دانلود قالب پاورپوینت با موضوع مواد افزودنی در شیر.ppt

تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد مواد افزودنی در شیر با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعريف عوامل نگهدارنده گاهي براي نگهداري شير و جلوگيري از فساد و زماني براي تبديل شير فاسد و خراب به شيري که داراي ظاهر معمولي باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعي بوده و حالت دوم تقلب محسوب مي شود. ***3 اصول آزمايش: جستجو و اندازه گيري بيکرمات دوپتاس: بيکرمات دوپتاس معمولاً براي نگهداري نمونه هاي شير اضافه مي گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. براي تشخيص بيکرمات ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . ***3 نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: دانشگاهی

پايان نامه تحصيلي کارشناسي مهندسي کشاورزي ***2 چکيده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يکي از مهمترين عوامل محدود کننده کاهش عملکرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تکنيک هاي کنترل که تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •ابزارهاي زيادي وجود دارد که متخصصان تغذيه ممکن است از آنها براي ارزيابي و کنترل وضعيت تغذيه اي گاوهاي توليده کننده ي شير فراوان استفاده کنند. ارزيابي و بررسي مدفوع يا کود، مي تواند اطّلاعاتي در مورد سلامت کلي، تخمير در سيرابي و عملکرد هضمي در گاوها به ما بدهد. گاوهاي بالغ فرصت زيادي براي مشاهده و بررسي مدفوع در آنها ايجاد مي کنند زيرا آنها تقريباً هر 5/1 تا 2 ساعت ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: دانشگاهی

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دید کلی یونانیان باستان ، عالم را متشکل از چهار عنصر آتش ، خاک ، آب و هوا میدانستند. امروزه دانشمندان بکمک این عناصر ، تمام اجزای تشکیل دهنده جهان را آن طور که هست ، توضیح میدهند. آتش بیانگر انرژی بوده و سه عنصر دیگر نشان دهنده سه حالت از ماده جامد ، مایع و گاز میباشند. بر طبق این تقسیم بندی ، مواد جامد دارای شکل و ابعاد مشخصی بوده و همچنین جرم ، حجم و وزن مشخصی دارند. ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 oاز آنجایی که حرکت در جاده تندرستی مدیون بذل توجه و دقت از همان لحظه های نخستین زندگی انسان یعنی از اوایل دوران جنینی است, اهمیت دوران بارداری بر همگان روشن می گردد. o یکی از مهمترین و اصلیترین نکات در این دوران, تغذیه مادر باردار می باشد, زیرا رشد و نمو کامل جنین رابطه تنگاتنگی با تغذیه مادر داشته , تامین نیاز های او با دریافت مواد مغذی مادر عجین شده, تنها راه بر آوردن ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مؤلف: طیبه پرتوی تعداد واحد درس: 1 واحد ***5 ایمنی در آزمایشگاه : رعایت نکات زیر برای حفظ سلامتی شما در آزمایشگاه ضروری است: 1- استفاده از عینک ایمنی 2- تنها کار نکردن در آزمایشگاه 3- مطالعه دستور کار قبل از ورود به آزمایشگاه 4- اطلاع از مواد مورد آزمایش ***6 5- از خوردن آدامس و مواد خوراکی خود داری کنید. 6- در محیط آزمایشگاه سیگار نکشید. 7- حمل ظروف شیشه ای با احتیاط . 8- ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مقدمه •گذشته از سه جز اصلی مخلوط ماهیچه گیری یعنی ماسه چسب و اب مواد دیگری در مخلوط ماهیچه گیری وجود دارند که افزودنی نامیده میشوند و به منظور کسب برخی خواص ویژه به کار میروند ***3 •افزودنی ها •حبوبات و غلات :چسب غله ای مصرفی در ریخته گری عبارت است از پودر ذرت ریز و یا نشاسته که ازذرت گرفته میشود •به منظور افزایش استحکام تر یا خشک و قابلیت فرو پاشی تا حد 2 در صد اضافه ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...

تعداد صفحه: ۵۳۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 عنوان دوره اصول طراحی Pipig I (Materials & Stadards ) اصول طراحی Pipig II (Plat Desig & Supportig) آشنایی با انواع ساپورت و اصول ساپورت گذاری در Pipig آشنایی با کدهای ASME B۳۱.۳, ۴, ۸ در طراحی Pipig اصول طراحی و تهیهء مدرک PMS آشنایی با الزامات فنی لازم در خرید تجهیزات Pipig آشنایی با مدارک فنی پایه و تفصیلی بخش Pipig آشنایی با انواع شیرهای صنعتی و نحوه انتخاب وکاربرد آنها ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 معرفی محصول:معرفی محصول: خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بررسي دو موضوع سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با پلاتين سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها در سنسور اکسيژن و افزايش مقاومت به خوردگي فولادزنگ نزن به وسيله اعمال پوشش نانوذرات دي اکسيد تيتانيوم با روش سل-ژل ***3 سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با روش پلاتين و سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها***4 چکيده نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •زرد آلو نام علمي: Prunus armeniaca) ) نام يکي از ميوه‌ها از خانواده گلسرخيان است. نام علمي زردآلو Armeniaca bulgar مي باشد. درخت زرد آلو بومي چين است . ***4 •توليدکنندگان زردآلو •کشورهاي اصلي توليدکننده زردآلو عبارت‌اند از ترکيه، ايران، ايتاليا، اسپانيا، يونان و آمريکا. ***5 •زردآلو؛ طلاي تابستان •درخت زردآلو بومي نواحي چين است و هنوز هم به صورت وحشي در اين مناطق مي رويد. ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***7 مقدمه ضرورت خود کفائي و عدم وابستگي از لحاظ کشاورزي و دامپروري و يا به عبارتي ديگر تهيه ارزاق عمومي بر هيچ فردي از افراد ديگر پوشيده نيست و هر فرد سليمي با جزئي تفکر و تعقل نمي تواند از قبول آن سرباز زند . به عقيده صاحب نظران ، اولين و ابتدائي ترين شرط لازم و ضروري براي پيشرفت سريع در تمام امور کشور، همانا خود کفا شدن از لحاظ ارزاق عمومي مي باشد و به همين مناسبت است که ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***6 •کليات طرح کسب و کار عنوان طرح: توليد مقواي بسته بندي شرح مختصري از طرح: مرحله 1- مواد اوليه ( کاغذ و کارتن خريداري شده) به ايجاد سفارش داده شده مشتريان توسط دستگاه برش قطع و برش داده شده ميشود . مرحله 2- در مرحله دوم برروي درب برخي مقوا بوسيله دستگاه چاپ مشخصات سفارش شده مشتريان و همچنين مشخصات شرکت به چاپ مي رسد . مرحله 3- در اين مرحله درب کارتن و زيره آن به صورت بسته هاي ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 گياهان زينتي بخشي از کل گياهان موجود در دنيا هستند که بر اساس سليقه انسان و دارا بودن خصوصيات ويژه اي از جمله رنگ، شکل اندازه گل، برگ و ساقه جزء گروه گياهان زينتي قرار داده شده اند. يک گياه را نمي توان به يک گروه خاصي از گياهان محدود و منحصر نمود. با توجه به اين امر مشاهده مي شود که روز به روز تعدادي از گياهان، از يک گروه به گروه ديگري وارد مي شوند و بر تعداد گياهان مشترک ...

تعداد صفحه: ۹۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K به‌کار مي‌رود. به‌عنوان مغذي و منبع نمک‌هاي معدني کلسيم، فسفر و آهن مي‌باشد. ***4 •ريخت‌شناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتي‌متر مي‌رسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگ‌پوش است. برگ داراي سه برگچه، ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تعریف عیار پروتئین: ***3 اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئین های موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 wفصل اول مقدمه، مبداء اولیه برنج: برنج از زبان هندی گرفته شده است که به آن اریسی (Arisi) می‌گویند. در زبان انگلیسی به برنج Rice‌ گفته می‌شود که همان نام عمومی برنج است. در زبان فرانسه Riz و در استان گیلان به برنج (بج) (Bej) و به خوشه آن (ورزه) (Vorze) و به شلتوک آن جو می‌گویند. کشت برنج که امروزه در تغذیه صدها میلیون انسان در سرتاسر جهان نقش مهمی را عهده‌دار است. در چین و ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***3 lبازدید از دامپروری در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه پلی اتیلن ترفتالات (PET) اولین بار در سال‌های 1941-1939 دو دانشمند انگلیسی به نام وین فیلد( Whinfield ) و دیکسون (Dickson) موفق به تولید پلی اتیلن ترفتالات در مقیاس آزمایشگاهی شدند، سپس در سال 1949 شرکت انگلیسی ( Imperrial Chemical Industry ) و در سال 1953 شرکت آمریکایی دوپنت (E.I.DuPont) موفق به تولید الیاف پلی استر شدند. تا قبل از سال 1960 پلی اتیلن ترفتالات از ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کشت سیب زمینی : گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت می‌گیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام می‌شود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب می‌شود که ذخایر نشاسته‌های سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با ...

تعداد صفحه: ۸۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 1- فولادهای ساختمانی (روش تهیه فولاد- شکل دادن به فولاد- کارسردوگرم برروی فولاد- انواع فولادها- محسنات ومعایب فولاد) 2- نصب سازه های فولادی (فن نصب – برنامه پیشرفت کار – عملیات کارگاهی – تجهیزات نصب – وسایل نصب – روشهای نصب پل – روش های نصب ساختمان) 3- جوشکاری (اصول وفرایند – وسایل جوشکاری – رویه جوشکاری – ترک در جوش – پیش گرمی – کنترل اعوجاج – کاربرد اقسام جوش) 4 – برشکاری ...

تعداد صفحه: ۲۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 n 1-فصل اول آب در طبیعت 1-1- مقدمه nدر قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی: همه شی ها از آب زنده اند. n آب مهمترین ماده شمیمیایی است n در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود. n 80% سطح زمین از آب پوشیده شده است. n 97% از آب های موجود شور هستند. n2% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند n 1% آب جهان شیرین و قابل استفاده است ***3 n2-1- ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •تعریف جریان •اهمیت آن بدلیل کاربرد در کارهای متنوع •اهمیت اقتصادی کار (آب، نفت، گاز....) •عبور مقدار معینی (حجم یا جرم) از ماده در واحد زمان از یک مسیر (لوله، کانال،...) •واحد آن GPM, CFM, CMS, Liter/Min •اهمیت دقت اندازه گیری و مسائل اقتصادی •در اندازه گیری دبی فشار و دما هم نقش دارند •دبی سنج های تجارتی عموماً به صورت دبی حجمی (حجم در واحد زمان) و در شرایط استاندار 1 ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 oمقدمه کمبود مسکن و مشکلات آن دلایل متعدد و ابعاد متنوعی دارد. مسائل اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و حتی سیاسی می‌تواند در بروز این مشکل و نیز حل آن مؤثر باشد. بررسی مشکل مسکن در دهه‌های اخیر و در کشورهای اروپائی که غالباً زمانی دچار چنین مسأله‌ای بوده‌اند، بیانگر این واقعیت است که اکثر این کشورها با بکارگرفتن روشهای صنعتی اجرای ساختمان و تولید انبوه نتایج مطلوبی بدست آورده‌اند ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 oمقدمه کمبود مسکن و مشکلات آن دلایل متعدد و ابعاد متنوعی دارد. مسائل اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و حتی سیاسی می‌تواند در بروز این مشکل و نیز حل آن مؤثر باشد. بررسی مشکل مسکن در دهه‌های اخیر و در کشورهای اروپائی که غالباً زمانی دچار چنین مسأله‌ای بوده‌اند، بیانگر این واقعیت است که اکثر این کشورها با بکارگرفتن روشهای صنعتی اجرای ساختمان و تولید انبوه نتایج مطلوبی بدست آورده‌اند ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه تخت جمشید ،مجموعه ای از کاخ های بسیار باشکوهی است که ساخت آنها در سال ب512 قبل از میلاد آغاز شد و اتمام آن 150 سال به طول انجامید.تخت جمشید در محوطه وسیعی واقع شده که از یک طرف به کوه رحمت و از طرف دیگر به مرودشت محدود است . این کاخ های عظیم سلطنتی در کنار شهر پارسه که یونانیان آن را پرپولیس خوانده اند ساخته شده است ***4 ساختمان تخت جمشید در زمان داریوش اول در حدود ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بطور کلی انواع خرابی ها به دو دسته تقسیم می شوند. الف) خرابی های بنیادی ب) خرابی های سطحی خرابی های بنیادی به علت عدم قدرت باربری کافی بستر راه و صدمه های وارد شده اتفاق می افتد. خرابی های سطحی به علت ناهمواری زیاد سطح جاده ، بهره برداری از مسیر راه را با اشکال مواجه می کند. تشخیص نوع خرابی راه بسیار مهم است چرا که عمل مرمت و بهسازی راه بر اساس تشخیص نوع خرابی انجام می شود. ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •احداث مجتمع تجاری پروما در سال 1379 با زیر بنایی در حدود 25000 متر مربع در پنج طبقه آغاز و در سال 1383 به بهره برداری رسید . این مجتمع در یکی از پرجمعیت ترین و بهترین مکان شهر مقدس مشهد، در مجاورت منطقه سجاد و هتل همای شماره 2 با نمایی زیبا و با شکوه یکی از زیباترین ، پرابهت ترین و بزرگترین مجتمع های تجاری ایران می باشد. سازه ساختمان از بتون مسلح، استراکچری مقاوم در برابر ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: دانشگاهی

***1 محدوده وسیعی از اندازه سنگدانه ها درتهیه بتن خود تراکم استفاده می شوند.درصد بیشتر سنگدانه های بکار رفته در تهیه بتن خودتراکم در مقایسه با سنگدانه های درشت، سنگدانه های ریزمیباشد. درمقایسه با بتن ساده، بتن خودتراکم نسبت به تغییرویژگی های مواد تشکیل دهنده آن بخصوص تغییر در مشخصات سنگدانه های بکار رفته در آن حساس تراست ١.اثر سنگدانه در بتن های خودتراکم محدوده وسیعی ازاندازه ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مقدمه مزیت ریخته گری با ماهیچه با اینکه ماهیچه موجب هزینه اضافی میشود توانایی های فرایند را به میزان چشمگیری افزایش می دهد. ***6 در شکل زیر قطعاتی نشان داده شده که با هیچ روش دیگر به جز ریخته گری همراه ماهیچه قابل تولید نیست ***7 روش های ساخت ماهیچه روش دستی روش ماشینی ***9 ماشین ماهیچه سازی در Hot box در ماهیچه سازی به روش جعبه داغ و جعبه گرم بدلیل مزایای زیر از روش پرتابی ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 شنا از جمله ورزش هایی است که نیاز به دوره های تمرینی سخت دارد. بطور معمول هر شناگر حرفه ای هفته ای 3-2 جلسه تمرین 6 ساعته خواهد داشت. علاوه بر این تمرینات که در آب انجام می شود، ممکن است در برنامه تمرینی این ورزشکاران تمرینات ایروبیک از قبیل دو یا دوچرخه سواری نیز منظور شود ***4 از طرف دیگر مسابقات المپیک شنا عموماً بصورت دوره های 7-3 روزه انجام می شوند و در هر روز شناگران ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاثیرات دو حد نهائی حرارت هر دو حد نهائی حرارت، سرما و گرمای زیاد می توانند باعث صدمه به پوست و دیگر بافتهای بدن شوند که در موارد حاد ممکن است منجر به مرگ شود. بدن ما دارای بیشترین کارآئی در محدوده حرارتی 36 تا 37 درجه سانتی گراد است. برای ثابت نگه داشتن این دما بایستی در هنگام سرما بدن حرارت خود را حفظ، و در هنگام گرما حرارت بدن را به خارج منتقل کند. مویرگ ها و غده های عرق ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

***1 اقیانوس های جهان عبارتند از : اقیانوس آرام ، اطلس ، هند ، منجمد شمالی ، منجمد جنوبی اقیانوس آرام بزرگترین اقیانوس روی زمین است که حدودکره ی زمین را دربرمی گیرد. در درون آب دریاها و اقیانوس ها مواد مختلفی یافت می شود بعضی از این مواد توسط رود ها از سطح خشکی به آب دریاها و اقیانوس ها آورده می شوند . و بعضی دیگر از طریق کوه های آتش فشانی داخل اقیانوس وارد آب اقیانوس ها می شود. ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مقدمه: با پیشرفت علم و تکنولوژی مصالح ساختمانی نیز تحول چشمگیری پیدا کرده اند بطوریکه در جهان توسعه یافته امروز کمتر از مصالح سنتی استفاده میشود . یکی از علومی که به این پیشرفت کمک شایانی کرده است علم متالوژی است که با پیشرفت سریع خود هر روزه مصالح جدیدرابا کیفیت و رفتار بسیار بهتر ومفیدتر ارائه میکند . امروزه مواد کامپوزیت درساختمان سازهای گوناگون وهمچنین تقویت ومرمت سازها ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 اعتیاد به مواد مخدر اعتیاد به مواد مخدر،به عنوان نابسامانی اجتماعی، پدیده ای است که بدان« بلای هستی سوز» نام نهاده اند. اعتیاد به مواد مخدر تقریباً پدیده نو ظهوری است که از عمر آن شاید بیش از 150 سال نمی گذرد. ***3 اعتیاد چیست؟ معتاد کیست؟ ابتلای اسارات آمیز به ماده مخدر که از نظر جسمی یا اجتماعی زیان آور شمرده شود اعتیاد نام دارد. عواقب ان به صورتهای مختلف نظیر کم شدن تحمل ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه اگر سطح زمین با راستای افق زاویه‌ای غیر از صفر بسازد، به این سطح شیبدار شیروانی خاکی گفته می‌شود. در شیروانی خاکی مؤلفه‌ای از وزن که نیروی رانشی نامیده می‌شود تمایل به حرکت دادن توده خاک بسمت پایین دارد. از طرفی مقاومت برشی خاک نیز نیروی مقاومی در برابر این نیروی رانشی ایجاد می‌کند. حال اگر نیروی رانشی آنقدر بزرگ باشد که بتواند بر نیروی مقاوم غلبه کند، در آنصورت در ...

تعداد صفحه: ۱۹۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 توصيفات رفتاري 1-تغيير مشهود در رفتار؛يعني دوري گزيني از خانواده ودوستان نزديک،فقدان علاقه به انجام فعاليتهاي معمول،انرژي پايين،خواب زياد،افت نمره هاي تحصيلي. 2-مسموميت ويااستفاده از داروبراي دو يا چند موقعيت. 3-نوسان خلقي. 4-عدم حضور يا تاخيرمتوالي براي حضوردرمدرسه. 5-تغييرگروه همتاها به گروهي که به طورقابل توجهي در کار مصرف موادهستند. ***3 6-((تصويرخود))ضعيف،توصيف خودبه ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 دامنه کاربرد اين استاندارد نحوه ارزشيابي وانعکاس موجودي مواد و کالا در صورتهاي مالي را تشريح مي کند وموارد زير را در بر نمي گيرد: کار در جريان پيشرفت پيمانهاي بلند مدت ابزارهاي مالي پيچيده موجودي گله هاي دام، محصولات کشاورزي، جنگلي ومعدني در مواردي که اين اقلام در صنايع مربوط، به خالص ارزش فروش اندازه گيري مي شود. ***4 موجودي مواد وکالا به داراييهايي اطلاق مي شود که: براي ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه انبارداري يک خدمت اقتصادي است و عبارت از تهيه و نگهداري کالا به منظور عرضه به موقع آن يا گسترش دادن مدت عرضه آن است به نحوي که کالا براي مدت بيشتري قابل دسترس و مصرف باشد. در اقتصاد هر کشوري انبارداري ها حلقه هايي از زنجيره توليد ، انتقال ، توزيع و مصرف به شمار رفته و نقش اتصال و واسطه را درانتقال کالا از مناطق توليد به بازارهاي مصرف وسپس توزيع محلي برعهده دارند . ...

تعداد صفحه: ۱۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***1 (جهت رشته شیمی) (یک واحد درسی ) بر اساس سر فصلهای مصوب دانشگاه ***2 کاربرد اسپکترو فتو متری در بیو شیمی 1 – اسپکتروفتومتری بوسیله اسپکتروفتومتر شدت رنگ محلولها را با دقت اندازه گیری می کنند. دستگاههائی که برای رنگ سنجی به کار برده می شوند الکتروفتومترو یا اسپکتروفتومتر نامیده می شوند. شمای ساده زیر قسمتهای مختلف یک الکتروفتومتر را نشان می دهد. ***3 بطور کلی هر ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 آستين بالا زدن : کنايه از با عزمي جزم کاري را شروع کردن نظير : دامن به کمر زدن از تو حرکت از خدا برکت : اگر انسان تلاش و کوشش کند خداوند حتماً به او روزي و موفقيت در انجام کاري که در آن قدم برداشته عطا خواهد کرد . آشپز که دو تا شد آش يا شور مي شود يا بي نمک : کار را بايد به کاردان واگذار شود و در دخالت ديگران در امور ، پريشان احوالي و نابساماني ***3 اگر علي ساربونه مي‌دونه ...

تعداد صفحه: ۱۵۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •طرح درس شيوه هاي مطالعه : •ابتدا کليات نحوه مطالعه و خواندن از طريق معرفي ابزارهاي مورد استفاده در مطالعه توضيح داده مي شود . •روش هاي مختلف افزايش سرعت مطالعه از طريق مطالب خواندني مختلف شامل روزنامه ، کتاب و غيره شرح داده مي شود . •انواع خواندن ، به قصد سرگرمي و لذت ، يادگيري ، مطالب درسي و غيره و ويژگي هاي نوع خواندن هر کدام توضيح داده مي شود . ***3 •روش هاي طبقه بندي ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 هدف از تدوين اين استاندارد تعيين روشهاي اندازه‏گيري اوره و ازت آمونياکي در خوراک دام و طيور مي‏باشد . دامنه کاربرد اين استاندارد جهت اندازه‏گيري اوره و ازت آمونياکي در خوراک دام و طيور کاربرد دارد ***3 نمونه‏برداري طبق استانداردهاي روش نمونه‏برداري در مواد غذائي عمل شود . روش کار اندازه‏گيري اوره به طريق اسپکتروفتومتري وسايل مورد نياز اسپکتروفتومتر با حداکثر باند 2/4 در طول ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 درخت ميوه به درختي اطلاق مي شود که داراي ميوه مي باشد – ساختارهايي که ازتخمدان رسيده يک گل که داراي يک يا چند دانه است تشکيل شده است. بنابراين چون تمام درختان گياهان گلدار ميوه توليد مي کنند ( همه درختان بجز سرخس درختي و بازدانگان) اين اصطلاح در باغداري در مورد درختاني بکار مي رود که ميوه آنها مورد مصرف غذايي انسان قرار مي گيرد.انواع ميوه ها در جاي ديگري تعريف و توصيف ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •برنامه هاي واکسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي •بيماري هاي مسري توليدات سودمند گوشتي و شيري دامها را تهديد مي کند. واکسيناسيون يک روش بسيار مهم در کنترل و جلوگيري از اين بيماري ها مي باشد. اما به هر حال، يک برنامه ي واکسيناسيون جانشين خوبي براي تغذيه ي خوب، تهويه ي مناسب، اقدامات بهداشتي مؤثر و ديگر روشهائي که براي مديريت سلامت انجام مي گيرد نمي تواند باشد. ***4 •برنامه هاي ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 به‌‌نظر مى‌رسد که اين نژاد از اختلاط و آميزش گاوهاى بومى ايران با گاوهائى که از کشور شوروى سابق وارد منطقه سراب شده بودند به‌وجود آمده و بعداً به نام سرابى معروف گشته است رنگ آن زرد طلائى و قهوه‌اى سوخته است کوچک و خوش اندام است. اخيراً از گاوهاى سرابى به‌صورت گله‌هاى نيمه صنعتى پرورش داده مى‌شوند. سرابي (Saraby) ***4 •يک نژاد شيري محسوب ميشود که موطن آن شهرستان سراب در ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ميتوند هر بسته علوفه به هر شکل و ترکم واندازه را ظرف چند دقيقه خرد کرده و ساختار مواد راحفظ کند . ***4 مدل SG‌‌ : اين مدل به سفارش مشتري طراحي و عرضه مي شود که مواد را قطع نمي کند ، بلکه به روش استثنايي مواد خرد شده از قبل را با هم مخلوط مي سازد تا مخزن را در پايان عمليات وزيع کاملا تخليه نمايد . ***5 اندازه معقول :‌ تکنولوژي موجود در منوفيدر ، دستيابي به دستگاههائي با ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تعريف تبليغات •واژه تبليغ از نظر لغوي ، از ريشه ابلاغ و به معناي رساندن پيام است ، و از نظر فني ، Advertising عبارت از پيش بيني ، تهيه و ارايه پيام هاي سمعي و بصري توسط عوامل تبليغاتي در ازاي بهاي نشر، اطلاعاتي از خصوصيات و امتيازات يک کالا و خدمت يا فکر در جهت افزايش فروش کالا و استقبال عمومي از آن مي باشد . ***4 •اهداف تبليغات •آگاهي بخشي •متقاعد سازي •يادآوري ***5 سياست ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •نقش فيزيک در پزشکي •پزشکان براى تشخيص بيمارى ها از انواع وسايل ساده مانند دماسنج و فشارسنج، گوشى طبى (استتوسکوپ) تا دستگاه هاى بسيار پيچيده مانند ميکروسکوپ الکترونى، ليزر و هولوگراف که همه براساس قانون هاى فيزيک طراحى و ساخته شده استفاده مى کنند. در اين قسمت به ساختمان و طرز کار برخى از آنها مى پردازيم. ***4 •راديوگرافى و راديوسکوپى راديوگرافى عکسبردارى از بدن با پرتوهاى ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه : براساس بررسيهاي ديرين شناسي،اجداد ماهيان خاوياري بيش از يکصد ميليون سال پيش درروي زمين ظاهر گشتند وبه علت سازش با محيط توانسته اند از دوره مزوزوئيک تا امروز به زندگي خود ادامه دهند ماهيان خاوياري در حوزه هاي درياي خزر ، درياي ازوف ، درياي سياه ، درياچه ارال ، درياي بالتيک ودرابهاي شوروشيرين بخشهايي از شمال وخاوردورمانند سرزمين پهناورروسيه ، سيبري وچين وهمچنين درقاره ...

تعداد صفحه: ۸۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •گفتار 1:خريد مواد هدف:انتظار مي رود پس از مطالعه اين گفتار بتوانيد:1- سه نوع فرم مربوط به نگهداري اطلاعات سفارش و خريد موادرا مشخص کنيد. 2-اطلاعاتي را که در هر يک از فرم هاي مربوط به سفارشو خريد مواد ثبت شده است،مشخص کنيد ***3 حسابداري مواد براي موسسات توليدي معموالا" با دو فعاليت اصلي ارتباط مي يابد:خريد مواد و وصرف آن در جريان توليد.معمولا" خريد مواد در موسسات توليدي از ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 افزایش جمعیت و کمبود آب آلودگی رودخانه تغذیه گرایی دریاچه سد لتیان طراحی قبلی تصفیه خانه ها ***4 بررسی وضعیت کیفی موجود تعیین روابط متغیرها بررسی تغییرات زمانی و مکانی کیفیت آب رودخانه تعیین سهم منابع مختلف آلودگی ارزیابی کاآمدی الگوهای کاهش داده ***5 1983 و1988 ویتفیلد و اسریواستاوا CAمنطقه بندی کیفی رودخانه ها 1955 لیمبراندو PCA طبقه بندی ایستگاه ها و تعیین پارامتر مهم ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خلاصه طرح: موضوع طرح: کشت گیاهان گلخانه ای نوع تولیدات: خیاردرختی تعداد شاغلین: 10 مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح: 000/000/080/2 سرمایه گذاری ثابت: 000/000/026/2 سرمایه در گردش: 000/000/30 درآمد سالیانه: 000/000/120 سود ویژه: 000/000/482 دوره بازگشت سرمایه: 50 ماه نرخ بازدهی سرمایه: 24% ***3 مقدمه: یکی از اقدامات مهم جهت بالا بردن کیفیت و ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 آلودگی های صوتی در محیط کار سر و صدا شایع ترین عامل زیان آور محیط کار است . حداکثر سر و صدای مجاز در محیط کار در یک شیفت ۸ ساعته، ۸۵-۹۰ dB می باشد . صوت بیش از حد مجاز سبب ناشنوایی های حسی، عصبی و یا هر دو می گردد . افزایش فشار، قند و کلسترول خون، اضطراب، ناراحتی عصبی و اختلالات شنوایی در کودکانی که مادرانشان به هنگام بارداری در معرض سر و صدای بیش از حد مجاز بوده اند، از ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 lچکیده این آزمایش در سال زراعی 85–84 در ایستگاه تحقیقات هاشم‌آباد گرگان به منظور بررسی اثر کود فسفره و تراکم بوته بر روی ارقام نخود با استفاده از طرح کرت‌های خرد شده در قالب بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل سه سطح کود فسفره (کود فسفره=A شامل سه مقدار 0=a1، 45=a2 و 90=a3 کیلوگرم سوپرفسفات ترپیل در هکتار) بود. فاکتور فرعی شامل ترکیب سه رقم (رقم=C و ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 هموژن کردن شیر : پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود. چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد. هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد. دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت