دانلود قالب پاورپوینت با موضوع علوفه.ppt

تعداد 18 فایل PowerPoint درسی و دانشگاهی با قالب آماده دانلود در مورد علوفه با پسوند ppt و pptx در سایت یافت شد که مناسب ارائه تحقیقات و مقالات می‌باشد.

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***3 گياه علوفه اي مرغوب ازخانواده بغولات جهت تهيه علوفه سبز و خشک که در تناوبهاي زراعي باغات و يا بصورت کود سبز استفاده مي شود.گياه علوفه اي مرغوب ازخانواده بغولات جهت تهيه علوفه سبز و خشک که در تناوبهاي زراعي باغات و يا بصورت کود سبز استفاده مي شود. ***4 دوره رشد : اين گياه را در اواخر زمستان و اوايل بهار زماني که هيچ گياه ديگري شروع به رشد نکرده مي توان به عنوان علوفه استفاده ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: دانشگاهی

***7 مقدمه ضرورت خود کفائي و عدم وابستگي از لحاظ کشاورزي و دامپروري و يا به عبارتي ديگر تهيه ارزاق عمومي بر هيچ فردي از افراد ديگر پوشيده نيست و هر فرد سليمي با جزئي تفکر و تعقل نمي تواند از قبول آن سرباز زند . به عقيده صاحب نظران ، اولين و ابتدائي ترين شرط لازم و ضروري براي پيشرفت سريع در تمام امور کشور، همانا خود کفا شدن از لحاظ ارزاق عمومي مي باشد و به همين مناسبت است که ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 غلتک : غلتکهاي (roller) زراعي براي خرد کردن کلوخه ها و متراکم سازي خاک سطحي مورد استفاده قرار مي گيرند. اين غلتکها مجموعه اي از صفحات فلزي ضخيم و دايره اي شکل هستند که در کنار يکديگر قرار گرفته و حول يک محور مرکزي مي چرخند. ***3 واحدهاي يک غلتک بر رويهم استوانه اي را بوجود مي آورند که شيار دار يا دندانه دار است. هر چه طول دندانه ها يا عمق شيار غلتکها بيشتر باشد خردکردن ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه بدون شک يکي از کهن ترين فنون نگهداري فرآورده هاي غذايي که بشر آن را فرا گرفته ، توليد پنير از شير بوده است. فن پنير سازي در گذشتهء نه چندان دور يک هنر محسوب مي شده تا دانش ، ولي اکنون يکي از شاخه هاي علوم غذايي محسوب مي شود. وضعيت اين صنعت در ايران در مراحل اوليهء رشد و تکامل قرار دارد و مشکلات فني آن هنوز حل نشده است . لازم است با برنامه ريزي هاي فشرده تر گام هاي ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه : خرد کردن علوفه روشي است که در کنار روش بسته بندي کردن علوفه خشک و کاه ، به طور وسيعي مورد استفاده قرار مي گيرد . از خرد کنهاي علوفه ( ماشينهاي برداشت علوفه سيلو کردني ) به طور عمده براي خرد کردن علوفه در مزرعه و پرتاب کردن مواد به داخل تريلي يا کاميون جهت حمل به محل نگهداري مي شود . در بعضي از نقاط ، ذرت محصول عمده سيلو کردني است ، در حالي که در نقاط ديگر ، ذرت خوشه ...

تعداد صفحه: ۲۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 مقدمه زراعت و اصلاح نباتات نام يکي از رشته‌هاي آموزشي کشاورزي در دانشگاه‌هاي ايران است. اين رشته را مي‌توان به عنوان گرايش در مقطع کارشناسي انتخاب نمود. مباحث اين رشته در دوران کارشناسي ارشد تخصصي است.شامل زير گروه‌هاي زراعت ،اصلاح نباتات و بيوتکنولوژي ميشود.در دوره دکتري زراعت مي توان اکولوژِي گياهي ويا فيزيولوژِي را پيگيري کرد ***3 گياهان زراعي بسيار متنوع بوده ،به صورت ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: دانشگاهی

***3 ميتوند هر بسته علوفه به هر شکل و ترکم واندازه را ظرف چند دقيقه خرد کرده و ساختار مواد راحفظ کند . ***4 مدل SG‌‌ : اين مدل به سفارش مشتري طراحي و عرضه مي شود که مواد را قطع نمي کند ، بلکه به روش استثنايي مواد خرد شده از قبل را با هم مخلوط مي سازد تا مخزن را در پايان عمليات وزيع کاملا تخليه نمايد . ***5 اندازه معقول :‌ تکنولوژي موجود در منوفيدر ، دستيابي به دستگاههائي با ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: دانشگاهی

***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريته‌هاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده مي‌شود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراورده‌هاي زراعي رفع مي‌شود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: دانشگاهی

***3 رشد رويشى مجدد )1( ذخاير غذائى مواد آلى ذخيره شده براى شروع رشد ضرورى است. مطالعاتى که روى رشد در تاريکى انجام شده است مشخص کرده است که کربوهيدرات‌‌ها به‌عنوان ذخيره غذائى گياه عمل مى‌کنند. اسميت نشان داد که ريشه‌هاى يونجه، نشاسته و قند يعنى کربوهيدرات‌هاى غيرساختماني، ذخيره مى‌کنند. کربوهيدرات‌هاى غيرساختمانى در طول تاريکى به مصرف سوخت و ساز گياه مى‌رسند. درصورتى‌که ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •مبدا اوليه يونجه •ظاهراً ارزش يافتن گياهان علوفه اي همزمان بااهلي کردن حيوانان وحشي بوده است.هرچه بشر بيشتر به فراورده هاي دامي احتياج پيدا مي کرد اهميت اقتصادي نباتات علوفه اي بارزتر مي شد. تا آنجا که اين بخش امروز در زراعت اساسي ترين قسمتها راتشکيل ميدهد وشناسائي آن همانطور که گفته شد بااستفاده از حيونانات شروع مي شود. ***3 •تاريخ کشت يونجه به دوران مادها و هخامنشي ها مي ...

تعداد صفحه: ۱۲۱ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •چغندرقند نام علمی Beta Vulgaris نام انگلیسی Suger Beet والد اصلی B.Maritima •تفاوت گیاهان اهلی و وحشی چغندرقند 1- برگهای مستقیم 2 راندمان فتوسنتزی 3- ریشه های مستقیم غده ای توسعه یافته •عملکرد غده پتانسیل بیش از 30 تن 2- عملکرد بیش از 40 تن مطلوب و یا عملکرد بیش از 6 تن قند ***4 •22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد •تیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد nتیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- بیشتر غده در بیرون خاک 1- کروی تمام غده n2- غلطکی یا استوانه ای بیش از نصف n3- دوکی 2/3 غده بیرون از خاک اول رشد برگ ها بعد از سه ماهگی ریشه زیاد هشت روز 20 سانتی متر n6 تا 8 برگی 200 سانتی متر ***4 nدوایر چغندر قند 8 حداکثر 12 nعلوفه ای 3 تا 5 عدد برگ به فرم طبقه ای با زوایای متفاوت ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: دانشگاهی

***3 •مقدمه زراعت چغندر به روش سنتی و نیمه مکانیزه پرهزینه میباشد بطوریکه عملکرد 25_30 تن ریشه در هکتار معادل هزینه های تولید میباشد. از این رو باید کمیت و کیفیت تولید بالا برده شود تا زراعت این محصول توجیه اقتصادی داشته باشد . ***4 •انتخاب زمین مناسب خاکهایی که ساختمان متوسط و عمیق دارند برای کشت مناسب هستند . در خاکهایی با شوری کم یا ( لب شور ) نیز میتوان کشت کرد . خاک های سبک ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: دانشگاهی

***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد برگهای آن دارای سه برگچه می‌باشد برگچه‌های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن می‌باشد. یونجه ریشه‌ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می‌کند و بنابراین ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: دانشگاهی

***3 مقدمه : گیاه گندم از جمله مهمترین غلات به شمار می‌آید. این گیاه ، یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) می‌باشد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است. نام علمی آن Triticum spp می‌باشد. خصوصیات گیاه گندم گندم ، گل آذین سنبله‌ای دارد. از هر گره آن معمولا یک سنبلچه متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود می‌آید. گاهی تعداد گلچه‌ها به 9 هم می‌رسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

***3 •تعریف علف هرزومشخصات واهمیت ان •معمولاًد وتعریف برای علف هرز وجوددارد: علفهای هرز به عنوان گیاهانی هستند که به طورناخواسته خارج ازمکان اصلی خود میرویند ودرتعریف دیگرعلفهای هرزرابه عنوان گیاهانی که کاربردشان هنوز شناخته نشده است معرفی میکنند. •طبق تعریف اول: بین علفهای هرزواقعی و گیاهانی که تنها مزاحمتهای اتفاقی به وجود می اورند تفاوت چندانی وجود ندارد. ***4 •مثلاً اگردر ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: دانشگاهی

***2 معرفی مشهد موقعیت جغرافیایی شهر مشهد مرکز شهرستانی به همین نام و مرکز پهناورترین استان، یعنی خراسان است که دارای 313337 کیلومتر مربع مساحت می باشد و در 36 درجه و 17 دقیقه عرض شمالی و 59 درجه و 36 دقیقه و 45 ثانیه طول شرقی قرار دارد. وسعت شهرستان مشهد 17358 کیلومتر مربع است و در حوضه آبریز کشف رود و در انتهای جنوبی دشت رسوبی توس واقع است و دو رشته کوه هزار مسجد در شمال و ...

تعداد صفحه: ۱۱۰ دسته بندی: دانشگاهی

***3 • انواع ماشین های برداشت 1- ماشین های برداشت علوفه 2- ماشین های برداشت غلات 3- ماشین های برداشت سیب زمینی 4- ماشین های برداشت چغندر قند 5- ماشین های برداشت پنبه ***4 •ماشین های برداشت علوفه یونجه: -دروگرها (Mowers) -جارو ها( شانه ها)(ردیف ساز ها) (Rakers) -بسته بندها (Balers) -ماشین های حمل و نقل (Transporters) ***5 •یونجه: برای برداشت یونجه از ماشین های خاص استفاده می ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت