پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

تعداد صفحات: 27 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 844
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

    ***4

    milk plasma 

    مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های

     پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.

    آب پنیر به 2 صورت تولید می شود

     Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت

    پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.

    Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.

     

    ***5

    تولیدات آب پنیر

    Powder     whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیر:کلاریفار- پاستوریزه و خشک می شود.

    Whey protein:مجموعه‌ای از گلبول‌های پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی   می‌شود که مخلوطی از   گلبول‌های لاکتوگلوبین(~65%)   لاکتوآلبومین(~25%) و سرم آلبومین(~8%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).

     Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein  به 4 شکل تولید می شود:

    1- wpc                                            2- wpi

    3- hwpc                                         4- hwpi

     

    ***6

    ÒWpc:ماده‌ای به وسیله انتقال نانوپروتئین‌های سازنده‌ی ضروری از

    آب پنیر پاستوریزه شده تولید می‌شود. محتوای پروتئین خشک شده‌ی تمام شده آن> %25

    Wpc  : به وسیله سپراتورهای فیزیکی مانند رسوب، فیلتراسیون یا دیالیز تولید می شود.

     

    ***9

     3- Branost      

    یک پنیر آب پنیری قهوه‌ای رنگ که در کشورهای مختلف با نام‌های مختلف مانند در شمال آمریکا gjetost  در سوئد به نام mesost  در دانمارک به نام myseost و در ایسلند  my suostur.

    تولید:

    به وسیله جوشاندن مخلوطی از شیر 24% (شیر بز+ شیر گاو)+ خامه +

    آب پنیر با دقت برای چندین ساعت تا زمانی که آب آن بخار شود جوشانده می شود. گرما قند شیر را به کارامل تغییر می­دهد که طعم مخصوص به این پنیر می دهد آنگاه آماده مصرف شده در سایز های مناسب بسته بندی می شود. در انواع کم چرب آن نسبت میزان آب پنیر به شیر و خامه بیشتر است. مزه و رنگ اینها وابسته به این است که مقدار کارامل آنها چقدر است.

     

    ***10

    4- messmor

    اگر جوشیدن در زمان کوتاه‌تری از معمول انجام شود انواع گسترش پذیرتری بدست می‌آید که نامیده می شود  prim در نروژ یا messmor

    در سوئد و  my singur در ایسلند.

                         http://en.wikipedia.org

    5- Ricotta

    مخفف Recooked و مخلوطی از شیر+ آب پنیر (75% آب پنیر + 25% شیر) میزان پروتئین آن می‌تواند استاندارد شود و چربی در ماده خشک مطلوب وابسته به استفاده نهایی محصول است. اغلب خامه (15-13 %) در Ricotta  با چربی بالا اضافه می شود. بعضی کارخانه ها پودر شیر پس چرخ اضافه  می‌کنند اما این باعث دانه دانه شدن و سفتی و گچی شدن محصول می شود بنابراین توصیه نمی‌شود.

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

    فهرست:

    فهرست

    آب پنیر whey

    Production

    Uses

      orginal-1

    adittive -2

    Health

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, تحقیق در مورد پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, مقاله در مورد پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, دانلود پاورپوینت پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت