پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی

تعداد صفحات: 185 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 152
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۲۹,۵۵۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی

    آزمایشگاه شیمی معدنی(1)

    (رشته شیمی)

    ***2

    آزمایش شماره 1

    تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن

    q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس    می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید.                                    

    ***3

    q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با  هیبریداسیون sp2 به دست می آید. این اسید به صورت بلورهای سفید سوزنی شکل است که در آن واحدهای B(OH)3 از طریق پیوند های هیدروژنی به یکدیگر متصل شده اند و لایه های نامحدودی( با فاصله Aº 18/3) با تقارن تقریبا شش ضلعی تشکیل می دهند.                                                

    ***4

      اسید بوریک در آب تا حدودی حل شده و انحلال پذیری آن با افزایش دما زیاد می شود. این اسید تک بازی است.

    q B(OH)4-  در غلظت های کمتر از M 025/0 فقط به صورت نمونه های یک هسته ای B(OH)3 وB(OH)4- وجود دارند ولی در غلظتهای بالاتر قدرت اسیدی افزایش می یابد و اندازه گیری pH موید تشکیل نمونه های بسپار مانند است.    

    ***5

    درمحلول های مختلف اسید بوریک و بورات ها بسپارهایی مانندB3O3(OH)4-     را طبق معادله زیر می دهند.   

    q به نظر می رسد که بسپار اصلی حلقوی باشد و وجود چنین حلقه هایی در بوراتهای متبلور مانند 2B2O3 و Cs2O محرز است.             

    ***8

    روش گار

    1) 12 گرم بوراکس را در ml25 آب مقطر گرم حل کرده و محلول حاصل را با اسید کلریدریک 25% خنثی کنید. محلول را به آرامی سرد کرده و جسم بلورین حاصل را با استفاده از قیف بوخنر صاف کنید. اسید بوریک را بروی کاغذ صافی خشک کنید و محلول زیرین را جهت گرفتن مابقی اسید، تغلیظ نمائید.                             

    q  2) 6-5 قطره از محلول اشباع و گرم بوراکس را در یک لوله آزمایش بریزید و 3-2 قطره اسید سولفوریک غلیظ به آن اضافه کنید. سرعت تشکیل رسوب بلوری اسید بوریک را مقایسه نمائید.        

    ***9

    شناسایی و سنجش

    q1- مقداری از بلورهای اسید بوریک را در آب گرم حل کرده و در محلول را به سه لوله آزمایش منتقل نمائید. سپس به داخل یکی از لوله آزمایشها 5-3 قطره محلول تورنسل خنثی اضافه کنید و تغییر رنگ محلول را مشاهده نمائید.                                            

    ***10

    qتکه ای از کاغذ یونیورسال را در داخل لوله آزمایش سوم به مدت چند ثانیه نگهدارید. رنگ آنرا با رنگ استاندارد مقایسه کنید و pH  اسید بوریک را حدس بزنید.

    q2- میله ای شیشه ای و یا از جنس چینی را در شعله حرارت دهید. میله داغ را در پودر اسید بوریک وارد کنید و مجددا روی شعله بگیرید و تغییر رنگ شعله را به دقت مشاهده کنید.

  • فهرست و منابع پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , تحقیق در مورد پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , مقاله در مورد پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , دانلود پاورپوینت پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی , پاورپوینت با موضوع پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت