پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک)

تعداد صفحات: 32 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 471
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک)

    ***2

    nهدفهای کلی اصلاح نباتات

    nهدفهای کلی اصلاح نباتات افزایش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کیفیت محصولات کشاورزی و تولید مواد اولیه مورد نیاز جوامع انسانی است. ارقام و واریته‌های اصلاح شده گیاهان زراعی و زینتی هر ساله از کشوری به کشور دیگر انتقال داده می‌شود. بدین طریق کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی افزایش یافته و احتیاجات فراورده‌های زراعی رفع می‌شود. 

     

    ***3

    در اغلب گیاهان یک یا چند ژن باارزش اقتصادی فراوان دارد. ژنهایی که حساسیت و مقاومت گیاهان را نسبت به امراض و آفات کنترل می‌کنند در اولویت برنامه‌های اصلاح نباتات قرار دارند. هدف اصلاحگر نبات نباید در توسعه روشهای معمول کشت نباتات اصلاحی منحصر گردد بلکه بایستی همواره در جستجوی ترکیبات نو از ژنوتیپهای مطلوب باشد

     

    ***4

    هدف اصلاحی نهایی در هر برنامه اصلاحی افزایش عملکرد می‌باشد. در شرایط نا مساعد افزایش عملکرد به طریق اصلاح نباتات به مقدار کم و صرف زمان طولانی ممکن است ژنهای کنترل کننده عملکرد برای بروز حداکثر پتانسیل خود به عوامل محیطی تولید وابسته می‌باشند.

     

    ***5

    بهبود کیفیت

    2- افزایش تولید در واحد سطح:

    3- مقاومت به آفات و بیماری:

    4- مقاومت به تنشهای محیطی

    ***6

    کیفیت خصوصیتی است که باعث افزایش ارزش محصول می‌شود کیفیت در جائی ممکن است به ارزش غذایی یک غله یا طعم و بافت یک میوه تلقی شود. کیفیت جزء مهمی از هر برنامه اصلاح نباتات محسوب می‌شود. به عنوان مثال ژنوتیپهای مختلف گندم آرد تولیدی حاصل از آن را تحت تاثیر قرار داده و نهایتاً حجم و بافت و رنگ نان را مستقیماً تحت تاثیر قرار می‌دهد. بهرحال در گیاه اصلاح شده از لحاظ پروتئین و اسیدهای آمینه ممکن است متفاوت باشد.

    1- بهبود کیفیت 

     

    ***7

    در اهداف تولید نباتات علوفه‌ای توجه به کیفیت علوفه همواره مسئله خوش‌خوراکی و ارزش تغذیه‌ای را در بردارد در گیاهان زینتی کیفیت مفهومی جدا از گیاهان زراعی دارد. خصوصیات کیفی در گلهای زینتی عمدتاً همچون شکل ظاهر، شدت و میزان عطر ساطع شده و وجود و عدم وجود تیغ، تعداد گلبرگ را شامل می شود. در میوه ها و محصولات انباری که طیف وسیعی از میوه جات و سبزیجات را در بر می گیرد کیفیت معمولاًَ به مقاوم و ماندگاری خصوصیات بیوشیمیایی محصول انبار شده در برابر تغییرات طولانی مدت محیط فیزیکی را شامل می شود. خصوصیات انباری از مهمترین شاخصهای اقتصادی را شامل می شودکه با بازار پسندی محصول ارتباط مستقیمی دارد.

     

    ***8

    l2- افزایش تولید در واحد سطح:

    افزایش تولید در واحد سطح و استفاده از ژنوتیپهای مفید و مطلوب در هر منطقه آب و هوایی از دیگر اهداف اصلاحگران نباتات می باشد. عملکرد گیاه در واحد سطح منعکس کننده برآیند همه اجزا گیاه می باشد. بهرحال همه ژنوتیپهای تولید شده دارای عکس العمل فیزیولوژیکی و ژنتیکی یکسانی در شرایط مختلف نیستند. عملکرد صفتی پیچیده است که تحت تاثیر اثر متقابل ژنوتیپ و محیط می باشد.

  • فهرست و منابع پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک)

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), تحقیق در مورد پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), مقاله در مورد پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), دانلود پاورپوینت پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک), پاورپوینت با موضوع پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک) ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک)
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت