پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

تعداد صفحات: 39 فرمت فایل: پاورپوینت - ورد کد فایل: 1852
سال: 1390 مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۹,۷۵۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

    ***3

    مقدمه

    خواص آب

    آب ماده‌ای است که دور تا دور تمام موجودات دریایی را فراگرفته است. آب توده بدن حیوانات و گیاهان دریایی را می‌سازد و به عنوان واسطه‌ای است که انواع واکنش‌های شیمیایی در داخل و خارج بدن موجودات زنده، در آن صورت گیرد.

    ترکیب شیمیایی

    آب خالص ترکیبی شیمیایی است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن که به هم اتصال یافته‌اند تشکیل شده است. آب را با فرمول شیمیایی H2O نشان می‌دهند. 2 هیدروژن به صورت نامتقارن به اکسیژن متصل‌اند.

    ***4

    خواص فیزیکی و شیمیایی

    آب خاصیت چسبندگی دارد که دلیل آن وجود باندهای هیدروژنی است. این باندها باعث می‌شوند که ذرات آب محکم به هم بچسبند و در مقابل نیروهای خارجی که تمایل به شکستن این باندها را دارند، مقاومت کنند. این اتصالات در سطح آب ایجاد صفحه‌ای را می‌نماید که دارای قدرت کافی برای نگه‌داشتن اجسام در سطح است. به این پدیده، کشش سطحی گویند. خاصیت چسبندگی آب نیز مسئول ایجاد ویسکوزیته آب است. ویسکوزیته نشان‌گر نیرویی است که برای جداکردن ملکول‌ها لازم می‌باشد تا به اجسام اجازه عبور از آن مایع داده شود. این نیرو با کاهش دما، افزایش می‌یابد. اگر شوری را بالا ببریم نیز این نیرو زیاد می‌شود.

    ***5

    اصول احداث و منابع تأمین آب مراکز تکثیر قزل‌آلا

    ماهیان سرد آبی عمدتاً در استخرهایی با سازه‌های بتنی پرورش داده می‌شوند و هزینه‌های ساخت این واحدها مبالغ قابل‌توجهی را به خود اختصاص می‌دهد. بنابراین باید کمال دقت در مکان‌یابی جهت احداث این مراکز صورت گیرد و به عواملی که در این امر تأثیر گذارند به خوبی توجه شود تا از هدررفتن سرمایه‌ها جلوگیری به عمل آید. در انتخاب مکان مناسب جهت احداث مراکز تکثیر ماهیان سرد آبی دو دسته از عوامل به شرح زیر باید مورد توجه قرار گیرد:

    - عوامل اصلی

    - عوامل فرعی

    عوامل اصلی

    آن دسته از عواملی هستند که در صورت فراهم‌نبودن این شرایط باید از احداث مزرعه یا مرکز تکثیر در آن محل صرف‌نظر کرد و یا عملیات احداث با هزینه‌های بسیار زیادی همراه است و یا تولید مناسبی را نمی‌توان در این شرایط انتظار داشت. مهمترین این عوامل به شرح زیر می‌باشند:

    - آب  - خاک  - توپوگرافی زمین

    ***6

    آب

    آب محیط زندگی ماهی و مهمترین عامل در تکثیر ماهیان سردآبی است. ماهی اکسیژن موردنیاز خود را از آب دریافت می‌کند و مواد زائد و دفعی خود مانند آمونیاک، دی‌اکسیدکربن، ادرار و مدفوع را در آب می‌ریزد. شرایط آب را از دو جنبه مورد بررسی قرار می‌دهیم:

    - کمیت آب  - کیفیت آب

    کمیت آب

    آب مهمترین نقش را در تکثیر و تولید ماهی قزل‌آلا به عهده دارد. کمیت و کیفیت آب ارتباط بسیار نزدیکی با هم دارند، به طوری که می‌توان کیفیت و کمیت آب را با هم عوض کرد و به جای استفاده از آب زیاد با کیفیت پایین از آب کمتر و با کیفیت مطلوبتر استفاده کرد. عوامل کیفی آب که در همین فصل مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت(درجه حرارت، میزان اکسیژن محلول، PH و ...) بر کمیت آب مورد استفاده تأثیرگذار می‌باشند، به طوری که آب‌هایی با میزان اکسیژن محلول بیشتر، توان تولید بالاتری دارند. هرچه‌قدر که درجه حرارت آب به دمای مناسب برای تکثیر قزل‌آلا نزدیکتر باشد توان تولید افزایش می‌یابد.

    ***7

    کیفیت آب

    ماهیان سردآبی حساسیت بیشتری نسبت به ماهیان گرمایی به عوامل کیفی آب دارند، مهمترین عوامل کیفی آب عبارتند از:

    - درجه حرارت

    - میزان اکسیژن محلول

    - PH یا اسیدیته

    - شوری

    - کدورت

    - قلیائیت

    - سختی

    - دی‌اکسیدکربن

    - ترکیبات نیتروژن‌دار

    - سولفید هیدروژن

    - فلزات سنگین

    - سموم

  • فهرست و منابع پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    کتاب اصول تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان، نوشته ی دکتر محمود نفیسی بهابادی و مهندس علی فلاحتی مروت.

    کتاب تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان گرمابی، نوشته ی زنده یاد مهندس فرهاد فرید پاک.

     

    کتاب آب، ترجمه ی صادق حدادکاوه.

     

    کتاب زیست شناسی دریا با نگرش اکولوژیک، ترجمه ی ارس رفیعی.

پاورپوینت درسی پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, تحقیق در مورد پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, مقاله در مورد پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, دانلود پاورپوینت پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت