***3
مقدمه
آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است .
درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند.
آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است .
***4
رده بندی
دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند.
جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae
تعداد کروموزوم پایه آلو X=8
طبقه بندی ارقام آلو براساس :
1) رابطه بین ظهور جوانه گل وجوانه برگ.
2) تعداد گل درهرجوانه .
3) قطر جام گل.
4) فاصله گلبرگ درجام گل
5) شکل گلبرگ.
6) شکل کاسه گل.
7) شکل کاسبرگ.
8) طول دم میوه
9) درجه کرکدار بودن دم میوه
***5
ترکیبات میوه آلو
(آب ،چربی ، فیبر ،خاکستر، پروتئین)
( انرژی ، مواد معدنی ،مواد جامد قابل حل )
(اسیدهای آلی، اسیدمالنیک ، اسیدکونیک، اسیدیته قابل تیتراسیون )
(ساکارز، گلوکز ، فروکتوز )
(سدیم ،پتاسیم، کلسیم ،آهن، منیزیم، روی) (ویتامین C ،تیامین ،کاروتن ،ریبوفلامین)
ترکیبات مغز هسته آلو
(آب، پروتئین،چربی، لیسیتین ،موادقندی)
(فیبر،خاکستر، آمیگدالین ،فسفر)