تعداد 17 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد گلوکز با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات میباشد.
***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...
***4 ویژگی های فرآیند و نکات فنی §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا ***8 آماده سازی محلول نشاسته §نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج ...
***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد ميکنند به علت بالا بودن پروتئين بهعنوان پروتئين جنگل معروف شدهاند. زمينهايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچها ميباشند. استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...
***3 کربوهيدراتها : هيدراتهاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکولهاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پليهيدروکسيآلدئيد يا پليهيدروکسيکتون ميدانند. هيدراتهاي کربن از اتمهاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شدهاند. کربوهيدراتها بيشتر به عنوان مولکولهاي ذخيرهکننده انرژي عمل ميکنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...
***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...
***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...
***1 انسولین و بیماری دیابت شیرین : اختلال در متابولیسم گلوکز که می تواند بدلیل عدم حساسیت بافتی نسبت به انسولین ویا کاهش میزان انسولین باشد علائم : پرنوشی ، پرخوری و پرادراری همراه با خستگی ، تحریک پذیری ، ضعف و عطش زیاد و گلوکزاوری انواع دیابت : 1 ) دیابت تیپ یک یا وابسته به انسولین : بیشتر در جوانان دیده شده ، انسولین در پلاسما وجود ندارد و میزان گلوکاگون بسیار بالاست درمان ...
***1 هورمون ها : سیستم کنترلی عصبی (سریع ) و هورمونی ( آهسته ) می باشد هورمون : ازغدد درون ریز بداخل خون ترشح شده و توسط خون به بافت هدف می رسد بافت هدف یک اندام ( پرولاکتین ) یا مجموعه اندام ها ( هورمون رشد ) می باشد انواع هورمون ها : 1) هورمون های پپتیدی : حداقل یک زنجیره پلی پپتید دارند پس درمحل ریبوزوم ها سنتز شده و در ویزیکول ها ذخیره می شوند . با یون کلسیم آزاد شده و با ...
***1 T3,T4 هورمون های تیروئیدی این هورمون ها باعث افزایش متابولیسم بدن از طریق افزایش متابولیسم اکسیداتیو می شوندبنابراین سبب افزایش مصرف اکسیژن ، افزایش پروتئین سازی ، افزایش لیپولیز و افزایش مصرف گلوکز در اکثر سلولهای بدن بجز اعصاب وچشم می شوند می باشدT3 بیشتر بوده ولی اثرات هورمونی مربوط به T3 در پلاسما از T4 میزان Levothyroxine ( T4 ) , Liothyronin ( T3 ) از این دو دارو در ...
***2 فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، ***3 ...
***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...
***1 تالاسمی گروهی از کم خونی های ارثی است که با هیپوکرومی(کاهش غیرطبیعی هموگلوبین گلبول قرمزخون)میکروسیتوز شدید(گلبول قرمز کوچک ترازحدطبیعی)تخریب عناصرخونی(همولیز)ودرجاتی ازکم خونی مشاهده میشود. تالاسمی همراه بانقص درسنتز زنجیره هموگلوبین است تولیدیک یاچندزنجیره گلوبین موجود در مولکول هموگلوبین کاهش یافته است.دراین صورت عدم تعادل درشکل هموگلوبین باعث تغییروضیعت اریتروییدگردیده ...
***1 مبانی شیمی پلیمر جلد اول مترجم سید احمد میرشکرایی ***2 مقدمه مقدمه ای بر علوم پلیمری تاریخ پیدایش و تکوین پلیمر ها تعریف: پلیمر مولکول بسیار بزرگی است که در اثر تکرار یک واحد تکرار شونده ( مونومر) و اتصال این واحدها به یکدیگر حاصل می شود. انواع پلیمرها از نظر منشاء: 1-پلیمر های طبیعی : سلولز( گلوکز)، نشاسته ( گلوکز)، انسولین ( اسیدهای آمینه) و لیگنین ( فنیل پروپان) 2-پلیمر ...
***2 آناتومی قلب - این عضو مخروطی شکل به صورت کیسه ای عضلانی تقریبا در وسط فضای قفسه سینه(کمی متمایل به جلو وچپ) ابتدا در دل اسفنج متراکم و وسیعی مملو از هوا یعنی ریه ها پنهان شده و سپس توسط یک قفس استخوانی بسیار سخت اما قابل انعطاف مورد محافظت قرار گرفته است. - ابعاد قلب در یک فرد بزرگسال حدود6912 سانتیمتر و وزن آن درآقایان حدود 300 ودرخانومها حدود 250 گرم میباشد. - قلب توسط یک ...
***2 •تعریف بیماری دیابت یکی ازانواع بیماری های متابولیک است که مشخصه آن افزایش قندخون می باشد. vافرادی که قندخون ناشتای آنهابالاتراز126 میلی گرم در دسی لیتراست، دیابتی محسوب می شوند . ***3 •شیوع دیابت جمعیت بالغین بالای 20 سال طی سالهای 1995-2025 میلادی در حدود 64 درصد افزایش می یابد و پیش بینی می شود که شیوع دیابت نیز از 4 درصد در سال 1995 به 5.4 درصد در سال 2025 برسد. تعداد ...
***3 معرفی محصول:معرفی محصول: خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان ...