***3
معرفی محصول:معرفی محصول:
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
***4
مواد قندی طبیعی
قند ها یا ساکاریدها ، سادهترین کربوهیدراتها هستند. قندها به قندهای ساده یا مونوساکاریدها ، دیساکاریدها و پلیساکاریدها طبقه بندی میشوند. اکثر قندها در طبیعت وجود دارند. بعضی از آنها ساختار بدن سلولهای زنده را تشکیل میدهند و برخی طبیعت را میسازند. با مواد قندی موجود در طبیعت آشنا میشویم.
***6
مونوساکارید ها
فرمول ساده یا تجربی برای همه قندها است.
گلوکز
جزء تک قندیهاست. گلوکز، قند خون یا قند انگور (گلایکیس در فرهنگ یونانی به معنی شیرین) که به دکستوز موسوم است، یک پنتاهیدروکسی هگزانال است و در خانواده آلدوزهگزوزها جای دارد. گلوکز به صورت طبیعی در بسیاری از میوهها و گیاهان و با غلظتی در گستره 0.08% تا 0.1% در خون انسان وجود دارد.
ایزومر کتوهگزوزی گلوکز ، فروکتوز میباشد. فروکتوز ، شیرینترین قند طبیعی است. فروکتوز نیز در بسیاری از میوهها و در عسل وجود دارد. فروکتوز در فرهنگ لاتین به معنی میوه است.