پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته

تعداد صفحات: 18 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 868
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته

    ***2

    مقدمه

    پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد.

    پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است.

    در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد.

    به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم قرن اخیر توسعه بیش از پیش یافته است .

    از کل تولید جهانی ایران با تولید 57% مقام اول و آمریکا با تولید 17% مقام دوم را داراست .

    ایران بزرگترین تولیدکننده وصادرکننده پسته با تولید بیش از 113000 میلیون تن می باشد.

    پسته ایرانی بهترین طعم وکیفیت را در بین پسته های تولید شده ،توسط کشورهای دیگر (آمریکا و ترکیه دارد).      

     

    ***3

    مقدمه

    کرمان خصوصا نواحی اطراف رفسنجان،بیش از 16000 هکتار زمین زیر کشت پسته موجود است،حدود 95% پسته کشور در آنجا تولید می شود.

    از میان انواع پسته ،پسته های دهان بسته ؛غیر خندان ؛دانه ریز ،درجه 3و4 را به خود اختصاص داده اند ،در ضمن این پسته ها جنبه صادراتی نداشته وبازار کمتری دارند.

    در حالیکه از نظر خواص تغذیه ای ؛خواصی مشابه پسته های درجه یک دارندو همچنین به علت عدم تماس مغز پسته با محیط خارج فاقد آلودگی میکروبی و سم آفلاتوکسین هستند.

     بر این پایه تولید کره پسته این امکان را مهیا کرده که ضمن استفاده بهینه ؛ارزش مصرفی پسته های نام برده شده را ارتقا داد.  

     

    ***4

    تنوع پسته ایران

    اساس اندازه پسته به 3 گروه تقسیم می شوند

    1)پسته فندقی

    2)پسته کله قوچی

    3)پسته ایرانی بلند (اکبری ، احمدی ، بادامی)

     

    ***5

    ارزش غذایی پسته

    بررسی ترکیبات غذایی پسته نشان میدهد ،پسته در مقایسه با سایر خوراکیها از مواد مغذی قابل توجه ای برخوردار است.

    پسته دارای درصد قابل توجه ای از مواد معدنی نظیر آهن (14 میلی گرم در صد)و کلسیوم

    (140 میلی گرم درصد )و همچنین ویتامین ها نظیر vit A

     

    ***6

    روغن پسته

    روغن پسته از نظر دارا بودن اسیدهای چرب غیر اشباع ،به خصوص اسید اولئیک (حدود 70%)و لینولئیک (حدود 17%) ولینولنیک(حدود 1/0-4/0 )قابل توجه است.

    لازم به ذکر است محتوای چربی پسته ،به موقعیت جغرافیایی درختان پسته وابسته است.

    میزان کلسترول آن در حد صفر (که بیانگر این نکته است که برای افرادی که از کلسترول بالا رنج می برند ،افراد پیر و حتی افراد سالم جامعه ،مصرف مواد غذایی حاویی این گونه روغن ها مفید خواهد بود

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

پاورپوینت درسی پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, تحقیق در مورد پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, مقاله در مورد پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, دانلود پاورپوینت پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت