***2
•فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان
• غذا و تغذیه از جمله نیازهای بنیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است
تأمین امنیت غذایی برای جامعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است ...
***3
هدف نهایی کاربردی علم تغذیه:
بهبود وضع تغذیه جامعه
علم تغذیه چکار می کند؟
1. مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن
2. مقدار نیازبدن به انرژی و مواد مغذی
3. علایم کمبود و اضافه مصرف انرژی و مواد
مغذی
4. منابع غذایی انرژی و موادمغذی
***6
بحث اکنون تغذیه است....
یک شرط لازم برای ارتقاء وضع تغذیه:
دردسترس بودن غذای کافی
تجربه تلخ در سطح جهان:
تنها تولید یاتوزیع غذا درجامعه، کمک های غذایی ... مشکل سوء تغذیه را در جوامع مبتلا به کم غذایی و سوء تغذیه حل نکرد....
***7
علل:
1. توزیع نامتناسب غذا در خانوار
2. فروش موادغذایی دریافتی توسط خانوار و
هزینه کردن پول آن برای مصارف
غیرغذایی
3. بیماری ها: عفونی, انگلی , ...
4. وام های غذایی: ضدانگیزه برای تولید ...
؟؟؟(Green Revaluation) انقلاب سبز E
***9
(1). فراهم بودن غذای سالم و کافی از نظر کمی و کیفی......
(2). توانایی در بدست آوردن غذای مورد نیار از طریقی که از نظر جامعه قابل قبول باشد......