایسه با سایر موادسمی شناخته‌شده در مواد غذایی می‌تواند صدها برابر خطرناک‌تر باشد. در صورت سرخ شدن مواد غذایی حاوی قند و آلبومین، سم آکریلامید تولید می‌شود.

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت سموم مواد غذایی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت سموم مواد غذایی , تحقیق در مورد پاورپوینت سموم مواد غذایی , پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت سموم مواد غذایی , مقاله در مورد پاورپوینت سموم مواد غذایی , پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت سموم مواد غذایی , دانلود پاورپوینت پاورپوینت سموم مواد غذایی , دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت سموم مواد غذایی , پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت سموم مواد غذایی , پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت سموم مواد غذایی , دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت سموم مواد غذایی , پاورپوینت با موضوع پاورپوینت سموم مواد غذایی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت سموم مواد غذایی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت