پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

تعداد صفحات: 44 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 917
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: مهندسی صنایع
قیمت: ۱۱,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

    ***1

    طراحی محصولات از ایده تا تولید

    طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای است که متضمن عبور از مراحل مختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف زمان مناسب است.

    این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد. واحدهای طراحی و توسعه در هر سازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است:

    1- توسعه محصولات جدید

    2- بهینه سازی محصولات تولید شده ثبتی

    3- رفع عدم انطباقها و مشکلات تولید محصولات

    4- رفع شکایات و نارضایتیهای ناشی از محصول

    ***2

    بعبارت دیگر واحدهای تحقیق و توسعه در هر سازمان نقش رهبری و هدایت کننده فرایند تولید را بر عهده دارند و استراتژی های توسعه محصول در این واحدهای شکل گیری می یابد و به همین علت افرادی که در این واحدها مشغول به فعالیت هستند باید دارای ویژگی ها و توانایی های خاصی باشند.

    متاسفانه در ایران به واحدهای تحقیق و توسعه بویژه در صنعت غذا اهمیت کمتری داده می شود و بهمین علت است که محصولات غذایی پس از تولید و ورود به بازار با مشکلات متعددی روبرو می گردد و یا محصولات جدید تولید شده ناشی از ورود تکنولوژی از سایر کشورها است

     

    ***3

    ویژگی های افراد شاغل در واحدهای طراحی و توسعه

    نظر به اهمیت واحدهای طراحی و توسعه افرادی که در این واحدها مشغول به بکار هستند باید دارای توانایی های خاصی باشند که از جمله مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    -دارای دانش کافی در رابطه با صنعت غذا (حداقل مدرک کارشناسی ارشد و یا کارشناسی باتجربه بالا و مفید)

    -دارای تجربه و سابقه کاری و فعالیت در صنعت مورد نظر

    -مسلط به تکنیک های مدیریت

    -مسلط به زبان انگلیسی

    -مسلط به روش ها و اصول طراحی و تحقیق و فرمولاسیون محصولات غذایی

    -مسلط به تکنیک های آماری

    -مسلط به کامپیوتر مخصوصاً استفاده از اینترنت و نرم افزارهایی از جمله کنترل پروژه (MSP) – Minitab و ... 

     

    -مسلط به شناسایی و بکارگیری استانداردهای ملی و بین المللی در طراحی محصول بویژه سیستم های مدیریت کیفیت ISO-9000 - استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO-22000 و استاندارد مدیریت کیفیت در آزمایشگاهها ISO-1725، GMP، GLP و ...

    -مسلط به روش های تست، کنترل و تجهیزات آزمایشگاهی صنایع غذایی

    -مسلط به آیین نامه ها و مقررات بهداشت مواد غذایی

    -آشنایی با روشها، فرایندها و تجهیزات تولید

    -دارای خلاقیت و نوآوری

    -دارای توانایی در انجام محاسبات دقیق مهندسی و اصول نقشه کشی

     

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

پاورپوینت درسی پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , تحقیق در مورد پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , مقاله در مورد پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , دانلود پاورپوینت پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید , پاورپوینت با موضوع پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت