پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

تعداد صفحات: 46 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 545
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۱۱,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

    ***2

    رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

    مقدمه

    هدف و دامنه کاربرد

    نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .

    واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات

    واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی

    ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان

    ضرورتهای  بهداشتی در تولید

     ویژگیهای فرآورده نهایی

     

    ***3

    nبسمه تعالی

    استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در 1356 تهیه گرد ید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی بهداشت مواد غذائی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در پنجاه و نهمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآورده های کشاورزی و غذائی مورخ 25/3 / 66 تصویب شد ، اینک به استناد ماده 1 قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس مؤمسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه سال 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.

     

    ***4

    حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم ، استانداردهای ایران درمواقع لزوم مورد تجدید نظر قرار خواهد گرفت , و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندارد برسد مورد تجدید نظر بعدی مورد توجه

    برای

    بنابراین برای مراجعه به استاندار دهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده کرد .

    در تهیه و تجدید نظر این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود . 

     

    ***5

    لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گرد یده است

    استاندارد شماره 2204 مقررات بهداشتی کارگران کارگاههای تولید مواد غذائی

    استاندارد شماره 2287 آیین کاربرد تاسیسات بهدا ثبتی در کارخانجات

    آیین نامه مقررات بهداشتی وزارت بهداری مصوب تیر ماه 1346

    Recommended international code of practice general principles " .of food hyglene codex alimentarius volume A first revision (1979)

    environmental engineering and sanitation Joseph A _ Salvato third edition 1982

  • فهرست و منابع پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , تحقیق در مورد پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , مقاله در مورد پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , دانلود پاورپوینت پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی , پاورپوینت با موضوع پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت