دانلود قالب پاورپوینت با موضوع کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا.ppt

تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فناوری نانو : فناوری بی بدیل فردا فناوری بی بدیل، فناوری آینده ساز، فناروی هزاره سوم و فناوری مولکول به مولکول، تنها بخشی از القابی است که به فناوری نانو داده شده است که هر یک برای فهم اهمیت آن کافی است فناوری با دامنه ای گسترده در حوزه های مختلف صنعت که نمی توان ادعا کرد در کدام حوزه کاربرد ندارد . نانو چیست ، فناوری نانوچه اهمیتی دارد . حوزه های کاربردی امروز این فناوری ...

تعداد صفحه: ۵۳۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 عنوان دوره اصول طراحی Pipig I (Materials & Stadards ) اصول طراحی Pipig II (Plat Desig & Supportig) آشنایی با انواع ساپورت و اصول ساپورت گذاری در Pipig آشنایی با کدهای ASME B۳۱.۳, ۴, ۸ در طراحی Pipig اصول طراحی و تهیهء مدرک PMS آشنایی با الزامات فنی لازم در خرید تجهیزات Pipig آشنایی با مدارک فنی پایه و تفصیلی بخش Pipig آشنایی با انواع شیرهای صنعتی و نحوه انتخاب وکاربرد آنها ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •مجتمع غذائي رشته به رشته توليد کننده انواع ماکاروني واقع در کيلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسيس گرديده است ، مالکيت مجتمع غذائي رشته به رشته خصوصي بوده و ماشين آلات آن توسط شرکت ايتاليايي Braibanti نصب و راه اندازي شده است که کليه مراحل توليد و بسته بندي محصول اتوماتيک مي باشد . و با نام تجارتي رشته به رشته که کيفيت بالاي آن موجبات رضايت مشتريان را ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •مجتمع غذائي رشته به رشته توليد کننده انواع ماکاروني واقع در کيلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسيس گرديده است ، مالکيت مجتمع غذائي رشته به رشته خصوصي بوده و ماشين آلات آن توسط شرکت ايتاليايي Braibanti نصب و راه اندازي شده است که کليه مراحل توليد و بسته بندي محصول اتوماتيک مي باشد . و با نام تجارتي رشته به رشته که کيفيت بالاي آن موجبات رضايت مشتريان را ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 در اجتناب از اثرات سوء بر حفظ منابع طبيعي و استفاده پايدار از تنوع زيستي و با در نظر گرفتن ميزان خطر در سلامت انسان، تمامي اعضا، موظف مي باشند، هنگام حمل و نقل بين مرزي سازواره هاي دستورزي شده ژنتيکي زنده و دربه کارگيري، بسته بندي و انتقال اين سازواره هاکه درچارچوب اين پروتکل قرار ميگيرد را تحت شرايط ايمني ويا با در نظر گرفتن تمامي قواعد و استانداردهاي بين المللي مربوطه ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •تعریف ASEPTIC •پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد . ***4 فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده : •در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تعريف فنّاوري اطلاعات شاخه‌اي ازفنّاوري است که با استفاده از سخت‌افزار، نرم‌افزار، شبکه‌ افزار‍ وفکرافزار، مطالعه وکاربرد داده وپردازش آن را درزمينه‌هاي: ذخيره‌ سازي، دستکاري، انتقال، مديريت، جابه‌جايي، مبادله، کنترل، سوييچينگ وداده‌آمايي خودکار امکانپذير مي‌سازد. ***4 تعريف جامعه اطلاعاتي جامعه‌اي است که شاخصهاي آن تراکم بسيار زياد اطلاعاتي درزندگي روزمره شهروندان، استفاده ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ­لایه های نرم افزار ­نرم افزار های سیستم عامل ­نرم افزارهای توسعه امکانات سیستم ­نرم افزارهای پایگاه داده / نرم افزارهای ارتباطی داده ها ­نرم افزارهای مفسر / نرم افزارهای مترجم ­ نرم افزارهای کاربردی / نرم افزارهای تسهیلاتی ***14 ­توضیحات جدول بازار نرم افزار ­تولید و پشتیبانی نرم افزارهای سیستمی و ابزارهای نرم افزاری داخلی ­2- پشتیبانی نرم افزارها و بسته های نرم افزاری ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 امروزه SWF، استانداردی جهانی برای ایجاد انیمیشن‌ بُرداری در وب به شمار می‌رود. این فرمت توسط شرکت ماکرومدیا ابداع شده است. نرم‌افزار Flash MX که محصول شرکت ماکرومدیا است، اولین نرم‌افزاری است که فایل‌های فلش (با پسوند swf) تولید می‌کند، ولی پس از آن شرکت‌های زیادی شروع به تولید نرم‌افزارهایی برای ساخت فلش کرده‌اند، به‌طوری که امروزه بیش از صد شرکت برروی این نرم‌افزارها ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: دانشگاهی

***7 معنای تحقیق Resarch تحقیق در لغت به معنای پیدا کردن ، یافتن یا جستجوی حقیقت آورده شده است دسترسی به واقعیت و پاسخ به سوالات مشکلات و مبهمات تلاش فکری و علمی و کشف روابط علت و معلولی شناخت علمی یک مساله با روش منطقی تحقیق به روش علمی را مجموعه مقررات و قواعدی دانسته اند که چگونگی جستجو برای یافتن حقایق مربوط به یک موضوع را نشان می دهد جای دیگر آن راحقیقت پژوهی نامیده اند ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 شرکت به اندیشی و فناوری فردا (بافکو) با هدف، ورود به عرصه فناوری های نوین صنعتی و بومی سازی، تطبیق و معادل سازی آنها با فرهنگ کاری و محیطهای صنعتی ایران تأسیس گردید. از آنجا که تحقق این مهم قبل از هر چیز نیازمند داشتن نیروی انسانی با انگیزه، پرتلاش و آگاه به دانش فنی روز می باشد و با توجه به دیدگاه نوین جهانی که سرمایه اصلی یک مؤسسه را افراد آن می داند، این شرکت وجهه همت ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه معماری ژاپن در ژاپن، معماری نیز مانند تاریخ با تاخیر آغاز شد. قدمت نخستین بناهای یادبود – گورتپه های سلطنتی که به کوفون معروف است – به قرن سوم میلادی می رسد. کوفون عبارت است از تلی مدور که سکویی در جلو آن قرار گرفته است. با پلانی کلی شبیه به سوراخ کلید. طول بزرگترین کوفون (کوفون نینتوکو) 500 متر است و در ساخت آن از سه میلیون تن مصالح استفاده شده و خندقی پر از آب به ...

تعداد صفحه: ۲۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***1 اسپکتروسکپی تجزیه ای (1) 3 واحد درسی ( کارشناسی ارشد) مراجع: 1- Principles of Instrumental Analysis D.A.Skoog 2- Introduction to Instrumental Analysis R.D.Braun 3- Spectrochemical methods of Analysis D.Winefordner ***2 فصولی که تدریس می شود a. Atomic Spectros copy Based Upon Flam and Electro thermel Atomization ( Skoog , chapter , q ) b. Emision Spectroscopy Based Upon ...

تعداد صفحه: ۲۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 شناسنامه درسنام درس: کاربرد تکنولوژی آموزشی در آموزش زبان فارسی نام کتاب: کاربرد فناوری‌های جدید در آموزش نام مؤلف: دکتر شهناز ذوفن شماره ویرایش: ویرایش اول تابستان 1383 انتشارات: سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی (سمت) تعداد واحد: 2 فصل‌های مرجع درس: کل کتاب 8 فصل رشته تحصیلی: کارشناسی ارشد آموزش زبان فارسی گروه آموزشی: علوم تربیتی طراح اسلایدهای خلاصه درس: دکتر داود ...

تعداد صفحه: ۲۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***4 توانمند ساختن دانشجویان در ورود به عرصه‌های تخصصی مهارتی: • کسب مدارج مهارتی شبکه‌ها مانند MCSE, CCNA, CCIE,… • راهبری شبکه در سازمان Network Administrator • طراح معماری شبکه سازمان Networking Architecture Design • مشاور سفارش و خرید تجهیزات شبکه سازمان • رعایت امنیت شبکه سازمان Network Security • برنامه‌نویسی در محیط شبکه ***5 • مبانی و شرایط تاریخی و اجتماعی فناوری آموزشی ...

تعداد صفحه: ۱۹۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: دانشگاهی

***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد مي‌کنند به علت بالا بودن پروتئين به‌عنوان پروتئين جنگل معروف شده‌اند. زمين‌هايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچ‌ها مي‌باشند. استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه : خرد کردن علوفه روشي است که در کنار روش بسته بندي کردن علوفه خشک و کاه ، به طور وسيعي مورد استفاده قرار مي گيرد . از خرد کنهاي علوفه ( ماشينهاي برداشت علوفه سيلو کردني ) به طور عمده براي خرد کردن علوفه در مزرعه و پرتاب کردن مواد به داخل تريلي يا کاميون جهت حمل به محل نگهداري مي شود . در بعضي از نقاط ، ذرت محصول عمده سيلو کردني است ، در حالي که در نقاط ديگر ، ذرت خوشه ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان •گوشت طيور به عنوان يک منبع غني پروتئين در سال هاي اخير به طور وسيعي در تغذيه انسان در دنيا و در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوري که در بعضي از کشورها که از نظر شرايط طبيعي و کمبود مرتع دچار مضيقه هستند گوشت طيور به سرعت جانشين گوشت دام هاي ديگر شده است. •ارزش غذايي گوشت مرغ: مي دانيم که منظور اصلي استفاده از گوشت در جيره هاي غذايي ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •رب گوجه فرنگي عصاره تغليظ شده گوجه فرنگي مي باشد که به عنوان چاشني و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زيادي دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوي مطبوع از خواص ظاهري آن مي باشد بريکس آن حدود 28% وداراي ph اسيدي در حدود3/4 مي باشد.3%-2% نمک به آن افزوده مي شود وبه دو صورت فله اي و بسته بندي در بازار موجود مي باشد. •نوع بسته بندي آن معمولاًدر دو نوع يک کيلويي ونيم ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •فشرده‌سازي (Compression)، پردازشي است که با حذف اطلاعات اضافي، داده‌ها را به علايم ديجيتالي کاهش مي‌دهد. اين پردازش بسته به پهناي باند مورد نياز براي انتقال داده‌ها و ميزان فضاي ذخيره‌سازي، آن را کاهش مي‌دهد. اطلاعات ديجيتالي را مي‌توان در هر نوعي که باشد، فشرده کرد. کاهش پهناي باند مورد نياز امکان انتقال داده‌هاي بيشتري را در يک زمان واحد مي‌دهد. فشرده‌سازي را مي‌توان به ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •1- نظام احتمالاً در کار کتابخانه ها اختلالاتي ايجاد نمايد و در وضعيت کنوني توسعه دهندگان خدمات عمومي و رايگان آنها تغييراتي ايجاد کند. همانطور که IFLA در يکي از مقالاتش هشدار داد که کتابخانه ها بايد تصميمات اخير سازمان تجارت جهاني (WTO) که به شدت بر جريان هاي توسعه ي خدمات کتابخانه اي در آينده مؤثر خواهد بود را به اجرا درآورند. ***3 •به منظور توسعه ي اقتصاد ملي براي رقابت ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقايسه ويژگي هاي مبتني بر فيلترهاي گابور و ارايه روشي جديد براي تعيين هويت نويسنده بر اساس دست نوشته فارسي ***3 •اغلب تحقيقات انجام شده در زمينه تعيين هويت نويسنده بر روي زبان انگليسي متمرکز بوده و تاکنون مطالعاتي در زمينه متون دستنويس فارسي گزارش نشده است. بنابراين در اين مقاله روشي براي تعيين هويت نويسنده بر اساس متن دست نويس فارسي پيشنهاد شده که به صورت برون خط و مستقل ...

تعداد صفحه: ۳۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 هدف: چگونگی استفاده از ابزار و وسایل ترسیم و تسلط بر آنها. آشنایی با علائم و قراردادهای ترسیم نقشه برای ثبت و انتقال اطلاعات مختلف. روشهای ترسیم و ارائه یک بنا بصورت دو بعدی. ترسیم اشکال سه بعدی از روی تصاویر دو بعدی. قدرت بخشیدن به تصور فضایی. آشنا نمودن ترسیم جسم سه بعدی به روی صفحات از طریق قوانین خاص. کسب توانایی درک و تجسم احجام و دخل و تصرف در آنها. ***4 موضوع: این ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کمپوت کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ***4 همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 امروزه SWF، استانداردی جهانی برای ایجاد انیمیشن‌ بُرداری در وب به شمار می‌رود. این فرمت توسط شرکت ماکرومدیا ابداع شده است. نرم‌افزار Flash MX که محصول شرکت ماکرومدیا است، اولین نرم‌افزاری است که فایل‌های فلش (با پسوند swf) تولید می‌کند، ولی پس از آن شرکت‌های زیادی شروع به تولید نرم‌افزارهایی برای ساخت فلش کرده‌اند، به‌طوری که امروزه بیش از صد شرکت برروی این نرم‌افزارها ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 امروزه SWF، استانداردی جهانی برای ایجاد انیمیشن‌ بُرداری در وب به شمار می‌رود. این فرمت توسط شرکت ماکرومدیا ابداع شده است. نرم‌افزار Flash MX که محصول شرکت ماکرومدیا است، اولین نرم‌افزاری است که فایل‌ های فلش (با پسوند swf) تولید می‌کند، ولی پس از آن شرکت‌های زیادی شروع به تولید نرم‌افزارهایی برای ساخت فلش کرده‌اند، به‌طوری که امروزه بیش از صد شرکت برروی این نرم‌افزارها ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه بشریت همواره در تمام دوران زندگی به دنبال ابدء و یافتن روش‌های جدید و کاربردی جهت آسان نمودن کارهای روزمره ی خویش بوده. در همین راستا انسان ها همواره تلاش بر آن داشتند تا با بکار گیری ابزار آلات و خلق فناوری‌های جدید به آرمان ها و رویاهای خویش دست یابند. بدیهی است که انسانها همواره در این راه موفق ظاهر شده و خواهند شد. یکی از پر افتخار و پر کاربرد ترین فناوری‌های خلق ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •فشرده‌سازی (Compression)، پردازشی است که با حذف اطلاعات اضافی، داده‌ها را به علایم دیجیتالی کاهش می‌دهد. فشرده‌سازی (Compression)، پردازشی است که با حذف اطلاعات اضافی، داده‌ها را به علایم دیجیتالی کاهش می‌دهد. این پردازش بسته به پهنای باند مورد نیاز برای انتقال داده‌ها و میزان فضای ذخیره‌سازی، آن را کاهش می‌دهد. اطلاعات دیجیتالی را می‌توان در هر نوعی که باشد، فشرده کرد. ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 milk plasma مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: علوم تغذیه

***5 دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید. مایع شربت و نگه داشتن آن در حمام آب گرم است. ***6 را در آب جوش برای مدت 30 تا 60 ثانیه تا نرم شده. ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***3 lبازدید از دامپروری در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: دانشگاهی

***1 انسولین و بیماری دیابت شیرین : اختلال در متابولیسم گلوکز که می تواند بدلیل عدم حساسیت بافتی نسبت به انسولین ویا کاهش میزان انسولین باشد علائم : پرنوشی ، پرخوری و پرادراری همراه با خستگی ، تحریک پذیری ، ضعف و عطش زیاد و گلوکزاوری انواع دیابت : 1 ) دیابت تیپ یک یا وابسته به انسولین : بیشتر در جوانان دیده شده ، انسولین در پلاسما وجود ندارد و میزان گلوکاگون بسیار بالاست درمان ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بشریت همواره در تمام دوران زندگی به دنبال ابدء و یافتن روش‌های جدید و کاربردی جهت آسان نمودن کارهای روزمره ی خویش بوده. در همین راستا انسان ها همواره تلاش بر آن داشتند تا با بکار گیری ابزار آلات و خلق فناوری‌های جدید به آرمان ها و رویاهای خویش دست یابند. بدیهی است که انسانها همواره در این راه موفق ظاهر شده و خواهند شد. یکی از پر افتخار و پر کاربرد ترین فناوری‌های خلق شده ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سولاریس چیست ؟ سولاریس یک محیط عملیاتی بسیار قوی می باشد که دربرگیرنده سیستم عامل چندپردازنده ای چند کاربری ( ) می باشد. سولاریس یک سیستم عامل شبکه است که در سیستم های ، وابسته به اینتل و همچنین سیستم هایی با پردازنده دارای ساختار معماری اجرا میگردد . این سیستمها می توانند دارای حداکثر64، باشند که بطور همزمان در سیستم سرور در حال کار می باشند . با این حال ، هنگامی که مدیران ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، ***3 ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ¨مرزهای سلسله PROTISTA ¨در سال 1969 ، , Robert H. Whittaker سیستم معروف به پنج سلسله ای رده بندی را کشف کرد و فقط در یوکاریوتهای تک یاخته ای Protista را قرار داد. در حال حاضر برخی از چند سلولیها مانند جلبکها و قارچها که ، قبلا با گیاهان طبقه بندی می شده ، در بریتانیا جزء Protista قرار می گیرند زیرا آنها معتقد بودند که بیشتر خصلت تک سلولی بودن اهمیت دارد تا شکل که به گیاهان ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه بشریت همواره در تمام دوران زندگی به دنبال ابدء و یافتن روش‌های جدید و کاربردی جهت آسان نمودن کارهای روزمره ی خویش بوده. در همین راستا انسان ها همواره تلاش بر آن داشتند تا با بکار گیری ابزار آلات و خلق فناوری‌های جدید به آرمان ها و رویاهای خویش دست یابند. بدیهی است که انسانها همواره در این راه موفق ظاهر شده و خواهند شد. یکی از پر افتخار و پر کاربرد ترین فناوری‌های خلق ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سولاریس چیست ؟ سولاریس یک محیط عملیاتی بسیار قوی می باشد که دربرگیرنده سیستم عامل چندپردازنده ای چند کاربری ( ) می باشد. سولاریس یک سیستم عامل شبکه است که در سیستم های ، وابسته به اینتل و همچنین سیستم هایی با پردازنده دارای ساختار معماری اجرا میگردد . این سیستمها می توانند دارای حداکثر64، باشند که بطور همزمان در سیستم سرور در حال کار می باشند . با این حال ، هنگامی که مدیران ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مبدل های حرارتی برای انتقال حرارت موثر بین دو سیال (گاز یا مایع) به دیگری استفاده می گردند. در مبدل های حرارتی دو سیال با دمای متفاوت وجود دارد که این دستگاه شرایطی را فراهم می آورد تا تبادل گرما میان دو سیال بر قرار شود. معمولا مبدل های حرارتی به منظور خنک کردن سیال گرم و یا گرم کردن سیال با دمای پایین تر و یا هر دو ، مورد استفاده قرار می گیرند. ***5 مبدل حرارتی از طریق یک ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •مطالب راهنمای همراه نرم افزار ارنا کتابهای Online همراه Arenaکه با دستور زیر در دسترس است. Start-All Programs-Rockwell Software-Arena9.0-Online Books مثالهای کاربردی همراه نرم افزار که پس از اجرا با دستور File-Open و سپس مراجعه به مسیر نصب نرم افزار و انتخاب آنها در دسترس خواهند بود. سیستم Help نرم افزار Arena که پس از اجرای نرم افزار از طریق منوی Help در دسترس خواهد بود. ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***4 تعریف ربات: ربات یک سیستم الکترومکانیکی است که حداقل یکی از رفتاهای انسان را تقلید نماید.بر اساس این رباتهای مختلفی طراحی و ساخته می شوند. مانند رباتهی فوتبالیست - جنگجو – مین یاب و.... و رباتهای تعقیب خط نیز بر این اساس قابل تعریف هستند. انواع ربات: رباته با توجه به نوع پردازنده بکاررفته در آنها به دو نوع هوشمند وریموت کنترل تقسیم می شوند که نوع ریموت کنترل توسط نیروی ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مقدمه •درسال 1991،توسط یکی از دانشجویان دانشگاه هلسینکی به نام Linus Torvalds بوجود آمد. وی پس از تنظیم قسمت های اصلی برنامه، از طریق اینترنت مجموعه ای از برنامه نویسان با استعداد تشکیل داد و افراد این مجموعه به کمک هم سیستم عامل یا هسته ای به وجود اوردند که امروزه به Linux موسوم است. در اوایل بهار 1994، اولین نسخه واقعی لینوکس (نسخه 1.0) برای استفاده عموم عرضه گردید . ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کاربرد کمپرسور ها : بطور کلی کمپرسور ها جهت افزایش فشار سیالات قابل تراکم (گاز و بخار) تا یک حد معین، مورد استفاده قرار میگیرد.این فشار ممکن است نیازهای مختلفی را تأمین کند از قبیل: غلبه بر اصطکاک و تلفات مسیر، تاثیر در یک واکنش معین در نقطه تحویل گاز و بهبود خواص ترمودینامیکی گاز .به بیان ساده تر، کمپرسور ها کاری مشابه پمپ ها دارند با این تفاوت که سیال آنها بخار یا گاز می ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه: باغ ایرانی نتیجه تلاش انسانی در ایجاد محیطی مساعد با عناصر طبیعی در گستره طبیعت است. عناصر طبیعی بر اساس داده ها و شاخص های بی شمار ذاتی و پنهان خود به وجود می آید. مشارکت عناصر در ترکیب و ایجاد محیط مساعد، هر چند مشروط عوامل مشخص به خود می باشد، در کل اتفاقی است؛ یعنی، رویدادی است بدون قصد انسانی که بدون نظم معینی رخ کرده است. تکرار اتفاق ها طبیعت را شکل می دهد، اما ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه : تقسیمات دوران باستان، تاریخ زندگی بشر به سه دوران باستان ، میانی و جدید تقسیم شده بود. امروزه باستان شناسان ، زندگی بشر را از آغاز به دو دوران تقسیم کرده اند: 1) پیش از تاریخ ؛ 2) تاریخی . 1) دوران پیش از تاریخ ، بیش از نود و نُه درصد از تاریخ زندگانی انسان را شامل می شود و به همین دلیل ، خود به چهار عصر تقسیم شده است : الف . پارینه سنگی ، از آغاز پیدایش بشر بر روی ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •احداث مجتمع تجاری پروما در سال 1379 با زیر بنایی در حدود 25000 متر مربع در پنج طبقه آغاز و در سال 1383 به بهره برداری رسید . این مجتمع در یکی از پرجمعیت ترین و بهترین مکان شهر مقدس مشهد، در مجاورت منطقه سجاد و هتل همای شماره 2 با نمایی زیبا و با شکوه یکی از زیباترین ، پرابهت ترین و بزرگترین مجتمع های تجاری ایران می باشد. سازه ساختمان از بتون مسلح، استراکچری مقاوم در برابر ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***6 معماری چیه ؟ واقعا معماری چیه ؟؟؟ شاید سوال مسخره ای به نظر برسه ولی من مدتهاست با این سوال مشکل دارم ! بعضی اوقات به نتیجه های قانع کننده ای میرسم ولی بعد که زاویه ی نگاهم رو عوض میکنم این سوال دوباره تو مغزم میچرخه ! از روز اول دانشگاه به ما گفتن «معماری خلق فضا است!» ، منم همیشه سعی میکردم فضا خلق کنم ، خودم و تو اون فضا که میخواستم تصور میکردم و سعی میکردم تصویر ذهنیم ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 قرون وسطی چرا این دوره را قرون وسطی می نامند؟ اصطلاح قرون وسطی فلاویو بوندو تاریخدان ایتالیایی در قرن 16 ابداع کرد. از نظر بوندو و دیگر تاریخ نویسان رنسان, قرون وسطی دقیقا یک دوره ی میانه در تاریخ جهان بود,چون بین دوره ی باستانی تمدن یونان و روم و دوره ی رنسانس واقع شده بود. تاریخدانان امروزی نیز در دوره ی قرنهای پنجم و پانزدهم را قرون وسطی می نامند ***3 ما برای این دو قرن ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه ده ها سال است که صنعت ساختمان سازی درکشورهای پیشرفته د نیا از حالت سنتی خارج گردیده و روند صنعتی بخود گرفته است، وسعی گردیده که خصوصیات سبکی ،مقاومت، یکپارچگی، عایق بودن، سرعت در نصب، سهولت در اجرا و . . . را در مصالح مصرفی بکار گرفته شود. کشور پهناور ایران با دارا بودن شرایط اقلیمی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی خاص و بالا خص قرار داشتن اکثر نقاط کشور در کمربند زلزله ...

تعداد صفحه: ۲۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***1 ترجمه : دکتر سید احمد میر شکرایی (3 واحد) برای دانشجویان رشته شیمی محض و شیمی کاربردی ***6 فصل اول : صنایع شیمیایی و تولید مواد شیمیایی در مقیاس بزرگ هدف کلی : آشنایی با فرآورده ها در صنایع شیمیایی آشنایی با عناوین اصلی تشکیل دهنده مباحث صنایع شیمیایی شامل : مواد خام ، عوامل زیست محیطی ، مسائل اقتصادی ، تجهیزات و وسایل ، کنترل کیفیت و غیره ***7 هدف های رفتاری گروه بندی مواد ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 نام انگلیسی: Pot marigold ● گیاهشناسی: گیاهی علفی و یکساله است که منشاء آن مدیترانه و غرب آسیا گزارش شده و دارای ریشه مخروطی شکل و راست می باشد . برگها باریک، بلند و کم و بیش کرکدار، فاقد دندانه و به صورت متناوب می باشند. رنگ برگها سبز روشن، گلها درشت (قطر کل ۷-۴ سانتی متر) می باشد. گلچه های زبانه ای در محورهای متحدالمرکز که تعداد آنها ۴ تا ۸ یا بیشتر است قرار می گیرند. رنگ ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: پیراپزشکی

***1 اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی مثل پوست، چربی و عضله براحتی به اشعه X اجازه می ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***6 •کليات طرح کسب و کار عنوان طرح: توليد مقواي بسته بندي شرح مختصري از طرح: مرحله 1- مواد اوليه ( کاغذ و کارتن خريداري شده) به ايجاد سفارش داده شده مشتريان توسط دستگاه برش قطع و برش داده شده ميشود . مرحله 2- در مرحله دوم برروي درب برخي مقوا بوسيله دستگاه چاپ مشخصات سفارش شده مشتريان و همچنين مشخصات شرکت به چاپ مي رسد . مرحله 3- در اين مرحله درب کارتن و زيره آن به صورت بسته هاي ...

تعداد صفحه: ۳۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 اهداف درس آشنايي با مفاهيم اوليه فناوري اطلاعات آشنايي با جامعه اطلاعاتي و تاثير فناوري اطلاعات بر وجوه مختلف آن مطالعه سواد اطلاعاتي، توسعه اطلاعاتي و الگوهاي مختلف آشنايي با معماري کامپيوتر و سيستم عامل آشنايي با شبکه هاي کامپيوتري، پروتکلها ، سرويسها و .. ***4 سيلابس درس مفاهيم اوليه فناوري اطلاعات شامل تعاريف ، مزايا ، معايب ، محدوديتها ، مقايسه فناوري مولد و فناوري ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 افزایش جمعیت و کمبود آب آلودگی رودخانه تغذیه گرایی دریاچه سد لتیان طراحی قبلی تصفیه خانه ها ***4 بررسی وضعیت کیفی موجود تعیین روابط متغیرها بررسی تغییرات زمانی و مکانی کیفیت آب رودخانه تعیین سهم منابع مختلف آلودگی ارزیابی کاآمدی الگوهای کاهش داده ***5 1983 و1988 ویتفیلد و اسریواستاوا CAمنطقه بندی کیفی رودخانه ها 1955 لیمبراندو PCA طبقه بندی ایستگاه ها و تعیین پارامتر مهم ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 هموژن کردن شیر : پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود. چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد. هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد. دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 فرض تحقیق: ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است. هدف تحقیق: شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر روش تحقیق: در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است ***5 lنظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل lآدام اسمیت: توجیه ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***5 •همگرایی فناوری ها •فناوریهای پردازش اطلاعات، ثبت اطلاعات، جمع آوری اطلاعات، انتقال اطلاعات •همگرایی رسانه ها، محیط چند رسانه ای –دهه 90میلادی – اینترنت –دهه جاری - تلفن همراه –آینده ترکیب اینترنت و تلفن همراه •مصادیقی از همگرایی –تلفن –دوربین عکاسی و فیلم برداری –رادیو و تلویزیون –ضبط و پخش صدا و تصویر –ساعت –تقویم –سیستم تنظیم برنامه (منشی) –ماشین حساب –کارت عابر بانک ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه تهیه نانوکامپیوزیت‌ های منیزیم با دو روش اسباب کردن مکانیکی و استفاده از امواج التراسونیک با شدت بالا مورد مطالعه قرار گرفته است. در روش اول از پودرهای فلزی آلومینیوم، منیزم و تیتانیم استفاده شده است که با تشکیل TiH2 توسط پلی اتیلن گلیکول نانو کامپیوزیتی با بازده استحکامی بالا و قابلیت کشیدگی مطلوب به دست می‌آید. در روش دوم تقویت‌کنندگی نانو ذرات SiC برای کامپیوزیت ...

تعداد صفحه: ۳۶۵ دسته بندی: دانشگاهی

رشته مدیریت 3 واحد درسی منبع : آمار وکاربرد آن در مدیریت مؤلف : دکتر عادل آذر - دکتر منصور مومنی انتشارات سمت - تهران 1383 ***4 •طرح درس کلیات مطالعه توصیفی داده های طبقه بندی شده طبقه بندی و توصیف هندسی مشاهدات آماری توصیف مقداری مشاهدات طبقه بندی شده مبادی احتمال توابع احتمال گسسته توابع احتمال پیوسته توزیع نرمال نظریه تصمیم ***5 •اهداف درس معرفی علم آمار آشنایی با داده های ...

تعداد صفحه: ۳۸۲ دسته بندی: دانشگاهی

تعداد واحد: 3 واحد نام منبع : ریاضیات پایه مؤلف: لیدا فرخو ناشر: دانشگاه پیام نور ***4 هدف کلی درس هدف کلی این درس آموزش مباحثی از ریاضیات است که دانشجویان رشته های رشته های علوم انسانی دردروس تخصصی خود به آنها نیاز خواهند داشت. ***6 در آغاز هر فصل نکاتی به عنوان راهنمای مطالعه وهدف کلی آمده است،که به شما کمک می کند تا منظور کل آن فصل را دریابید،درقسمتی که با عنوان هدف های ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 اهداف معرفی تجارت الکترونیک به عنوان ابزار کسب و کار قرن ویژگی ها و ضرورتهای تجارت الکترونیک جایگاه ایران و جهان در تجارت الکترونیک زیر ساختهای لازم برای تحقق تجارت الکترونیک در ایران نحوه ورود یک بنگاه به تجارت الکترونیک چند نمونه عملی موفق در تجارت الکترونیک ***4 مقدمه مدیری که به دانایی ، فکر و اندیشه ، نوآوری و خلاقیت بپردازد مدیر جهان اول است مدیری که فقط به فکر سیستم ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nتاریخچه مدرسه باهاوس باهاوس (به معنای خانه ی معماری)نام یک مدرسه معماری و هنرهای کاربردی در آلمان بود که از سال 1919 تا 1933 به پرورش هنرمندان پرداخت و نقش مهمی در برقراری پیوند میان طرح و فن ایفا کرد. مکتب باهاوس توسط والتر گروپیوس تاسیس شده است. اسم bauhaus از کلمات آلمانی “tobuild” (برای ساختن) و” house“ (خانه ) ریشه گرفته شده است .علیرغم اسمش و حقیقت اینکه موسس آن یک ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه دراين جا يک الگوريتم ردياب و مسيرياب ماشيني با زمان حقيقي براي عکس هاي ويدئويي ماشيني معرفي مي کنيم. اين ردياب ماشيني با زمان حقيقي کاربردهاي قابل استفاده اي دارد مثلا" براي همين سيستم اخطار دهنده تصادم رو در روي ماشين ها . ما از سيستم CDT براي گردآوري ويژگي هاي تصاوير استفاده مي کنيم. ***5 اطلاعات مربوطه و روش پيشنهاد شده اگر بخواهيم در اين روش رديابي موانع از نظر ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 هدف از تدوين اين استاندارد تعيين روشهاي اندازه‏گيري اوره و ازت آمونياکي در خوراک دام و طيور مي‏باشد . دامنه کاربرد اين استاندارد جهت اندازه‏گيري اوره و ازت آمونياکي در خوراک دام و طيور کاربرد دارد ***3 نمونه‏برداري طبق استانداردهاي روش نمونه‏برداري در مواد غذائي عمل شود . روش کار اندازه‏گيري اوره به طريق اسپکتروفتومتري وسايل مورد نياز اسپکتروفتومتر با حداکثر باند 2/4 در طول ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 پمپ هاي هيدروليکي: با توجه به نفوذ روز افزون سيستم هاي هيدروليکي در صنايع مختلف وجود پمپ هايي با توان و فشار هاي مختلف بيش از پيش مورد نياز است . پمپ به عنوان قلب سيستم هيدروليک انرژي مکانيکي را که توسط موتورهاي الکتريکي، احتراق داخلي و ... تامين مي گردد به انرژي هيدروليکي تبديل مي کند. در واقع پمپ در يک سيکل هيدروليکي يا نيوماتيکي انرژي سيال را افزايش مي دهد تا در مکان ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ?جريان داده ?بسياري از برنامه هاي کاربردي نوع داده جديدي به نام جريان داده را توليد و تحليل مي کنند که در آن داده ها به صورت پويا به يک بستر ( يا پنجره ) وارد و يا از آن خارج مي شوند . ?خواص جريان داده : ?حجم زياد و گاه نامحدود ?تغييرپويا ?جريان به درون و خارج با يک ترتيب مشخص ?پيمايش يکبار يا تعدا د محدود ?نيازمند زمان پاسخ سريع ( اغلب بلادرنگ ) ?ممکن است داراي چندين منبع ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ?کلاسه بندي ?فرايندي دو مرحله اي است : ?ساخت مدل : ?تحليل يک مجموعه آموزشي که مجموعه‌اي از تاپل‌هاي پايگاه است و مشخص کردن برچسب کلاس‌هاي مربوط به اين تاپل‌ها . ? يک تاپل X با يک بردار صفت X=(x1,x2,…,xn) نمايش داده مي‌شود . فرض مي شود که هر تاپل به يک کلاس از پيش تعريف شده متعلق است . ?هرکلاس با يک صفت که به آن صفت برچسب کلاس مي‌گوييم مشخص مي‌شود . ? مجموعه آموزشي به صورت ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت