پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

تعداد صفحات: 53 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 462
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۱۳,۲۵۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

    ***3

    •مقدمه

    •مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .

     

    ***4

    • 111  ثبت شرکتها                                 1509

    • 112  پروانه تأسیس صنایع           ص 65        ردیف 7

    • 113  پروانه بهره برداری صنایع     ص 25       ردیف 7

    • 114  پروانه تأسیس نظارت                            

    • 115  پروانه بهره برداری نظارت         مورخ      

    • 116  پروانه ساخت :                                2791

    • 117  پروانه کاربرد علامت استاندارد :          ....

     

    ***5

    •ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر 2500 تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .

    •این مجتمع در زمینی به مساحت 11000 متر مربع و با بیش از 2000 متر مربع زیر بنا مشتمل بر 1800 متر سالن های تولید و 220 متر اداری احداث گردیده است .

     

    ***7

    •فهرست کمیته راهبری

    •اعضاء کمیته راهبری در مجتمع غذایی رشته به رشته به شرح زیر می باشند .

    •1 مدیر عامل رئیس کمیته راهبری

    •2 مدیر داخلی

    •3 مسئول کنترل کیفی

    •4 اداری

    •5 مالی

    •6 فروش

    •7 سرپرست تولید

    •8 سرپرست بسته بندی

     

    ***8

    •اصطلاحات و تعاریف

    •1 دما : اصطلاح فیزیکی جهت نمایش کمی و کیفیت حرارتی اجسام

    •2 رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع

    •3 تهویه : جابجائی و تعویض هوا در محیط با استفاده از فن

    •4 پالت : صفحات فلزی یا چوبی جهت چیدن بسته های ماکارونی و جابجائی آنها

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , تحقیق در مورد پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , مقاله در مورد پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , دانلود پاورپوینت پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته , پاورپوینت با موضوع پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت