پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها

تعداد صفحات: 30 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 1612
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها

    ***2

    ساختمان مسکونی از نظر اسکلت باید نه تنها مقاوم در برابر نیرو های زلزله ساخته شود، بلکه باید دارای دوام لازم در مدت زمان پیش‌بینی شده برای بهره‌برداری از آن نیز باشد. اگرچه از نظر کارکرد اقتصادی می‌توان بخش‌هایی از ساختمان را از مصالح سبک بنا نمود، اما اسکلتی که بتواند کارکرد درست داشته باشد معمولاً وزن قابل ملاحظه‌ای از ساختمان را به خود اختصاص می‌دهد. با افزایش ارتفاع و به تبع آن نیروهای حاصل از زلزله مقاطع باربر ساختمان بسیار بزرگ شده و تکان‌های ناشی از نیروی زلزله، در طبقات فوقانی شدید می‌شود (شتاب و تغییر مکان‌های بیشتر از حد مجاز).

     

    ***3

    برای اجتناب از این مسائل، روشی تحت عنوان سوپرفریم R.C برای اسکلت ساختمان، در کشور ژاپن، ابداع شده و به‌ عنوان جدیدترین فناوری به ‌مورد اجرا گذاشته شده است. با توجه به امکان انطباق و اجرای این روش با پتانسیل‌های موجود در داخل کشور، روش سوپرفریم به ‌عنوان یک روش اقتصادی و فنی جهت اجرای ساختمان برج مسکونی پردیسان تبریز انتخاب شده است.

     

    ***4

    با توجه به قرار گرفتن کشور ما بر روی کمربند زلزله آلپ – هیمالیا، سالانه تعداد قابل ملاحظه‌ای زلزله در آن رخ می‌دهد. براساس آمار موجود، تقریباً همه ساله، یک زلزله با بزرگی بیش از 6 ریشتر و، در هر چند سال، یک زلزله مخرب بزرگتر از 7 ریشتر، در کشور، رخ می‌دهد. این مسأله نشان می‌دهد که توجه کردن به پایداری ساختمان، در برابر زلزله، یک ضرورت اصلی است.

     

    ***5

    اگرچه در سال‌ های اخیر بلند مرتبه‌سازی در کشور رونق فراوانی یافته است، اما اغلب، روش ساخت به‌ صورت سنتی انجام پذیرفته و تنها با بزرگ کردن ابعاد یک ساختمان سنتی دو یا سه طبقه اقدام به ساخت بنا‌های بیست طبقه و یا بلندتر شده است. واضح است که، با تکیه بر روش‌های سنتی، نمی‌توان ساختمان بلندی که در برابر زلزله‌های مخرب مقاوم باشد، ساخت. حتی اگر کلیه ضوابط آیین‌نامه زلزله از نظر طراحی و محاسبات رعایت شده باشد، با اجرای سنتی و دخالت انسان در اجزای مقاوم کننده ساختمان همانند بتن‌ریزی‌ها و جوشکاری‌ها هرگز نمی‌توان به یک سازه مناسب دست پیدا کرد. 

     

    ***6

    اگرچه در سال‌ های اخیر بلند مرتبه‌ سازی در کشور رونق فراوانی یافته است، اما اغلب، روش ساخت به‌ صورت سنتی انجام پذیرفته و تنها با بزرگ کردن ابعاد یک ساختمان سنتی دو یا سه طبقه اقدام به ساخت بنا‌ های بیست طبقه و یا بلندتر شده است. واضح است که، با تکیه بر روش‌های سنتی، نمی‌توان ساختمان بلندی که در برابر زلزله‌ های مخرب مقاوم باشد، ساخت. حتی اگر کلیه ضوابط آیین‌نامه زلزله از نظر طراحی و محاسبات رعایت شده باشد، با اجرای سنتی و دخالت انسان در اجزای مقاوم کننده ساختمان همانند بتن‌ ریزی‌ ها و جوشکاری‌ ها هرگز نمی‌توان به یک سازه مناسب دست پیدا کرد.

     

    ***7

    در این روش ضمن کاهش مقاطع باربر، با پیش‌ ساخته نمودن ستون‌ها و همچنین کنترل حرکات ساختمان در حین زلزله و جذب انرژی به وسیله میراگرهای هیدرومکانیکی، یک ساختمان مطمئن از نظر رفتار در برابر نیروها و بسیار مناسب برای سکونت ساخته می‌شود. ساختمان فلزی یا بتن آرمه در کشور ژاپن ترجیح می‌دهند که ساختمان‌های مسکونی را با اسکلت بتن آرمه بنا کنند.

  • فهرست و منابع پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, تحقیق در مورد پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, مقاله در مورد پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, دانلود پاورپوینت پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت روش های مقابله با زلزله در ساختمان ها
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت