تعداد 67 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد پروتئین با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات میباشد.
***3 اسيدينه اي را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روي عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهاي موجود در شير پي برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهاي سودکه براي 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهاي ...
***4 مقدمه: میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) یکی از مهمترین گونه های پرورشی میگو میباشد پراکنش جغرافیایی آن به صورت بومی در آبهای اقیانوس آرام و سواحل مکزیک ، آمریکای جنوبی و مرکزی است ناحیهای که درجه حرارت آب اقیانوس در تمام طول سال بالاتر از 20 درجه سانتیگراد میباشد (ویبان و سویینی ،1991). نسبت به شوریهای مختلف تحمل خوبی داشته و رشد بالایی نیز دارد. در مقابل بیماریهای ...
***3 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک ***4 عناصر ضد مغذي - بازدارندهها بازدارندههاي پروتئيني : بازدارندههاي پروتئاز ...
***5 مقدمه از نظر تاريخچه،پرورش قارچ در هاله اي از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگيري استفاده ميکردندوقارچ راگوشت خدا مي ناميدند،ولي بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچين تقريباًاز2000سال قبل با ساده ترين روش والهام از طبيعت برروي چوب درختان کشت مي شده است وتکنولوژي روش کاشت اين قارچ ها جزءهنرهاي خيلي قديمي و محرمانه ي اين سرزمين ها بوده ...
***7 مقدمه ضرورت خود کفائي و عدم وابستگي از لحاظ کشاورزي و دامپروري و يا به عبارتي ديگر تهيه ارزاق عمومي بر هيچ فردي از افراد ديگر پوشيده نيست و هر فرد سليمي با جزئي تفکر و تعقل نمي تواند از قبول آن سرباز زند . به عقيده صاحب نظران ، اولين و ابتدائي ترين شرط لازم و ضروري براي پيشرفت سريع در تمام امور کشور، همانا خود کفا شدن از لحاظ ارزاق عمومي مي باشد و به همين مناسبت است که ...
***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده ميشد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني ميشود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...
***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد ميکنند به علت بالا بودن پروتئين بهعنوان پروتئين جنگل معروف شدهاند. زمينهايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچها ميباشند. استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...
***3 •اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان •گوشت طيور به عنوان يک منبع غني پروتئين در سال هاي اخير به طور وسيعي در تغذيه انسان در دنيا و در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوري که در بعضي از کشورها که از نظر شرايط طبيعي و کمبود مرتع دچار مضيقه هستند گوشت طيور به سرعت جانشين گوشت دام هاي ديگر شده است. •ارزش غذايي گوشت مرغ: مي دانيم که منظور اصلي استفاده از گوشت در جيره هاي غذايي ...
***4 عدس از قديمي ترين منابع غذايي گياهي بشر است و عمر آن به قدمت تاريخ کشاورزي است. از عدس هم در قرآن (سوره بقره آيه 61) و هم در انجيل نام برده شده است. وجود بقاياي دانه هاي عدس در مقابر مصري به 2300 سال قبل از ميلاد مسيح مي رسد. کشت آن در مصر، جنوب اروپا و غرب آسيا در قديم رواج داشته و از اين مناطق بعداً به شمال اروپا، هندوستان، چين و بطرف غرب تا اتيوپي پراکنده گرديده است. ...
***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريتههاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده ميشود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراوردههاي زراعي رفع ميشود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...
***3 رشد رويشى مجدد )1( ذخاير غذائى مواد آلى ذخيره شده براى شروع رشد ضرورى است. مطالعاتى که روى رشد در تاريکى انجام شده است مشخص کرده است که کربوهيدراتها بهعنوان ذخيره غذائى گياه عمل مىکنند. اسميت نشان داد که ريشههاى يونجه، نشاسته و قند يعنى کربوهيدراتهاى غيرساختماني، ذخيره مىکنند. کربوهيدراتهاى غيرساختمانى در طول تاريکى به مصرف سوخت و ساز گياه مىرسند. درصورتىکه ...
***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K بهکار ميرود. بهعنوان مغذي و منبع نمکهاي معدني کلسيم، فسفر و آهن ميباشد. ***4 •ريختشناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتيمتر ميرسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگپوش است. برگ داراي سه برگچه، ...
***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني (FAO) و سازمان جهاني بهداشت (WHO) ...
***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...
***2 تعریف عیار پروتئین: ***3 اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئین های موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست ...
***4 milk plasma مایع باقیمانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانههای پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...
***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...
***2 wفصل اول مقدمه، مبداء اولیه برنج: برنج از زبان هندی گرفته شده است که به آن اریسی (Arisi) میگویند. در زبان انگلیسی به برنج Rice گفته میشود که همان نام عمومی برنج است. در زبان فرانسه Riz و در استان گیلان به برنج (بج) (Bej) و به خوشه آن (ورزه) (Vorze) و به شلتوک آن جو میگویند. کشت برنج که امروزه در تغذیه صدها میلیون انسان در سرتاسر جهان نقش مهمی را عهدهدار است. در چین و ...
***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها میباشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمیدهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان میدهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب میباشد. در ...
***2 lچکیده این آزمایش در سال زراعی 85–84 در ایستگاه تحقیقات هاشمآباد گرگان به منظور بررسی اثر کود فسفره و تراکم بوته بر روی ارقام نخود با استفاده از طرح کرتهای خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل سه سطح کود فسفره (کود فسفره=A شامل سه مقدار 0=a1، 45=a2 و 90=a3 کیلوگرم سوپرفسفات ترپیل در هکتار) بود. فاکتور فرعی شامل ترکیب سه رقم (رقم=C و ...
***2 lمقدمه برنج یکی از اصلی ترین منابع تامین نیازهای غذایی انسان بوده که پس از گندم مهمترین محصول زراعی محسوب شده و بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص اداده است و تنها غله ای بشمار می رود که منحصرا برای تغذیه انسان کشت می شود. اهمیت برنج تا حدی است که در بخش عظیمی از قاره آسیا تامین کننده هشتاد درصد کالری و 75% از پروتئین مصرفی مردم است . در کشور ما سطح زیر کشت برنج حدود 587 ...
***3 هموژن کردن شیر : پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود. چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد. هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد. دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ...
***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...
***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...
***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه میباشد برگچههای نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن میباشد. یونجه ریشهای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ میکند و بنابراین ...
***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین میباشد. ژلاتینهای پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوبترین و گستردهترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار میگیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، میباشد. ژلاتین ...
***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...
***4 ¨صمغ ها صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. v صمغ های ترشحی vصمغ های جلبکی vصمغ های دانه ای v صمغ های میکروبی v مشتقات نشاسته و سلولز ***5 ¨تمامی صمغ ها ملکولهای ...
***6 شرح گیاه گیاهی است یکساله به ارتفاع یک تا 2 متر و گاهی بیشتر و پوشیده از تارهای چسبنده بسیار کوتاه که از کلیه اندامهای آن بوی قوی و ناپسند استشمام می شود. این گیاه ریشه راست دارد که طول آن با توجه به شرایط اقلیمی محل رویش بین 50 تا 60 سانتی متر بوده که در مناطق خشک به 200 سانتی متر هم می رسد . برگهای توتون نسبتاً بزرگ و فاقد دمبرگ و به اشکال قلبی شکل، تخم مرغی شکل نیزه ای ...
***3 oتقسیم بندی باکتری ها oباکتری ها به دو دسته تقسیم می شوند باکتری های گرم مثبت و گرم منفی. این تقسیم بندی بر اساس واکنش آنها هنگام علامت گذاری است ***4 nدر باکتری های گرم منفی دیواره باکتری از یک واحد اضافی شامل فسفولیپید، پروتئین و پلی ساخارین تشکیل یافته است. در حالیکه دیواره باکتری گرم مثبت فاقد چربی بوده و میزان پروتئین کمتری داشته عموما از پلی ساخارین ها و ...
***1 این غده از دو قسمت قشری و مرکزی تشکیل شده قسمت مرکز ی ادامه سیستم سمپاتیک بوده وترشح اپی نفرین و نوراپی نفرین را برعهده دارد فعال می شود ACTH قسمت قشری با رسیدن باعث فعال شدن انزیم کلسترول استراز می گردد و بنابراین میزان تبدیل کلسترول به پرگننولون ACTH افزایش می یابد . پرگننولون ماده پیشتاز در سنتز گلوکوکورتیکوئید ها ، مینرالوکورتیکوئیدها و استروئیدهای جنسی است از 39 اسید ...
***1 مصرف دارو ها در بارداری : عوامل موثر در ورود دارو به بدن جنین : حلالیت در چربی دارو هر چه بیشتر ورود به بدن جنین بیشتر اتصال به پروتئین های پلاسما هرچه بیشتر ورود به بدن جنین کمتر ( داروی آزاد کمتر ) غلظت دارو هرچه بیشتر ورود به بدن جنین بیشتر جفت از خون مادر اسیدی تر می باشد بنابراین داروهای قلیایی در جفت یونیزه شده ودر بدن جنین تجمع مییابند پالایش گلومرولی در دوران حاملگی ...
***1 هورمون ها : سیستم کنترلی عصبی (سریع ) و هورمونی ( آهسته ) می باشد هورمون : ازغدد درون ریز بداخل خون ترشح شده و توسط خون به بافت هدف می رسد بافت هدف یک اندام ( پرولاکتین ) یا مجموعه اندام ها ( هورمون رشد ) می باشد انواع هورمون ها : 1) هورمون های پپتیدی : حداقل یک زنجیره پلی پپتید دارند پس درمحل ریبوزوم ها سنتز شده و در ویزیکول ها ذخیره می شوند . با یون کلسیم آزاد شده و با ...
***1 T3,T4 هورمون های تیروئیدی این هورمون ها باعث افزایش متابولیسم بدن از طریق افزایش متابولیسم اکسیداتیو می شوندبنابراین سبب افزایش مصرف اکسیژن ، افزایش پروتئین سازی ، افزایش لیپولیز و افزایش مصرف گلوکز در اکثر سلولهای بدن بجز اعصاب وچشم می شوند می باشدT3 بیشتر بوده ولی اثرات هورمونی مربوط به T3 در پلاسما از T4 میزان Levothyroxine ( T4 ) , Liothyronin ( T3 ) از این دو دارو در ...
***5 انواع نمونه هایی که به آزمایشگاه منتقل می شود . 1- خون کامل خون منعقد شده یا لخته نمونه مدفوع ***6 نمونه ادرار 5- نمونه مایعات بدن مانند CSF و ... 6- نمونه قارچی 7- نمونه خلط 8- نمونه های بافتی ***8 بخش بیو شیمی و هرمون شناسی انتقال و نگه داری نمونه لخته و فرایند لخته در عرض 20 تا 30 دقیقه می باشد چند مثال از نمونه های بیو شیمی و هرمونی ***15 •حمل و نقل آزمایشات خون برای ...
***3 انواع بافتهای گیاهی بافت مریستم این بافت ، بافت فوقالعاده مهمی است چون منشا کلیه بافتها و ساختمانهای گیاهی است. بافت مریستم بافت نسبتا پیچیدهای است که در اندامهای مختلف به صور گوناگون یافت میشود و در هر مکان از خصوصیات ویژهای برخوردار است. اگر چه فعالیت مهم سلولهای بافت مریستم تقسیم و تکثیر سلولی است ولی در موقعیتهای مختلف و اندامهای مختلف ، شکل و وضعیت متفاوتی را به ...
***3 عملکرد آهن از نظر شیمیایی عنصری بسیار فعال است که با اکسیژن واکنش میدهد و واسطه های را ایجاد میکند که باعث تخریب سلولی ویا تغییرDNA میشود . برای جلوگیری از اثرات مخرب اکسیداتیوی ‚ آهن باید در پیوند قوی پروتئین ها باشد. آهن در واکنش های اکسیداسیون و احیا شرکت میکند. متابولیسم آهن پیچیده است زیرا این عنصر در بسیاری از جنبه های زندگی مثل : عملکرد سلولهای قرمز خون فعالیت ...
***3 اجزاء خاص پروتئینی هستند که اثرات مثبتی بر شرایط یا عملکردهای بدن مصرف کننده داشته و نهایتاً خواص سلامت بخشی را اعمال می نمایند . خوردن چنین پپتیدهایی بر عملکرد دستگاه گوارش ، سیستم ایمنی ، دستگاه عصبی و قلب اثرات مثبتی را بجای می گذارند این اثرات سلامت بخش به نوع و ترتیب قرار گیری اسیدهای آمینه پپتیدهای مختلف بستگی دارد . بطوریکه برخی از این پپتیدها خواص ضد میکروبی ، آنتی ...
***2 •اهداف متابولیسم •بدست آوردن انرژی شیمیایی توسط گرفتن انرژی خورشید یا تجزیه مواد مغذی پرانرژی از محیط •تبدیل مولکولهای مواد مغذی به مولکولهایی که خاص سلول هستند شامل مواد پیش ساز و ماکرومولکولها •پلیمریزاسیون مواد پیش ساز مونومری به ماکرومولکولها (پروتئینها، اسیدهای هستهای و پلیساکاریدها) •سنتز و تجزیه مولکولهای زیستی مورد نیاز برای عملکردهای خاص سلولی، مانند لیپیدهای ...
***2 تعریف غشاء لایه ای نازک است که می تواند اجزای یک سیال را به طور انتخابی جدا نماید. دو عمل اصلی که توسط غشا انجام می شود: نفوذ پذیری یا تراوش permeability انتخابگری یا گزینش پذیریselectivity ***3 انواع قالب های غشا طرح صفحه ای قالبی طرح لوله ای طرح مارپیچ صافی های فیبر میان تهی طرح مارپیچ ارزان است اما نمی تواند جامدات معلق را تصفیه کند. طرح فیبر تو خالی نمی تواند با فشارهای ...
***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...
***3 مقدمه: آملوبلاستوما مهمترین تومور ادونتوژنیک اپیتلیالی است که دارای رشد آهسته و تهاجم موضعی می باشد. P53 یک ژن شناخته شده سرکوب کننده تومور است و bcl-2 پروتئینی است که آپوپتوز را سرکوب می کند و اولین ژن ضد آپوپتوزی شناخته شده می باشد . ***4 کیست ادنتوژنیک کلسیفیه یک ضایعه ادنتوژنیک غیر شایعی است که دارای رفتار کلینیکی متغیر و ویژگی های هیستوپاتولوژیک متفاوتی می باشد و حدود ...
***3 کشت سیب زمینی : گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت میگیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام میشود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب میشود که ذخایر نشاستههای سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با ...
***2 آنتی اکسیدان ها عمل آنتی اکسیدانها در بدن انسان سبب آسیب رساندن به غشای سلولی، پروتین های سلولار، لیپید ها، و دی.ان. ای (DNA) می شود. در طی فرایند متابولیسم اکسیژن، رادیکالهای آزاد به وجود می آیند که به الکترونها هجوم آورده و باعث آسیب وارد آوردن به مولکولها می شود. بدن این توانایی را دارد که بر میزان معینی از رادیکالهای آزاد فائق آمده و از آنها به نفع خود استفاده کند، اما ...
***2 •1- سالانه در حدود 5000000 مارگزیدگی در جهان •2- درحدود 125000هزار مرگ ومیر •3- بیشترین مرگ و میردر جنوب شرقی آسیا (25هزار مورد ) •4- 98% مارگزیدگیها در اندام و 35% در بچه های زیر 10سال •5- 90 % مارگزیدگیها در بهار تا پاییز •6- غالبا جنس مذکر ***3 1- در سرتاسر دنیا 3500 نوع مار وجود دارد 2- کمتر از10 درصد کل مارها سمی هستند 3- درایران 65 نوع مار شناسایی شده اند که 12 نوع ...
***3 •نگاه کلی •انسان در محیطی زندگی میکند که عوامل و میکروارگانیسم های بیماریزای متعددی سلامتی وی را بطور دائم تهدید میکند. پوست و پردههای مخاطی به نوان یک سد حفاظتی از ورود این عوامل به بدن جلوگیری مینمایند. با وجود این ، عبور عوامل بیماریزا از نواحی آسیب دیده و ضعیف این سد حفاظتی امکان پذیر میباشد ***4 •بدن برای مقابله با عوامل بیماریزا مجهز به سیستم دفاعی یا ایمنی ...
***2 •احداث مجتمع تجاری پروما در سال 1379 با زیر بنایی در حدود 25000 متر مربع در پنج طبقه آغاز و در سال 1383 به بهره برداری رسید . این مجتمع در یکی از پرجمعیت ترین و بهترین مکان شهر مقدس مشهد، در مجاورت منطقه سجاد و هتل همای شماره 2 با نمایی زیبا و با شکوه یکی از زیباترین ، پرابهت ترین و بزرگترین مجتمع های تجاری ایران می باشد. سازه ساختمان از بتون مسلح، استراکچری مقاوم در برابر ...
***1 مبانی شیمی پلیمر جلد اول مترجم سید احمد میرشکرایی ***2 مقدمه مقدمه ای بر علوم پلیمری تاریخ پیدایش و تکوین پلیمر ها تعریف: پلیمر مولکول بسیار بزرگی است که در اثر تکرار یک واحد تکرار شونده ( مونومر) و اتصال این واحدها به یکدیگر حاصل می شود. انواع پلیمرها از نظر منشاء: 1-پلیمر های طبیعی : سلولز( گلوکز)، نشاسته ( گلوکز)، انسولین ( اسیدهای آمینه) و لیگنین ( فنیل پروپان) 2-پلیمر ...
مولف : دکتر سید احمد میرشکرایی ***2 فصل اول : آریل هالید ها هدف کلی: کسب اطلاعات کافی در مورد روشهای تهیه ، کاربردها، خاص فیزیکی، تفاوتهای این ترکیبات با آلکیل هالیدها و واکنشهای شیمیایی آریل هالید ها. هدف های مرحله ای: بیان ویژگیهای پیوند C-X در آریل هالیدها توضیح منابع و روش های تهیه آریل هالیدها آشنایی کامل با واکنش های مشخصه آریل هالید ها مکانیسم آنها درک دو مکانیسم افزایش – ...
***3 ابتدا به بررسی کلیات هیدراتاسیون در ورزش می پردازیم و سپس در رشته های ورزشی مختلف این پدیده را بررسی می نماییم ***5 مواد مغذی به 6 دسته تقسیم شود : کربوهیدرات چربی پروتئین ویتامین ها مواد معدنی آب ***7 •آب •مهمترین ماده غذایی است.نرسیدن آب به بدن به مراتب خطر مرگ بیشتری نسبت به محرومیت از سایر مواد غذایی به همراه دارد. • •مهم ترین اعمالی که آب انجام می دهد انتقال و واگذاری ...
***2 تاریخچه غواصی ریشه اصلی آشنایی با غواصی در نیاز و اشتیاق بشر، رهبری نظامی، انجام خدمات زیرآبی، تجارت زیرآبی و گسترش دروازههای دانش از طریق کشف و جستجو نهفته است. یکی از داستان های غواصی که به روایت هرودوت مورخ یونانی در تاریخ ثبت شده داستان غواصی بنام سیلیس است که در پنج قرن قبل از میلاد مسیح برای خشایارشاه پادشاه ایران جهت کشف و جمع آوری گنجهای غرق شده کار می کرد. در عصر ...
***3 شنا از جمله ورزش هایی است که نیاز به دوره های تمرینی سخت دارد. بطور معمول هر شناگر حرفه ای هفته ای 3-2 جلسه تمرین 6 ساعته خواهد داشت. علاوه بر این تمرینات که در آب انجام می شود، ممکن است در برنامه تمرینی این ورزشکاران تمرینات ایروبیک از قبیل دو یا دوچرخه سواری نیز منظور شود ***4 از طرف دیگر مسابقات المپیک شنا عموماً بصورت دوره های 7-3 روزه انجام می شوند و در هر روز شناگران ...
***3 انرژی دربیشتر منابع انرژی را ظرفیت انجام کار تعریف کرده اند. ***4 •شکل های مختلف انرژی •شیمیایی •الکتریکی •الکترومغناطیسی •حرارتی • مکانیکی • هسته ای ***5 •طبق قانون اول ترمودینامیک (اصل بقای انرژی ) انرژی هرگز بوجود نمی آید واز بین نمی رود بلکه همواره از شکلی به شکل دیگر و سرانجام به گرما تبدیل می شود. •باتوجه به اینکه همه انواع انرژی سرانجام به گرما تبدیل میشود ، میزان ...
***4 •قدرت •توانایی یک عضله یا گروه عضلانی برای افزایش نیروی انقباضی حداکثر علیه یک مقاومت قدرت می نامند.نیروی حداکثر زمانی تولید می شود که اندام بدون حرکت باشد یعنی سرعت حرکت صفر باشد. ***5 •مفاهیم قدرت : یک تکرار بیشینه : حداکثر وزنه ای را که یک عضله یا گروه عضلانی فقط برای یک بار می تواند بلند کند یک تکرار بیشینه برای آن عضله یا گروه عضلانی می نامند. •تکرار : به مسیر کامل یک ...
***3 استخوان استخوان یکی از بزرگ ترین اعضای بدن است .این بافت زنده قادر به تغییر ساختارخود در نتیجه فشار های موجود است .این بافت در طول زندگی نه ثابت می ماند و، نه بدون تغییربلکه ،کاملا فعال بوده و دائما تغییر می کند حتی در سنین پیری . ***4 این عضو دارای رگهای خونی ،سلول های زنده و اعصاب است و در صورتی که فعالیتی نداشته باشد یا فشاری بر آن وارد نشود ،مانند فلج اندام ها تحلیل می ...
***3 فصل اوّل مقدمه و معرفی تحقیق ***4 بیماری های قلبی عروقی که غالبا با پیش زمینه آتروسکلروزیس شروع می شوند 50 درصد عوامل مرگ و میر را در جوامع در حال پیشرفت تشکیل می دهند . همچنین یکی از شایع ترین بیماری ها و و علت مرگ و میر در کشورمان ایران نیز می باشد (نمازی و پور کیا، 1384؛ جابری و همکاران،1382). در مورد سبب شناسی بیماری های قلبی عروقی دو دسته عوامل خطرزا را مسئول می ...
***2 •تعریف ها هماتوکریت: درصدی از حجم خون که از گلبولهای قرمز تشکیل شده است. هموگلوبین: یک آهن شامل رنگدانه تنفسی از سلولهای قرمز خون است که عملکردش انتقال اکسیژن از ششها به بافتهای بدن می باشد.در زنان به طور نرمال 12 تا 16 گرم در هر 100 میلی لیتر خون می باشد. فریتین: آهن متبلور شامل پروتئین که عملکردش ذخیره آهن می باشد.تقریبا همه سلولها شامل فریتین میباشند اگر چه بیشتر آهن ...
***4 غدد بدن غده بافتی است که ماده ای را به داخل خود و یا به خارج از خود ترشح میکند.غدد بدن را میتوان به دو دسته درون ریز (اندوکرین) و برون ریز (اگزوکرین)تقسیم کرد.غده های برون ریز مواد را به خارج از خود ترشح میکنند.این غدد به زیر مجموعه های آپوکرین و اکرین تقسیم میشوند.غدد آپوکرین و اکرین هر دو دارای مجراهایی هستند که غدد آپوکرین از راه این مجاری مایع چربی گونه ای ترشح میکنند( ...
***2 آثار گوناگون هورمون جنسی بر متغیرهای آمادگی: اگر تستوسترون هورمونی مردانه و استروژن هورمونی زنانه باشد، اعمالشان باید عضلانی بودن را از زنانهبودن، رشد عضله مردانه از انباشت چربی و باروری متمایز کند فرانک (1995) بیان میدارد: اندکی حس اعتقاد به سرنوشت ایجاب میکند تصور کنیم دو مسیر گیرندهای- هورمونی جداگانه و مجزا تکامل مییابند که آثار فیزیولوژیکی مشابهی دارند که در اسکلت ...
***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...
***3 فصل اول کلیات ***4 تعریف فاضلاب فاضلاب به هر نوع آبی اطلاق می شود که به لحاظ کیفی تحت تاثیر پیشرفت های تکنولوژیک جامعه بشری قرار گرفته و متشکل است ازآبهای تخلیه شده از منازل مسکونی، ساختمان های تجاری، صنعتی و یا کشاورزی که دربرگیرنده سطح وسیعی از آلاینده ها و کنسانتره ها میباشد ***5 انواع فاضلاب فاضلاب خانگی (Domerticw.w) : همانطور که از اسمش پیدااست فاضلاب حاصل از مصارف ...
***1 ¨1- برای اینکه بهترین کارایی را داشته باشید روز قبل از مسابقه استراحت ذهنی و فیزیکی کاملی داشته باشید. ¨2- فعالیت های فیزیکی شدید و تمرینات شدید را محدود نمائید. ¨3-زمانهایی از روز به هواخوری بروید. ¨4-به محل مسابقه بروید و از نزدیک با شرایط آنجا آشنا شوید. ¨5-این روز آخرین فرصتی است که شما باید مطمئن شوید ذخایر گلیکوژن بدنتان کامل است. ¨6-کربوهیداتهای که مصرف می کنید باید ...
***1 اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی مثل پوست، چربی و عضله براحتی به اشعه X اجازه می ...