پاورپوینت گاززدایی در خلاء

تعداد صفحات: 29 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 1815
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت گاززدایی در خلاء

    ***2

    مقدمه:

    در گذشته از خلا فقط برای آنیل کردن و لحیم کاری فلزات و الیاژ هایی که تمایل بسیار زیاد به اکسایش و یا جذب گاز دارند نظیر تیتانیم.زیرکنیم.نوبیم.تانتال و غیره استفاده می شد.سپس خلا به عنوان محیط مناسب برای عملیات حرارتی و گاززدایی انتخاب شد.

    خلا محیط بسیار ایده الی برای عملیات حرارتی فولاد های پر الیاژ و گاززدایی مذاب محسوب می شود.واژه خلا به مفهوم فضای بدون هواست و ولی عملا حتی در خلا های بسیار زیاد هم مقداری گاز در محیط وجود دارد.از معایب خلا  احتمال تبخیر بعضی از عناصر الیاژی که در خلا های بسیار زیاد فرارند.

     

    ***3

    اصلی‌ترین فرایند گاززدایی استفاده از خلاء است که موجب نفوذ سریع گازها به خارج مذاب می‌شود. (طبق قانون سیورت)

    با قرار دادن مذاب در کوره‌ها و یا پاتیلهای تحت خلاء خواسته‌های زیر تامین می‌شوند.

    جلوگیری از اکسیداسیون و وارد شدن گاز

    خارج شدن گاز حل شدن در مذاب به علت کاهش فشار در سطح مذاب

     

    ***4

    • خلا چیست؟

    •واژه خلا معمولا به قسمتی از فضا گفته می شود که فشار بسیار کمتر از یک بار است. از نظر فیزیکی ، خلا زمانی وجود دارد که میانگین پویش آزاد مولکول های محاسبه شده از فشار گاز ،خیلی بزرگتر از ابعاد خطی محفظه باشد. پس در این شرایط برخورد های گاز-جداره افزایش می یابند.

    •در این شرایط چسبندگی به طوری که تعریف می شود دارای معنی و مرجع کمی است . نظریه اساسی در این شرایط بدون در نظر گرفتن برخورد های قبلی یک سرگردانی کاتوره ای از یک برخورد گاز –جداره به دیگری است. . بنا بر این نظریه ای از تکنولوژی خلا که در این تعریف خلا نمی گنجد . 

     

    ***5

    •ایجاد خلا مستلزم دو فرایند است ، اول تخلیه گازی که در آغاز در حجم محفظه کار وجود داشته و دوم سازگاری بین گنجایش پمپ و تولید گازی که در اول در فاز گازی نبوده ، بلکه از درز ها نشت کرده که دومی گازی است که از جدارها و مواد موجود در محفظه آزاد می کند.

    •کاربرد های تکنولوژی خلا

    •1)کلیات

    •تکنولوژی خلا اول یک وسیله تحقیقاتی آزمایشگاهی بود برای  مثال از آن برای تخلیه گاز های معمول موجود در اتمسفر استفاده می شد.

    •بطوری که فضای خالی بتواند با گاز هایی از نمونه های دیگر که مورد آزمایش قرار می گیرند ، پر شوند. یک کاربرد عادی آزمایشگاهی آن در رابطه با بررسی و مطالعه تخلیه های الکتریکی گاز ها در فشار کم است ، که در آن میانگین پویش آزاد اتم ها ، یونها و الکترون ها در مقایسه با مقادیرشان در فشار های اتمسفری بزرگتر می باشد .  کشف الکترون توسط اندازه گیری نسبت بار به جرم آن بدین وسیله انجام شد.

     

    ***6

    •متالوژی خلا      

    •تکنولوژی خلا کاربرد های قابل ملاحظه ای در متالوژی دارد ، چون که خیلی از فرآیند های متالوژیکی ، شامل حرارت دادن است و بیشتر فلزات وقتی حرارت داده می شوند با هوای اتمسفری واکنش می دهند ، لذا خلا اهمیت می یابند .

    •فرایند های متالوژی در خلا را به 2 دسته می توان تقسیم کرد ، بیرون سازی گاز های موجود یا نمونه های ناخواسته دیگر از فلزات و انجام کارهایی که وجود هوا ممنوع است . کاهش مقدار هیدروژن موجود در فولاد ها توسط فرایند های تخلیه از اهمیت افزایشی برخوردار است ، مقدار خیلی کم هیدروژن موجود در فولاد هایی که دارای قدرت کششی هستند به کیفیت بالا و زیاد آن ها منجر شده و گاز زدایی توسط خلا برای ذوب فلزات بهینه سازی قابل توجهی را پیش می آورد .

  • فهرست و منابع پاورپوینت گاززدایی در خلاء

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    Metal hands book  vol 15

    فولادسازی محمد فرازپی . انتشارات جهاد دانشگاهی

    منابع اینترنتی 

پاورپوینت درسی پاورپوینت گاززدایی در خلاء, تحقیق در مورد پاورپوینت گاززدایی در خلاء, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت گاززدایی در خلاء, مقاله در مورد پاورپوینت گاززدایی در خلاء, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت گاززدایی در خلاء, دانلود پاورپوینت پاورپوینت گاززدایی در خلاء, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت گاززدایی در خلاء, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت گاززدایی در خلاء, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت گاززدایی در خلاء, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت گاززدایی در خلاء, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت گاززدایی در خلاء ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت گاززدایی در خلاء
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت