پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود پاورپوینت علوم تغذیه و قالب پاورپوینت رشته علوم تغذیه
کاربر گرامی، به بخش دانلود پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود قالب پاورپوینت علوم تغذیه خوش آمدید. ما در بخش پاورپوینت رشته علوم تغذیه تمام تلاشمان خود را ارائه نموده ایم تا با جمع آوری پکیج های کاملی از پاورپوینت آماده علوم تغذیه برای تم پاورپوینت علوم تغذیه ، دانلود قالب پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود تم پاورپوینت علوم تغذیه، پس زمینه پاورپوینت علوم تغذیه، شما را در هر چه بهتر ارائه دادن پاورپوینت ها، و پاورپوینت پایان نامه رشته علوم تغذیه راهنمایی نماییم.
لازم به ذکر است پس زمینه پاورپوینت پایان نامه علوم تغذیه ، بانک پاورپوینت پایان نامه علوم تغذیه، پاورپوینت پایان نامه کارشناسی علوم تغذیه که در آران پی پی تی جهت انجام قالب پاورپوینت علوم تغذیه و قالب پاورپوینت پایان نامه علوم تغذیه قرار داده ایم فقط به جهت دانلود پاورپوینت علوم تغذیه و راهنمایی شما در ارائه هر چه بهتر پاورپوینت آماده علوم تغذیه و انجام پاورپوینت علوم تغذیه تان و تم پاورپوینت علوم تغذیه است و هدف ما درباره ارائه تم پاورپوینت علوم تغذیه ارائه مشاوره در مورد دانلود قالب پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود powerpoint و همچنین دیدن دانلود تم پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود پاورپوینت علوم تغذیه، کمک به اجرای بهتر قالب پاورپوینت آماده علوم تغذیه می باشد. لازم به توضیح است کلیه powerpoint ها در سایت aranppt.ir با پسوند ppt ارائه میگردد و شما دسترسی برای تغییر در فایلهای پاورپوینت را دارید.
تعداد صفحه:
۱۲
دسته بندی:
دانشگاهی
***1 ¨1- برای اینکه بهترین کارایی را داشته باشید روز قبل از مسابقه استراحت ذهنی و فیزیکی کاملی داشته باشید. ¨2- فعالیت های فیزیکی شدید و تمرینات شدید را محدود نمائید. ¨3-زمانهایی از روز به هواخوری بروید. ¨4-به محل مسابقه بروید و از نزدیک با شرایط آنجا آشنا شوید. ¨5-این روز آخرین فرصتی است که شما باید مطمئن شوید ذخایر گلیکوژن بدنتان کامل است. ¨6-کربوهیداتهای که مصرف می کنید باید ...
تعداد صفحه:
۹
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 خواص درمانی زرشک مصرف طبی زرشک به دوره ی مصر باستان می رسد که فراعنه و ملکه ها، این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون مصرف می کردند. ریشه و ساقه این گیاه زرد رنگ است و اروپایی ها و آمریکای شمالی برای رنگ آمیزی لباس از آن استفاده می کردند. اما ترکیبات موجود در پوست گیاه زرشک، آن را به یک گیاه درمانی تبدیل کرده است. پوست این گیاه حاوی آلکالوئیدهایی است که مهم ترین ...
تعداد صفحه:
۳۹
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 شنا از جمله ورزش هایی است که نیاز به دوره های تمرینی سخت دارد. بطور معمول هر شناگر حرفه ای هفته ای 3-2 جلسه تمرین 6 ساعته خواهد داشت. علاوه بر این تمرینات که در آب انجام می شود، ممکن است در برنامه تمرینی این ورزشکاران تمرینات ایروبیک از قبیل دو یا دوچرخه سواری نیز منظور شود ***4 از طرف دیگر مسابقات المپیک شنا عموماً بصورت دوره های 7-3 روزه انجام می شوند و در هر روز شناگران ...
تعداد صفحه:
۱۴
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 تاریخچه غواصی ریشه اصلی آشنایی با غواصی در نیاز و اشتیاق بشر، رهبری نظامی، انجام خدمات زیرآبی، تجارت زیرآبی و گسترش دروازههای دانش از طریق کشف و جستجو نهفته است. یکی از داستان های غواصی که به روایت هرودوت مورخ یونانی در تاریخ ثبت شده داستان غواصی بنام سیلیس است که در پنج قرن قبل از میلاد مسیح برای خشایارشاه پادشاه ایران جهت کشف و جمع آوری گنجهای غرق شده کار می کرد. در عصر ...
تعداد صفحه:
۲۴
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 65% تولید جهان مهمترین مرکز تولید زعفران ایران: استانهای خراسان با 98% تولید سطح زیر کشت زعفران خراسان در سال 1383 54880 هکتار تولید زعفران خراسان در سال 1383 62/213 تن میزان صادرات زعفران ایران در سال 1383 172 تن ارزش میزان صادرات 9 میلیون دلار تعداد کشورهای خرید از زعفران ایران 41 کشور ***5 گونه های وحشیCrocus شناسایی شده در ایران نزدیکترین گونه به گونه زعفران زراعی ...
تعداد صفحه:
۳۷
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 oاز آنجایی که حرکت در جاده تندرستی مدیون بذل توجه و دقت از همان لحظه های نخستین زندگی انسان یعنی از اوایل دوران جنینی است, اهمیت دوران بارداری بر همگان روشن می گردد. o یکی از مهمترین و اصلیترین نکات در این دوران, تغذیه مادر باردار می باشد, زیرا رشد و نمو کامل جنین رابطه تنگاتنگی با تغذیه مادر داشته , تامین نیاز های او با دریافت مواد مغذی مادر عجین شده, تنها راه بر آوردن ...
تعداد صفحه:
۱۸
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 فیتوکمیکال چیست؟ فیتوکمیکالها مواد شیمیایی غیرمغذی گیاهی هستند که نقش محافظت کننده دارند ومانع از بیماری میشوند. ***4 ماهیت فیتوکمیکالها : فیتوکمیکالها بر اساس ساختار شیمیایی و عملکرد فیزیولوژی گروه بندی شده اند و شامل: کاروتنوئیدها - ترکیبات فنولی - گلوکوزینولیتها - ساپونین ها - سولفیدها - فیتوسترولها - فیتواستروژنها - منوترپن ها و آنزیمهای بازدارنده می باشند. ***6 دلایل ...
تعداد صفحه:
۳۷
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 آنتی اکسیدان ها عمل آنتی اکسیدانها در بدن انسان سبب آسیب رساندن به غشای سلولی، پروتین های سلولار، لیپید ها، و دی.ان. ای (DNA) می شود. در طی فرایند متابولیسم اکسیژن، رادیکالهای آزاد به وجود می آیند که به الکترونها هجوم آورده و باعث آسیب وارد آوردن به مولکولها می شود. بدن این توانایی را دارد که بر میزان معینی از رادیکالهای آزاد فائق آمده و از آنها به نفع خود استفاده کند، اما ...
تعداد صفحه:
۴۵
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 •فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان • غذا و تغذیه از جمله نیازهای بنیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است ... ***3 هدف نهایی کاربردی علم تغذیه: بهبود وضع تغذیه جامعه علم تغذیه چکار می کند؟ 1. مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن 2. مقدار نیازبدن به انرژی ...
تعداد صفحه:
۲۸
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...
تعداد صفحه:
۱۷
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 آلبالو از نظر گیاه شناسی بسیار به گیلاس شبیه است. آلبالو بومی نواحی بین دریای خزر و دریای سیاه است که احتمالاً بذر آن توسط پرندگان به سایر نقاط از جمله اروپا برده شده است. مناطق عمده کشت آلبالو فرانسه، یوگسلاوی و آلمان می باشد. ***4 گیاه شناسی : آلبالو گیاهی خزان پذیر با برگهای لوزی بصورت متناوب روی شاخه قرار دارند. رنگ پوست آن قهوه ای روشن تا نقره ای است. آلبالو از نظر حجم ...
تعداد صفحه:
۴۰
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 تا ریخچه مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است. ***4 مشخصات مرکبات مرکبات از راسته granilas وتیره ...
تعداد صفحه:
۲۰
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 کشت سیب زمینی : گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت میگیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام میشود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب میشود که ذخایر نشاستههای سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با ...
تعداد صفحه:
۲۸
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...
تعداد صفحه:
۱۷
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 آلبالو از نظر گیاه شناسی بسیار به گیلاس شبیه است. آلبالو بومی نواحی بین دریای خزر و دریای سیاه است که احتمالاً بذر آن توسط پرندگان به سایر نقاط از جمله اروپا برده شده است. مناطق عمده کشت آلبالو فرانسه، یوگسلاوی و آلمان می باشد. ***4 گیاه شناسی : آلبالو گیاهی خزان پذیر با برگهای لوزی بصورت متناوب روی شاخه قرار دارند. رنگ پوست آن قهوه ای روشن تا نقره ای است. آلبالو از نظر حجم ...
تعداد صفحه:
۱۸
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 بادام با نام علمی Prunus amygdalus یکی از گیاهان تیره گل سرخ متعلق به دو لپه ای ها میباشد. بادام یک درخت بومی آسیای غربی ، کرانه جنوبی دریای مدیترانه و مراکش است. ***4 درخت به ارتفاع تا 8 متر ، شاخههای جوان بدون کرک ، اول سبز و بعد قهوهای مایل به قرمز. شاخههای سال گذشته خاکستری ***5 برگها تخم مرغی- نیزهای ، نیزهای یا بیضی کشیده ، به طول تا 10 ساتیمتر و عرض 2 تا 3 ...
تعداد صفحه:
۲۰
دسته بندی:
علوم تغذیه
***2 مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . ***3 نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و ...
تعداد صفحه:
۲۶
دسته بندی:
علوم تغذیه
***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...
تعداد صفحه:
۲۴
دسته بندی:
علوم تغذیه
***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...
تعداد صفحه:
۱۲
دسته بندی:
علوم تغذیه
***5 دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید. مایع شربت و نگه داشتن آن در حمام آب گرم است. ***6 را در آب جوش برای مدت 30 تا 60 ثانیه تا نرم شده. ...
تعداد صفحه:
۱۰
دسته بندی:
علوم تغذیه
***3 }قوطی کردن آناناس: کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی ...
تعداد صفحه:
۱۲
دسته بندی:
علوم تغذیه
***1 شناسایی و بررسی اثرات دارویی علف چای Hypericum perforatum مقدمه: امروزه گیاهان به عنوان یکی از منابع مهم دارویی مورد توجه قرار دارند و با توجه به عوارض جانبی که مصرف داروهای سنتیتیک و شیمیایی به همراه دارد ، روند استفاده از داروهای گیاهی در بین مردم کشورهای مختلف رو به افزایش است همچنین استفاده نادرست از آنتی بیوتیکها سبب مقاوم شدن عوامل بیماریزا نسبت به این داروها گردید و ...
تعداد صفحه:
۶۷
دسته بندی:
علوم تغذیه
***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...
تعداد صفحه:
۲۴
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...
تعداد صفحه:
۲۵
دسته بندی:
دانشگاهی
***6 نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است: روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد روغن سویا 241 درجه سانتیگراد روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد روغن ذرت 236 درجه سانتیگراد روغن بادام زمینی 231 درجه سانتیگراد روغن زیتون 190درجه سانتیگراد بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از: - مخلوط کردن روغن ...
تعداد صفحه:
۲۹
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 مقدمه ¥اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز میگردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظهای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید بهدست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سالهای ...
تعداد صفحه:
۲۲
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...
تعداد صفحه:
۶۲
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد nتیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- بیشتر غده در بیرون خاک 1- کروی تمام غده n2- غلطکی یا استوانه ای بیش از نصف n3- دوکی 2/3 غده بیرون از خاک اول رشد برگ ها بعد از سه ماهگی ریشه زیاد هشت روز 20 سانتی متر n6 تا 8 برگی 200 سانتی متر ***4 nدوایر چغندر قند 8 حداکثر 12 nعلوفه ای 3 تا 5 عدد برگ به فرم طبقه ای با زوایای متفاوت ...
تعداد صفحه:
۲۰
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...
تعداد صفحه:
۲۱
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 چگونه لوبیای خشک را پرورش دهیم لوبیای خشک باید در زمین حاصل خیزی کاشته شود. خاک آن ها نباید خیلی سنگین باشد و نباید خیلی خیس باشد، هر چند که لوبیای خشک دارای خوشه های بلندی است آن ها باید در یک مزرعه با خاک خوب کاشته شوند. برای اینکه مشکلات آفت را کم کنیم بهتر است که لوبیای خشک را مانند ذرت، گندم، یا گل آفتاب کردان کاشته شوند و آن ها را نباید در همان مزرعه دو باره کاشت. ...
تعداد صفحه:
۱۹
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 تغییر رنگ برگ درختان سیب اولین بار در سال 1827 از کشور فرانسه گزارش شده است. سپس در سال 1910 در نیویورک استوارت این علائم را موزائیک نامید. در ایران این بیماری از سال 1334 جلب توجه کرد و در اطراف کرج و شهریار مخصوصاً روی واریته سیب شفیع آبادی و گلاب و همچنین در مشهد شدید می باشد. درخت بیمار کوچک می ماند و میوه های ریز می دهد ***3 lعلائم بیماری لکه های کوچک سفید یا زردرنگ ...
تعداد صفحه:
۲۲
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...
تعداد صفحه:
۱۴
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق میباختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم همعنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حاملهی شراب. انگورِ سفینهی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی میشود یافت که گمانِ آن نمیرود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا میبینم! انگور چنان ...
تعداد صفحه:
۲۷
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...
تعداد صفحه:
۲۷
دسته بندی:
دانشگاهی
***4 milk plasma مایع باقیمانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانههای پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...
تعداد صفحه:
۲۱
دسته بندی:
دانشگاهی
***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...
تعداد صفحه:
۳۰
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...
تعداد صفحه:
۵۳
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 •مقدمه •مجتمع غذائي رشته به رشته توليد کننده انواع ماکاروني واقع در کيلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسيس گرديده است ، مالکيت مجتمع غذائي رشته به رشته خصوصي بوده و ماشين آلات آن توسط شرکت ايتاليايي Braibanti نصب و راه اندازي شده است که کليه مراحل توليد و بسته بندي محصول اتوماتيک مي باشد . و با نام تجارتي رشته به رشته که کيفيت بالاي آن موجبات رضايت مشتريان را ...
تعداد صفحه:
۲۷
دسته بندی:
دانشگاهی
***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...
تعداد صفحه:
۲۵
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...
تعداد صفحه:
۱۴
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...
تعداد صفحه:
۴۵
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 کربوهيدراتها : هيدراتهاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکولهاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پليهيدروکسيآلدئيد يا پليهيدروکسيکتون ميدانند. هيدراتهاي کربن از اتمهاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شدهاند. کربوهيدراتها بيشتر به عنوان مولکولهاي ذخيرهکننده انرژي عمل ميکنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...
تعداد صفحه:
۵۴
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...
تعداد صفحه:
۲۲
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني (FAO) و سازمان جهاني بهداشت (WHO) ...
تعداد صفحه:
۴۱
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...
تعداد صفحه:
۴۲
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 اسيدينه اي را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روي عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهاي موجود در شير پي برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهاي سودکه براي 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهاي ...
تعداد صفحه:
۴۴
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 فرآيند مديريت کلان دارودر توليد داروهاي جديد lاثربخشي و ايمني *** ارزيابي باليني داروها ارزيابي شيميائي lکنترل ريز مواد شيميائي بکار رفته در فرآيند توليد دارو سازمان بهداشت جهاني آمادگي همکاري فني و مشاوره اي خود را اعلام کرده است ***4 فرآيند مديريت کلان دارودر توليد داروهاي جديد کنترل GMP کنترل شديد بعد از ورود به بازار برقراري يک نظام سازمان يافته سلامت nثبت عوارض ، ...
تعداد صفحه:
۲۰
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 •زنجبيل زَنجِبيل يا زنجفيل يکي از گياهان دارويي است. زنجبيل از گياه زرد رنگ داراي رگههاي بنفش با نام علمي (Zingiber officinale) بدست ميايد. اگرچه معمولا" از زنجبيل به عنوان ريشه آن گياه نام برده ميشود ولي در اصل قسمت مورد استفاده گياه ساقه متورم شده زيرزميني آن است که "ريزوم" نام دارد. ***3 پيشينه زنجبيل از زمانهاي دور در چين مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتي چين نقش ...
تعداد صفحه:
۴۷
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 گوجهفرنگي گوجهفرنگي گياهي است با نام علمي "LYCOPERSISCOM ESCULENTUM" از خانواده سيب زميني "SOLANACEAE" که به نام عمومي "TOMATO" در جهان مشهور است. ميوه اين گياه که قسمت اصلي آن است به صورت خام يا پخته در سالاد، انواع سسها، سوپ و انواع مواد غذايي به طور وسيع در جهان مورد استفاده قرار ميگيرد. اکثرا گوجهفرنگي را در زماني که به رنگ قرمز است استفاده ميکنند و کمتر از ...
تعداد صفحه:
۱۹
دسته بندی:
دانشگاهی
***3 •زرد آلو نام علمي: Prunus armeniaca) ) نام يکي از ميوهها از خانواده گلسرخيان است. نام علمي زردآلو Armeniaca bulgar مي باشد. درخت زرد آلو بومي چين است . ***4 •توليدکنندگان زردآلو •کشورهاي اصلي توليدکننده زردآلو عبارتاند از ترکيه، ايران، ايتاليا، اسپانيا، يونان و آمريکا. ***5 •زردآلو؛ طلاي تابستان •درخت زردآلو بومي نواحي چين است و هنوز هم به صورت وحشي در اين مناطق مي رويد. ...
تعداد صفحه:
۳۷
دسته بندی:
دانشگاهی
***2 مقدمه •لاوازاويه را مي توان پايه گذار علم تغذيه در اواخر قرن 18 به حساب آورد از قرن بيستم در بسياري در کشور ها مسئله ي کميت و کيفيت مواد غذايي مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخي دولتها براي اجراي اين مسوليت به کاربرد علم تغذيه در برنامه ريزي هاي خود نقش مهمي دارند. ***3 تعريف تغذيه •عبارت از مجموعه فعل و انفعالات که عضو زنده مواد مغذي را دريافت داشته و آنها را به ...