***3
•مقدمه
•مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .
***5
•ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر 2500 تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .
•این مجتمع در زمینی به مساحت 11000 متر مربع و با بیش از 2000 متر مربع زیر بنا مشتمل بر 1800 متر سالن های تولید و 220 متر اداری احداث گردیده است .
***6
•مدیر عامل : عبدالرحمان بهروش
•مسئولین کنترل کیفیت : فرزانه خجسته ابوالفتح حاج سیدی
•آدرس : کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان روبروی شهرک صنعتی توس میلان جنب شیشه ایمنی
•تلفن فاکس :
• 6620244
• 6100613
• 6100713
***7
•فهرست کمیته راهبری
•اعضاء کمیته راهبری در مجتمع غذایی رشته به رشته به شرح زیر می باشند .
•مدیر عامل رئیس کمیته راهبری
•2 مدیر داخلی
•3 مسئول کنترل کیفی
•4 اداری
•5 مالی
•6 فروش
•7 سرپرست تولید
8 سرپرست بسته بند
***8
•اصطلاحات و تعاریف
•1 دما : اصطلاح فیزیکی جهت نمایش کمی و کیفیت حرارتی اجسام
•2 رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع
•3 تهویه : جابجائی و تعویض هوا در محیط با استفاده از فن
•4 پالت : صفحات فلزی یا چوبی جهت چیدن بسته های ماکارونی و جابجائی آنها