دانلود قالب پاورپوینت با موضوع غذا دادن روزانه گوساله.ppt

تعداد 100 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد غذا دادن روزانه گوساله با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***2 nدر هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان. nشیردان تنها قسمت فعال معده می باشد. شکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست ***3 در زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است. آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک). مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند. شکل گیری ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •برنامه هاي واکسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي •بيماري هاي مسري توليدات سودمند گوشتي و شيري دامها را تهديد مي کند. واکسيناسيون يک روش بسيار مهم در کنترل و جلوگيري از اين بيماري ها مي باشد. اما به هر حال، يک برنامه ي واکسيناسيون جانشين خوبي براي تغذيه ي خوب، تهويه ي مناسب، اقدامات بهداشتي مؤثر و ديگر روشهائي که براي مديريت سلامت انجام مي گيرد نمي تواند باشد. ***4 •برنامه هاي ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: علوم تغذیه

***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***4 مقدمه: میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) یکی از مهمترین گونه های پرورشی میگو می‌باشد پراکنش جغرافیایی آن به صورت بومی در آبهای اقیانوس آرام و سواحل مکزیک ، آمریکای جنوبی و مرکزی است ناحیه‌ای که درجه حرارت آب اقیانوس در تمام طول سال بالاتر از 20 درجه سانتیگراد می‌باشد (ویبان و سویینی ،1991). نسبت به شوری‌های مختلف تحمل خوبی داشته و رشد بالایی نیز دارد. در مقابل بیماریهای ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: دانشگاهی

***5 مقدمه تقاضاي مداوم براي سبزي هاي تازه و فراورده ها در بازار هاي کشور نشان دهنده عظيم بودن نقش اقتصادي صنعت توليد سبزي وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژيم هاي غذايي است متخصصين علم تغذيه معتقدندکه مصرف سبزي وميوه به صورت تازه يافراورده اي ازبروزناراحتيهاي ناشي ازفقرغذايي جلو گيري مي کند.خوشبختانه مصرف سبزي و ميوه به صورت تازه در ايران بسيار رايج است. ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: دانشگاهی

***4 ايدز دراثرويروسي به نام HIV است. اين ويروس گروه خاصي از لنفوسيت هاي T راکه در دفاع نقش دارند مورد تهاجم قرار ميدهد. درآنها تکثير ميشود و اين سلولها را ازبين مي برد درنتيجه به مرورقدرت دفاعي بدن کم ميشود. به ترتيبي که افراد مبتلا به ايدزتوانايي مقابله با خفيف ترين عفونت ها را ندارند . ***5 • وسرانجام دراثرمبتلابه بيماري هاي باکتريايي وويروسي و يا برخي از سرطان ها مي ميرند. ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه •ابزارهاي زيادي وجود دارد که متخصصان تغذيه ممکن است از آنها براي ارزيابي و کنترل وضعيت تغذيه اي گاوهاي توليده کننده ي شير فراوان استفاده کنند. ارزيابي و بررسي مدفوع يا کود، مي تواند اطّلاعاتي در مورد سلامت کلي، تخمير در سيرابي و عملکرد هضمي در گاوها به ما بدهد. گاوهاي بالغ فرصت زيادي براي مشاهده و بررسي مدفوع در آنها ايجاد مي کنند زيرا آنها تقريباً هر 5/1 تا 2 ساعت ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه با توجه به افزايش سريع جمعيت کشور، نياز به توليد بيشتر مواد غذايي احساس مي?گردد. بهترين راه براي نيل به اين هدف و همچنين تامين قسمتي از ارز مورد نياز، افزايش توليد در واحد سطح است. در بين نهادهاي کشاورزي، اضافه نمودن متعادل کودهاي شيميايي بيشتر از ساير نهادها در افزايش توليد محصولات کشاورزي موثر است. نظر به اينکه توليد کنندگان محصولات کشاورزي کشور براي توليد بيشتر، ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه: به تازگي پس از يک سمينار عصرانه به خانه باز گشته ايد. Notebook تان در کيف تان قرار دارد, PDA (Personal Digital Assistant) خود را به کمر بسته ايد ، و تلفن همراه تان در جيب جاي دارد. در سمينار امروز يادداشتهايي را در Notebook خود نوشته ايد . همين که به خانه مي رسيد و از کنار چاپگر جوهر افشان خود عبور مي کنيد ، Notebook ، چاپگر را پيدا مي کند و به طورخود کار يادداشتهاي ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •حرارت دهی حرارت دهی یکی ازمهمترین روشهای متداول در فرایند مواد غذایی است.این روش نه تنها به دلیل تاثیر مطلوب بر روی کیفیت ماده غذایی بلکه به دلیل اثر نگهدارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم ؛ غیر فعال نمودن ریز زنده ها حشرات و انگلها همراه میباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است ***3 •انرژی مایکروویو از انرژی مایکروویو بر خلاف انرژی یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده •درمان عفونتها، وقت گیر و داروهای مورد نیاز هزینه بر می باشند ،از این رو پیشگیری از مشکلات ناف در مورد گوساله های تازه متولد شده مورد توجه بسیاری واقع شده است. در یک مطالعه دانشگاهی در مورد ضدعفونی کردن ناف، گوساله هایی که ناف آنها ضد عفونی نشده بود، میزان مرگ و میر 18 درصدی داشتند و در مقابل گوساله هایی که ناف آنهاضدعفونی شده بود در ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه بشریت همواره در تمام دوران زندگی به دنبال ابدء و یافتن روش‌های جدید و کاربردی جهت آسان نمودن کارهای روزمره ی خویش بوده. در همین راستا انسان ها همواره تلاش بر آن داشتند تا با بکار گیری ابزار آلات و خلق فناوری‌های جدید به آرمان ها و رویاهای خویش دست یابند. بدیهی است که انسانها همواره در این راه موفق ظاهر شده و خواهند شد. یکی از پر افتخار و پر کاربرد ترین فناوری‌های خلق ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق می‌باختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم هم‌عنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حامله‌ی شراب. انگورِ سفینه‌ی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی می‌شود یافت که گمانِ آن نمی‌رود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا می‌بینم! انگور چنان ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تاریخچه اهلی شدن : بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند . اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو می باشد . ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: علوم تغذیه

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***1 تعریف فتوپریودیسم فتوپریودیسم در گیاهان بویژه برای تشکیل گل مشخص می‌شود. تناوب نوری روزانه (تناوب روزها و شبها) با تغییرات سالانه‌اش (روزهای بلند و روزهای کوتاه) در موجودات زنده واکنشهایی ایجاد می‌کند که مجموعه آنها فتوپریودیسم را تشکیل می‌دهند. ***2 طول روز معمولا فاصله بین طلوع خورشید یا غروب آن است. بدیهی است که این فاصله زمانی در فصول مختلف سال نسبت به عرض جغرافیایی محل ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

***3 lبازدید از دامپروری در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***2 oمقدمه تیره میخک به راسته سانتروسپرمال و زیر راسته Caryophyllales تعلق دارد. گیاهان این راسته دارای دانه‌هایی با جنین خمیده و نعل اسبی شکل است که نام سنتروسپرمال را نیز از آن گرفته‌اند. این راسته دارای چندین زیر راسته است. گیاهانی علفی و بوته‌ای هستند و گاه با انشعابات و شاخه‌های فشرده بوته‌های بالشتکی یا کوسنی شکل را تشکیل می‌دهند. برگها ساده ، بدون دندانه ، باریک ، کشیده ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بشریت همواره در تمام دوران زندگی به دنبال ابدء و یافتن روش‌های جدید و کاربردی جهت آسان نمودن کارهای روزمره ی خویش بوده. در همین راستا انسان ها همواره تلاش بر آن داشتند تا با بکار گیری ابزار آلات و خلق فناوری‌های جدید به آرمان ها و رویاهای خویش دست یابند. بدیهی است که انسانها همواره در این راه موفق ظاهر شده و خواهند شد. یکی از پر افتخار و پر کاربرد ترین فناوری‌های خلق شده ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***4 تاریخچه ای در مورد شرکت شهد ایران اولین شرکت صنایع غذایی استان خراسان به عضویت در آمدن در بورس تهران اولین شرکت دریافت گواهینامه ISO 9001 در ایران نامهای تجاری محصولات شرکت شهد ایران صادرات شرکت شهد ایران ***5 اهداف سیستم حقوق و دستمزد سیستم حقوق دستمزد باید بگونه ای طراحی شود که اطلاعات لازم را به سرعت گرد اوری و رقم صحیح قابل پرداخت به هر یک از کارکنان را محاسبه کند. ***6 ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nمقدمه بشریت همواره در تمام دوران زندگی به دنبال ابدء و یافتن روش‌های جدید و کاربردی جهت آسان نمودن کارهای روزمره ی خویش بوده. در همین راستا انسان ها همواره تلاش بر آن داشتند تا با بکار گیری ابزار آلات و خلق فناوری‌های جدید به آرمان ها و رویاهای خویش دست یابند. بدیهی است که انسانها همواره در این راه موفق ظاهر شده و خواهند شد. یکی از پر افتخار و پر کاربرد ترین فناوری‌های خلق ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***7 هدف اصلی‌ در شرکت کسب سود است . در جهت اشتغال زایی‌ در استان فعالیت‌ می‌کند . با توجه به عدم وجود واحد تولیدی‌ مشابه در استان و سایر‌ مناطق نزدیک‌ در جهت ارتقای‌ سطح تولید‌ پروفیل‌ و‌پوشش دادن در سطح استان . ***8 تولید انواع قطعه پروفیل‌ آلومینیومی‌ جهت ساخت درب و پنجره تک و دو جداره‌ در جهت انجام خدمات رنگ پودری‌ و‌آبکاری فلزات که‌در حال حاضر شرکت فعالیت‌ تولید‌ انواع ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: دانشگاهی

***1 •زمانی که شما غذایی را می بینید ، بو می کنید و یا حتی در انتظار خوردن یک شیرینی پای سیب در حال پخته شدن هستید ، ترشح بزاق دهان و اسید معده شروع می شود. •قبل از اینکه تکه ای از پای سیب را بخورید ، سیستم گوارشی تحریک و آماده فعالیت می شود. • بعد از ورود اولین تکه شیرینی به داخل دهان، بسیاری از قسمت های سیستم گوارشی به طور اتوماتیک و به دنبال هم شروع به فعالیت می کنند. ***2 ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •نحوه تدریس ریاضی : •@ تعریف تدریس : تدریس عبارت است از تعامل یا رفتار متقابل معلم و شاگرد ، بر اساس طراحی منظم و هدفدار معلم ،برای ایجاد تغییر در رفتار شاگرد . تدریس مفاهیم مختلف مانند نگرشها ، گرایشها ،باورها ، عادتها و شیوه های رفتار وبه طور کلی انواع تغییراتی راکه می خواهیم در شاگردان ایجاد کنیم، دربر می گیرد .» •به طور کلی معلمان ریاضی موافق هستند که آموزش و یادگیری ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مولود انسان به هنگام تولد ضعیف ترین و وابسته ترین نوزاد جهان هستی است و در این هنگام از او هیچ توقع و انتظاری در مسئولیت و خودکفایی نیست. به عبارت دیگر از آنجایی که نوزاد انسان به هنگام تولد از همه نوزادان جهان هستی ضعیف تر و ناتوان تر است. اگر هنگام تولد «ماما» نداشته باشد بقائی نمی تواند داشته باشد. او کاملاً وابسته و نیازمند است. مگر نه آنست که او در آغاز، نطفه ای بیش ...

تعداد صفحه: ۱۰۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 فعالیت و رفتار تعریف شناسایی مخاطب فعالیت رفتار خانوار سنتی ایرانی آشنایی با چند مفهوم رفتارهای خانوار امروزی قیاس فضایی بر اساس رفتارهای گذشته و حال نتیجه و پیشنهاد ***4 فعالیت و رفتار فعالیت:اعمالی صرفا جهت مرتفع کردن نیازها مثل غذا خوردن. رفتار : نوع و نحوه انجام دادن عملی که منجر به رفع نیاز می گردد به عبارتی نوع و نحوه انجام فعالیت ها است که بر اساس فرهنگ و جوامع مختلف ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه معماری ژاپن در ژاپن، معماری نیز مانند تاریخ با تاخیر آغاز شد. قدمت نخستین بناهای یادبود – گورتپه های سلطنتی که به کوفون معروف است – به قرن سوم میلادی می رسد. کوفون عبارت است از تلی مدور که سکویی در جلو آن قرار گرفته است. با پلانی کلی شبیه به سوراخ کلید. طول بزرگترین کوفون (کوفون نینتوکو) 500 متر است و در ساخت آن از سه میلیون تن مصالح استفاده شده و خندقی پر از آب به ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: دانشگاهی

***6 معماری چیه ؟ واقعا معماری چیه ؟؟؟ شاید سوال مسخره ای به نظر برسه ولی من مدتهاست با این سوال مشکل دارم ! بعضی اوقات به نتیجه های قانع کننده ای میرسم ولی بعد که زاویه ی نگاهم رو عوض میکنم این سوال دوباره تو مغزم میچرخه ! از روز اول دانشگاه به ما گفتن «معماری خلق فضا است!» ، منم همیشه سعی میکردم فضا خلق کنم ، خودم و تو اون فضا که میخواستم تصور میکردم و سعی میکردم تصویر ذهنیم ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 یونان: اگر چه هنر یونانی مدت بسیار زیادی منبع الهام هنرمندان باختر زمین بوده است.اروپاییان تا میانه سده هجدهم مستقیما" درباره آن چیز زیادی نمی دانستند. سرزمین یونان در جنوب شبه جزیره ی بالکان واقع شده است و می توان چهار ناحیه مجزا را در این سرزمین از هم تشخیص داد .یونان شمالی به وسیله ی سلسله ی جبال پند (Pinde) به منطق مجزا تقسیم شده است . رشته جبا ل پند به کوه های کوچک تر ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: دانشگاهی

***15 طبق تحقیقات ویکی پدیا، رنگ درمانی یک روش درمانی است که رنگ ها و نورها باعث تعادل بخشیدن به نیروهای روانی روحی احساسی میشوند signorini design دوشهایی با رنگ های متنوع طراحی کرده که از آن آب با رنگ های آرامبخشی چون زرد گرم قرمز آتشی آبی و سبز روشن پایین میریزد. اگر این رنگ ها برای آرامش شما کافی نبود شما میتوانید جعبه دوش را اضافه کنید و موسیقی گوش کنید. جعبه دوش توسط کمپانی ...

تعداد صفحه: ۱۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***1 •درس 2 واحدی از دوره کارشناسی شیمی ***2 •اهمیت تجزیه مقادیر کم در علوم و فناوری •تجزیه و تعیین مقادیر کم مواد سمی در نمونه های زیست محیطی •صنایع غذایی •بیولوژی •صنایع الکترونیک و کامپیوتر ***3 •بخش اول خطا های سیستماتیک در تجزیه مقادیر کم ***4 •1-1 مقدمه •1-1-1 تعریف عمومی از تجزیه مقادیر کم •1-1-2 روشهای دستگاهی تعیین مستقیم •1-1-3 روشهای چند مرحله ای •1-1-4 مراحل اضافی و ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 شنا از جمله ورزش هایی است که نیاز به دوره های تمرینی سخت دارد. بطور معمول هر شناگر حرفه ای هفته ای 3-2 جلسه تمرین 6 ساعته خواهد داشت. علاوه بر این تمرینات که در آب انجام می شود، ممکن است در برنامه تمرینی این ورزشکاران تمرینات ایروبیک از قبیل دو یا دوچرخه سواری نیز منظور شود ***4 از طرف دیگر مسابقات المپیک شنا عموماً بصورت دوره های 7-3 روزه انجام می شوند و در هر روز شناگران ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاریخچه شنا ظهور و گسترش شنا، ریشه در احتیاجات عصر انقلاب صنعتی و شهرنشینی اواخر قرن نوزدهم دارد. این توسعه ابتدا از انگلستان آغاز شد و از آنجا به قاره اروپا و آمریکا و سرانجام به همه دنیا گسترش یافت. * اولین استخر های سرپوشیده به ترتیب در شهرهای لیورپول 1838، وین 1842 و برلین 1855 ساخته شد و بعد از آن تشکیلات شنا شکل گرفت. ***3 در آن زمان رشته های شنا تا بدین حد متنوع ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 تاثیرات دو حد نهائی حرارت هر دو حد نهائی حرارت، سرما و گرمای زیاد می توانند باعث صدمه به پوست و دیگر بافتهای بدن شوند که در موارد حاد ممکن است منجر به مرگ شود. بدن ما دارای بیشترین کارآئی در محدوده حرارتی 36 تا 37 درجه سانتی گراد است. برای ثابت نگه داشتن این دما بایستی در هنگام سرما بدن حرارت خود را حفظ، و در هنگام گرما حرارت بدن را به خارج منتقل کند. مویرگ ها و غده های عرق ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 اقدامات اولیه در بروز مسمومیت هر گاه و در هرکجا مسمومیتی رخ داد، خونسردی خود را حفظ کرده و با مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم با شماره تلفن 09646 تماس حاصل کنید. در هنگام تماس بهتر است اطلاعات زیر را مهیا داشته باشید: نام و شماره تماستان سن، جنسیت و وزن تقریبی فرد مسموم علت بروز مسمومیت سابقه ی پزشکی فرد مسموم ترکیب و یا ترکیبات ایجاد کننده مسمومیت مقدار مصرف شده از هر ترکیب ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ساختار پوست پوست وسیعترین، سنگین ترین و نیز موثرترین و پیچیده ترین عضو بدن میباشد. بطور متوسط کل سطح پوست فرد بالغ سطحی معادل 2 - 1.7 متر مربع و وزنی معادل 1/4 کیلوگرم دارد. پوست یک عضو زنده است که تنفس کرده خود را بازسازیکرده، اعمال فیزیولوژیک مختلفی انجام میدهد. چنانچه به عنوان یک چتر، یک سایبان یا یک پوشش محافظ عمل میکند. پوست از سلولهای کاملا“ تمایز یافته تشکیل شده که ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: ادبیات فارسی

***2 مروری بر نگارش دروه‌ی راهنمایی در دوره‌ی راهنمایی با برخی از مهارت‌ های نگارشی آشنا شدیم. قبل از پرداختن به مهارت‌های تازه‌تر، باید مطمئن شویم آن‌ها را خوب فراگرفته‌ایم. پس با هم یک‌بار دیگر این مهارت‌ها را به‌طور مختصر، مرور می‌کنیم. 1) یکی از تمرین‌های مناسب نگارشی تبدیل گفتار به نوشتار است. ما می‌توانیم آن‌چه را به زبان می‌آوریم، روی کاغذ بنویسیم. فقط توجّه داشته باشیم: ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 بخش اول روش تدریس در آموزش ریاضی ***3 •نحوه تدریس ریاضی : •@ تعریف تدریس : تدریس عبارت است از تعامل یا رفتار متقابل معلم و شاگرد ، بر اساس طراحی منظم و هدفدار معلم ،برای ایجاد تغییر در رفتار شاگرد . تدریس مفاهیم مختلف مانند نگرشها ، گرایشها ،باورها ، عادتها و شیوه های رفتار وبه طور کلی انواع تغییراتی راکه می خواهیم در شاگردان ایجاد کنیم، دربر می گیرد .» •به طور کلی معلمان ...

تعداد صفحه: ۱۱۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 عوامل مؤثر در بالا بردن میزان محصول : 1- افزایش تولید در واحد سطح : با استفاده از اصول زراعی، بذر و اصلاح شده، کودها – سموم موثره و… 2- افزایش تولید در واحد سطح: با استفاده از تکنیکها و روشهای پیشرفته کشاورزی می توان سطح زیر کشت را افزایش دهیم.مراحل مختلف کشاورزی : خاکورزیTillage کاشت Planting داشتCrop Protection برداشت Harvesting ***6 اهداف خاک ورزی : 1- بهسازی ساختمان خاک ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: دانشگاهی

***4 فرض تحقیق: ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است. هدف تحقیق: شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر روش تحقیق: در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است ***5 lنظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل lآدام اسمیت: توجیه ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان • غذا و تغذیه از جمله نیازهای بنیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است ... ***3 هدف نهایی کاربردی علم تغذیه: بهبود وضع تغذیه جامعه علم تغذیه چکار می کند؟ 1. مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن 2. مقدار نیازبدن به انرژی ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 ابعاد فضا های خانه و تاثیر مبلمان در معماری داخلی هنگام تهیه‌ی طرح بهتر است به فضا های داخلی و مبلمان آن توجه کافی شود و محل مناسب آن، ابعاد، فاصله‌ی بین وسایل برای رفت و آمد و ارتباط مناسب آنها با یکدیگر پیش‌بینی گردد. این عمل می‌تواند کنترل کننده مناسبی برای رسیدن به طرح مطلوب باشد و تنگناها، فضاهای اضافی و سایر مشکلاتی از این قبیل که معمولاً بعد از پایان ساختمان مشاهده ...

تعداد صفحه: ۱۹۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه مشخصات فلز مذاب ، ب ویژه هنگامی که از درجه حرارت بالا وارد قالب می شود ، به گونه ای است که ممکن است به انجام فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیایی میان مذاب و مواد قالب یا ماهیچه منجر شود ***3 مقدمه بدیهی است انجام این واکنشها می تواند به خصوص متالورژیکی و مکانیکی قطعه آسیب رسانده و از تولید قطعه سالم و بدون عیب جلوگیری نماید . ایجاد سطوح زبر و خشن (در قطعه ) یکی از این ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 عناصر غذایی کم مصرف: استفاده از کود های ریز مغزی از طریق خاک منافع چندانی ندارد . برای رفع این مشکل در دراز مدت و جلوگیری از رسوب عناصر کم مصرف, باید ابتدا وضعیت خاک بهبود یافته و EC و خصوصاً Ph خاک متعادل گردد . در کوتاه مدت استفاده از کودهای میکرو از طریق محلول پاشی صورت می گیرد که خیلی مفید واقع شده است. ***4 A) آهن:Fe آهن یکی از بی تحرک ترین عناصر در گیاهان است. به همین ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 يک سيستم اطلاعاتي را مي‌توان مجموعه‌اي از اجزاء مرتبط با هم تعريف کرد که اطلاعات را به منظور حمايت از هماهنگي، تصميم‌گيري و کنترل در يک سازمان، جمع‌آوري، پردازش، ذخيره، بازيابي و توزيع مي‌کند. در يک سيستم اطلاعاتي سه عمليات Input، Process و Output منجر به توليد اطلاعات مي‌شود. ***4 سيستم‌هاي پشتيبان عمليات مثل: TPS، PCS، OAS، ECS سيستم‌هاي پشتيبان مديريت مثل: MIS، DSS، EIS ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 توصيفات رفتاري 1-تغيير مشهود در رفتار؛يعني دوري گزيني از خانواده ودوستان نزديک،فقدان علاقه به انجام فعاليتهاي معمول،انرژي پايين،خواب زياد،افت نمره هاي تحصيلي. 2-مسموميت ويااستفاده از داروبراي دو يا چند موقعيت. 3-نوسان خلقي. 4-عدم حضور يا تاخيرمتوالي براي حضوردرمدرسه. 5-تغييرگروه همتاها به گروهي که به طورقابل توجهي در کار مصرف موادهستند. ***3 6-((تصويرخود))ضعيف،توصيف خودبه ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 اختلال هاي شخصيتي يا اختلال هاي رفتاري جاي ترديد وجود ندارد که هر دستگاهي اختلال پيدا مي کند؛ مثلاً موتور اتومبيل ،هواپيما،کامپوتر و ... هميشه اختلال پيدا مي کنند و لازم مي شود که دوباره تعمير شوند. دستگاه عصبي مرکزي (مخ، نخاع و اعصاب) نيز اختلال پيدا مي کند و اين اختلال در رفتار منعکس مي شود. ***4 طبقه بندي اختلال هاي رفتاري - اختلالهايي که معمولاً در دوره هاي اول و دوم ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه انبارداري يک خدمت اقتصادي است و عبارت از تهيه و نگهداري کالا به منظور عرضه به موقع آن يا گسترش دادن مدت عرضه آن است به نحوي که کالا براي مدت بيشتري قابل دسترس و مصرف باشد. در اقتصاد هر کشوري انبارداري ها حلقه هايي از زنجيره توليد ، انتقال ، توزيع و مصرف به شمار رفته و نقش اتصال و واسطه را درانتقال کالا از مناطق توليد به بازارهاي مصرف وسپس توزيع محلي برعهده دارند . ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: روانشناسی

***2 محورهاي يادگيري يونسکو يادگيري براي دانستن يادگيري براي انجام دادن يادگيري براي بودن يادگيري براي با هم زيستن ***3 يادگيري براي دانستن در اين محور يادگيري، فرد به توسعه مهارت هاي شناختي براي استفاده از فرصت هاي يادگيري ،که در طول عمر خود به دست خواهند آورد مي پردازد. ***4 يادگيري براي انجام دادن در اين محور، فرد نه تنها به کسب مهارت هاي شغلي مي پردازد. بلکه صلاحيت هايي که ...

تعداد صفحه: ۱۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***1 (جهت رشته شیمی) (یک واحد درسی ) بر اساس سر فصلهای مصوب دانشگاه ***2 کاربرد اسپکترو فتو متری در بیو شیمی 1 – اسپکتروفتومتری بوسیله اسپکتروفتومتر شدت رنگ محلولها را با دقت اندازه گیری می کنند. دستگاههائی که برای رنگ سنجی به کار برده می شوند الکتروفتومترو یا اسپکتروفتومتر نامیده می شوند. شمای ساده زیر قسمتهای مختلف یک الکتروفتومتر را نشان می دهد. ***3 بطور کلی هر ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 RAID •مخفف عبارت Redundant Array of Inexpensive Disks •تعريف : سازماندهي چند ديسک ارزان به گونه اي که يک ديسک با حجم حافظه زياد و کارايي بالا به نظر برسد. ***3 پخش داده (Data striping) و افزونگي (Redundancy) •مهمترين مفاهيمي که بايد در طراحي و پياده سازي ديسک هاي آرايه اي مدنظر قرار گيرد، عبارتند از: –پخش داده (Data Striping) براي افزايش کارايي و سرعت –افزونگي (Redundancy) ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه بازارهاي مالي مانند بازار سهام و اوراق قرضه مکانهايي هستند که در آنها مازادهاي پس اندازکنندگان به وام گيرندگان انتقال مي يابد . پس انداز کنندگان مي توانند سهام و اوراق قرضه خريداري کنند و وام گيرندگان مي توانند از طريق انتشار سهام و اوراق قرضه منابع مالي بدست آورند . ***3 بازار پول بازار مبادله ابزارهاي مالي با سر رسيد کتر از يک سال مي باشد ، ابزار بدهي مبادله شده در ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معرفي تمامي برنامه هاي معروف موبايل : •بسياري از ما در مورد انواع و اقسام گوشي هاي تلفن همراه اطلاعات زيادي داريم ؛ اما بسياري افراد اطلاعات کمي در مورد نرم افزارهاي موجود براي اين گوشي دارند. در اين ترفند قصد داريم تا بيش از 100 نوع از نرم افزارهاي معروف تلفن همراه و به ويژه گوشي هاي نوکيا را به شما معرفي کنيم که و هر يک را مختصرا توضيح دهيم. ***3 برنامه هاي موبايل ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه •لاوازاويه را مي توان پايه گذار علم تغذيه در اواخر قرن 18 به حساب آورد از قرن بيستم در بسياري در کشور ها مسئله ي کميت و کيفيت مواد غذايي مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخي دولتها براي اجراي اين مسوليت به کاربرد علم تغذيه در برنامه ريزي هاي خود نقش مهمي دارند. ***3 تعريف تغذيه •عبارت از مجموعه فعل و انفعالات که عضو زنده مواد مغذي را دريافت داشته و آنها را به ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تالاموس ها : هسته هايي به شکل تخم مرغ در دوطرف بطن سوم و پائين بطن هاي طرفي هستند ***5 عملکرد تالاموس با دستگاه هاي حسي. دستگاه حرکتي. دستگاه تعادلي. دستگاه ليمبيک .حافظه ودستگاه بيدار نگهدارنده مغز در ارتباط است . 1- دريافت تمام حس هاي بدن ( بجز بويايي ) وانتقال آنها به قشر مغز. 2 - دريافت اطلاعات حرکتي از مخچه و هسته هاي قاعده اي مغز و ارسال آن به قشر حرک ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه: امروزه فلسفه رياضي يا فلسفه علم رياضيات بعنوان يکي از شاخه هاي فلسفي دامنه و عمق قابل توجهي برخوردار شده است و مکاتب و ديدگاههاي متعددي در حوزه اين دانش فلسفي شکل گرفته است. در اين ميان اين نکته روشن است که دست يافتن به ديدگاهي که پاسخگوي تمام مسائل و مباحث مطرح شده در فلسفه رياضي باشد آن هم بصورت مستدل و مقبول همه فلسفي انديشان امري ممکن به نظر نمي‌رسدوياآنکه ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

کارداني نرم افزار کامپيوتر ***4 •منظور از وب چيست؟ •وب شبکه اي است متشکل از تمامي کامپيوترهاي دنيا، شبکه اي از شبکه ها. •اينترنت، وب، WWW ، web يا World Wide Web همگي يک چيزند. •تمامي کامپيوترهاي وب ميتوانند با هم ارتباط داشته باشند. •کامپيوترهاي موجود در وب با کمک استاندارد ارتباطي يا پروتوکل HTTP با هم ارتباط برقرار ميکنند . •نحوه کارکرد وب چگونه است؟ •اطلاعات وب داخل فايل ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 تقسيم بندي حوضه هاي آبريز ايران بطور کلي ايران به 12 حوزه آبريز مختلف تقسيم مي گردد. اين 12 حوزه عبارتند از: حوضه درياي خزر c حوضه خليج فارس و درياي عمان حوضه درياچه اروميه c حوضه درياچه نمک قم حوضه اصفهان و سيرجان c حوضه نيريز يا بختگان حوضه جازموريان c حوضه دشت کوير حوزه کوير لوت c حوضه اردستان و يزد و کرمان حوضه صحراي قره قوم c حوضه خاوري يا هامون ***4 حوضه درياي خزر ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***2 لوله گوارش از دهان تا رکتوم امتداد دارد غذا از دهان در طول مري به معده مي رسد، سپس از معده به سوي دوازدهه، ژژنوم، ايلئوم (روده باريک) پيش مي رود و بخش عمده غذا در روده باريک جذب مي شود. باقيمانده جذب نشده غذا از راه سکوم، کولون بالا رو، کولون افقي، کولون پايين رو و سيگموئيد به رکتوم و مجراي مقعدي مي رسد غذا در طول لوله گوارش تغييرات مکانيکي و شيميايي داشته و علاوه بر لوله ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 يکي از پديده هاي جديد و تاثير گذار در حيطه اينترنت، وبلاگ مي باشد. در سالهاي اخير اين پديده انقلابي در اينترنت و فرهنگ استفاده از آن به وجود آورده است. دليل اين امر قابليت هائي است که در وبلاگ ها نهفته است.مهمترين قابليت که تفاوت عمده وبلاگ و سايت نيز به حساب مي آيد اين است که ايجاد يک وبلاگ احتياج به تخصص و دانش خاصي ندارد و همين امر باعث شده است که افراد زيادي به وبلاگ ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •زرد آلو نام علمي: Prunus armeniaca) ) نام يکي از ميوه‌ها از خانواده گلسرخيان است. نام علمي زردآلو Armeniaca bulgar مي باشد. درخت زرد آلو بومي چين است . ***4 •توليدکنندگان زردآلو •کشورهاي اصلي توليدکننده زردآلو عبارت‌اند از ترکيه، ايران، ايتاليا، اسپانيا، يونان و آمريکا. ***5 •زردآلو؛ طلاي تابستان •درخت زردآلو بومي نواحي چين است و هنوز هم به صورت وحشي در اين مناطق مي رويد. ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 سبک هاي يادگيري به چگونگي يادگيري فراگيران اشاره مي کند نه اينکه فرد به چه خوبي مي تواند ياد بگيرد. ترجيحات فرد هستند نه توانايي هاي او پيرس(2000) سبک هاي يادگيري را روشي که فرد در يادگيري مطالب بر روش هاي ديگر ترجيح مي دهد تعريف کرده است ***4 حيطه هاي سبک هاي يادگيري ***5 شناختي cognitive روش هايي که فرد موضوع ها را ادراک مي کند. اطلاعات را به خاطر مي سپارد. درباره مسائل ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه اي در مورد ربات ها ايده کنترل تطبيقي کارگيري کنترل تطبيقي براي کنترل ربات ***3 امروزه سيستم هاي زيادي در واحد هاي صنعتي و آزمايشگاهي کارهايي که از عهده انسان برنمي آيد را انجام مي دهند .مي توان بخش عظيمي از اين سيستم ها را تحت مجموعه ربات هادر نظر گرفت. از ديد فني ، يک ربات رشته اي از اجسام صلب در يک سازه سينماتيکي مي باشد. سينماتيک يک ربات در واقع مطالعه هندسه حرکت ...

تعداد صفحه: ۲۳۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 رشته : علوم تربیتی ، گرایش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی زمان تهیه : اسفند 1385 ***3 فصل اول آمار توصیفی ***4 آمار چیست: آمار چارچوب روش های علمی را که در تجزیه و تحلیل داده های مقداری به کار برده می شوند بنیانگذاری می کند. ***5 روشهای آماری دارای دو وظیفه مهم هستند: 1- به پژوهشگر در طبقه بندی ، خلاصه کردن،توصیف و تفسیر و برقراری ارتباط از طریق اطلاعات جمع آوری شده کمک می ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 خلاصه مطالب: فرآیند رشد انسانها , در کودکی , تاثیر بسزایی در شخصیت آنان دارد.عقیده بسیاری از متخصصان تعلیم و تربیت بر این است که شخصیت هر انسان در ۷ سال اول زندگی او شکل می گیرد , فرآیند رشد کودک در سالهای اولیه زندگی متاثر از عوامل بسیاری است.فعالیت , به عنوان عامل اصلی رشد و یادگیری کودک فرآیندی است که در ارتباط با فضا و محیط کودک , رشد همه جانبه او را موجب می گردد.فضاهای ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 Interprocess Communication اغلب نياز است که يک پردازش با پردازشهاي ديگر بتواند ارتباط داشته باشد . به عنوان مثال Shell Pipeline يا پوسته سيستم عامل بصورت پردازشهاي متوالي پياده سازي شده است . خروجي Process اول بايد به Process دوم داده شود و . . . . بنابراين نياز است که پردازشها بتوانند با يک روش داراي ساختار مناسب با هم Communicate داشته باشند . حالا مي خواهيم به برخي ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: دانشگاهی

***2 سيمان کلمه سيمان از يک لغت لاتين به نام سي‌منت ( cement ) گرفته شده است و ماده اي است که داراي خاصيت چسبانندگي مواد به يکديگر است و در حقيقت ، واسطه چسباندن است. سيمان در صنايع ساختماني در صنايع ساختماني ، سيمان به ماده اي گفته مي‌شود که براي چسباندن مصالح مختلف به يکديگر از قبيل سنگ و شن ، ماسه ، آجر و غيره بکار مي‌رود و ترکيبات اصلي اين سيمان از مواد آهکي است. سيمانهاي ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***3 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک ***4 عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها بازدارنده‌هاي پروتئيني : بازدارنده‌هاي پروتئاز ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت