پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

تعداد صفحات: 34 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 410
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۸,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

    ***2

    •1. توصیف فرآورده:

    •بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.

    •این برنامه صرفاً ه ک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

    ***4

    •2. فرآیند تولید:

    •این برنامه کل فرآیند تولید "بستنی" را صرفاً تا مرحله بارگیری از کارخانه در بر میگیرد زیرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه میگردد احتمال اینکه درهنگام توضیح یانگهداری آلوده شود وجود ندارد

  • فهرست و منابع پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

پاورپوینت درسی پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, تحقیق در مورد پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, مقاله در مورد پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, دانلود پاورپوینت پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت