***2
مقدمه
•لاوازاویه را می توان پایه گذار علم تغذیه در اواخر قرن 18 به حساب آورد از قرن بیستم در بسیاری در کشور ها مسئله ی کمیت و کیفیت مواد غذایی مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخی دولتها برای اجرای این مسولیت به کاربرد علم تغذیه در برنامه ریزی های خود نقش مهمی دارند.
***3
تعریف تغذیه
•عبارت از مجموعه فعل و انفعالات که عضو زنده مواد مغذی را دریافت داشته و آنها را به مصرف رشد و نمو ونوسازی میرساند و انرژی لازم جهت انجام اعمال حیاتی تامین می نماید
***4
ویژگی های غذا
•تامین سوخت
•تامین مواد مورد نیاز برای ساختن نسوج بدن
•تامین مواد ضروری برای تنظیم واکنش های بدن
***5
عناصر سنگین
•عناصری که دارای وزن مخصوص بالاتر از 6 گرم بر سانتیمتر مکعب هستند
•نظیر کادمیوم (( cd سرب ((pb وفلزاتی که خاصیت الکترونگاتیویته ی بالا دارند مانند : مس
***8
آهن
عملکرد آهن در بدن :
•حمل و نقل اکسیژن در گلبول های قرمز
•تنظیم عملکرد آنزیم ها
•تقویت سیستم ایمنی بدن