***2
درب و ورودی
منظور از ورودی، فضای اطراف در ورودی در داخل خانه است؛ در واقع فضایی را که هنگام ورود به خانه پا به آن میگذاریم، ورودی مینامند.
***3
ورودی یک واحد مسکونی با عناصر مختلفی مثل پرده ، محافظ سر پوشیده ، جعبه های گل ، فرورفتگی در نما تشدید و مشخص می شود .
***4
برای ورود به یک بنا ، اتاقی در یک بنا و یا محدوده معینی از یک فضای خارجی ، ابتدا باید از یک صفحه عمودی عبور کنیم . صفحه ای که بین فضا های مختلف تمایز ایجاد کرده و «این جا» را از «آنجا» جدا کند .
***5
روش های ایجاد ورودی
عمل وارد شدن می تواند از طریق روش هایی غیر از سوراخ کردن یک دیوار هم انجام شود ، مثلا : با عبور از سطحی مجازی که بوسیله دو ستون یا یک تیر در بالا پایدار شده است . هنگامی که می خواهیم تداوم بصری و فضای بیشتری بین دو فضا برقرار شود ، حتی یک اختلاف سطح هم می تواند به عنوان درگاه در نظر گرفته شود و نشانه عبور از جایی به جای دیگر باشد
***6
روش های ایجاد ورودی
در شرایط عادی که از دیوار برای تعریف و بستن یک فضا یا مجموعه ای از فضا ها استفاده می شود ، برای ساختن ورودی کافی است شکافی در دیوار ایجاد کنیم . این بازشو می تواند به فرم یک روزنه ساده در دیوار و یا به صورت دروازه ای متشکل از تکه های مجزا باشد .
***7
روش های ایجاد ورودی
صرف نظر از اینکه فرم فضای ورودی و یا فرم دیوار های آن چگونه است ، بهترین تعریف برای یک فضای ورودی صفحه ای واقعی یا مجازی است که عمود بر مسیر رسیدن به بنا باشد .
***8
انواع ورودی ها
ورودی ها به طور معمول در گروه های زیر قرار می گیرند :
هم سطح ، پیش آمده ، فرو رفته
***9
ورودی هم سطح
ورودی هم تراز ، پیوستگی اش را با سطح دیوار حفظ کرده و در صورت تمایل می توانیم آنها را نا معلوم و پنهان طراحی کنیم
***10
ورودی پیش آمده و فرورفته
ورودی پیش آمده ، فضایی گذری تشکیل می دهد که بیانگر عملکرد آن به عنوان راه رسیدن به بنا است و مثل ورودی تو رفته، سقفی در بالای آن قرار دارد . ضمنا ورودی تو رفته مقداری از فضای خارجی را در محدوده ساختمان وارد می کند